Beşiktaş'ın koca transfer sezonunda yaptığı en kritik ve muhtemelen sezon boyunca verim alabileğimiz iki tane oyuncu var ikisi de son gün geldi. Gerçekten çok başarılı yönetimimiz varmış şimdi bir daha bakınca. Yani rosier ve ghezzal hariç kimseyi almasak bu takımın 1 puan daha fazlası olmayacakmış trajikomik bir durum.
Edit: Aboubakar ve josef'i unutmuşum bugün çok kötü oynasa da abou ve saçma kırmızı kart görse de josef iş yapacaktır bizde. Ancak toplama bakıldığında yine yetersizliğimiz ortaya çıkıyor umarım oyunu geliştirebiliriz kısa vadede.
beni yanlış anlama ama denizli ve malatya 2 haftadır oyunu domine ediyoruz geçen hafta 70 dk kırmızı kart görene kadar denizlinin pozisyonu yoktu hakem biraz denizlide oynasın dedi.
Bugün malatyanın frikik hariç kaleye sutu yok.İlk yarıda top kazanma süresi bir ara 5 sn di.
ts'nin durumu ortada başak kötü başladı biraz toparladı.gs'yi söylemeye gerek yok zaten hakemler yürü diyor balları ile beraber götürüyorlar iyi oyun filan hak getire.Biraz fb var diyeceğim yalnız onlar da bile altay 2 maçtada 4 puanı kurtardı yoksa 2 puan alacaklardı.
Katılmıyorum o yüzden söylediklerine hoca ve yönetime yapılan eleştirilere.Kimse bir halt oynamıyor ligde ben rakiplere bakınca yine halimizden memnunum.