Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636284 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi murat

nesi inanılmaz @tuncaboylu

dünyada ilk kez mi böle bir fesih oldu da inanamıyorsun?

fikret arası gönderirken inanılmaz dediğini görmedi kimse hani önce kontratını uzatıp sonra fesih ettiği kontrat
benzeri delgado da olmuştu.

Çevrimiçi murat

bir banka kalkar başka bankadan çektiğin krediyi yapılandırır ilk banka kadar çok kazanmaz ama kazancına bakar burada ise bankalar birliği kavramı var.

bankalar birliği denen kavram da mal değil sonuçta adamlar hayvan gibi kazanç kaldıracakken neden daha azına razı olsun? hem bu görüşmeler sürüyor keşke öle dediğin gibi 3 günde tamamlansaydı ama kazın ayağı öle değil aylardır görüşmeler sürüyor
gitsinler rahmi koç'a yapı kredi yapılandırsın tekrar.bankalar birliği olunca farklı mı oluyor?

Çevrimdışı ilhan mansız

esas senin yazdıkların doğru değil günlerdir fikreti savunuyorsun ama gerçekleri hiç görmezden gelerek yapıyorsun bunu.  5 yıllık yaptığı anlaşma ile kulübü bankaya devretti fikret orman bu mu yönetmek???
kulübü kayyuma devretmek mi yönetmek oluyor??? eksik kalsın lütfen
klüp zaten bankadaydı, yazdığın hiçbir şey doğru değil,, günlerdir değil 7 senedir savunuyorum Fikret Ormanı ve zaman beni haklı çıkardı,,ne dersen de gerçek bu,,

Çevrimdışı tuncaboylu

gönderemediler naapsınlar hepimiz gibi onlarda göndermek istediler ama kapı gibi kontratlar yüzünden elemanlar kılını kıpırdatmadılar bunu direkt iş bilmemezlik diyemeyiz madem öyle kolaydı fikret niye gönderemedi? larin mirin deme sakın maaşlarının hemen hemen hepsini biz ödedik kiralıkken.

sahada katkı vermeyen hatta lens gibi zarar veren adamlardan bu şekilde kurtulmakda yapılanma için bir seçenektir örneği de çoktur saha içine yansıyan zararları bertaraf etmek için bedel ödemektir bunun adı.

50 milyon kaç ev eder soruna gelince evine göre değişir mesela anç.nin evlerden 2 tane bile etmiyormuş. (120/4=30)

Gönderemediysen, yenisini almayacaksın.

Son gün Ghezzal'ı getirdiler, Boyd'a boşu boşuna maaş vereceğiz.

Mirin'i göndermeden Montero'yu (ya da hatta bence Welinton'u) almayacaktın.

Douglas'ın maaşının bir kısmını ödesen, Anadolu takımlarından birine çok rahat kiralardın. Maaşının tümünü verecek takım aradıkları için, elimizde kaldı.

Ahmet Nur Çebi'nin 120 milyon liralık ev ipotek mı yaptırdı sanıyorsun gerçekten?

Asıl spekülasyon o haber. 120 milyonluk ipotek yaptırmış gibi yayınlıyorlar, arada çektikleri kredi haberini hasır altı ediyorlar.

[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2020, 13:35:18 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ilhan mansız

bir banka kalkar başka bankadan çektiğin krediyi yapılandırır ilk banka kadar çok kazanmaz ama kazancına bakar burada ise bankalar birliği kavramı var.

bankalar birliği denen kavram da mal değil sonuçta adamlar hayvan gibi kazanç kaldıracakken neden daha azına razı olsun? hem bu görüşmeler sürüyor keşke öle dediğin gibi 3 günde tamamlansaydı ama kazın ayağı öle değil aylardır görüşmeler sürüyor
bu yazdıkların külliyen yanlış, sonuçta burada alacaklı bankalar şirketle oturmuşlar ve bir ödeme planında uzlaşılmış , zaten uzlaşılması her iki tarafında, kamununda yararına başka bir ihtimal de yok, burada hata klüplerin harcama sisteminin delinerek planın bozulması, kanunla harcama sistemi düzenlense hiç bir sıkıntı kalmaz , gördüğünüz gibi örneğin Fener sistemi delik deşik etti, bu kafayla bir yere varılamaz, tekrar yazıyorum sorun ödeme planında değil kesinlikle,,

Çevrimdışı tuncaboylu

nesi inanılmaz @tuncaboylu

dünyada ilk kez mi böle bir fesih oldu da inanamıyorsun?

fikret arası gönderirken inanılmaz dediğini görmedi kimse hani önce kontratını uzatıp sonra fesih ettiği kontrat

Aylardır "Abdullah Avcı kulüp bulursa para ödemeyeceğiz" diye kandırıyorlar bizi, doğru değilmiş işte.

Adamın insafına kalmışız. Seneye Sevilla ile anlaşıp 3 milyon Euro maaş alsa bile, bizden para almaya devam etmesinin önünde hukuki bir engel yok.

Kovmadan önce oturup konuşsalar, anlaşılırdı.

Dün Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer anlattı, adama 2019-20 sezonu sonuna kadarki alacaklarını önermişler. 2020-21 ve 2021-22 sezonu alacaklarını bırakıp gitmesini istemişler yani. Sonra da anlaşma olmadan feshetmişler.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne büyük çöküş dimi 25 milyon tele güncel kurla lensin 1 yıllık maaşı filan (haa o maştan 5 tane ödeyeceğimiz ve 2,5tane de bons ödediğimiz de kapı gibi duruyo)
Lens'le ne ilgisi var bu konunun?

Adamlar 8 aydır "Avcı takım bulursa maaş ödemeyeceğiz" diye kandırdı bizi işte, neyi savunuyorsun burada bize?

Ben kıllanmıştım zaten, "Takım bulunca ödemiyorsak, Beinsport'a gidince neden ödüyoruz?" diyordum.

Çevrimiçi murat

iyi niyetli olmak başka işbilmezlik başka.gerçi bu yönetimin iyi niyeti de işbilmezliği de şüpheli.işbilmezlik sınırını aştılar bence.gidenler, gönderilenler alınanlar hep zarar yazıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF'den Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar vermiştir.

Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Uygulamanın detayları ayrıca ilan edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Şuan ki yönetimin kötü olması Fikret Ormanı iyi mi yapıyor? Aldığı ile bıraktığı borca bakın, yaptığı transferlerde %90 başarılıymış muamelesi yapmayın bi de bu adama yaptığı transferleri katkı olarak %50 yi geçmez. Ziraat Beşiktaş Kulübü yapmış istifa etmeden önce de ama hala övülüyo ilginç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuan ki yönetimin kötü olması Fikret Ormanı iyi mi yapıyor? Aldığı ile bıraktığı borca bakın, yaptığı transferlerde %90 başarılıymış muamelesi yapmayın bi de bu adama yaptığı transferleri katkı olarak %50 yi geçmez. Ziraat Beşiktaş Kulübü yapmış istifa etmeden önce de ama hala övülüyo ilginç.
Ben her zaman söylüyorum yine söyleyeyim. Seba sonrası tüm başkanlar benim gözümde aynı. Beşiktaş'a faydaları olsa da zararları daha çok. İyiler arasında kıyaslama yapılır. Hangisinin daha kötü olduğu konusunda kıyaslama yapmak bana saçma geliyor. Kötü, kötüdür. Kötünün iyisi olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi gokhans

anladığım kadarıyla bu borç ve temlikler ile onlarca yıl elimiz kolumuz bağlı olacak. Ozaman eldeki gayrimenkul ve araziler satışa çıkarılsın. Profesyonel bir yönetim kademesi ile risksiz ve kar&başarı odaklı bir yapı oluşturulsun. Scout ve altyapıya yatırım yapılsın. Başka mantıklı bi yol gelmiyor aklıma. Seçilen yönetimin zarar veremeyeceği , borçlandıramayacağı bir tüzük hazırlanmalı. 3 adam kadro dışı ve maaş ödüyoruz. En iyi stoperin kaçmış , ya bukadar amatörce hatalar nasıl yapılır anlaymıyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

anladığım kadarıyla bu borç ve temlikler ile onlarca yıl elimiz kolumuz bağlı olacak. Ozaman eldeki gayrimenkul ve araziler satışa çıkarılsın. Profesyonel bir yönetim kademesi ile risksiz ve kar&başarı odaklı bir yapı oluşturulsun. Scout ve altyapıya yatırım yapılsın. Başka mantıklı bi yol gelmiyor aklıma. Seçilen yönetimin zarar veremeyeceği , borçlandıramayacağı bir tüzük hazırlanmalı. 3 adam kadro dışı ve maaş ödüyoruz. En iyi stoperin kaçmış , ya bukadar amatörce hatalar nasıl yapılır anlaymıyorum.
Gayrimenkuller ve arazilar borcun faizini öder.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı MUSTAFA_

Getirin ordan amaçsız saçma sapan bir hazırlık maçı sergen hocam ve ruhsuzlar şov yapacak.
Bu maçta da saçma sapan hatalardan gol yediğimize eminim. Bu skor hiçbir şey ifade etmiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★