Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

İstatistikler sakarlığını her maç penaltı yaptırdığını falan da yazmıyor  :) Savunma istatistiklerle anlatılamayacak kadar zor bir yer. Çünkü takım savunması da işin içine giriyor. Mesela bugün takım savunmasını harika yaptık. Ondan montero da weliltonda sırıtmadı. Şimdi veri olarak oraya bunlar da girmiyor :) Evet maaşı yüksek evet takımdan gitmeli ama vida da weliltondan kötü denilecek kadar da değil. Öyle bir stoper dünya üzerinde yok şuan, lamine diatta vardı bizde eskiden o bile ondan daha iyiydi.
Valla kardesim kusura bakma ama ben Vida yerine Welinton'a bile tahammül edebilirim. Bombacı falan ama kesiciligi, kafa topu var. Vidanın hicbir tarafı iyi değil, anca gol yedirdigi maç kafa golü atıp bize tiner koklatiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla kardesim kusura bakma ama ben Vida yerine Welinton'a bile tahammül edebilirim. Bombacı falan ama kesiciligi, kafa topu iyi. Vidanın hicbir tarafı iyi değil.
Vida'nın ilk geldiği seneyi kimse hatırlamıyor. O sene az gömmemiştik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yoktum ben, hiç haz etmiyorum, senelerce yüksek maaşlı diye torpille oynadı. Bana göre kendisine saygısı olan hiçbir hoca oynatmamalı o adamı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

nkodonun pozisyonuna bile çok ağır falan demişler yuh be....
Net kırmızı oğlu kırmızı. Napsın bacağını eline mi alsın.
Onlara gelsin bu fotoğraf.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu 3 puan çok değerliydi,iyi oyun ve farklı skorla gelince daha da keyifli oldu.

Alanyaspor maçından sonra fikstür biraz rahatlayacak. Takım iştahını korur ve bu tempoda devam ederse, iyi yerlere gelebiliriz.

Alanyaspor maçı önemli, en kötü ihtimalle yenilmeden dönersek momentumu korumuş oluruz.

Çevrimiçi levitate

İlk defa oyunda yabancı kuralını getirdiler. Sırf onun için oyunu almadım bu sene. Kural gelirse şaşırmam. Zaten başkan da sanırım gelecekmiş gibi konuşmuş  :tabe:
modla halledersin onu :D

başkanın açıklamaları boşver sen kulüpler kendi aralarında çözer o işi

bu sene kimse küme düşmeyecek dediler tff sesini çıkaramadı :D yabancı şeysi de hallolur
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Yoo ben sürekli gömüyordum 3.5 alıyor bu adamın ayağı felaket bizle oynadıkları maçta abuşa asist yapıyordu.

Bedava diye imza parasını transfer ücretini maaşa yüklediler sırtımızda kambur.

Bu kadar para alıp hiç bir halt verememesi içime oturuyor.

Çevrimiçi levitate

Opsiyonu yok, alamayız muhtemelen.

Şimdilik tadını çıkaralım.

bizimkiler sormuş 5 milyon istemiş sporting
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

oyuncu istedikten sonra ben burda kalacam dedikten sonra yaparlar bir güzellik 2.5 milyon €'ya 33 taksitle alırız :D  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğruysa öyle bir para da yok bizde, sağ bek için 5 milyon Euro bonservis vermemiz imkansız.

Ancak sampiyon olup doğrudan CL hakkı alabilirsek, sıkı pazarlıkla falan belki alınabilir.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/VRosier19/status/1334989879135121408

20 k olmuş....

Ama evet duygusal bir arkadaş kendisi, opare vardı bizde o da böyleydi tabi o ondan daha yetenekli :)

Ama en iyi zamanında söyliyim de bilinsin, ben halen kendisini tam anlamıyla iyi görmüyorum, en azından abartıldığını düşünüyorum. Şuan fransa ligine gitsen bundan 5 tane daha ucuza getirirsin ( hoş bizimkiler gittiğinde de bula bula gidip en kötüsünü rebochoyu buluyorlar  ). Fakat profil mentalite doğru,  bu tarz bir adam şimdiden araştırılmaya başlanmalı.

duygusallıktan çok takdir görmek isteyen bir arkadaş

ben memnunum şu ana kadar arada ters müdahelelerde bulunuyor o sıkıntı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

oyuncu istedikten sonra ben burda kalacam dedikten sonra yaparlar bir güzellik 2.5 milyon €'ya 33 taksitle alırız :D  :evillol:
bende 3 milyon civarına çözerler diye düşünüyorum
bipbipbupbup

duygusallıktan çok takdir görmek isteyen bir arkadaş

ben memnunum şu ana kadar arada ters müdahelelerde bulunuyor o sıkıntı

Giderse kesinlikle yerine kötü bir oyuncu alınacağı için, bu takımın scout ekibine gram güvenmediğim için kalsın isterim. Ama yarı fiyatına daha iyilerini bulmak mümkün. Fakat salmazlar bize, en kral o da zannetmiyorum 1 sene daha kiralık kalsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncunun istemesine falan bakmıyor millet, money talks.

Denayer Galatasaray'a gelmek için havaalanında sabahladı, gelemedi.

Neyse, zaten bunları konuşmak için erken, Türkiye burası. Şimdi bonservisini alınsın diyorlar, 2 maç kötü oynarsa sözleşmesi feshedilsin derler.

Çevrimiçi levitate

Doğruysa öyle bir para da yok bizde, sağ bek için 5 milyon Euro bonservis vermemiz imkansız.

Ancak sampiyon olup doğrudan CL hakkı alabilirsek, sıkı pazarlıkla falan belki alınabilir.

yaşı da iyi devre arasına kadar böyle devam ederse almalıyız diye düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Giderse kesinlikle yerine kötü bir oyuncu alınacağı için, bu takımın scout ekibine gram güvenmediğim için kalsın isterim. Ama yarı fiyatına daha iyilerini bulmak mümkün. Fakat salmazlar bize, en kral o da zannetmiyorum 1 sene daha kiralık kalsın.

bi devre arası gelsin bakarız ne yapacağımıza :D

bence ilerisi için iyi bir asset fransız pasaportu var hem satarsın bir yerlere
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

N'koudou da kalitesini göstermeye başladı, kanat rotasyonumuz gayet güzel oldu.

Larin, N'koudou ve Ghezzal iyiler. Hasic ve Töre ikisinden biri de dahil olursa, yeterli olacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ın gol sevinçleri için kalın bir adam koymak lazım kadroya.

Bugün Rosier'le tokuştular, Rosier yere yapışacaktı.

N'koudou da kalitesini göstermeye başladı, kanat rotasyonumuz gayet güzel oldu.

Larin, N'koudou ve Ghezzal iyiler. Hasic ve Töre ikisinden biri de dahil olursa, yeterli olacaktır.

Nkodou bugün etkisiz isimlerden biriydi bence. Kendisi bir iki maç sonra aramızdan ayrılıp 4-5 maç oynamayacaktır yine.
Larin desen kanat değil zaten, ama hadi iş yapıyor  fakat ghezzal elimizdeki gerçekten iyi kanat. Hasicten de bu sene pek yaralanamayız gibi geliyor. Töre zaten sezon sonu ayrılacaktır takımdan.

Çevrimdışı sEuL

Bu sene Ridvan'i yavas yavas takima katiyoruz, ayni sekilde onumuzdeki sezonda Serdar Saatci'yi yada alttan baska bir oyuncuyu monte edebilirsek belimiz yere gelmez. Her sene bu sekilde bir oyuncuyu A takima monte etmeye calismaliyiz.

Bu arada gercekten Diaby, Lens, Q7, Boyd ve digerlerinden sonra Ghezzal muazzam geldi. Takimin en iyi iki oyuncusunun (Ghezzal - Rosier) kiralik olarak gelmeleri ise biraz can sikiyor. Umarim ikisininde bonservislerini uygun fiyata kapatabiliriz.

Hasic'te insallah takima en kisa surede katilir ve olmazlarimizdan biri haline gelir.

Abou ve Atiba - sizi artik pamuklara sarip sarmalamak yeterli olur mu bilemiyorum. Iyi ki varsiniz

Ne kadar da guzel birgun yaaa  :D

Çevrimdışı haluk.m

Aboubakar topçu oğlu topçu, Allah nazardan korusun. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle olumsuz düşünüyordum ama o hala ligimizin üstünde olduğunu kanıtladı.  :claps:

Rosier ve Ghezzal'in takıma uyumu harika, Fransa çıkışlı 4 oyuncunun takıma dahil olması Nkoudou'yu bile diriltmiş.  Bu oyuncuların arkadaşlığı sahaya pozitif yansıyor.

Rıdvan için söylenecek fazla bir şey yok, her maç kendini geliştiriyor. (Maşallah)   

Tek üzüldüğüm Güven, belki o da kupa maçlarında forma alır ve kendini bulur. 

Şu an takıma dair tek olumsuz şey: oynamayan formsuz ve kadro dışı oyuncular. Umarım devre arasında onlardan da kurtulup yeni bir sayfa açabiliriz.  (Onlardan kurtulursak belki rahatlıkla Rosier'in bonservisini alabiliriz  :D )

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sezon başında takım hakkında yapılan yorumlar aklıma geliyor da bazen kendi takımımın taraftarına düşman olmamak için zor tutuyorum kendimi.

Çöp denilen, zayıf denilen, artık küfür boyutuna varan hakaretler edilen oyuncular bir bir kırdılar zincirlerini. Geriye de bizzat kendi taraftarının uydurup yaymış olduğu "Beşiktaş kadrosu kalitesiz"  muhabbeti kaldı. Bütün medya sakız gibi ağzında döndürüp döndürüp çeviriyor ama en nihayetinde bu takım onları da susturacak. Geriye de utanmadan sövüp saydığı oyuncuların başarılarına sevinen insanlar kalacak.

Kim bunlar ?

Üç beş maç sabredemediği için,
Yeni kurulmuş bir takımın sorunlar yaşayabileceğini akıl edemediği için,
Hepsinden de önemlisi futboldan anlamadığı 40 km öteden belli olduğu halde anlıyormuş gibi yaptığı için;

kendi takımını kurda kuşa yem eden sözde taraftarlar. Taraftarlarımız..

Bu ülkede Trabzonspor taraftarı gerçeği diye bir şey vardır. Kendi kulüplerine verdikleri zararı sanırım cümle alem toplansa vermez, öyle bir hastalıklı kitledir. Bu kulübün taraftarı onlara benzeyecek diye ödüm kopuyor. Umarım böyle bir şeyi dünya gözüyle görmemem.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 08:17:46 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı mrred

Beyler maçın tekrarı var beinsport 1 de
The great gig in the sky