Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633518 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Montero takıma ısındıkça daha da iyi oluyor , tam takım oyuncusu bence , gösterişsiz , sade , asker oyuncu

Geçen gün Vida ve Welintonun dönüşüyle beraber ilk 11 den kesilmemesi lazım , iyi oynuyor demistim , hoca da bunu görmüş ki 11 den kesmedi :ok:

kolay kolay o kesilmez yanında ki adama değişiyor welinton oynar vida oynar ama bence necip oynasın :D

Çevrimdışı Erman1903

monteroyu bozan vida idi ondan aldandın bence vidanın yanında kim oynarsa oynasın dağıtıyor kendini savruk bir stoper.  :tabe:

Vidanın gecen sene başarılı yaptığı savunma aksiyonu ortalaması Canerle aynı. Hal böyle olunca standart adamlar iyi gözüküyor. Montero geçen maçta iki duran top gölünde görevini yapmadı, dikkat edersen benden bir söz gelmedi bununla ilgili. Sen çok beğenebilirsin, ben yerli tercih ederdim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vidanın gecen sene başarılı yaptığı savunma aksiyonu ortalaması Canerle aynı. Hal böyle olunca standart adamlar iyi gözüküyor. Montero geçen maçta iki duran top gölünde görevini yapmadı, dikkat edersen benden bir söz gelmedi bununla ilgili. Sen çok beğenebilirsin, ben yerli tercih ederdim.
Seneye yerli tercih etmek zorunda kalacağız. Artık hücum oyuncuları  dışında yabancı hakkı kullanmak saçma olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yerli kaliteli stoper yok.Sadık,Serdar aziz,ERsan gülüm gibileri izlemek istemem ben kendi adıma.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Defanstta ki bütün adamları bozan isim vida idi.Yanında kim oynarsa oynasın dağılıyordu.

Montero bile kendine geldi.

Buna katılmıyorum. Vida evet pek iyi bir stoper değil ama bana hala montero öyle güven falan vermiyor. Ayrıca welilton gibi savrukların kralı vardı yanında. Weliltondan kesinlikle kat ve kat daha iyi bir stoper vida düşün o kadar kötü bir adam welilton. Kasımpaşanın atağı yoktu gitti yine düşerken falan dokundu o topa elle  :lol:

Seneye yerli tercih etmek zorunda kalacağız. Artık hücum oyuncuları  dışında yabancı hakkı kullanmak saçma olur  :tabe:

Başakşehirin şampiyonlar liginden ötürü oldu böyle zaten show yaptılar döndüler avrupada sanki.

Seneye yine saçma sapan 5+3+2 gibi saçma yabancı kuralı geri gelir.

Stoperde Ersan,sadık gibi vasatinko adamları izleriz.

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 02:04:27 cursedofdragon ]

TAkımda birlik beraberlik var n'koudounun şutu sonrası 3 oyuncu ellerini başının arkassına götürüyor nasıl kaçar gibisinden aboubkar n'koudoyu alkıslıyor. :tabe:

Geçen maç ve bu maç bunu hissetim. Takım olmak gerçekten zordur. Takımda sonradan giren (oğuzhan,güven vs) bile katkı yapmak için uğraştılar. Baya mutlu etti beni  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Yerli kaliteli stoper yok.Sadık,Serdar aziz,ERsan gülüm gibileri izlemek istemem ben kendi adıma.

Yoo var aslında sadece düşük takımlarda oynadıkları için görmüyoruz. 9-10 tane adı sanı duyulmamış yazmıştım buraya. Ben iki yerli iki yabancıdan yanayım. 3.4. adamı yabancı almak bana göre mantıklı değil.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kolay kolay o kesilmez yanında ki adama değişiyor welinton oynar vida oynar ama bence necip oynasın :D
Devre arasi hertürlü bir stoper alinmali, necipde welintonda vidada hepsi canli bomba, bunlar illaki bizi bazi maclarda yakacaklardir, 2-3 mac iyi oynamakla is bitmiyor, son haftalara dogru yapilan bir feci hata belkide bizi sampiyonlukdan eder. belkide bu yüzden tosicle görüsülüyor, bence hocanin onayi var bu iste. Ha tosici almakda anca günü kurtarmakdir, gelecek yillarin planini kuramazsin tosic üzerine
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Buna katılmıyorum. Vida evet pek iyi bir stoper değil ama bana hala montero öyle güven falan vermiyor. Ayrıca welilton gibi savrukların kralı vardı yanında. Weliltondan kesinlikle kat ve kat daha iyi bir stoper vida düşün o kadar kötü bir adam welilton. Kasımpaşanın atağı yoktu gitti yine düşerken falan dokundu o topa elle  :lol:

Sen Vida daha iyi  diyorsun ama istatistikler Welinton daha iyi diyor :) Vida'nın konya maçında 4 gol yedirmesi başka bir maçta 1 gol daha yedirmesi filan onlara girmiyorum bak.Welintonu beğenmiyorum ben necip hepsinden iyi ancak vida welintondan daha iyi değil 3.5 milyon € maaş cabası.

Mensah o golü atmasa(aslında aboubakar) bakmayın çok zorlanacağımız maçtı, rakip takım aşırı defans oynamaya gelmiş. Ama bütün maç topun kontrolü bizde olması aktif dinlendirme falan yapabilmemiz kalemizden rakibi uzak tutabilmemiz falan olumluydu.

Son olarak q7 gibi bencil koşmayan takım oyununun ağzına mıçan şaklaban giderken bile team quaresma vs diyip takımı bölmeye çalışan, bir adamdan, ghezzale geçiş nasıl bir lütufdur  :lol: :lol:

Bu maçta özellikle bol bol ortada oynamaya çalıştı onda da başarılı oldu açıkçası, nkodou sağda rachid ortada larin solda gibi şeyler denenebilir. Umarım bu forma rekabetine oğuzhan ljajic vsde dahil olur. Yoksa papaz her zaman pilav yemez, yarın öbür gün böyle aboubakar şapkadan tavşan çıkaramayabilir formsuz olabilir ki gayet normal oğuzhan ljajic vs gibi yandan destek verebilecek oyunculara çok ihtiyacımız olacak.

Neyse gideyim de yine bugün fener maçının özetini  bi izleyeyim  :lol: :lol: Ondan sonra bu maçı da tekrar özetini izleyeyim  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehirin şampiyonlar liginden ötürü oldu böyle zaten show yaptılar döndüler avrupada.

Seneye yine saçma sapan 5+3+2 gibi saçma yabancı kuralı geri gelir.

Stoperde Ersan,sadık gibi vasatinko adamları izleriz.
Yerli iyi stoper bulmak da mesele. Umarım en azından 1 tane bulabiliriz  :tabe: Sol bekte Rıdvan tutarsa Nsakala'yı gönderip orayı tamamen yerli olarak düşünebiliriz. Sağ bek bulabileceğimizi düşünmüyorum. Orta saha ve kanatlarda da yerli oyuncular bulmamamız lazım. Kaleci konusuna girmek istemiyorum. Çünkü hala kaleciler konusunda fikrim değişmedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Geçen maç ve bu maç bunu hissetim. Takım olmak gerçekten zordur. Takımda sonradan giren (oğuzhan,güven vs) bile katkı yapmak için uğraştılar. Baya mutlu etti beni  :lol:
güvene futbolcu demeye dilim varmiyor, ne yapdigini kendi bile bilmiyor saha icinde. Yakinda anadolu kulüplerinde görürüz kendisini.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Sen Vida daha iyi  diyorsun ama istatistikler Welinton daha iyi diyor :) Vida'nın konya maçında 4 gol yedirmesi başka bir maçta 1 gol daha yedirmesi filan onlara girmiyorum bak.Welintonu beğenmiyorum ben necip hepsinden iyi ancak vida welintondan daha iyi değil 3.5 milyon € maaş cabası.

İstatistikler sakarlığını her maç penaltı yaptırdığını falan da yazmıyor  :) Savunma istatistiklerle anlatılamayacak kadar zor bir yer. Çünkü takım savunması da işin içine giriyor. Mesela bugün takım savunmasını harika yaptık. Ondan montero da weliltonda sırıtmadı. Şimdi veri olarak oraya bunlar da girmiyor :) Evet maaşı yüksek evet takımdan gitmeli ama vida da weliltondan kötü denilecek kadar da değil. Öyle bir stoper dünya üzerinde yok şuan, lamine diatta vardı bizde eskiden o bile ondan daha iyiydi.

Çevrimiçi levitate

kural falan gelmez yaz bir yere

3 senedir aynı muhabbet geleceği yok işte

yazın tff kesin getireceğiz diyordu kulüpler tehdit etti hocalar ters konuştu hemen pandemiyi bahane edip yalan ettiler
bipbipbupbup

Devre arasi hertürlü bir stoper alinmali, necipde welintonda vidada hepsi canli bomba, bunlar illaki bizi bazi maclarda yakacaklardir, 2-3 mac iyi oynamakla is bitmiyor, son haftalara dogru yapilan bir feci hata belkide bizi sampiyonlukdan eder. belkide bu yüzden tosicle görüsülüyor, bence hocanin onayi var bu iste. Ha tosici almakda anca günü kurtarmakdir, gelecek yillarin planini kuramazsin tosic üzerine

Tosicte sakar bir stoper ki ayrıca 35 yaşında oda yanlış transfer olur.

Bir de gelecek sene yerli olacak deniyor.

https://twitter.com/blstonejk/status/1334994907547754496

https://twitter.com/VRosier19/status/1334989879135121408

20 k olmuş....

Ama evet duygusal bir arkadaş kendisi, opare vardı bizde o da böyleydi tabi o ondan daha yetenekli :)

Ama en iyi zamanında söyliyim de bilinsin, ben halen kendisini tam anlamıyla iyi görmüyorum, en azından abartıldığını düşünüyorum. Şuan fransa ligine gitsen bundan 5 tane daha ucuza getirirsin ( hoş bizimkiler gittiğinde de bula bula gidip en kötüsünü rebochoyu buluyorlar  :lol: ). Fakat profil mentalite doğru,  bu tarz bir adam şimdiden araştırılmaya başlanmalı.

İstatistikler sakarlığını her maç penaltı yaptırdığını falan da yazmıyor  :) Savunma istatistiklerle anlatılamayacak kadar zor bir yer. Çünkü takım savunması da işin içine giriyor. Mesela bugün takım savunmasını harika yaptık. Ondan montero da weliltonda sırıtmadı. Şimdi veri olarak oraya bunlar da girmiyor :) Evet maaşı yüksek evet takımdan gitmeli ama vida da weliltondan kötü denilecek kadar da değil. Öyle bir stoper dünya üzerinde yok şuan, lamine diatta vardı bizde eskiden o bile ondan daha iyiydi.

Ben welintonun bir maçta 4 gol yedirdiğine şahit olmadın bu sezon hiç avrupada 2 gol yedirdi tek hata oydu.Bir de lig maçında biraz sallandı 1-2 maçta maaşı 500k :)

Bak üstüne basa basa diyorum welinton iyi mi hayır seviyormuyum hayır ancak vidadan kötü değil 2'sinden biri tercih edilecek olsa necip derim :D

güvene futbolcu demeye dilim varmiyor, ne yapdigini kendi bile bilmiyor saha icinde. Yakinda anadolu kulüplerinde görürüz kendisini.

Abi maalesef kendisi nasıl almanya alt yapısı görmüş şaşırıyorum. Ne yapacağını cidden bilmiyor. Ben hatta bu maç sol kanatta larin yerine kullanılabilir falan diye düşündüm de alakası yokmuş. Cidden büyük hata olurmuş, larinle aynı işleri yapabilir gibi duruyor ama larin o görevde kendisinden kat kat daha iyi cidden.

Yerli iyi stoper bulmak da mesele. Umarım en azından 1 tane bulabiliriz  :tabe: Sol bekte Rıdvan tutarsa Nsakala'yı gönderip orayı tamamen yerli olarak düşünebiliriz. Sağ bek bulabileceğimizi düşünmüyorum. Orta saha ve kanatlarda da yerli oyuncular bulmamamız lazım. Kaleci konusuna girmek istemiyorum. Çünkü hala kaleciler konusunda fikrim değişmedi.

Keyfim kaçıyor inşallah 11 yabancı hakkı verirlerde hepsini oynatabiliriz 7+3 gibi saçma şeylere maruz kalmayız.

Serdar kurtuluş,ersan gülüm yine dönüyoruz saçma sapan kadrolara.

İnşallah hiç gelmez böyle devam eder diyeceğim ama 1 sene ötelediler sadeecec başakşehirden ötürü getirecekler lanet düzeni yine.

Ben welintonun bir maçta 4 gol yedirdiğine şahit olmadın bu sezon hiç avrupada 2 gol yedirdi tek hata oydu.Bir de lig maçında biraz sallandı 1-2 maçta maaşı 500k :)

Bak üstüne basa basa diyorum welinton iyi mi hayır seviyormuyum hayır ancak vidadan kötü değil 2'sinden biri tercih edilecek olsa necip derim :D

Anlıyorum seni bende ikisini de sevmiyorum ortağız o konuda  :lol: (...) Bu takıma tartışılmayacak bir lider stopere ihtiyaç var. Marcelonun ilk geldiği sene cuk otururdu mesela.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kural falan gelmez yaz bir yere

3 senedir aynı muhabbet geleceği yok işte

yazın tff kesin getireceğiz diyordu kulüpler tehdit etti hocalar ters konuştu hemen pandemiyi bahane edip yalan ettiler
İlk defa oyunda yabancı kuralını getirdiler. Sırf onun için oyunu almadım bu sene. Kural gelirse şaşırmam. Zaten başkan da sanırım gelecekmiş gibi konuşmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★