Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633097 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi yaço58

Hocam ljajic veya ozi ile alıp vermediğin nedir 3 0 olmuş at tekini sahaya kazanmaya çalışalım en azından

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Montero erdoğan rıdvan rosier oynasa bundan kötü olmaz en azından biz veya dünya futbolu futbolcu kazanır belki.böyle herkes kaybediyor.gollerde de en sakaladan çok vidanın hatası var.nsakalanın arkasına top atılıyor her topu kesecek hali yok ama arkası kara delik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pnademi çok fazla bahane olarak kullanılıyor. Tüm takımlar aynı şartlar altında mücadele ediyor. Bizimle Alanyaspor arasında ne fark var? Fazlamız var eksiğimiz yok. Takımı da istediği gibi kurdu. Daha ne istiyor acaba  :alala:

https://twitter.com/Besiktas/status/1320831270276968453

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleciye ihtiyacımız yok. Maşallah kaleye gelen her şut gol olmuş  :aman:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1320811813257228292

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kalecimiz Ersin ve defansla hayal kurabilen varsa helal olsun. Şu anda gelişmesini beklediğimiz kalecide bir gelişim eğrisi göremiyorum. Her oynadığı maçta farklı bir hatasını görüyorum. Kaleciliği sıfırdan öğreteceksek iş başka tabi. Acaba kaleyi tutan, üstüne gelmeyen hangi şutu tutacak da biz mutlu olacağız ve gelişiyor diyeceğiz? Büyük takımların kalecisi maç kurtaracak seviyede olmalı iken biz kapattığı köşeden gol yiyen kaleciyle ne kadar uğraşacağız? Kaleyi yok saymak yerli kuralı için iyi ama bu sezon için çok kötü karardı. Ligdeki herhangi bir orta sıra takımının yerli kalecisini koysak daha az gol yerdi. Buna eminim  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1320813555764072449

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse, galibiyet galibiyettir.

Biz Montero sanıyorduk, ama oynatma garantisiyle aldığımız oyuncu Welinton'muş sanırım.

Montero-Vida tandemi ısrarla denenmiyor, tutarsa o tandemi oynatmaya devam edilecek korkusuyla mı acaba...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyse, galibiyet galibiyettir.

Biz Montero sanıyorduk, ama oynatma garantisiyle aldığımız oyuncu Welinton'muş sanırım.

Montero-Vida tandemi ısrarla denenmiyor, tutarsa o tandemi oynatmaya devam edilecek korkusuyla mı acaba...

Anladığım kadarıyla Vida ve Ljajic için son dönemece geldik. Şu anda uzatmaları oynuyoruz. Bunun başka mantıklı açıklaması yok. Ara transfer dönemine kalırsa bu yönetim işimiz var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı tangaz

Hocam ljajic veya ozi ile alıp vermediğin nedir 3 0 olmuş at tekini sahaya kazanmaya çalışalım en azından

layiç doğru düzgün idman bile yapmıyor ya milli takımdaydı ya da sakattı ne alıp veremediği olsun ki eminim en çok o ister hazır bir layiçi

ozzi için ise artık sözün bittiği yerdeyiz bence esas utanması gereken kişi ozzi
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2020, 13:04:41 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Pnademi çok fazla bahane olarak kullanılıyor. Tüm takımlar aynı şartlar altında mücadele ediyor. Bizimle Alanyaspor arasında ne fark var? Fazlamız var eksiğimiz yok. Takımı da istediği gibi kurdu. Daha ne istiyor acaba  :alala:

https://twitter.com/Besiktas/status/1320831270276968453

başkan bile çıkıp hocanın istediği transferleri yapamadık ama onay vermediklerini de almadık demiş sen hala kalkıp takımı da istediği gibi kurdu diyorsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ne desem bilemedim. Doğruları söylemiş.

https://twitter.com/tanerbilge/status/1320813357176360960

bomboş bir tümer konuşması işte üzerindeki sergen ezikliğini atamıyor atamaz da

sonra sırf iyi çocuk die 10-12 yıldır beşiktaşda olanLAR var demiş kimmiş onlar söylesinde bilelim necipten başka 2. bir isim yazamaz, takımda son şampiyonlukdaki kadrodan ozzi atiba ve necip dışında adam mı kalmış korkunç şekilde sirküle edilmiş kadro boşaltılmış her sene ve tümer kalkmış 10-12 yıldır iyi çocuk kontenjanından oynayanlar var die sallıyor.

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/futbolarena/status/1320832518300536834

doğru demiş herkes artık çift yönlü orta saha kullanıyor bir tek bizde ön libero kavramı var die eleştiren sözde yorumculara iyi çakmış gelişine doksana

Çevrimdışı tangaz

ersin geçen seneden beri dar açıdan kapadığı köşeden ısrarla gol yiyor bu konuda hiç üzerine koyamıyor ben bu sene oynadığı maçlarda utkuda gelişim gördüm fiziği de oturmuştu sanki biraz daha dolmuştu ben utkuya şans tanınması taraftarıyım.

Çevrimdışı tangaz

rosier iyi göründü bu adamı haftalar önce alabilirdik benzer koşullarla almamak yönetim hatasıdır

ghezzalda ise en sevdiğim savunmaya verdiği katkı oldu özellikle ikinci devre ön alan baskısı ve araya girerek kaptığı bir iki top var takım galibiyetler alıp morallenirse ghezzal daha da gelişecektir. hatta forvet arkası raşid sağında töre bile denenebilir yada raşid sağda mensh ortada iken mensahı epey araya kaçırabilir.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

rosier iyi göründü bu adamı haftalar önce alabilirdik benzer koşullarla almamak yönetim hatasıdır

ghezzalda ise en sevdiğim savunmaya verdiği katkı oldu özellikle ikinci devre ön alan baskısı ve araya girerek kaptığı bir iki top var takım galibiyetler alıp morallenirse ghezzal daha da gelişecektir. hatta forvet arkası raşid sağında töre bile denenebilir yada raşid sağda mensh ortada iken mensahı epey araya kaçırabilir.
Rosier  zaten iyi bir oyuncu, ben bunu savunurken bir sakatlik yasadi diye herkes onu  bilip bilmeden bu sitede  gomuyordu  (simdi futbol gurusu arkadaslarin ismini vermeyeyim kirilirlar:) .. Bizim Rosier, deSouza, Abou  ve Gezzhal winnerliginda ve klasinda bir sol bekle orta sahayi evirip cevirecek bi rorta sahaya ve lider savunmaciya ihtiyacimiz var ..  Sonrasinda  biseyler olabilri sakatlik ve cezalilar  yasanmazsa
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

Rosier  zaten iyi bir oyuncu, ben bunu savunurken bir sakatlik yasadi diye herkes onu  bilip bilmeden bu sitede  gomuyordu  (simdi futbol gurusu arkadaslarin ismini vermeyeyim kirilirlar:) .. Bizim Rosier, deSouza, Abou  ve Gezzhal winnerliginda ve klasinda bir sol bekle orta sahayi evirip cevirecek bi rorta sahaya ve lider savunmaciya ihtiyacimiz var ..  Sonrasinda  biseyler olabilri sakatlik ve cezalilar  yasanmazsa

benim mesaj moderasyonda görünüyor sen nasıl görüp alıntıladın  :alala:

bizim bir an evvel layiç ve mensah hatta güvenin formunu kazanmasına ihtiyacımız var şu an 5 değişiklik hakkını kullanabilecek durumda bile değiliz arkadaşlar hocayı gömüyor mesela değişiklikler konusunda haklı taraf yok değil ama ben kulübeye bakınca 2-3 değişiklikten fazlasını vaad eden bir kadro görmüyorum mevcut form grafiği ile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim bir an evvel layiç ve mensah hatta güvenin formunu kazanmasına ihtiyacımız var şu an 5 değişiklik hakkını kullanabilecek durumda bile değiliz arkadaşlar hocayı gömüyor mesela değişiklikler konusunda haklı taraf yok değil ama ben kulübeye bakınca 2-3 değişiklikten fazlasını vaad eden bir kadro görmüyorum mevcut form grafiği ile.
Mod olduğu için olabilir mi acaba  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

ozel guclerim var:))) yok be ya,  su an  mod. kalkmis gorunuyor... 
Ote yandan  katiliyorum sana, kadro  dar bi  kadro en az uc winner transfer daha lazim bu  kadroya ... Demin soylediklerime Tosun pasa gibi bi forvet de  eklenebilir ayrica -ki sanirim devre arasi icin zaten anlasilmis gorunuyor.. 
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

ozel guclerim var:))) yok be ya,  su an  mod. kalkmis gorunuyor... 
Ote yandan  katiliyorum sana, kadro  dar bi  kadro en az uc winner transfer daha lazim bu  kadroya ... Demin soylediklerime Tosun pasa gibi bi forvet de  eklenebilir ayrica -ki sanirim devre arasi icin zaten anlasilmis gorunuyor..

ben bi yerlerde wellintonun 2 haftaya çine transfer olacağını duydum bu arada ama sağlam bilgi değil

bizim yönetim sağlam çuvalladı gecikmeler filan derken ama gerek hoca gerek yönetim devre arasına dek sağlam çalışıp (hiç inandırı gelmiyor ama) 3 transfer yapmalılar aynen belirttiğin mevkilere ve kalibrede. öyle gurur ego yapmasına da gerek yok kimsenin ben aldım aldırdım demeden eksik gördüğü isimlere kementi atmalı hoca da yönetimde

Rosier  demisken , ilk mac  itibariyle  istatistiklerin icinden gecmis  cocuk ..

https://twitter.com/mikserin/status/1321015087428259840
Yorgo

ben bi yerlerde wellintonun 2 haftaya çine transfer olacağını duydum bu arada ama sağlam bilgi değil

bizim yönetim sağlam çuvalladı gecikmeler filan derken ama gerek hoca gerek yönetim devre arasına dek sağlam çalışıp (hiç inandırı gelmiyor ama) 3 transfer yapmalılar aynen belirttiğin mevkilere ve kalibrede. öyle gurur ego yapmasına da gerek yok kimsenin ben aldım aldırdım demeden eksik gördüğü isimlere kementi atmalı hoca da yönetimde
  Sanirim forumun cogunlugu da bizimle  ayni  fikirdedir  dar kadro ve yapilmasi gereken transferler konusunda, evet ...    :biggrinking:  :tabe:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rosier  demisken , ilk mac  itibariyle  istatistiklerin icinden gecmis  cocuk ..

https://twitter.com/mikserin/status/1321015087428259840
Oynadığımız hazırlık maçında izleyenler takımın en iyilerinden birisi olduğunu söylüyorlardı. Doğruymuş. Tabi Necip sonrası olduğu için biraz daha izlemekte de fayda var. Kumaşı iyi ama sene sonu gidecek işte  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★