Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

sergen hocam bilindiği üzere bizde hoca olduğu dönemin lig lideri ve liderliğini her hafta biraz daha perçinliyor  :bandit:

büyüksün hocam vur vur ses gelsin  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Rıdvanın oynaması çok + katıyor bize hücüm aksiyonlarında yer alması güzel. Özgüven kazanmaya başladı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ahahahaha :)

İyi gün taraftarı Onur Kolcu geldi. Aboğakar. Yine maçın hem İlk golde kilidi açtı hem de attığı golle fişi çekti. Allah'tan diz kapağı yok. Olsa ne olur Allah bilir.

Velhasıl kelam. Burda dedik hele ligler oynansın haftalar ilerlerlesin. Ama yoookk gömücüler burda bize ders verdiler. İnsanı forumdan bile soğuttular.

Sistem oturdukça ve daha kaliteli eklemeler oldukça iyiye gidecek.

Rossier ve ghezall için acil bişey lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burada nsakala iyidir en azından Rıdvan ın önü açılır dedik.

Daha töre de katkı verecek. Zamanı var.

Adam gibi bi llajic olursa tadından yenmez.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Eyy Beşiktaş taraftarı,  bugün Lens'in yerine Ghezzali nasip eden rabbin icin ne yaptin ?

Çevrimdışı celiker1

Maç izlerken keyif almaya basladım :ishock: Montero'yu bugünde beğendim.Dört oyuncu hamlesiyle bu lige çok fazla gelen üst düzey takım oluruz.Fabri-Marcelo-Talisca-Cenk Tosun  :halay:
Rosier+Ghazzal>Akp+Mhp  :steamed:  "Bu yaştan sonra sağcı olacağım","Yılmaz Güney izlese sağcı olurdu"gibi yakıştırmalar gırla sosyal medyada :biggrinking:
Ghazzal'ın ofansif yaptıklarıtla beraber savunma katkısıda çok değerli
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2020, 21:57:30 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Burada nsakala iyidir en azından Rıdvan ın önü açılır dedik.

Daha töre de katkı verecek. Zamanı var.

Adam gibi bi llajic olursa tadından yenmez.

nokta atışı  :claps:

töre+layiç de dewreye girerse elimiz rahatlayacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ahahahaha :)

İyi gün taraftarı Onur Kolcu geldi. Aboğakar. Yine maçın hem İlk golde kilidi açtı hem de attığı golle fişi çekti. Allah'tan diz kapağı yok. Olsa ne olur Allah bilir.

Velhasıl kelam. Burda dedik hele ligler oynansın haftalar ilerlerlesin. Ama yoookk gömücüler burda bize ders verdiler. İnsanı forumdan bile soğuttular.

Sistem oturdukça ve daha kaliteli eklemeler oldukça iyiye gidecek.

Rossier ve ghezall için acil bişey lazım.

Maalesef reyis eski hızında değil :) Bir bacak eksik performans sergiliyor ama bizim lig için yeterli oluyor.

Çevrimdışı levitate

Eyy Beşiktaş taraftarı,  bugün Lens'in yerine Ghezzali nasip eden rabbin icin ne yaptin ?

geçen sene diaby vardı :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Rıdvanın oynaması çok + katıyor bize hücüm aksiyonlarında yer alması güzel. Özgüven kazanmaya başladı.
Dediğin gibi bugün hücumda yapmaya başladı.Atiba'nın attığı golde arka direkte olması ayrıca değerli.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Golde yemedik, nasil olduysa 🤔😄
Rakip çok dirençsizdi bizde aksine çok dirençli ve topa saldırarak oynadık rakibi kaleye yaklaştırmadık
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maalesef reyis eski hızında değil :) Bir bacak eksik performans sergiliyor ama bizim lig için yeterli oluyor.

Reyis geçen hafta attığı bi kaç depar vardı bence hızı yerinde sadece biraz zamana ihtiyacı var.

İlk golde yine şimendifer gibi girdi kanattan. Zaten böyle boş boş deli depar atan bi adam değildi. Santrafor üstü hızı mevcut.

Çevrimdışı mrred

Çocuk bek gibi oynamıyor bildiğin half space koşuları atıyor. Sakatlık olmazsa 2 seneye avrupaya gider. Farkındalığı çok yüksek oyunu iyi okuyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zekası olmayan welinton bile çok sinirlenmeme rağmen kritik top çalmalar yapıyor.

Çevrimdışı tangaz

askerden yeni gelmiş gibi saldırıyor tüm takım maşallah bir de idman yapmadan böleler birtek yeni transferlerin son gelen 2-3 oyuncunun gücü filan yerinde hele bir idmanlar başlasın offf ondan sonra hard core her hafta

Çevrimdışı tangaz

Bu Ghezzal’ı kim bulup alıp geldi? Başkan Torunoğullar’ı transferi demişti sanırım. Rosier için mi demişti yoksa onu?

Çevrimdışı tangaz

Bu Ghezzal’ı kim bulup alıp geldi? Başkan Torunoğullar’ı transferi demişti sanırım. Rosier için mi demişti yoksa onu?

rosier için demişti onu

ghezzal sergenin kankası menacer işi hani burda fotolar konuyordu ghezzal transferi üzerinden sergene çamur atanlar filan vardı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Farketmez iyi oyuncular iyi performans veriyorlar. Ama bu transfler 15 gün erken yapılsa şuan başka şeyler konuşuyor olabilirdik.  Josef aboubakar ghezall rossier  15 20 gün erken gelse olay başka yere giderdi.

Çevrimdışı tangaz

bu arada iyi hatırlattın transfer seherbazı die çok dalga geçen vardı e.torunoğulları hakkında adam rosieri bulmuş bitirmiş getirmiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

rosier için demişti onu

ghezzal sergenin kankası menacer işi hani burda fotolar konuyordu ghezzal transferi üzerinden sergene çamur atanlar filan vardı
Ben o muhabbetleri kaçırmışım.

Farketmez iyi oyuncular iyi performans veriyorlar. Ama bu transfler 15 gün erken yapılsa şuan başka şeyler konuşuyor olabilirdik.  Josef aboubakar ghezall rossier  15 20 gün erken gelse olay başka yere giderdi.
Josef'i fener'deyken de çok beğeniyordum ben. Ama Ghezzal'ı ve Rosier'ı ilk kez bizim maçta izledim

Çevrimdışı cursedofdragon

Ghezzalı bu motorcular alıp geldi bu adamlara 1 yıllık kombine verelim covid belası bitince :D  :evillol: