Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633002 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi murat

Sergen Yalçın tam hayal kırıklığı çıktı gençler maçında bu orta saha ile 45 dakika şut aramadın elinde ozi ljajic gibi adamlar var yazıklar olsun
layiç ve ozi olsa kullanırdı bence.

Çevrimdışı 38life

Oynadığı 5 maçın 3'ünde gol atamayan takıma karşı 3 defansif orta saha.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Oynadığı 5 maçın 3'ünde gol atamayan takıma karşı 3 defansif orta saha.  :claps: :claps:

Bence haksızlık etmeyin hocama aboubakarı oynatmış daha ne yapsın. Avcı olsaydı onun yerine de erdoğanı oynatırdı.

Çevrimdışı tangaz

Lig ortalamasının çok üstünde bir kadrosu var Fenerin. Mükemmel değil, gereksiz harcama yaptılar ama doldurdular piyasada kim var kim yok bir sürü iş yapar topçuları var, eksiksizler.

%100 katılıyorum her olasılıga ya da eksikliğe sakatlığa karşı hazırlıklı bir derinlik oluşturdular 5 oyuncu değişiklik hakkı da cabası
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sergen Yalçın tam hayal kırıklığı çıktı gençler maçında bu orta saha ile 45 dakika şut aramadın elinde ozi ljajic gibi adamlar var yazıklar olsun

layiç ve ozzi derken :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Bence haksızlık etmeyin hocama aboubakarı oynatmış daha ne yapsın. Avcı olsaydı onun yerine de erdoğanı oynatırdı.

Aynen Sergen hocam'ı tebrik ederim. Gecikmiş bir tebrik borcum vardı.

Çevrimdışı tangaz

:D

Çevrimdışı murat baltacı

Skor iyi güzelde bitik Denizli'ye karşı ne oynuyoruz belli değil defansif anlamda bir kadro sürekli geri paslar falan sıkıcı. Kanatta larine kadar oynayacak adammi yok ne oldu töre Atakan falan defansta wenilton nskala ısrarı beni farklı düşüncelere itiyor artık gencecik montero Rıdvan ikilisine yazık ediyoruz  dorukhan ne oynuyor belli değil Oğuzhan hasic falan neden tercih edilmiyor hoca bu kadar kısır kadro ve adaletsiz seçimlerle devam ederse çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Kazanınca eleştirimi yapayımda testi kırılmadan kurtaririz belki  hocayı hiç motive görmüyorum kenardan seyirci gibi izliyor üç sıfır olmuş beş değişiklik hakkın var neyi izliyorsun hoca bu yedekler ne zaman şans bulacak niye küstürüyorsun oyuncuları kırk maç oynayacağız töre ozi motero lajaic bunlar senin egona harcanacak oyuncular değil yaptığın Necip değişikliği zaten anlamsız puan kaybi devam etsin nasıl olsa yönetim hedef tahtasında ben ceketimi alır giderim düşüncesinde değilsen bı motive ol oyunculari kusturme kenardan izleme enerjini kaybetme..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi mayguntr

Skor iyi güzelde bitik Denizli'ye karşı ne oynuyoruz belli değil defansif anlamda bir kadro sürekli geri paslar falan sıkıcı. Kanatta larine kadar oynayacak adammi yok ne oldu töre Atakan falan defansta wenilton nskala ısrarı beni farklı düşüncelere itiyor artık gencecik montero Rıdvan ikilisine yazık ediyoruz  dorukhan ne oynuyor belli değil Oğuzhan hasic falan neden tercih edilmiyor hoca bu kadar kısır kadro ve adaletsiz seçimlerle devam ederse çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
Atakan-Hasic sakat.
Montero-Ridvanin oynamamasi bence skandal. Yine yedirdi Nskala.
Mesela Larin neden Guvene tercih ediliyor hic kimsenin bir aciklamasi yoktur heral.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önümüzdeki 2 hafta Josef olmadan galibiyet alamayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Atakan-Hasic sakat.
Montero-Ridvanin oynamamasi bence skandal. Yine yedirdi Nskala.
Mesela Larin neden Guvene tercih ediliyor hic kimsenin bir aciklamasi yoktur heral.
İlk golde de Welinton ofsaytı bozdu.

Bu adamlarla 3 gol atmadan zor maç kazanırız.

Çevrimiçi levitate

rıdvan ve montero biraderlerimin oynaması için nsakala ve welinton'un topuğuna sıkacak bir gönüllü yok mu
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

denizli ne kadar ölçü olur bilemedim ama rosieri beğendim. welintona da saygı duymaya başladım. kendini hiç bozmuyor real madride de denizliye de aynı oyununu oynuyor :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bir daha canere defansı kötü demeyecegim.Beterin beteri varmış. Teşekkürler nsakala. 5. golü yedirdi bugün sezon başından beri. Caner ise 3 maç aldırdı daha şimdiden.

Çevrimdışı can1903

Sergenden Beşiktaşa hoca, bu senede Beşiktaştan bir şey olmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bi yerlerde yazmıştım alıntı yapamadım. Keşke yardımcısı Alanya'ya gideceğine kendisi gitseymiş. Yardımcısı Sergen'den 2 gömlek üstün. Çağdaş hocanın bi fikri taktiği plani falan var Alanya'da ama bu sene tum maçlarımızı izleyince Sergen hocanın bunlarla alakası bile yokmuş gibi görünüyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Şu maçı üç ikiye getirip son dakikaları sıkıntılı geçirten rakip başkanı medyada penaltımiz verilmedi hakkımiz yendi diye ağlatan sosyal medyada hakem sayesinde kazanılmış algısına sebep olan herkese yazıklar olsun..

Kırmızı yanlış penaltı zaten değil ayağa basma olsa bile oyuncu kendini müdahaleden önce bırakıyor böyle penaltı olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

şu maçı 3-0 öndeykenden 3-2’ye geldiğinde de benzer nabızla izledim
10-0’da bitse 3-3’de bitse farketmez
sergenle ligi 4 ile 7 arasında bir yerlerde bitireceğiz
bunu görmek için bir beyin olmaya gerek yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle bir Beşiktaş var ki bu sene izlemek yerine başka işler yapmak istiyor insan. Basket maçımızı izlesem daha çok zevk alırdım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Öyle bir Beşiktaş var ki bu sene izlemek yerine başka işler yapmak istiyor insan. Basket maçımızı izlesem daha çok zevk alırdım.
Hele baskette bir galibiyet alalım da bizim takımdan hiçbirşey olmaz , kale stoper sol bek vasat, orta saha atibasız olmuyor, abubakar josef ljaiç dışında heyecan verici adamın yok, ghezzalide ekleyebilriim. Hoca ve yönetim zaten çok geride.

Çevrimdışı mellfred

geçmiş maçlara nazaran iyileşen şey ise önde kaptırılan topu hızlı şekilde geri kazanmamız olmuş
topu geri kazanamıyorduk ve her top maalesef kalede tehlike yaratıyordu bununla birlikte sürekli ileri geri koşturup 60’ta pili bitiriyorduk
Bu maçta önde kalabalık olduk topu da orada kazandık
bununla birlikte topu her sıkıştığınızda kaleye dönüp degajla uzaklaştırmaya devam ettik.

Çevrimiçi levitate

60'a kadar iyiydik. kırmızı kart, atiba ve dorukhan yoruldu oyundan düştü kötü oynamaya başladık hadi onlara eyvallah

amaaa hoca boş boş izledi en alakasız değişiklikleri yaptı

orta saha eksik töreyi alıyor, sakatlık durumu olan abou 90'da çıkıyor çok ilginç
bipbipbupbup