Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633246 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Bu Ghezzal’ı kim bulup alıp geldi? Başkan Torunoğullar’ı transferi demişti sanırım. Rosier için mi demişti yoksa onu?
Montero atakan scout transferi
Rosier, josef ve ghezzal yönetim
Mensah nsakala  welinton ve töre hoca transferi
Aboubakar taraftar transferi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ghezzalı bu motorcular alıp geldi bu adamlara 1 yıllık kombine verelim covid belası bitince :D  :evillol:

Tam bizlik iş ya

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Montero atakan scout transferi
Rosier, josef ve ghezzal yönetim
Mensah nsakala  welinton ve töre hoca transferi
Aboubakar taraftar transferi
En iyi transferleri yönetim yapmış demek ki

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Şimdilik öyle görünüyor. İlk yarı bitene kadar bir yorumda bulunmak haksızlık olur beklemek lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dunya da Aboubakardan daha tehlikeli bir forvet varsa oda milli takıma gidip Gol atıp dönmüş bir Aboubakardir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

inşallah hocanın transferleri de vites arttırır.takım direnci arttıkça onlar da pek sırıtmıyor.birde altyapı şıkkını da rıdvan ve ersin ile açtık arkası da gelir inşallah.bu arada ben nkuduyu da beğendim.bugün sıralama yapmak zor olacak ama iyiden kötüye ufak farklarla şöyle sayabilirim. gezzal ,rosier.abubakar ,rıdvan.atiba,nkudu.montero,dorukhan,mensah utku welinton not en yüksek 9 en düşük 7.

Çevrimdışı Erman1903

bu arada iyi hatırlattın transfer seherbazı die çok dalga geçen vardı e.torunoğulları hakkında adam rosieri bulmuş bitirmiş getirmiş

Rosier konusunda şanslarının yaver gittiğini başkan kendi söyledi programda. Ghezzal hocanın istediği bir oyuncu. Josef yönetim ve hocanın ortak kararı.

Çevrimdışı Erman1903

Velhasıl iyi oynadık, yendik. Dorukhan ve bence gol atmasına rağmen Mensah dışında herkes iyiydi. Camiaya tebrikler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rosier konusunda şanslarının yaver gittiğini başkan kendi söyledi programda. Ghezzal hocanın istediği bir oyuncu. Josef yönetim ve hocanın ortak kararı.

montero nasıdı montero sen adamı beğenmiyon çocuk show yapıyor her maç  :bandit: :bandit:

Tak bir pas atıyor rakip takım hücum oyuncuları bir pasla düşüyor hücumda adam fazlalığı ortaya çıkıyor monteronun ayağı çok temiz iyi paslar atıyor defansı iyi adamı gelmeden gömdün geldikten sonrada gömdün ama o seni haksız çıkartmaya devam ediyor.  :ok:

ERdal torunoğulları istanbulda tosic ile beraber deniyor.

Tam bizlik iş ya

Öyle deme ama çok dalga geçildi.

Koca klübü ne halae getirdiler.
Rezillik.
Herhalde bundan daha rezil olamazdık.
Ghezzal için değer mi.

say say bitmez insanlar günlük anı yaşıyor sonra yanılınca yanılmışım ya ne olacak diyor yanılmadan önce söylene de saldırıyor..Garp bir hal aldı bu dünya...Ah yalan dünya...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

montero nasıdı montero sen adamı beğenmiyon çocuk show yapıyor her maç  :bandit: :bandit:

Tak bir pas atıyor rakip takım hücum oyuncuları bir pasla düşüyor hücumda adam fazlalığı ortaya çıkıyor monteronun ayağı çok temiz iyi paslar atıyor defansı iyi adamı gelmeden gömdün geldikten sonrada gömdün ama o seni haksız çıkartmaya devam ediyor.  :ok:
Montero takıma ısındıkça daha da iyi oluyor , tam takım oyuncusu bence , gösterişsiz , sade , asker oyuncu

Geçen gün Vida ve Welintonun dönüşüyle beraber ilk 11 den kesilmemesi lazım , iyi oynuyor demistim , hoca da bunu görmüş ki 11 den kesmedi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı levitate

ERdal torunoğulları istanbulda tosic ile beraber deniyor.

hiiiç gerek yok
bipbipbupbup

TAkımda birlik beraberlik var n'koudounun şutu sonrası 3 oyuncu ellerini başının arkassına götürüyor nasıl kaçar gibisinden aboubkar n'koudoyu alkıslıyor. :tabe:

:)

https://twitter.com/VRosier19/status/1334956613887799301

Twitterda gördüm hosuma gitti deniz gezmiş bizim sağ kanadı görse kesin sağcı olurdu diye :D  :evillol:

Valla aynen öyle bizim sağ kanat müthiş rosier & Ghezzal uyumu nazar değmesin sanki 5 yıldır beraber önlü arkalı oynuyor gibi birbiri ile uyum içindiler tek paslar bindirmeler ver kaçlar bir biri kesiyor asist bir diğeri kesiyor asist 2 asist geldi ordan müthiş  müthiş  :D

Nazar değmesin gözü olanın gözü cıksın :D

Çevrimdışı Erman1903

Bugün epey beğendim, inşallah yanıltmaya devam eder. Bu sezon Necip de çok iyi oynuyor, ama bu onu iyi oyuncu yapmıyor.  Orta şekerli oyuncular da iyi oynayabilir.

Defanstta ki bütün adamları bozan isim vida idi.Yanında kim oynarsa oynasın dağılıyordu.

Montero bile kendine geldi.

Bugün epey beğendim, inşallah yanıltmaya devam eder. Bu sezon Necip de çok iyi oynuyor, ama bu onu iyi oyuncu yapmıyor.  Orta şekerli oyuncular da iyi oynayabilir.

monteroyu bozan vida idi ondan aldandın bence vidanın yanında kim oynarsa oynasın dağıtıyor kendini savruk bir stoper.  :tabe: