Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629511 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ruiz burada aldığı maaşın geri kalanını ödemek zorunda kalacağımızı bildiği için 400k veren, kafasının rahat olacağı takıma imza atıyor bunu gerçekten göremiyor muyuz F.O masum değil ama yeni yönetimin çok hatası var artık olan olaylar üzerine sürekli ama eski yonetim şöyleydi muhabbeti tutmuyor söyleyeyim.

Çok çok daha iyi olabilirdi her şey ben bu kadar yanlışı kabul etmiyorum gözüme batıyor, eski yonetim kötüydü diye vasatlığa-gelişi güzelliğe alıştırılıyor insanlar.
Bunu anlatmak zor. Biz hangisinin daha az hatalı olduğunu düşünüyoruz hep. Aslında ikisi de hatalı. Bunu kabul etmek zor destekleyen birisi için. Benim gözümde Demirören, Orman yada Çebi'nin farkı yok. Daha az yanlış yapana göre sıralama yapmak bana saçma geliyor. Bu hatalar büyüyüp başkanlar giderken çok canımızı sıkıyor. Daha bunun aksi bir durumla karşılaşmadık. Mevcut yönetim sonradan toparlar mı? Toparlayabilir ama çok zor görünüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ruiz burada aldığı maaşın geri kalanını ödemek zorunda kalacağımızı bildiği için 400k veren, kafasının rahat olacağı takıma imza atıyor bunu gerçekten göremiyor muyuz F.O masum değil ama yeni yönetimin çok hatası var artık olan olaylar üzerine sürekli ama eski yonetim şöyleydi muhabbeti tutmuyor söyleyeyim.

Çok çok daha iyi olabilirdi her şey ben bu kadar yanlışı kabul etmiyorum gözüme batıyor, eski yonetim kötüydü diye vasatlığa-gelişi güzelliğe alıştırılıyor insanlar.

Bize gelmeden önce 400k alıyordu bizden gittikten sonra değil.

400k alan adama 1.8 verdik diyor.

gerçi alışkınız aboubakar orda 700 bin € oynarken 3.3 milyon € vermiş takımız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Marcus Münch: " Beşiktaş'ta çok dost biriktirdim ve arada onlarla konuşuyorum ama en çok deli arkadaşım, Pascal Nouma’yı, özlüyorum. Beraber takıldığımız zamanları anlatsam kitap olur, sonra o kitap yasaklanır. Leeds United maçında Danny Mills boğazımı sıkınca ben daha ona vuramadan Pascal Nouma adamı paket etmişti."

Çevrimdışı Erman1903

Bunu anlatmak zor. Biz hangisinin daha az hatalı olduğunu düşünüyoruz hep. Aslında ikisi de hatalı. Bunu kabul etmek zor destekleyen birisi için. Benim gözümde Demirören, Orman yada Çebi'nin farkı yok. Daha az yanlış yapana göre sıralama yapmak bana saçma geliyor. Bu hatalar büyüyüp başkanlar giderken çok canımızı sıkıyor. Daha bunun aksi bir durumla karşılaşmadık. Mevcut yönetim sonradan toparlar mı? Toparlayabilir ama çok zor görünüyor  :tabe:

Zaten herkes kendi şartları içinde yonetiyor şu anki yönetim süreci hiç iyi yönetemedi 10 tane transfer yaptık az değil doğru planlamayla iki üç sezon içinde kafayı kaldırabilirdik, ben önümüzdeki döneme hiç umutlu bakamıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

O doğru bu saçma alışkanlık Demirörenle başladı F.O devam ettirdi son zamanında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten herkes kendi şartları içinde yonetiyor şu anki yönetim süreci hiç iyi yönetemedi 10 tane transfer yaptık az değil doğru planlamayla iki üç sezon içinde kafayı kaldırabilirdik, ben önümüzdeki döneme hiç umutlu bakamıyorum.
Ben de bakamıyorum. Şu an yaptıkları hatalar geleceğimizden yiyor. Fifa'dan davalar gelmeye devam ederse bu iş yürümez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

yönetim ve teknik ekip eskiye takılı kalmayıp önüne baktığı gün, hiçbir şeyi bahane etmediği gün şampiyonluğa daha çok inanacağız
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Ben de bakamıyorum. Şu an yaptıkları hatalar geleceğimizden yiyor. Fifa'dan davalar gelmeye devam ederse bu iş yürümez.

Fifa olmasa da bu tarz planlama ile yürümez sıradanlaşırız. Ben uzun bir süredir başka yönetimin de gidişatı çevirebileceğinden şüpheliyim  bu sezon son şanstı artık her şey daha zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fifa olmasa da bu tarz planlama ile yürümez sıradanlaşırız. Ben uzun bir süredir başka yönetimin de gidişatı çevirebileceğinden şüpheliyim  bu sezon son şanstı artık her şey daha zor.
Bu kafayla zaten her sene biraz daha küçüle küçüle sıradanlaşacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Bu kafayla zaten her sene biraz daha küçüle küçüle sıradanlaşacağız  :tabe:
Belki basketteki gibi oyuncu yetiştirme işine gireriz, ha Altınordu klubü ha biz ne olacak. Mazallah aradan 1 oyuncu falan parlarsa onuda fb veya gs veririz. Küme düşmeden de ucu ucuna yırtarsak başkan bunu büyük başaeı diye anlatır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz de çok sorduk başkan o soruyu paralar nereye gitti diye ? Bir şeyler ima etmekle suçlandık ancak insan merak ediyor.

Ruiz'in brüt 400 bin Euro'ya oynadığı dünyada Welinton'a neden net 850 bin Euro veriyormuş, onu da açıklasın bir zahmet.

Ya da Montero'ya neden net 750 bin Euro veriyormuş, ona da bir açıklama yapsın.

[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2020, 08:34:11 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

230 bin Euro alan Montero'ya 750 bin Euro veren takım olduk, değişen bir şey yok yani.

Bunlar gidince de bunların arkasından saydıracaksın, çok uğraşma o yüzden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyun büyük beyler bir sonraki maçta ceza yedirtip başakşehir ve fb maçlarına çıkartmayacaklar sandıkları terk etmeyelim.
Bu hafta Fenerbahçe'li bir oyuncu kırmızı kart görürse, 1 maç ceza alıp bizim maçta oynayabilsin diye yapılmış da olabilir.

Çevrimiçi Necmi

230 bin Euro alan Montero'ya 750 bin Euro veren takım olduk, değişen bir şey yok yani.

Bunlar gidince de bunların arkasından saydıracaksın, çok uğraşma o yüzden.

boşa yorma kendini biraz mantık yürütse zaten o söylediklerinin hiç birini söylemezdi

Çevrimiçi Necmi

Biz de çok sorduk başkan o soruyu paralar nereye gitti diye ? Bir şeyler ima etmekle suçlandık ancak insan merak ediyor.

işin garibi arada doğan o farkı bizim ödediğimizin farkında değil.
gerçekten anlamıyorum madem öyle 400 bine oynuyorlarmış kendileri neden
bulamadı 400 lük oyuncuları.
herşeyi geçtim bak yerli dorukhan var imzalatsınlar 400 bin euroya madem

Çevrimiçi Necmi

Bu hafta Fenerbahçe'li bir oyuncu kırmızı kart görürse, 1 maç ceza alıp bizim maçta oynayabilsin diye yapılmış da olabilir.

Beşiktaşın iddası olmazsa Beşiktaş üstüne oynamazlar.
kart indirimide yaparlar maçlarda lehimize hatalarda yaparlar
sırf bak herkese oluyor demek için.

Çevrimiçi murat

aslında 400 bine oynuyor olabilirler, bilemeyiz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

yönetim ve teknik ekip eskiye takılı kalmayıp önüne baktığı gün, hiçbir şeyi bahane etmediği gün şampiyonluğa daha çok inanacağız
o iş olmayacak gibi duruyor bunlar Beşiktaşı yönetmeye falan gelmemişlerki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaşın iddası olmazsa Beşiktaş üstüne oynamazlar.
kart indirimide yaparlar maçlarda lehimize hatalarda yaparlar
sırf bak herkese oluyor demek için.
Doğru diyorsun, sıradaki iki maçı kazanırsak görürüz asıl lobileri.

Fenerbahçe maçında Ali Palabıyık hazır kıta bekliyordur zaten.

Çevrimdışı tangaz

aslında 400 bine oynuyor olabilirler, bilemeyiz.

ne yani şimdi sen f.orman ve ekibinin v.ruize aslında 400bin ödediğini aradaki 1,4 ü indira gandi yaptığını mı ima ediyorsun  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

zaten borçların çoğu tl ye çevrilmişdi eski krediler kapatılıp tl yeni krediler alınmışdı
kur farkı oyuncu maaşlarından oluşuyor ama döviz olarakda hatırı sayılır gelirimiz var onuda unutmamak lazım
hep gider zarar diye hesaplamakta yanlış.

stad isim hakkı dışında ha birde adidasın ödemesi dışında döviz gelir kaldı mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bu yönetim o payeyi bırakmaz, rahat ol.

160 milyon yuro gelir olduğu sene bile oyuncu maaşlarını geciktiren borca borç katan yönetimden payeyi kimse alamaz raat ol  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Onun zamanında katakulli yoktu demek ki ayrıldıktan sonra oldu zaten ne olduysa.

Ormanın konuşmaları bile değişti taraftara karşı olan tutumu değişti yaptığı işler değişti.

Neyse kısır döngüye girmeye gerek yok.

zaten ne olduysa şafaklar umutlar filan transferin başına icranın başına şeedince oldu

Çevrimdışı tangaz

çebi ikinci başkan ve kasanın başındayken 400bin euroya oynayan oyuncu varmıymış eğer yoksa ne yapıyormuş o koltukta.

ülkenin coğrafyanın gerçeklerini ortadoğu tazminatını farkını kimse inkar etmiyor ki 400bine oynayan adamın 2 katını hatta 3 katını istediğini de almadan gelmediğini de biliyor herkes bunda beis yok gerçekler bunlar ancak 8-10 katı nedir yahuu. layiçin aldığı paranın tamamı layiçe gitmiyormuş dedi başkan. başkan yalan söyleyecek değil ya. başkana mı inanacaz sağda solda atıp tutana mı die salık verirdi hep bir büyüğümüz  :bandit: