Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637106 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu maçta da saçma sapan hatalardan gol yediğimize eminim. Bu skor hiçbir şey ifade etmiyor.

Mustafa defans hattında nskala ve welilton gibi adamlar olduğun sürece maç içerisinde gol yememe hadi gol yiyorsun hatalı gol yememe ihtialin yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa defans hattında nskala ve welilton gibi adamlar olduğun sürece maç içerisinde gol yememe hadi gol yiyorsun hatalı gol yememe ihtialin yok.
Özeti bekliyorum. Yeni transferleri görelim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

https://twitter.com/Besiktas/status/1315252062955896833

https://twitter.com/Besiktas/status/1315253046406938630

Bu maçı izlemedim erken konuşmakta istemiyorum ama 1 maçlık oynadığı oyun ve hayal ettirdikleri en azından enerjisiyle josef transferi bu sene tek 10/6-7 lik transfer. Bana niye oynamıyonuz diye bağırıp çağıracak en azından isyan edebilme potansiyeli olan tek oyuncu olarak gözüküyor.

Çevrimdışı sEuL

Özeti bekliyorum. Yeni transferleri görelim  :tabe:

Klubun her yanindan beceriksizlik akiyor. Millet hazirlik maclarini kendi kanallarindan yada sosyal medya hesaplarindan yayinlarken biz 2 dakikalik ozet vidyosunu 2 saatte hazirlayamiyoruz. Tiksindirdiler kendilerinden, foruma bile girmek istemiyorum artik cok sogudum

Klubun her yanindan beceriksizlik akiyor. Millet hazirlik maclarini kendi kanallarindan yada sosyal medya hesaplarindan yayinlarken biz 2 dakikalik ozet vidyosunu 2 saatte hazirlayamiyoruz. Tiksindirdiler kendilerinden, foruma bile girmek istemiyorum artik cok sogudum

weliltonun hatalarını fotoşopuyla falan uğraşıyorlardır.
yada sergenin yaptığı hareket varsa onu arıyorlardır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben foruma Beşiktaş için değil sohbet için geliyorum  :tabe: Ama haklısın bu sene futboldan soğuduk. Şu ara girmese ben de karamsarlıktan yok olacaktım. Şimdi arada biraz FM oynayınca kendime geldim  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık maçının özeti  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abou'nun paslarını beğendim.
Allah sakatlık bela vermesin.

Çevrimdışı Erman1903

Hazırlık maçının özeti  :)

Larin - Abou ikilisi tahmin ettiğim gibi uyumlu olmuş gözüküyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin - Abou ikilisi tahmin ettiğim gibi uyumlu olmuş gözüküyor.
Bu gidişle hoca 4-4-2 oynamak zorunda kalacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Allah Aboubakar'a sakatlık vermesin.

Çevrimdışı Erman1903

Teki sol içte arada değişerek de oynayabilirler  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Teki sol içte arada değişerek de oynayabilirler  :tabe:
Aboubakar'ı azıcık geriye çekip de oynayabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

birini kanada atar
bipbipbupbup

Çevrimdışı ERAY G

Avcının çalışmasından bahsediliyor. Çalışmaktan kasıt nedir ? yorumculuk ta çalışmaktır. Bu kapsam dışı olabilir mi ? antrenörlük yapsa da maaş almaya devam edecekmidir hakikatten ? bilemedim...

Çevrimdışı ERAY G

@tangaz,  tek başına mücadeleni takdirle ve hayranlıkla izliyorum.

Çevrimdışı tangaz

bence bu ekonomik koşullarda gönderip veya kadro dışı bırakıp zarar etmektense eldekilerle sözleşme bitene kadar devam edip faydalanmak daha iyidydi. bu paralara gelecek oyuncu doğru bir scaut çalışması yoksa eldekilerden iyi olmaz sadece menajerlere yarar. mirin roko vida alpay erdoğan şu anki stoperlerden daha kötü değil.

bazı mevkiler için katılıyorum (stoperler), onun dışında özellikle hücum tarafında göndermeden almak zorundaydık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gitsinler rahmi koç'a yapı kredi yapılandırsın tekrar.bankalar birliği olunca farklı mı oluyor?

rahmi koç benim gözümde bir balondur. oğlundan utansın azıcık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

klüp zaten bankadaydı, yazdığın hiçbir şey doğru değil,, günlerdir değil 7 senedir savunuyorum Fikret Ormanı ve zaman beni haklı çıkardı,,ne dersen de gerçek bu,,

hangi bankadaydı? ne bankası? f.orman konusunda hiç bir yaptığın açıklama ve/veya olay seni haklı çıkarmadı kendin çalıp kendin dinliyorsun.

Çevrimdışı tangaz

Gönderemediysen, yenisini almayacaksın.

Son gün Ghezzal'ı getirdiler, Boyd'a boşu boşuna maaş vereceğiz.

Mirin'i göndermeden Montero'yu (ya da hatta bence Welinton'u) almayacaktın.

Douglas'ın maaşının bir kısmını ödesen, Anadolu takımlarından birine çok rahat kiralardın. Maaşının tümünü verecek takım aradıkları için, elimizde kaldı.

Ahmet Nur Çebi'nin 120 milyon liralık ev ipotek mı yaptırdı sanıyorsun gerçekten?

Asıl spekülasyon o haber. 120 milyonluk ipotek yaptırmış gibi yayınlıyorlar, arada çektikleri kredi haberini hasır altı ediyorlar.

neden almayacağız? sen dedin diye mi?

daglıs ve diğerleri ile alakalı şunu yapsaydık kesin müşteri bulurduk filan diyorsun yok öle birşey hepsi her söylediğin tahminden ibaret 1 senedir ayapını topa sürmemiş müzmin sakat adama kimse delikli kuruş vermiyor işte.

Çevrimdışı tangaz

bu yazdıkların külliyen yanlış, sonuçta burada alacaklı bankalar şirketle oturmuşlar ve bir ödeme planında uzlaşılmış , zaten uzlaşılması her iki tarafında, kamununda yararına başka bir ihtimal de yok, burada hata klüplerin harcama sisteminin delinerek planın bozulması, kanunla harcama sistemi düzenlense hiç bir sıkıntı kalmaz , gördüğünüz gibi örneğin Fener sistemi delik deşik etti, bu kafayla bir yere varılamaz, tekrar yazıyorum sorun ödeme planında değil kesinlikle,,

şirketle filan oturmadılar fikretle oturdular bankalar kıçlarını kurtaracak koşulları masaya koydu fikrette tamam dedi geri ödemesi mümkün olmayan maddelerdi. ödenirdi, nasıl mı ödenirdi? tüm gelirler bankaya geçer 3.sene içerisinde takım tümüyle altyapıdan gelenlerle oynar 100er binlik  kontratlı 24 oyuncuyla sahaya çıkarsın olurda küme düşmez ligde kalırsan banka parasını kurtarır iş yürür giderdi onun dışında hem ana parayı öde hem faizi öde hemde ana kadroyu koruyup 35-40  milyon yuroluk takım tutayım yürüyüm gideyim gibi bir ihtimal yoktu. 3. sene patlardı şayet yeniden yapılandırma olmaz ise patlayacağını hep beraber görürüz.

Çevrimdışı tangaz

Aylardır "Abdullah Avcı kulüp bulursa para ödemeyeceğiz" diye kandırıyorlar bizi, doğru değilmiş işte.

Adamın insafına kalmışız. Seneye Sevilla ile anlaşıp 3 milyon Euro maaş alsa bile, bizden para almaya devam etmesinin önünde hukuki bir engel yok.

Kovmadan önce oturup konuşsalar, anlaşılırdı.

Dün Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer anlattı, adama 2019-20 sezonu sonuna kadarki alacaklarını önermişler. 2020-21 ve 2021-22 sezonu alacaklarını bırakıp gitmesini istemişler yani. Sonra da anlaşma olmadan feshetmişler.

aman ne büyük kandırmaca rabbim ve kullarım beni affetsin derse anç işlem tamam diyebiliriz.

kovmadan oturup konuşuldu herife bu seneki paranı verelim git₁ dediler herifte 3 senelik isterim avukatımla konusun dedi bu koşullarda anlaşsan ne anlaşmasan ne tutturmuşsunuz bir anlaşsaydık sıkıntı çıkarmazdı mealinde elin geselisini savunuyorsunuz herif bildiğin vampir işte ne anlaşması.

Çevrimdışı tangaz

Lens'le ne ilgisi var bu konunun?

Adamlar 8 aydır "Avcı takım bulursa maaş ödemeyeceğiz" diye kandırdı bizi işte, neyi savunuyorsun burada bize?

Ben kıllanmıştım zaten, "Takım bulunca ödemiyorsak, Beinsport'a gidince neden ödüyoruz?" diyordum.

arasın kontratı uzatılırken de kıllanmışmıydın?

Çevrimdışı tangaz

Şuan ki yönetimin kötü olması Fikret Ormanı iyi mi yapıyor? Aldığı ile bıraktığı borca bakın, yaptığı transferlerde %90 başarılıymış muamelesi yapmayın bi de bu adama yaptığı transferleri katkı olarak %50 yi geçmez. Ziraat Beşiktaş Kulübü yapmış istifa etmeden önce de ama hala övülüyo ilginç.

+1903 :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

@tangaz,  tek başına mücadeleni takdirle ve hayranlıkla izliyorum.

@ERAY G teşekkür ederim abi