Dünkü macda canerin neler yapdigini hatta bir kac haftadir böyle, hepimiz gördük herhalde, kestiği tüm ortalar can yakiyor, nedense defansiv anlamdada hic aksamiyor, neden acaba, zaten öve öve de bitiremiyorlar spor programlarinda. burak desen alisma sürecinden sonra asist ve goller atmaya basladi, dün yine atti, hemde güzel gol atti, g.g. demeye gerek bile yok gitmesini hic istemedigim adamdi. Şu adamlar tamamen Şenol Güneş. den sonra gelen hocalarin ve şimdiki yönetimin kurbani oldular, bizde bunlara canak tutup sanki daha iyileri gelecekmis gibi tü kaka edip yolladik. iddia ediyorum suan tr liginde ne canerden daha iyi bir sol bek ne g.g. den daha iyi bir sag bek nede burakdan daha iyi bir forvet var. Ligin kalitesi ortada. Gelen yeni oyuncularda belli, bir yönetim anca bukadar cuvallar. Malesef taraftarinda cogu olayi tam anlamiş degil, dün bir anket gördüm, bu kötü gidişatin sorumlusu kim diye, oylarin en cogu futbulcular ondan sonra yönetim, hocaya nerdeyse hic oy verilmemis yüzde 3 oy almiş, gercekden enteresan, gol atamamiş konyadan 4 yedik, antalya ike 1-1 kaldik evimizde, genclerbirligi 21 yil sonra bizi evimizde yenmiş, bu takimlarin hangisinin kadrosu bizden daha iyi, plansiz ve başi kesilmiş tavuk gibi koşan ne yapdigini bilmeyen 11 futbolcu görüyoruz her mac, ama hocanin hic bir sucu yok öylemi ???