Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

banka yapılandırmasının anlamı bu zaten krediler tl ye çevrilip yapıldı diye biliyorum
hatırlarsan dövize hükümet tepkisi vardı.

adam bunu bankalar birliği yapılandırması olmadan evvel kendi olanakları ile YKB üzerinden yaptı rahmi beyde anca bahşiş atar gibi 10 milyon tl versin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Son dakika!!
Tahkim Kurulu, Josef De Souza’nın cezasını 1 maça indirdi.
Josef, Gaziantepspor maçında forma giyebilecek..

via : fırat günayer

yetersiz₁ yönetime bak sen! 43.maddeden sevk edilmesine rağmen 1 maça düşürttürmüş cezasını + olarak josefin  yere su çarpması var direk kırmızı kartın cezası min 2 maç neyse...

Çevrimiçi Necmi

Son dakika!!

yetersiz₁ yönetime bak sen! 43.maddeden sevk edilmesine rağmen 1 maça düşürttürmüş cezasını + olarak josefin  yere su çarpması var direk kırmızı kartın cezası min 2 maç neyse...
yanılmışız demekki yönetim oldukça yeterliymiş  :D

Çevrimdışı tangaz

Son dakika!!

demek ki fikret olsa sıfırlatacakmış diyen çıkar mı acep  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/syhULANbyzULAN/status/1324361869654712325    inanilri gib degil .. dogru mu  bu, cok duygulandim ...  :biggrinking: Kiliseye gidip bir mom yakayim  ben :D...  Look at the yonetime bak sen  iyi mi  :mj:   :biggrinking:
Yorgo

demek ki fikret olsa sıfırlatacakmış diyen çıkar mı acep  :icool:

Çıkar beklerim :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

banka yapılandırmasının anlamı bu zaten krediler tl ye çevrilip yapıldı diye biliyorum
hatırlarsan dövize hükümet tepkisi vardı.
Mevcut borçların yuzde 80 i TL imiş. Bankalar birligi anlasmasinda degil de factoringden borç almak zorunda kaldığımızda o işi yapmışız. Kur farki oyuncu maaşlarından vs oluşuyormuş.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 18:15:38 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Son dakika!!

Oyun büyük beyler bir sonraki maçta ceza yedirtip başakşehir ve fb maçlarına çıkartmayacaklar sandıkları terk etmeyelim. :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Mevcut borçların yuzde 80 i TL imiş. Bankalar birligi anlasmasinda degil de factoringden borç almak zorunda kaldığımızda o işi yapmışız. Kur farki oyuncu maaşlarından vs oluşuyormuş.
zaten borçların çoğu tl ye çevrilmişdi eski krediler kapatılıp tl yeni krediler alınmışdı
kur farkı oyuncu maaşlarından oluşuyor ama döviz olarakda hatırı sayılır gelirimiz var onuda unutmamak lazım
hep gider zarar diye hesaplamakta yanlış.

asıl gerçekler faiz değil ana parayı ödemeye başlayınca çıkacak.

Yönetim bankarlar anlaşmasını revize etmek için uğraşıyor ancak çok da düzelmeyecek dediler.

Her yerden enkaz çıkıyor her yerden orman yönetimi en kötü yönetim olarak tarihe geçecek bu gidişle.

Çevrimdışı kahyaoglueren

zaten borçların çoğu tl ye çevrilmişdi eski krediler kapatılıp tl yeni krediler alınmışdı
kur farkı oyuncu maaşlarından oluşuyor ama döviz olarakda hatırı sayılır gelirimiz var onuda unutmamak lazım
hep gider zarar diye hesaplamakta yanlış.
Orda da Avrupa gelirleri çok etkili işte. Takım garanti ücret maliyetinin çoğunu avrupa kupalarindan çıkarsa her sene zaten borcun yükseliş hızını azaltabiliriz şimdilik. Borç/Gelir oranı son raporlarda 5.43.  Çok yüksek bir oran bu.

İnsan ne diyeceğini bilemiyor ? Ormanın yediği naneler saymakla bitmiyor.

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 20:35:32 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

yanılmışız demekki yönetim oldukça yeterliymiş  :D
Evet, Ruiz'e verilecek 2.5 milyon Euro tazminatı affettirdiler tek kalemde.

Ne zaman eleştirecek olsak, hemen ağzımızın payını veriyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

asıl gerçekler faiz değil ana parayı ödemeye başlayınca çıkacak.

Yönetim bankarlar anlaşmasını revize etmek için uğraşıyor ancak çok da düzelmeyecek dediler.

Her yerden enkaz çıkıyor her yerden orman yönetimi en kötü yönetim olarak tarihe geçecek bu gidişle.

Bu yönetim o payeyi bırakmaz, rahat ol.

Biz de çok sorduk başkan o soruyu paralar nereye gitti diye ? Bir şeyler ima etmekle suçlandık ancak insan merak ediyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Biz de çok sorduk başkan o soruyu paralar nereye gitti diye ? Bir şeyler ima etmekle suçlandık ancak insan merak ediyor.

Ahmet Nur Çebi öyle bir konuşuyor ki sanki gökten zembille inip Beşiktaş'ın başkanı oldu. Sen bu takımda yıllardan beri yönetici değil miydin ? Başkan olunca mı hesap sormak aklına geldi?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Ahmet Nur Çebi öyle bir konuşuyor ki sanki gökten zembille inip Beşiktaş'ın başkanı oldu. Sen bu takımda yıllardan beri yönetici değil miydin ? Başkan olunca mı hesap sormak aklına geldi?

Onun zamanında katakulli yoktu demek ki ayrıldıktan sonra oldu zaten ne olduysa.

Ormanın konuşmaları bile değişti taraftara karşı olan tutumu değişti yaptığı işler değişti.

Neyse kısır döngüye girmeye gerek yok.

Çevrimiçi murat

çebi ikinci başkan ve kasanın başındayken 400bin euroya oynayan oyuncu varmıymış eğer yoksa ne yapıyormuş o koltukta.

çebi ikinci başkan ve kasanın başındayken 400bin euroya oynayan oyuncu varmıymış eğer yoksa ne yapıyormuş o koltukta.

Sorunun muadili yanlış kişi.

Ormandan açıklamalar ;

'Yetkiyi ben verdim Torunoğulları'na'

"Erdal Torunoğulları bizde hiçbir zaman transferden sorumlu olmadı. Dış ilişkilerden sorumluydu. Beşiktaş'ta transferleri ben yönetirim. İyisi de kötüsü de benimdir. Erdal Torunoğulları'na söyledim "Kendini basında sihirbaz gibi gösteriyorsun ama görevlendirmeleri ben yapıyorum, seni transfer görüşmesine ben gönderiyorum, yok öyle bir olay" dedim. Yetkiyi ben verdim Torunoğulları'na."

Orman : Transferleri "BEN" yapıyorum.

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 21:35:36 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

Sorunun muadili yanlış kişi.

Ormandan açıklamalar ;

'Yetkiyi ben verdim Torunoğulları'na'

"Erdal Torunoğulları bizde hiçbir zaman transferden sorumlu olmadı. Dış ilişkilerden sorumluydu. Beşiktaş'ta transferleri ben yönetirim. İyisi de kötüsü de benimdir. Erdal Torunoğulları'na söyledim "Kendini basında sihirbaz gibi gösteriyorsun ama görevlendirmeleri ben yapıyorum, seni transfer görüşmesine ben gönderiyorum, yok öyle bir olay" dedim. Yetkiyi ben verdim Torunoğulları'na."

Orman : Transferleri "BEN" yapıyorum.

sorunun yanıtı bu değil.

sorunun yanıtı bu değil.

sorunun yanıtı bu.

transferi tek başına kendi yapan kimseye sormayan bırakmayan adam sorumludur.

400 bin € oynayan adam şimdi nasıl var o zaman yoktu bu durumu açıkca ortaya koymaktadır.

Ahmet Nur Çebi :
“N’Koudou’nun bonservisinin yarısı 4.5 milyon Euro’ya alınmış. Diğer kulübü, ‘Bugün satıyoruz’ derse diğer yarısını alma mecburiyetimiz var. Bu kontratlar nasıl yapılmış inanılır gibi değil.”

şaka gibi ya böyle rezil bir oyuncu satın alma ben hayatım da daha önce görmedim 4.5 milyon € verdik yazık yazık.

Çevrimdışı can1903

F.O yönetimnide Ahmet Nur Çebinin hangi transferlere karıştığı gün gibi ortadadır, ha ben ikisini de sevmem.

Ama Ahmet Nur Çebiyi bu sene yapılan transferlerle eleştirin geçmişle ilgili değil.

Gomez, Ba getirilirken teminatı veren adamı hain yaptılar 2 sene önce resmen.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Ruiz burada aldığı maaşın geri kalanını ödemek zorunda kalacağımızı bildiği için 400k veren, kafasının rahat olacağı takıma imza atıyor bunu gerçekten göremiyor muyuz F.O masum değil ama yeni yönetimin çok hatası var artık olan olaylar üzerine sürekli ama eski yonetim şöyleydi muhabbeti tutmuyor söyleyeyim.

Çok çok daha iyi olabilirdi her şey ben bu kadar yanlışı kabul etmiyorum gözüme batıyor, eski yonetim kötüydü diye vasatlığa-gelişi güzelliğe alıştırılıyor insanlar.