Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635955 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

hangi tamımın oyuncusu ben öyle hatırlıyorum.

transfermarkta gir bak dostum hangi kadro başlığı altında olduğuna  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Montero'nun satın alma opsiyonu kaç Euro?

opsiyonlar günü geldiğinde değişir örneği çok (ör. törenin 9 milyondu yarısına alınmıştı)

+rocoyu bir rocco performansı gösterse bile satma şansın yoktu maaşı brüt 3 milyondu ama monteroyu 3e alıp 15e satma olasılığın var keşke 3-4 montero benzeri transfer yapsalardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

iletiyi okuyanda biri 500bin diğeri 25 milyon sanacak gerçekten algı işlerinde çok gayretlisin bu yönünü takdir ediyorum  :claps:
sorunda bu değilmi. aynı ayarda aynı ederde benzer verimler alacağın ouuncular var biri senin diğerine transfer bedeli ödüyorsun bir şekilde ve birini bedava elden çıkarıp üstüne birde para veriyorsun.

Çevrimiçi murat

transfermarkta gir bak dostum hangi kadro başlığı altında olduğuna  :bandit:
baktım atletico madridin oyuncusu.

Çevrimdışı tuncaboylu

iletiyi okuyanda biri 500bin diğeri 25 milyon sanacak gerçekten algı işlerinde çok gayretlisin bu yönünü takdir ediyorum  :claps:
O mesajımdan öyle bir anlam çıkardıysan, o senin sorunun.

Göndermek için 700 bin Euro hava parası verdiğin adamın değeri, almak için 2 genç oyuncu gönderdiğin stoperi geçmiş.

Böyle diyince, daha güzel algı olur bence.

Çevrimdışı tangaz

sorunda bu değilmi. aynı ayarda aynı ederde benzer verimler alacağın ouuncular var biri senin diğerine transfer bedeli ödüyorsun bir şekilde ve birini bedava elden çıkarıp üstüne birde para veriyorsun.

murat, welinton transferi hakkında tek olumlu görüşüm olmadı hatta oyuncuyu tanımaksızın ezbere (kendi doğrularıma göre)  karşı da geldim. ben bu yönetimi savunmuyorum yönetime karşı iki yüzlü yaklaşımlara karşı duruş sergiliyorum.

larinin tüm parasını ödeyip kiralık gönderip 1,8 maaşla diabiyi alırken mirinin tüm parasını ödeyip kiralık gönderip ruize 2,5 bonservis ödeyip 2 milyon maaş verilirken suspus olanlar şimdi pusuda bekler gibi ortaya çıkınca 2 kelam ediyorum hepsi bu.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

opsiyonlar günü geldiğinde değişir örneği çok (ör. törenin 9 milyondu yarısına alınmıştı)

+rocoyu bir rocco performansı gösterse bile satma şansın yoktu maaşı brüt 3 milyondu ama monteroyu 3e alıp 15e satma olasılığın var keşke 3-4 montero benzeri transfer yapsalardı.

Çok enteresan, Mitrovic alınırken bir yığın laf ediyordunuz. Adam Hırvat milli takımında oynuyordu ara sıra.

Yok genç oyuncu alınacaksa bu stoper pozisyonuna olmaz, stoper mevkii oyuncu yetiştirilecek yer değil, yok 4 milyon Euro para mı verilir vs

Bunlar oynatma garantili genç stoper kiralamış, takımında aldığı maaşın 2 katını vermiş, maaşı brüt 1.5 milyon Euro civarı.

Böyle 3-4 tane transfer yapsak, epey garip olurdu bence.

Çevrimiçi murat

murat, welinton transferi hakkında tek olumlu görüşüm olmadı hatta oyuncuyu tanımaksızın ezbere (kendi doğrularıma göre)  karşı da geldim. ben bu yönetimi savunmuyorum yönetime karşı iki yüzlü yaklaşımlara karşı duruş sergiliyorum.

larinin tüm parasını ödeyip kiralık gönderip 1,8 maaşla diabiyi alırken mirinin tüm parasını ödeyip kiralık gönderip ruize 2,5 bonservis ödeyip 2 milyon maaş verilirken suspus olanlar şimdi pusuda bekler gibi ortaya çıkınca 2 kelam ediyorum hepsi bu.
larin ve mirinden hiçbir şekilde kiralama bedeli veya maaşının bir kısmını ödeme gibi bir şeyin olmadığınımı söylüyorsun?

Çevrimdışı tangaz

Çok enteresan, Mitrovic alınırken bir yığın laf ediyordunuz. Adam Hırvat milli takımında oynuyordu ara sıra.

Yok genç oyuncu alınacaksa bu stoper pozisyonuna olmaz, stoper mevkii oyuncu yetiştirilecek yer değil, yok 4 milyon Euro para mı verilir vs

Bunlar oynatma garantili genç stoper kiralamış, takımında aldığı maaşın 2 katını vermiş, maaşı brüt 1.5 milyon Euro civarı.

Böyle 3-4 tane transfer yapsak, epey garip olurdu bence.

onur biri adama 4-5 milyon bonservis vermek hırvatistandaki maaşının 2-3 katı değil 10 katı maaş vermek diğeri ise kiralayıp denemek tutarsa bonservis ödemek. hangisinin daha az riskli olduğu gayet net bu ayrımı bile analiz edemiyor olamazsın.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tangaz

larin ve mirinden hiçbir şekilde kiralama bedeli veya maaşının bir kısmını ödeme gibi bir şeyin olmadığınımı söylüyorsun?

adam başı alınan ödemeler 200binin altında diyorum hiç birşeyden pek farkı yok

Çevrimdışı tuncaboylu

şu an kimin oyuncusu?kiraladığın şey seninmidir?
Yönettiğin takımın adı Alanyaspor ise ve Beşiktaş'tan kiralıyorsan, en azından bir kısmı senindir.

Belki onla karıştırmış olabilir.

Çevrimdışı tangaz

şu an kimin oyuncusu?kiraladığın şey seninmidir?

parasını ödediğin her dakika o mal senindir.

Çevrimiçi murat

ben ne kadar alındığını bilmiyorum ama tahminen yarısıdır diye düşünüyorum. 200 değildir öyleyse yuh diyorum.

Çevrimdışı tangaz

Yönettiğin takımın adı Alanyaspor ise ve Beşiktaş'tan kiralıyorsan, en azından bir kısmı senindir.

onur hakkaten senin fikret larinin maaşını ödediği halde belçikaya gönderip diabiyi kiraladığında nerdeydin  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

onur biri adama 4-5 milyon bonservis vermek hırvatistandaki maaşının 2-3 katı değil 10 katı maaş vermek diğeri ise kiralayıp denemek tutarsa bonservis ödemek. hangisinin daha az riskli olduğu gayet net bu ayrımı bile analiz edemiyor olamazsın.
Şampiyonlar ligi gelirleri varken, alınabilir bir risk.

Eğer sampiyonluk iddiasıyla takım kuruyorsan, oynatma garantili genç stoper kiralayamanın savunulacak bir tarafı yok.

Bu yönetim, şimdi Fikret Orman yönetiminde eleştirdiğimiz ne varsa, hepsini hatta fazlasını yapıyor.

Beyaz yalanlar (Avcı meselesi), ihtiyacı olmayan mevkilere (Ghezzal, Welinton) yapılan transferler eldeki oyuncuları bir türlü gönderememek vs.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oo manipülasyon, alırım bir dal.

Çevrimdışı tangaz

ben ne kadar alındığını bilmiyorum ama tahminen yarısıdır diye düşünüyorum. 200 değildir öyleyse yuh diyorum.

larinin sadece 150bini ödendi mirinde ise bons girdisi olsun die 200bin kira alındı ama maaşının tümünü biz ödedik

Çevrimiçi murat

doğru bir bakış açısı. adamlara helal olsun oyuncu kiralıyorsun 4 sene oynatıyorsun geri dönerse ve birde satarsan yüzde 40 para alıyorsun.bu kiralık değilde altyapıdan çıkmış oyuncuyu küçük bir bedel ve yüzde 50 satıştan pay şeklinde olsa mantıklı da kiralık  biraz absürd.
larinin sadece 150bini ödendi mirinde ise bons girdisi olsun die 200bin kira alındı ama maaşının tümünü biz ödedik
umarım doğru değildir.

Çevrimiçi Necmi

parasını ödediğin her dakika o mal senindir.
hayır değildir şimdi onu mal benim diye başkasına satabilirmisin
kiralamak geçici süre kullanım hakkını almaktır.

Çevrimdışı tangaz

Oo manipülasyon, alırım bir dal.

manipülasyon arıyorsan monteroya ordaki maaşının 2 katını verdik diye yaygara koparıp mitroviçe ordaki maaşının 10 katını nasıl verdik dediğimde şl. geliri vardı alınabilir bir risk dediğin iletiye bak. alsana paket vereyim tek dalla yetinme  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu iddian doğru olsa, mevcut yönetim gazeteye ilan verirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kiraya veren takım bizsek, tam olarak öyle işlemiyor.

Çevrimdışı tangaz

bu süre zarfında mal senin işte üstüne opsiyonda koymuşsun beğenirsen basar parayı alırsın gidip de sana kiralık önerilen adamın bonservisinin yarısına 5 milyon bayılmayı mı seviyorsunuz  :alala: