Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636099 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar bu hazırlık maçının tamamını izleyen varsa takımın son durumunu değerlendirebilir mi ? Değişen veya gelişen noktalar var mı ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar bu hazırlık maçının tamamını izleyen varsa takımın son durumunu değerlendirebilir mi ? Değişen veya gelişen noktalar var mı ?
Kimse hazırlık maçının tamamını izleyemedi. Çünkü maçın yayını yoktu. Demirören döneminden kalma anlaşma hala devam ediyor. O anlaşma bitmeden de hazırlık maçı izleyebileceğimizi düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kimse hazırlık maçının tamamını izleyemedi. Çünkü maçın yayını yoktu. Demirören döneminden kalma anlaşma hala devam ediyor. O anlaşma bitmeden de hazırlık maçı izleyebileceğimizi düşünmüyorum  :tabe:

bu anlaşma ahiretlik filan mı yapılmış  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu anlaşma ahiretlik filan mı yapılmış  :alala:
10 yıllık falandı herhalde  :alala: Kendimiz yayınlasak daha fazla kazanırdık orası da kesin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

10 yıllık falandı herhalde  :alala: Kendimiz yayınlasak daha fazla kazanırdık orası da kesin  :tabe:

konu kazancı da geçtik hizmet alamama boyutunda olması can sıkıcı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

konu kazancı da geçtik hizmet alamama boyutunda olması can sıkıcı
Para kazanamıyoruz deyip yayınlamıyorlar. Şu anlaşmayı revize etmeyi düşünmememiz de ilginç.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

a.avcı savunuculara gelsin...

"ben buraya ait değilim. kendimi buraya ait hissetmiyorum. ayaklarım geri geri gidiyor. katkıda bulunabilecek durumda değilim" diyen adam 3 yıllık paramı verin diyor.

Çevrimiçi Necmi

kredi alabilmek için başkanın taşın altına elini soktuğu kısmını da es geçme ama hatırlasana fikret orman ne diyordu anç güçlü bir aileye mensup ağırlığını koysun da kredi bulsun biz buluyorduk anç neden bulmuyor diyordu. fikret ipotek verilecek toplu iğne dahi bırakmadığı için kıpırdayacak santimetrekare dahi bırakmadığı için adam şahsi gayrimenkullerini ipotek etmek zorunda kalmış esas odak noktası budur ormanın bıraktığı enkazın en görülür fulu olmayan resmidir bı ipotek konusu.
yalnız birşeyi atlıyorsun onlar borca karşılık ipotek verdi
burda kredi çekmek için ipotek yani tekrar borçlanmak için
kaldıki kim alırsa alsın kredi çekmek sevinilecek ve aferin denecek birşey değil
geldiklerinden beri kuruş kazandırma kulübe ihtiyaçları çözmek için kredi çek
sonrada şahsi malını ipotek etti diye sevinelimmi.
birde bankalar birliği anlaşmasından sonra bildiğim bankalardan kulüp kredi çekemez
kredi tahtası kapanıyor. kulübün herşeyi ipotekli değil ipotekli olan zaten mali raporda belli
şansızlıkları kombine satışı olmaması bilet satışları girişi olmaması büyük gelir kaybına neden oldu
pandemi olmasa belki toparlayacaklardı kim bilir günahlarınıda almak istemem bu ortamda gelir bulmakta imkansız

Çevrimdışı tuncaboylu

neden almayacağız? sen dedin diye mi?

daglıs ve diğerleri ile alakalı şunu yapsaydık kesin müşteri bulurduk filan diyorsun yok öle birşey hepsi her söylediğin tahminden ibaret 1 senedir ayapını topa sürmemiş müzmin sakat adama kimse delikli kuruş vermiyor işte.
Sen 3 sene ayağına top değmemiş Aboubakar'a 1.5 milyon veriyorsun.

Anadolu takımları senelerce top oynamayan yabancıları getiriyor.

Millet ne kazmalara para veriyor, bu beceriksizler alıcı bulamadı Douglas'a.

Çevrimiçi Necmi

a.avcı savunuculara gelsin...

"ben buraya ait değilim. kendimi buraya ait hissetmiyorum. ayaklarım geri geri gidiyor. katkıda bulunabilecek durumda değilim" diyen adam 3 yıllık paramı verin diyor.
der demekle haklı bak ben avcıyı hiç istemeyen kişi olarak konuşuyorum biriyle tek taraflı sözleşme iptali yaparsan
sözleşmeden doğan tüm tazminatları ödersin. Yönetimin kimseyle anlaşmak gibi bir derdide isteğide yoktu tek taraflı yırtarak sözleşmeleri gönderdi insanları
sanki yırtınca o sözleşme ortadan kayboluyor. ha sözleşme yırtmadıklarıda aynı aslında ha sözleşme iptal ettin ha kadro dışı bıraktın farkı yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

aman ne büyük kandırmaca rabbim ve kullarım beni affetsin derse anç işlem tamam diyebiliriz.

kovmadan oturup konuşuldu herife bu seneki paranı verelim git₁ dediler herifte 3 senelik isterim avukatımla konusun dedi bu koşullarda anlaşsan ne anlaşmasan ne tutturmuşsunuz bir anlaşsaydık sıkıntı çıkarmazdı mealinde elin geselisini savunuyorsunuz herif bildiğin vampir işte ne anlaşması.
Ne oldu, şimdi yalanlarını da mı savunmaya başladın?

Hani şeffaf olacaktı bu arkadaşlar, öyle gelmediler mi yönetime?

Trabzonspor'lu Şenol'la 2 kere sampiyon olduk, Galatasaray'lı Avcı ile anlaşamaz mıydık?

Çevrimdışı tuncaboylu

arasın kontratı uzatılırken de kıllanmışmıydın?
Neyse abi, aynen.

What aboutism'inle uğraşamayacağım daha fazla.

Çevrimdışı tangaz

yalnız birşeyi atlıyorsun onlar borca karşılık ipotek verdi
burda kredi çekmek için ipotek yani tekrar borçlanmak için
kaldıki kim alırsa alsın kredi çekmek sevinilecek ve aferin denecek birşey değil
geldiklerinden beri kuruş kazandırma kulübe ihtiyaçları çözmek için kredi çek
sonrada şahsi malını ipotek etti diye sevinelimmi.
birde bankalar birliği anlaşmasından sonra bildiğim bankalardan kulüp kredi çekemez
kredi tahtası kapanıyor. kulübün herşeyi ipotekli değil ipotekli olan zaten mali raporda belli
şansızlıkları kombine satışı olmaması bilet satışları girişi olmaması büyük gelir kaybına neden oldu
pandemi olmasa belki toparlayacaklardı kim bilir günahlarınıda almak istemem bu ortamda gelir bulmakta imkansız

yazının ilk yarısındaki suçlamanı ikinci yarıda yanıtlamışsın zaten şu ortamda vay neden gelir arttıramıyorlar demek doğru olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Ne oldu, şimdi yalanlarını da mı savunmaya başladın?

Hani şeffaf olacaktı bu arkadaşlar, öyle gelmediler mi yönetime?

Trabzonspor'lu Şenol'la 2 kere sampiyon olduk, Galatasaray'lı Avcı ile anlaşamaz mıydık?

anlaşamazdık sen halen geselilerin ne mal olduğunu anlamadıysan diyecek sözüm yok

Çevrimdışı tangaz

der demekle haklı bak ben avcıyı hiç istemeyen kişi olarak konuşuyorum biriyle tek taraflı sözleşme iptali yaparsan
sözleşmeden doğan tüm tazminatları ödersin. Yönetimin kimseyle anlaşmak gibi bir derdide isteğide yoktu tek taraflı yırtarak sözleşmeleri gönderdi insanları
sanki yırtınca o sözleşme ortadan kayboluyor. ha sözleşme yırtmadıklarıda aynı aslında ha sözleşme iptal ettin ha kadro dışı bıraktın farkı yok.

konu avcının haklılığı haksızlığı değil avcı savunucuları çağırıp konuşsaydık anlaşırdık diyenler avcının ne mal olduğunu görsün die paylaşıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adamlar nasıl şirket yönetiyor, ihaleler alıyor ve taahhütlerde bulunuyor acaba?

Bu tarz şeylerin hukuki sonuçlarını bilmiyor olamazlar.

@Murat abinin dediği gibi bunlarınki iş bilmezlik değil, art niyet var bence artık.

Çevrimiçi Necmi

neden almayacağız? sen dedin diye mi?

daglıs ve diğerleri ile alakalı şunu yapsaydık kesin müşteri bulurduk filan diyorsun yok öle birşey hepsi her söylediğin tahminden ibaret 1 senedir ayapını topa sürmemiş müzmin sakat adama kimse delikli kuruş vermiyor işte.
bizimkiler verdi ama :nerd: hemide deliksiz olanlardan :D

Çevrimdışı tuncaboylu

konu avcının haklılığı haksızlığı değil avcı savunucuları çağırıp konuşsaydık anlaşırdık diyenler avcının ne mal olduğunu görsün die paylaşıyorum.
Adamlar "Takım bulursan maaşından düşeriz" maddesini bile aktive etmemişler, neyini savunuyorsun bu saçmalıkların hala?

Herif bizden para almak için teknik direktörlüğü mü bırakacak?

Çevrimiçi Necmi

Bu adamlar nasıl şirket yönetiyor, ihaleler alıyor ve taahhütlerde bulunuyor acaba?

@MURAT abinin dediği gibi bunlarınki iş bilmezlik değil, art niyet var bence artık.

geldikleri anda belliydi ne için geldikleri o zaman söylemişdim burda bana FO yu sevdiğin için yeni yönetimi
kabullenmiyorsun karalıyorsun denmişdi.
geldikleri ay daha Beşiktaş bunların umrunda değil intikam için gelmişler dedim.
gönderdikleri oyuncuların hiç biri Beşiktaşın iyiliği için değil tamamen eski yönetimin el değdirdiği herşeyi yok etmek istiyorlar.

Çevrimdışı tangaz

@MURAT abinin dediği gibi bunlarınki iş bilmezlik değil, art niyet var bence artık.

naapsalardı herif takımı küme düşürecekti 2.lig takımının yedeklerinden 4er 4er yiyorduk pepdullahı kovmanın hukuki sonucu olsa ne olmasa ne. arasın sezerin sözleşme tek taraflı fesh edildiğinde orman ve ekibi hukuki sonucu bilmiyormuydu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Douglas'a 300-400 bin Euro verecek takım bulamamak beceriksizlikten başka bir şey değil.

Alıcı bulmak için kiralarken "Oyuncu sakat olduğu sürece maaşını biz öderiz" diye de bir madde koyarsın.

Hala bulamazsan herifin %40'ını da ver kiraladığın kulübe, yapmadıkları şey mi?

Şu haldekinden daha avantajlı olursun her türlü.

Çevrimdışı tangaz

bu yönetimin yaptığı tek bir transferi bile savunmadım  ya da doğru bulmadım ki, haa içlerinden şunda sıkıntı yok dediğim atakan denemesi ve yabancı kotası gelecek ayağın töre transferi onun dışında yaptıkları tek doğru yok

Çevrimdışı tangaz

Adamlar "Takım bulursan maaşından düşeriz" maddesini bile aktive etmemişler, neyini savunuyorsun bu saçmalıkların hala?

Herif bizden para almak için teknik direktörlüğü mü bırakacak?

karşı taraf kabul etmemişse nasıl aktive edecekler???
karşı taraf beleşci bir vampir kafa ise nasıl aktive edecektik silah zoru ile mi?
gerçekten saçmalık kelimesi yetersiz kalıyor bu suçlamanda

Çevrimdışı tangaz

geldikleri anda belliydi ne için geldikleri o zaman söylemişdim burda bana FO yu sevdiğin için yeni yönetimi
kabullenmiyorsun karalıyorsun denmişdi.
geldikleri ay daha Beşiktaş bunların umrunda değil intikam için gelmişler dedim.
gönderdikleri oyuncuların hiç biri Beşiktaşın iyiliği için değil tamamen eski yönetimin el değdirdiği herşeyi yok etmek istiyorlar.

kimi gönderdilerki  :alala:

haftalardır gönderemediler kimseyi die gömüyordu millet kimi gönderdiler? ben burak birde umut nayır dışında gönderebildikleri adam hatırlamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Douglas'a 300-400 bin Euro verecek takım bulamamak beceriksizlikten başka bir şey değil.

Alıcı bulmak için kiralarken "Oyuncu sakat olduğu sürece maaşını biz öderiz" diye de bir madde koyarsın.

Hala bulamazsan herifin %40'ını da ver kiraladığın kulübe, yapmadıkları şey mi?

Şu haldekinden daha avantajlı olursun her türlü.

nereden biliyorsun bulmadıklarını erzurum haberleri filan çıkıyordu eminim bu dediğin koşullar sunulmuştur AMA ya oyuncu gitmiyorum bir yere kontratım bitene dek burdayım dediyse??? madem işkembeden sallıyorsun bende sallıyorum adama 5 tane takım bulundu ancak oyuncu kontratıma sadığım gitmiyorum dedi.