Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632020 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tolga1903

beni yanlış anlama ama denizli ve malatya 2 haftadır oyunu domine ediyoruz geçen hafta 70 dk kırmızı kart görene kadar denizlinin pozisyonu yoktu hakem biraz denizlide oynasın dedi.

Bugün malatyanın frikik hariç kaleye sutu yok.İlk yarıda top kazanma süresi bir ara 5 sn di.

ts'nin durumu ortada başak kötü başladı biraz toparladı.gs'yi söylemeye gerek yok zaten hakemler yürü diyor balları ile beraber götürüyorlar iyi oyun filan hak getire.Biraz fb var diyeceğim yalnız onlar da bile altay 2 maçtada 4 puanı kurtardı yoksa 2 puan alacaklardı.

Katılmıyorum o yüzden söylediklerine hoca ve yönetime yapılan eleştirilere.Kimse bir halt oynamıyor ligde ben rakiplere bakınca yine halimizden memnunum.

Ben iyi oynamıyoruz demiyorum konya maçına göre gelişme var baya ama yine de hücumda yetersiziz 3 4 takım dışında lig boyunca ilk yarıdaki tabloyu göreceğiz muhtemelen takım rakibi açamadığı her maç sorun yasayacak. Ayrica golden sonra oynadığımız oyundan memnun değilim fazla geriye yaslandık ve kontralarda rezalet tercihler yaptık üstünde durulmalı

Çevrimiçi murat

Gol atması dışında oyuna katkısı çok sınırlı aboubakar ile kıyas kabul etmez.
bugün neredeyse bütün pozisyonların içinde larin vardı vesol açık gibi oynadı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Welinton
4 Uzaklaştırma
1 Engellenen Şut Girişimi
5 Top Çalma
7(6) Kazanılan ikili mücadele
7(7) Kazanılan Hava Topu
2 Pas Arası
71 İsabetli Pas (%77.2 Pas İsabeti)

Çevrimdışı mrred

bugün neredeyse bütün pozisyonların içinde larin vardı vesol açık gibi oynadı.
Aboubakar gezgin santrafor sürekli hareket ediyor. Aboubakarın yanında kim oynarsa oynasın yarattığı boşluklara sızan herkes gol atar. Aboubakarın oyuna katkısı çok büyük
The great gig in the sky

Çevrimdışı ERAY G

Sessizliği İzmir'e bağlamak istiyorum...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

''Adem Ljajic'in özel hayatına dikkat etmediği yönündeki eleştirilere yanıt veren Yalçın, şunları söyledi:

''Özel hayatı beni ilgilendirmiyor. Ne zaman güçlenirse, istediğimiz seviyeye gelirse, bizim istediğimiz mantalitede oynarsa Adem'i sahada görebiliriz. Bugün Oğuzhan'ı kullandık, Mensah'ı kullandık. Adem Ljajic yetenekli oyuncu. İstek olarak, güç olarak verim alacağımızı düşündüğümüz zaman sahada olacak. Şu anda düşünmüyoruz. Orada alternatif çok fazla. Orta saha kalabalık, orada formayı almak zor. Formayı almak için şartları zorlamanız lazım." 

demiş hoca
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

''Adem Ljajic'in özel hayatına dikkat etmediği yönündeki eleştirilere yanıt veren Yalçın, şunları söyledi:

''Özel hayatı beni ilgilendirmiyor. Ne zaman güçlenirse, istediğimiz seviyeye gelirse, bizim istediğimiz mantalitede oynarsa Adem'i sahada görebiliriz. Bugün Oğuzhan'ı kullandık, Mensah'ı kullandık. Adem Ljajic yetenekli oyuncu. İstek olarak, güç olarak verim alacağımızı düşündüğümüz zaman sahada olacak. Şu anda düşünmüyoruz. Orada alternatif çok fazla. Orta saha kalabalık, orada formayı almak zor. Formayı almak için şartları zorlamanız lazım." 

demiş hoca

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1322980814196453377

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Erman1903

Abou Larinin iyi oynamasını sağlıyor ama kötü görüntü verdi eski formundan çok uzak. Larin, Ghezzal, Rosie, Dorukhan, Welinton iyiydiler. Zaten kimse kötü değildi bu maç, herkes mücadelesini verdi. N'Sakala biraz tarz olarak sırıttı ama kondisyonu iyi.

Karşı takıma otobüs çekiyorlar diye yuklenmenin manası yok, kadro olarak başka çareleri bulunmuyor. Top oynanmaz o kadroyla Cueva bir şeyler deniyor Tetteh biraz. Defansif birkaç iyi adamları var Wallace düzgün.

Ljajic yorumsuz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abou Larinin iyi oynamasını sağlıyor ama kötü görüntü verdi eski formundan çok uzak. Larin, Ghezzal, Rosie, Dorukhan, Welinton iyiydiler. Zaten kimse kötü değildi bu maç, herkes mücadelesini verdi. N'Sakala biraz tarz olarak sırıttı ama kondisyonu iyi.

Karşı takıma otobüs çekiyorlar diye yuklenmenin manası yok, kadro olarak başka çareleri bulunmuyor. Top oynanmaz o kadroyla Cueva bir şeyler deniyor Tetteh biraz. Defansif birkaç iyi adamları var Wallace düzgün.

Ljajic yorumsuz.

Abou bugün geldiğnden beri en kötü maçıydı.
Atibada bugün pek iyi değildi.

Karşı takım dediği aynı takımla aynı burda aynı taktikle bizi yenmişti. Evet yapılması yanlış fakat neden yapıyorlardan ziyade bu işi nasıl çözeceğimize odaklanmalıyız.

Ljajic disiplin cezası verilmeli, sergeni de ona karşı yorumlarını beğendim. Gayet mantıklı konuşmuş, açık kapı bırakmış.

Oğuzhan'a ayrı parantez açmak istiyorum, bence bugün maçın en iyisi oydu.

Çevrimdışı Erman1903

Abou bugün geldiğnden beri en kötü maçıydı.
Atibada bugün pek iyi değildi.

Karşı takım dediği aynı takımla aynı burda aynı taktikle bizi yenmişti. Evet yapılması yanlış fakat neden yapıyorlardan ziyade bu işi nasıl çözeceğimize odaklanmalıyız.

Ljajic disiplin cezası verilmeli, sergeni de ona karşı yorumlarını beğendim. Gayet mantıklı konuşmuş, açık kapı bırakmış.

Oğuzhan'a ayrı parantez açmak istiyorum, bence bugün maçın en iyisi oydu.

Her takım her takımı yenebilir de yani tatsız bir kadro baya orta saha ve ofansif anlamda. İyi bir Ljajic olsa bu tarz maçlarda çok işimize yarardı ama maalesef yok. Ozzy hakkında iyi kötü bir şey demek istemiyorum çünkü ya ertesi maç yanıltıyor ya bir şey, artık standardının bu olması lazım. Atiba pek iyi değildi ama kotardı yine, her maç 90 dakika oynuyor ne yapalım olsun o kadar. Abou üzdü, sanki 33-34 yaşlarında bir futbolcu gibiydi biraz daha form tutar inşallah.

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1322980814196453377

Maça 19 kişilik kadroyla çıkmışız sakatlardan dolayı. Bu maç kadrosuna girenlere maç başı ücretlerinden belli bir oran yada galibiyet primlerinden belli bir pay veriliyor mu acaba?
Eğer veriliyorsa futbola ilgisi yeniden pekişene kadar bu arkadaş neden maç kadrosu dışında kalmıyor hocam?
İş maaş ödemelerine gelince profesyonelliğini hatırlayanlar futbolculuklarını hatırlayana kadar da maç kadrolarında olmamalılar.

Çevrimdışı tolga1903

Gece gece aklıma geldi bu nkodou kötürüm falan mı kaldı? Çapraz bağı kopsa bireysel antrenmanlara başlamıştı ne sakatlık bu herif aylardır yok. Nasıl bir oyuncuymuş arkadaş benim aklım ermedi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

https://twitter.com/altipasici/status/1322985234728689664

Şu görüntü kendine saygısızlıktır önce ayıptır lj
bu ljajic tayfası eşittir q7 fanları abi bu adamın nesini sevip destek veriyorsunuz hadi q7 fanatiği olmayı anlarım da ljajic ne abi, takıma zararı oluyor resmen camiayı takmıyor küçümsüyor yaptığı her hareketi ile gerçi İtalya'da hocasına ana avrat söven adamdan ne beklersin

not: q7 fanatikleri daha mantıklı in
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu ljajic tayfası eşittir q7 fanları abi bu adamın nesini sevip destek veriyorsunuz hadi q7 fanatiği olmayı anlarım da ljajic ne abi, takıma zararı oluyor resmen camiayı takmıyor küçümsüyor yaptığı her hareketi ile gerçi İtalya'da hocasına ana avrat söven adamdan ne beklersin

not: q7 fanatikleri daha mantıklı in
Ben fan değilim sadece kazanılması ve minimum zarar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse onun kariyerinden çok biz zarar göreceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece gece aklıma geldi bu nkodou kötürüm falan mı kaldı? Çapraz bağı kopsa bireysel antrenmanlara başlamıştı ne sakatlık bu herif aylardır yok. Nasıl bir oyuncuymuş arkadaş benim aklım ermedi.
Totenham'da oynamadan antremanda sakatlanıp duran bir oyuncudan bahsediyoruz. Ötesi yok. Çok güzel kazıklandık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu galibiyet çok iyi oldu.

