Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626537 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

yorumlar eleştiriye açıktır mustafa yorum eleştirisini saygısızlık olarak almamalısın. beşiktaşa ve beşiktaşlıya bel altı vuran karşısında beni bulmuştur bulur bulacaktır...
Ben eleştiriden değil üsluptan bahsediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

beşiktaş yenilsinde kötü oynasında dur gireyim 2 satır gömeyim die pusuda yatanlar yok diyorsun yani.

çk iyimser gördüm seni mustafacım.
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Nasıl koyduk ama. Yemin ederim tadı damağımda kaldı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Ben eleştiriden değil üsluptan bahsediyorum  :tabe:

herkes hak ettiğinden payına düşeni alır ne eksik ne fazla  :bandit:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Nasıl koyduk ama. Yemin ederim tadı damağımda kaldı.

sergen hocamın derbi performansı ortada inşallah daha böle çok koyarız bunlara  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Mesela ben kötü sonuçlar olunca bırak forumu diğer maça kadar TV programı Twitter falan bile okumuyorum.

Keşke hep böyle güzel günler olsa.

Mesela 1 ay önce ruh yoktu. Şuanda çok yürekli oynuyor takım. Hoca kenarda isyan ediyor. Oyuncular sahada.

Dün rosier Josef Necip Rıdvan Atiba montero aboubakar herkes mücadele ediyor isyan ediyor

Çevrimdışı mellfred

günaydın büyük beşiktaş taraftarı

Çevrimdışı tangaz

Mesela ben kötü sonuçlar olunca bırak forumu diğer maça kadar TV programı Twitter falan bile okumuyorum.

Keşke hep böyle güzel günler olsa.

Mesela 1 ay önce ruh yoktu. Şuanda çok yürekli oynuyor takım. Hoca kenarda isyan ediyor. Oyuncular sahada.

Dün rosier Josef Necip Rıdvan Atiba montero aboubakar herkes mücadele ediyor isyan ediyor

yönetim ödemeleri yaptı  1ay evvel borçlar kapandı haberleri görmüştük hatta gömücü tayfa yönetimin uydurma zaytung haberleri filan die yazıyordu  o dönemden beri üstüne koyuyor takım.

hoca milli aradan sonra koyacaz diyordu koymaya yeni başladık covidden çok etkilendik arada beklenmedik sakatlıklarda oldu yoksa koymaya daha erken başlardık.

Çevrimdışı tangaz

bu arada enkuduyu beğenmem, geçen sene de 1 maç sağda iyi işler yapmıştı ve ben solda değil sağda oynamaya daha uygun olduğunu yazmıştım bu maç yine aynı oldu şayet enkududan faydalanacaksak sağda verim alabileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın

Bugün ne kaa güzel bir hava var , ne kaa güzel bir gün , yemin ediyorum tertemiz mis gibi uyumuşum , pamuk gibi kalktim yataktan :icool: :icool:

Josef , rosier muhteşemsiniz

Montero bu saatten sonra 11 den kesilmemeli :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

abuş dikkatinizi çekti mi bilmem ama kendisini hiç bu denli ince görmemiştim gördüğüm en ince haliydi galiba belli ki iyi idman yapıyor bu maçla birlikte patlaması başlayacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada enkuduyu beğenmem, geçen sene de 1 maç sağda iyi işler yapmıştı ve ben solda değil sağda oynamaya daha uygun olduğunu yazmıştım bu maç yine aynı oldu şayet enkududan faydalanacaksak sağda verim alabileceğimizi düşünüyorum.
Sol kanatta içe kat edemediği için iş yapmıyor. Dediğin gibi sağ kanatta en azından daha düzgün orta açabiliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Öyle bir koyduk ki hiçbirisinden ses çıkmıyor ses :D Ölü taklidi yapıyor hepsi :D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sol kanatta içe kat edemediği için iş yapmıyor. Dediğin gibi sağ kanatta en azından daha düzgün orta açabiliyor.

solda bildiğin sıfır tehdit ne içe kat edip şut atıyor ne de sıfıra inip penaltı noktasına falan top çıkarıyor oysa sağda ensakalaya yaptığı asist benzeri işler yapma potansiyeli kesinlikle var belki gol atamaz ama benzer asistlerle katkı alabiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

solda bildiğin sıfır tehdit ne içe kat edip şut atıyor ne de sıfıra inip penaltı noktasına falan top çıkarıyor oysa sağda ensakalaya yaptığı asist benzeri işler yapma potansiyeli kesinlikle var belki gol atamaz ama benzer asistlerle katkı alabiliriz.
İlk geldiği zaman bir hareketle defans oyuncularını maymun edip ortaya çok iyi toplar çıkarıyordu. Ancak şimdi lig tanıdığı için onları yapamıyor. Sağ kanatta daha etkili göründü oynadığı 2 maçta  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Açıkçası ne Başak maçından, ne Fener maçından ümidim vardı, takım ve hoca beni yanılttılar, mahcup ettiler.

Böyle mahcup etmeye devam etsinler, ben kabülüm.

İki maçı alarak tekrar yarışa dahil olduk, böyle maçlardan sonra en sıkıntılı aşama ilk maçtır. O da aksine gibi Cuma günü. İnşallah bir kazaya uğramadan devam ederiz.

Çevrimdışı yoruk

Keşke Ghezzal'ın Mensah'ın bölgesine kayacağı bir rotasyon görebilsek.Şu ana kadar olmadı çünkü Atakan-Hasic-Güven bir türlü takıma giremediler.Skor tehditi olarak yeterince adamımız yok halen.Mensah kayıplarda,çok yetersiz.2.yarılarda kenardan ileride tehdit yaratacak adam bulamıyoruz.

Çevrimdışı Nartallo

9 maçta 17 gol yiyerek, nerdeyse 2 gol yeme ortalamasıyla bu konuma gelebilmek mucize gibi bir şey.

21 takım arasında en fazla gol yiyen takımız, 16 gol yiyen Denizli ve Gençler 19 ve 20. sırada, 15 gol yiyen Ankaragücü 21. sırada.

Lig lideri 3 gol yemiş, ikincisi 7 gol yemiş, biz 17 gol yemişiz, akıl alır gibi değil.

Böyle yarışın içinde kalmak çok zor.

Çevrimdışı tangaz

9 maçta 17 gol yiyerek, nerdeyse 2 gol yeme ortalamasıyla bu konuma gelebilmek mucize gibi bir şey.

21 takım arasında en fazla gol yiyen takımız, 16 gol yiyen Denizli ve Gençler 19 ve 20. sırada, 15 gol yiyen Ankaragücü 21. sırada.

Lig lideri 3 gol yemiş, ikincisi 7 gol yemiş, biz 17 gol yemişiz, akıl alır gibi değil.

Böyle yarışın içinde kalmak çok zor.

yenilen golleri maç maç analiz edersek;

konya 4 gol yedik en kötü maçımız
antep 3 gol yedik ama antep maçını döndürüyorduk momentum bize geçmişti hakem kaleciyi attı 2 gol fazla yedik
denizli maçında 3-2 kazandık 2 basit gol yedik
başak maçını 3-2 aldık yenilen goller talihsizlikti ve ilk gol bariz baldı
fener maçında 4-3 galip geldik hakem ortadaydı yoksa maç muhtemelen lig tarihinin en ağır yenilgisini yaşatacaktık fenere.

toparlayacak olursak 5 maçta 14 gol yemişiz kalan 4 maçta ise 3 gol yemişiz gol yemediğimiz tek rakip malatya. gol yeme sayımızın yüksekliğinde kaleci hataları defans hataları ve hakem hataları bir karma olarak karşımıza çıkmış durumda. sanırım bu haftadan itibaren savunmada daha iyi görüntü verme ihtimalimiz yüksek tabi hastalık ve sakatlık nedeni ile eksik kalmaz isek malum savunma işi biraz bir arada oynama ve uyum işidir. ayrıca kaleci kazağını da cezası bitti die utkudan alıp ersine vermemek lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:D

Nasıl birgün bugün Nsakala bile sempatik göze hoş geliyor khardes dewamke

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nasıl birgün bugün Nsakala bile sempatik göze hoş geliyor khardes dewamke
Nsakala dan o koşuyu ve o bitirisi kimse beklemezdi heralde :D :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Şampiyon olmak istiyorsak orta sahanın her maç böyle oynaması lazım.
İkili mücadeleye girme ve kazanma sayılarında feneri ezdik.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nsakala dan o koşuyu ve o bitirisi kimse beklemezdi heralde :D :tabe:

Ben çok şaşırdım.

Rıdvan böyle oynadıkça yedek kalacaktır. Kulübede sorunsuz adam severim:)

Çevrimdışı mrred

Maçın tekrarı wyscouta yüklensin ufak videolar yapcam özellikle Larin Aboubakar ve orta saha oyunlarımızla ilgili.
The great gig in the sky