Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

sergen kötü hocamı hayır bana göre kötü değil çünkü hoca bile değil
geldiğinden beri tek bir maçta bile ne yaptığı belli değil oyunda sıfır etkisini hissetsek yine iyi birde
eksi etkisini hissediyoruz bu konuda istediğin kadar eleştir bu görüşdür ama kalkıp komisyon aldığını iddia etmek
bu eleştiri olmuyor beğenmediğin birini linç ediyorsun. bizim taraftarın zihniyeti işde bu.
beğenmediği birine karşı her türlü çirkefliği yapmayı kendine hak görüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

neydi ki del boske vakası? yenisini yaşayalım?
Adamla anlaşmadan kapının önüne koydular, şimdi 2.5 senelik maaşını faiziyle ödeyecekler.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada başkanı istemeyenlerden ve eleştirenlerdendim adam 120 milyon kredi için 2si annesi adına 2si kendi adına 4 evi ipotek ettirmiş hani nerede fikret ormanın böle haberleri oteli ipotek ettirseymiş ya banka yapılandırmasında nerdeydi beyefendi?

Bu yönetim hemen hiç bir şeyi beceremiyor, ama Allah için PR'ı iyi beceriyorlar.

Demirören için de böyle haberler çıkardı, çıkardı cebinden 100 milyon lira verdi diye.

Çevrimdışı tangaz

Adamla anlaşmadan kapının önüne koydular, şimdi 2.5 senelik maaşını faiziyle ödeyecekler.

spekülasyon yaratmak için aklınca yönetimi daha da kötü göstermek için yazıyorsun dur şu konuyuda ısıtıp servis edeyim az da burdan vuralım der gibi.

bi insanı kovarken zaten anlaşmazsın kovdum lan seni dersin kovarsın 8 ay evvel yapılan eylemi sanki yeni öğrenmiş gibi "aaa baksen anlaşmadan kovmuşlar vahvah" edası ile yazıyorsun.

delboske vakası ile alakası yok ayrıca o konuda adam kovulurken ben para filan istemiyorum yardımcılarımın kontrat yükümlülüklerini yerine getirin o da 1 milyon yuro yapıyor onlara ödeyin ben beş kuruş istemem demişti (pepdullah gibi değil yani) bizim çok bilen avukat yönetici levent erdoğan 5 kuruş kazanamaz die yd.yi yönlendirdi del boske yanlış yapıyorsunuz sizin avukat hatalı bende sordum kendi avukatlarıma bu işten siz zararlı çıkacaksınız gelin dediğimi yapın ben 5 kuruş istemiyorum dedi bizizkiler hayır deyince adam dava açtı 8,5 mlyon kaldırdı.

gelelim tekrar pepdullaha adamla anlaşıldı ve kovuldu anlaşmaya göre iş bulana kadar maaş ödenir dendi yeni iş kontratı burdan düşükse aradaki farkı siz ödersiniz dendi ve herif gönderildi anlaşma yoksa bunlar neden yazılıp çiziliyor? adamla geri kalan ödeme anlaşıldı ve kovuldu olay budur haa ödeme konusuna gelince geciken ödeme için verir icraya devletin yasal faizi ile tahsil eder.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu yönetim hemen hiç bir şeyi beceremiyor, ama Allah için PR'ı iyi beceriyorlar.

Demirören için de böyle haberler çıkardı, çıkardı cebinden 100 milyon lira verdi diye.

adam cebinden para koyuyor şahsi kefalet veriyor evleri malı mülkü ipotek gösteriyor bunlar reel şeyler demirören vermiyormuydu veriyordu nesi pr verdi herifler cebinden fikret de verseydi onun da pr.ını yapsaydık verilmeyen şeyin pr.ı olmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

adam derken ben adam denince şusteri sayarım delboskeyi sayarım sergeni sayarım avcıdan bahsederken adamlık bi icraat göremiyorum adam kovulurken gel parayı konuşalım deyince avukatımla görüşün deyip hak etmediği parayı kaldırmanın peşine düşmüş hangi adamdan bahsediyorsun   :alala:

Çevrimdışı tangaz

beşiktaşın içinde şirketleşmiş gruplar kurmuşlar. 3 er oyuncu transfer edip parayı taksim ediyorlar. gidene para vermişsin gelen gidenden kötüymüş kimsenin umrunda değil.eldekilerden yararlanalım diye bir düşünce yok.transfer dönemi memalanması ilk amaç.

şafak umut filan mı  :alala:

Çevrimiçi Necmi

adam cebinden para koyuyor şahsi kefalet veriyor evleri malı mülkü ipotek gösteriyor bunlar reel şeyler demirören vermiyormuydu veriyordu nesi pr verdi herifler cebinden fikret de verseydi onun da pr.ını yapsaydık verilmeyen şeyin pr.ı olmaz.
birinin cebinden vermesinin Beşiktaşa nasıl bir katkısı var bu bence başarı değil başarısızlıktır.
demekki kaynak yaratamıyorsun kendi parana bağımlı bırakıyorsun paran vardır verir sorunların üstünü örtersin
sonra gittiğinde aynı sorunlar ortada durur hatta büyümüş vaziyette olur.
Fikret cebinden para vermedi belki ama bir sürü gelir kaynağı yarattı.
hangisi daha makbul sence cebinden vermesimi gelir kaynağı yaratmasımı.

Çevrimiçi Necmi

adam derken ben adam denince şusteri sayarım delboskeyi sayarım sergeni sayarım avcıdan bahsederken adamlık bi icraat göremiyorum adam kovulurken gel parayı konuşalım deyince avukatımla görüşün deyip hak etmediği parayı kaldırmanın peşine düşmüş hangi adamdan bahsediyorsun   :alala:
duygusal bakıyoruz bunu kenara bırak iş hayatı olarak bak olaya birde
sen ticaretin içinde bir insansın bir sözleşme yapıyorsun bundan doğan yükümlülüklerin var
ben tek taraflı kafama göre sözleşmeyi yırttım diyemezsin iş hayatındada böyle değilmi.
hak etme işi olsa o zaman o sözleşmeler neden yapılır. herkes çalışır her ay hak ettiğini alır ve gider.
sözleşme varsa o sözleşmeye taraflar uymakla mükelleftir mesela pandemi oldu bu sözleşmeyi tanımıyorum diyemez
birçok oyuncuya bunu dediler.

Çevrimdışı tangaz

birinin cebinden vermesinin Beşiktaşa nasıl bir katkısı var bu bence başarı değil başarısızlıktır.
demekki kaynak yaratamıyorsun kendi parana bağımlı bırakıyorsun paran vardır verir sorunların üstünü örtersin
sonra gittiğinde aynı sorunlar ortada durur hatta büyümüş vaziyette olur.
Fikret cebinden para vermedi belki ama bir sürü gelir kaynağı yarattı.
hangisi daha makbul sence cebinden vermesimi gelir kaynağı yaratmasımı.

ikisini aynı anda yapan makul kasa kolaylığı denen şeye muhtaç yapıda üç büyükler kaynak yarattı da nasıl yarattı fikret orman 2sene ana para ödemesiz 3.sene ziraatin olacağı bir kulüp bıraktı geride

Çevrimiçi Necmi

kulübe para vermek bir çözümdür ama çok kötü bir çözümdür
unutulmamalı o paralar hibe verilmiyor hepsini geri alacaklar.
çebi daha öncede çok para verdi kulübe peki giderken kaç para alacağı vardı.
bunlar çözüm değil yöneticilik yapacaksan kulübün gelir kaynaklarını arttıracaksın.

Çevrimdışı tangaz

duygusal bakıyoruz bunu kenara bırak iş hayatı olarak bak olaya birde
sen ticaretin içinde bir insansın bir sözleşme yapıyorsun bundan doğan yükümlülüklerin var
ben tek taraflı kafama göre sözleşmeyi yırttım diyemezsin iş hayatındada böyle değilmi.
hak etme işi olsa o zaman o sözleşmeler neden yapılır. herkes çalışır her ay hak ettiğini alır ve gider.
sözleşme varsa o sözleşmeye taraflar uymakla mükelleftir mesela pandemi oldu bu sözleşmeyi tanımıyorum diyemez
birçok oyuncuya bunu dediler.

şirketlerle futbolu bir tutamazsın kıytırık bir td yada futbolcunun aldığı parayı elli diplomalı kaç ceo alabiliyor abi? kaldı ki alacaklarını bırakan örnekler de var bana ne ben ille de isterim diyenlerde. o zaman bırakanların hepsi mal mı? yoksa futbol ticareti içerisindeki dinamiklere göre mi hareket ediyorlar?

Çevrimdışı tangaz

kulübe para vermek bir çözümdür ama çok kötü bir çözümdür
unutulmamalı o paralar hibe verilmiyor hepsini geri alacaklar.
çebi daha öncede çok para verdi kulübe peki giderken kaç para alacağı vardı.
bunlar çözüm değil yöneticilik yapacaksan kulübün gelir kaynaklarını arttıracaksın.

direkt çok kötü bir çözümdür diyemeyiz başkan çıkarıp 100 milyon tl koysa x bir ödemeyi geciktirmese ve oluşacak faiz kasada kalsa nesi kötü bunun?

Çevrimiçi Necmi

ikisini aynı anda yapan makul kasa kolaylığı denen şeye muhtaç yapıda üç büyükler kaynak yarattı da nasıl yarattı fikret orman 2sene ana para ödemesiz 3.sene ziraatin olacağı bir kulüp bıraktı geride
bak kasa kolaylığı sağlamak farklı birşey para vermek farklı birşey
neden zengin yönetici olmalı diyoruz bu kasa kolaylığını sağlaması için
gelecek bir para zamanında gelmediğinde kulüp faizle borçlanmasın yönetici kasa kolaylığı yapsın
en fazla yapacakları bu olmalı. ama sürekli ödemeleri cebinden yaparsa bu sonucu çıkmaza götürür
600 kazanıp 700 harcarsan 100 farkı cebinden vermen kasa kolaylığı olmuyor bu direk kulübü borçlandırma oluyor.
mesela bu bir senede kulüp 600 M borçlanmış bu nasıl oluyor değilmi ortalama 600 M geliri olan bir kulüp nasıl senede 600 M borçlanır
ya hiç gelir elde etmedin yada ortada hesap dışı şeyler var.

Çevrimiçi Necmi

şirketlerle futbolu bir tutamazsın kıytırık bir td yada futbolcunun aldığı parayı elli diplomalı kaç ceo alabiliyor abi? kaldı ki alacaklarını bırakan örnekler de var bana ne ben ille de isterim diyenlerde. o zaman bırakanların hepsi mal mı? yoksa futbol ticareti içerisindeki dinamiklere göre mi hareket ediyorlar?
bir tutarsın aslında eskiden olsa dediğin doğruydu ama artık kulüpler ticari bir müessese
ticaret kurallarıyla yönetiliyor. şirketin ham maddesi mamul maddesi varsa kulüplerinde ham maddesi oyuncular.
artı değeride sponsorluklar reklam gelirleri ne kadar iyi pazarlarsan o kadar iyi kazanırsın
olaya duygusal bakıyoruz gerçek böyle değil.

Çevrimiçi Necmi

direkt çok kötü bir çözümdür diyemeyiz başkan çıkarıp 100 milyon tl koysa x bir ödemeyi geciktirmese ve oluşacak faiz kasada kalsa nesi kötü bunun?
kötü değil bu kasa kolaylığıdır. sonra gelen gelirden koyduğu parayı alır
zaten zengin yönetici olmasının nedeni bu. ama gelirin yokken o parayı koyar sonra tekrar koyarsan
işde kötü olan bu gelir yaratma sürekli cebinden ver ve kulübü kendine borçlandır YD dönemi gibi
şimdi bakıyoruz 100 M birşey değil diyoruz ama yd onu verdiğinde o para 50 M dolardı
YD bunu tl olarak borçlandırdı Beşiktaşa kıyak yaptı ama bunlar yaparmı sence.

Çevrimiçi yaço58

biraz detoks yapayım diyordum ama yazmak gerekti neymiş sergenin geçmiş peşini bırakmayacakmış menacerlerle 2 de foto koy adamı indira gandici ilan et ne ala getirdiği ensklanın maaşı 500bin zaten her tarafı komisyon olsa sonra sergen menajer murat şahin haa birde koray avcı paylaşsa süper para kaldırırlar dimi. bu arada koray demişken geçen sene dorukhanı bedava getiren adamdır murat şahin desen kopuk bağlarla kariyeri bitirme pahasına maçı tamamlayan adamdır ergen tayfanın yada fikret ormancı tayfanın twitterda koyduğu 2 iletiyi al getir buraya ne ala memleket madem onları getirdiniz fikretin transferlerde neredeydiniz sayın ormanseverler sadece sezer öztürk ve aras transferlerinin verdiği zarar bu yazın tüm zararından fazladır
Abi bu bakış açın sıkıntılı eleştirenler illa ormancımı oluyır Beşiktaşlı olamıyor mu murat Şahin bir maç sakat sakat tamamlamış eee yani ne yapalım burada en sevmediğim şeydir ormancısın şucusun bucusun buradaki herkes Beşiktaşlıdır gerisi fikirlerdir herkesin kendi görüşüdür ortaya atılan iddialarda açıklanmaya mahkumdur

Çevrimdışı tuncaboylu

O haberde esas odaklanman gereken, 120 milyon liralık yeni kredi aldığımız.

Bize evini ipotek ettirecek başkan değil, eldeki oyuncuları değerlendirip satacak başkan lazım.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 19:15:44 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

spekülasyon yaratmak için aklınca yönetimi daha da kötü göstermek için yazıyorsun dur şu konuyuda ısıtıp servis edeyim az da burdan vuralım der gibi.

bi insanı kovarken zaten anlaşmazsın kovdum lan seni dersin kovarsın 8 ay evvel yapılan eylemi sanki yeni öğrenmiş gibi "aaa baksen anlaşmadan kovmuşlar vahvah" edası ile yazıyorsun.

delboske vakası ile alakası yok ayrıca o konuda adam kovulurken ben para filan istemiyorum yardımcılarımın kontrat yükümlülüklerini yerine getirin o da 1 milyon yuro yapıyor onlara ödeyin ben beş kuruş istemem demişti (pepdullah gibi değil yani) bizim çok bilen avukat yönetici levent erdoğan 5 kuruş kazanamaz die yd.yi yönlendirdi del boske yanlış yapıyorsunuz sizin avukat hatalı bende sordum kendi avukatlarıma bu işten siz zararlı çıkacaksınız gelin dediğimi yapın ben 5 kuruş istemiyorum dedi bizizkiler hayır deyince adam dava açtı 8,5 mlyon kaldırdı.

gelelim tekrar pepdullaha adamla anlaşıldı ve kovuldu anlaşmaya göre iş bulana kadar maaş ödenir dendi yeni iş kontratı burdan düşükse aradaki farkı siz ödersiniz dendi ve herif gönderildi anlaşma yoksa bunlar neden yazılıp çiziliyor? adamla geri kalan ödeme anlaşıldı ve kovuldu olay budur haa ödeme konusuna gelince geciken ödeme için verir icraya devletin yasal faizi ile tahsil eder.
İş bulunca ödenmez maddesi falan yokmuş işte, avukatın açıklamasını oku.

Tek taraflı fesih etmişler işte.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ünalı kukla gibi oynatamazlar. onlara ters gelir eğilip bükülmez.

Aman Sergen gelirken de bu yorumlar vardı, artık lütfen bunlara göre tercih yapmayalım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

geldiğinden beri tek bir maçta bile ne yaptığı belli değil oyunda sıfır etkisini hissetsek yine iyi birde
eksi etkisini hissediyoruz bu konuda istediğin kadar eleştir bu görüşdür ama kalkıp komisyon aldığını iddia etmek
bu eleştiri olmuyor beğenmediğin birini linç ediyorsun. bizim taraftarın zihniyeti işde bu.

+1903

Çevrimdışı AigleBordeaux

ünalı kukla gibi oynatamazlar. onlara ters gelir eğilip bükülmez.
unal hoca mi? 6 ay sonra yine yollamak icin ugrasiriz adamin en yuksek puan ortalamasi 1.69 oda Trabzon'da Senol Gunes Bursasporda bile daha yuksek puan ortalamasi tutturmus
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

biraz detoks yapayım diyordum ama yazmak gerekti neymiş sergenin geçmiş peşini bırakmayacakmış menacerlerle 2 de foto koy adamı indira gandici ilan et ne ala getirdiği ensklanın maaşı 500bin zaten her tarafı komisyon olsa sonra sergen menajer murat şahin haa birde koray avcı paylaşsa süper para kaldırırlar dimi. bu arada koray demişken geçen sene dorukhanı bedava getiren adamdır murat şahin desen kopuk bağlarla kariyeri bitirme pahasına maçı tamamlayan adamdır ergen tayfanın yada fikret ormancı tayfanın twitterda koyduğu 2 iletiyi al getir buraya ne ala memleket madem onları getirdiniz fikretin transferlerde neredeydiniz sayın ormanseverler sadece sezer öztürk ve aras transferlerinin verdiği zarar bu yazın tüm zararından fazladır

Sadece kadroda yer almayan ve boşuna maaş ödeyeceğimiz 4 yabancının senelik maaşları toplamı 5.5 milyon Euro.

Bu adamları göndermeden yeni yabancılar aldıkları için ödeyeceğiz bu parayı.

Sonra evini ipotek ettirmiş bilmem neymiş.

İş bilmezliklerinden dolayı, sadece oynamayan oyunculara 50 milyon lira vereceğiz. Kaç ev parası eder?

Çevrimdışı AigleBordeaux

+1903
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

"Dinç, Beşiktaş yönetiminin "Yeni bir sözleşme imzalanana kadar aylık ücretin Beşiktaş tarafından karşılanıyor olduğu" şeklindeki açıklamalarının hiçbir hukuki mesnedi bulunmadığını ve müvekkil teknik adamın Beşiktaş tarafından 29 Ocak 2020 tarihi itibarıyla işten çıkış işlemi yapılmış olduğundan bunun uygulanma ihtimalinin hukuken de bulunmadığını dile getirdi."

Yani adam takım bulsa bile, maaşını ödeyeceğiz.

İnanılmaz gerçekten.