Şimdi haftaya Gaziantep'i de yenersek, iyi bir momentum başlatmış oluruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Larin 8 maç 4 gol oldu.

Abobubakar o bölgedeki hareketliliği onuda rahatlatıyor.

HErkes ağırlığından falan bahsetmiş ama maç boyunca kanadı çok verimli kullandı savunmaya destekte oldu. Baya faydalı oynadı bence.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rıdvanın uzun bir röportaji var. Mentalitesini sevdim. Yaşına göre baya olgun.
Fiziksel olarak Core training yapıyormuş. Tesislerde kalıp fitness yapıyorlarmış gençlerle.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2020, 11:42:40 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı can1903

Roisieri inanılmaz beğendim. Gökhandan daha faydalı oynuyor herkes gittiğine üzülmüştü fakat artık es veriyordu sağ bekte. Hem maçın 30. dakikasında artık sürekli adele tutan sağ bekimiz yok. Sol tarafada Rıdvanı monte edersek iyi bir ikili bekimiz olucak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Roisieri inanılmaz beğendim. Gökhandan daha faydalı oynuyor herkes gittiğine üzülmüştü fakat artık es veriyordu sağ bekte. Hem maçın 30. dakikasında artık sürekli adele tutan sağ bekimiz yok. Sol tarafada Rıdvanı monte edersek iyi bir ikili bekimiz olucak.

Kimse Rosiere değinmiyor fakat inanılmaz sağlam bi oyuncu hem teknik hem hızlı hemde defansif anlamada da başarılı atrıca hırslı ve mücadeleci bi oyuncuç

Dün maçı izlerken Rosier ve Ghezal in sezon sonu gidecek olması biraz üzdü. Opsiyonda mevcut değil yine arayış olacak o bölgede halbuki çok uyumlu 2 futbolcu bunlar.

Çevrimdışı tangaz

takım yavaş yavaş oluşuyor, bakın oturuyor demiyorum zira önce oluşmamız lazım. sonra da oturacağız.  kaleci sağbek solbek stoper ön libero forvet arkası kanatlar forvet hani  neredeyse tüm takım (vida atiba hadi kaleciyi de ekleyeyim) tam 8 mevki değişti geçen seneden ve bizim çok bilen taraftar salla babam salla yok hoca değil yok şöle yok böle, pandemi nedeni ile kamp yapılmamış gibi kısa kesilmiş arada paok maçı hırpalamış onların etkisi baskısı yok gibi salla babam salla bizim irlandalıyı dışarda aramamıza gerek yok içimizde tonla var zaten.

şl.den kamyonla para gelirken bile alacaklar sıfırlanmamış hiç ve yönetim şu darboğazda oyuncu personel herkesin alacağını ödemiş 7-8 senedir ilk yaşanmış ama o gömücü tayfadan çıt yok.

insan gerçekten merak ediyor dertleri beşiktaş mı yoksa kendi sevdikleri mi die...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

takım yavaş yavaş oluşuyor, bakın oturuyor demiyorum zira önce oluşmamız lazım. sonra da oturacağız.  kaleci sağbek solbek stoper ön libero forvet arkası kanatlar forvet hani  neredeyse tüm takım (vida atiba hadi kaleciyi de ekleyeyim) tam 8 mevki değişti geçen seneden ve bizim çok bilen taraftar salla babam salla yok hoca değil yok şöle yok böle, pandemi nedeni ile kamp yapılmamış gibi kısa kesilmiş arada paok maçı hırpalamış onların etkisi baskısı yok gibi salla babam salla bizim irlandalıyı dışarda aramamıza gerek yok içimizde tonla var zaten.

şl.den kamyonla para gelirken bile alacaklar sıfırlanmamış hiç ve yönetim şu darboğazda oyuncu personel herkesin alacağını ödemiş 7-8 senedir ilk yaşanmış ama o gömücü tayfadan çıt yok.

insan gerçekten merak ediyor dertleri beşiktaş mı yoksa kendi sevdikleri mi die...
şuan kulüpte alacağı olan oyuncu ve personel yok yani abi öyle diyorsun?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

şuan kulüpte alacağı olan oyuncu ve personel yok yani abi öyle diyorsun?

2 gündür bununla ilgili pek çok haber çıktı şayet yalan haber değilse öyle görünüyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona