Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632598 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı 38life

Torenin gelmesine karsi biri olarak bu macta ben torenin hakkini yemek istemiyorum.
Tore disinda saha da insiyatif alan oyuncu yoktu bu arada, top almaya gelen, ileriyi deneyen. Boyle olunca da cok top kaybi yapti.

Hasic yetenekli evet, ama cok toy su an. Topsuz oyunu cok cok kotu. Kanat olarak sadece iceriye girip sut atmak meziyeti var, bazen sifira inip orta vs gibi tehditler de olusturmasi lazim. Bu haliyle bile su an Boyd'un onunde orasi kesin.

Her futbolcunun belirli özellikleri vardır. Bir tane kanat oyuncusu tanımı yok. Birden fazla kanat rolü vardır ve bu rollerin hepsini oyun repertuarında barındırmasını bekleyemezsin bir oyuncudan. İnsiyatif almak iyidir fakat her şey kararında iyidir. İnsiyatif alacam diye olgunlaşma aşamasındaki atağı hiç edersen bu hanene eksi olarak yazılır. Ayrıca bugün Gökhan Töre'nin kaçırdığı pozisyonu Ajdin Hasic kaçırsa Beşiktaş kariyeri bitmişti çocuğun. Yerden yere vurulurdu. Halbuki tam tersi olması gerekir. Genç oyuncuya pozitif ayrımcılık yapılır normalde. Bazı hataları görmezden gelinir. Ama nedense Beşiktaş taraftarında genç düşmanlığı var.

Çevrimiçi murat

bir teknik adam dsğişikliği olacaksa en mantıklı görünen isim samet aybaba olur. bir sistem belirler eldeki oyuncuya göre birde kadro oturtur devam eder.şampiyon yapamaz belki ama eldeki kadroya değer katar güzel bir futbol da izletir kendisinden sonraki dönemede kullanılabilecek bir oyuncu grubu bırakır. eldeki gençler için en azından faydalı olabilir.sergen ile yönetimin arası sa ki bundan sonra düzelmez gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir teknik adam dsğişikliği olacaksa en mantıklı görünen isim samet aybaba olur. bir sistem belirler eldeki oyuncuya göre birde kadro oturtur devam eder.şampiyon yapamaz belki ama eldeki kadroya değer katar güzel bir futbol da izletir kendisinden sonraki dönemede kullanılabilecek bir oyuncu grubu bırakır. eldeki gençler için en azından faydalı olabilir.sergen ile yönetimin arası sa ki bundan sonra düzelmez gibi.
Sezonun başlamadan bittiğini duyduk zaten. Sergen bu saatten sonra ya gider ya da gidişi için derbiye kadar bir süreç yaşanır. Yönetimin çoktan yeni hoca bakmaya başladığını da düşünüyorum. Ancak kendilerinin gidişi de pandemi sonrası olur. Buradan dönüş ancak takım birden çok iyi gitmeye başlarsa olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Tek merak ettiğim konu bu wellintonu hocamı yönetim mi aldırdı açın maçı izleyin adam halı sahaya eksik var diye çağrılıp oynatılan dayılar gibi sahada takılıyor ne pozisyon bilgisi ne başka bişe sürekli yerini kaybetmdlsr zaten savunma arkasına atılan her top pozisyon oluyor Allahtan ilk haftalar Alanya ile falan oynamadık rezillik çıkardı

Çevrimdışı mrred

Sir Sergen Yalçın 12.sırada aldığı takımı şu an 15. sıraya kadar geriletti. Aldığı şeyi aynen iade etmekte üstüne yok tebrik ederim. O yüzden welington ve nsakalayı bir an önce iade etsek iyi olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu maç hoca aklınca geçen maç dökülenleri kesmiş orta sahada mesaj vermiş gibi bir kadro çıkarmış da tam saçmalıktı neyse şu 21 gün ara geçsin denizli maçıyla birlikte kazma küreğe girişiriz saha tarafı için

yönetim tarafında ise ben ekskavatörümle hazır bekliyorum bu ghezzal transferinin akla mantığa yatkın tek tarafı yok sana skorer sol kenar lazım gidip bir sağ açık daha aldık bal yapmayan türünden. fıkra bu kadar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

bu maç hoca aklınca geçen maç dökülenleri kesmiş orta sahada mesaj vermiş gibi bir kadro çıkarmış da tam saçmalıktı neyse şu 21 gün ara geçsin denizli maçıyla birlikte kazma küreğe girişiriz saha tarafı için

yönetim tarafında ise ben ekskavatörümle hazır bekliyorum bu ghezzal transferinin akla mantığa yatkın tek tarafı yok sana skorer sol kenar lazım gidip bir sağ açık daha aldık bal yapmayan türünden. fıkra bu kadar
zaten gol atmayan asist yapmayan kanat oyuncusu gol asist yapmayan ortasahalar, gol asist yapmayan bekler ve olmayan sistem ve mcadele ile şampiyon nasıl olunacak nasıl bir kadro mühendisliği b40 gol atacak santrafor da yok.oyuncu grubun kötüdür ama bir sisteme uygun yapıdadır birliktelik sağlanmıştır kolej bavası vs olur dersin o da yok. ne oyuncu kalitesi var ne birbirine uygun bir yapı. lucescu tarzı eldekine en uygun oyunu oynatacak bir hoca olur birşeyler çıkarabilir. lucescuya gidi bir danışsın hocam desin elimize yüzümüze bulaştırdık bu takım ne oynar kiminle oynar bana  bir şablon çiz. herşey iyi giderken kral zannedersin mendini bocalayınca danışabilecek birine ihtiyaç var. kulüp içinde bu durumu idare edebilecek biri yok.ya yeni bir teknik adam yada neyse. gerçi gs şampiyon ilan edlmişti bir maçta yıkıldı imparatorluk bizde 1 maçla herşey değişebiliyor ilk maç galibiyet süre kazandırır.

Çevrimiçi murat

bence en mantıklı ve bşrşey yapabilecek ve geleceğe yönelik olarak yapılması gereken ersin sağbek(necip değil) vida(mecburen)montero rıdvan josef atiba oğuzhan(tek kreatif adam elimizde)gt7 hasiç abubakar.dorukhan, larin, layiç, boyd yedek işte.şu an oğuzhan layiçten kreaatif olarak önde çünkü layiç çok kötü dorukhan sadece atiba ile rekabete girebilir.atiba yorulunca devralır.mensahı da hasiç ile rotasyona sokarım ortasahanın olacağı en iyi dzen bence bu. mensahtan orta iç olmaz kenar oyuncusu yada kontratak takımı oyuncusu.kenarda işimize yaramıyorsa hiç ortasahaya atıpta takımı sabote etmeye gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

zaten gol atmayan asist yapmayan kanat oyuncusu gol asist yapmayan ortasahalar, gol asist yapmayan bekler ve olmayan sistem ve mcadele ile şampiyon nasıl olunacak nasıl bir kadro mühendisliği b40 gol atacak santrafor da yok.oyuncu grubun kötüdür ama bir sisteme uygun yapıdadır birliktelik sağlanmıştır kolej bavası vs olur dersin o da yok. ne oyuncu kalitesi var ne birbirine uygun bir yapı. lucescu tarzı eldekine en uygun oyunu oynatacak bir hoca olur birşeyler çıkarabilir. lucescuya gidi bir danışsın hocam desin elimize yüzümüze bulaştırdık bu takım ne oynar kiminle oynar bana  bir şablon çiz. herşey iyi giderken kral zannedersin mendini bocalayınca danışabilecek birine ihtiyaç var. kulüp içinde bu durumu idare edebilecek biri yok.ya yeni bir teknik adam yada neyse. gerçi gs şampiyon ilan edlmişti bir maçta yıkıldı imparatorluk bizde 1 maçla herşey değişebiliyor ilk maç galibiyet süre kazandırır.

şu elemanlardan luçe bile bişey çıkaramayabilir acaip şeyler dönüyor murat sergenin açıklamaları daha doğrusu açıklayamamalarının satır aralarına dikkat et marttan beri die bir ifade var orada içerde acaip bir gidişat var sıkıntı öyle transferle filan sınırlı değil. diğer taraftan benim şampiyonluk adayım fener herifler doğru planlama ile gittiler kadro yaparken.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi tolga1903

Tek merak ettiğim konu bu wellintonu hocamı yönetim mi aldırdı açın maçı izleyin adam halı sahaya eksik var diye çağrılıp oynatılan dayılar gibi sahada takılıyor ne pozisyon bilgisi ne başka bişe sürekli yerini kaybetmdlsr zaten savunma arkasına atılan her top pozisyon oluyor Allahtan ilk haftalar Alanya ile falan oynamadık rezillik çıkardı

En büyük şansımız sörloth kaosundaki ts ile oynamaktı eğer şimdi oynasak yüzde yüz eminim 3'den aşşağı fark atmazlardı. Welinton'u yönetim falan aldırmadı hocanın ''evet bir iki transferi istemişizdir doğrudur'' söyleminin öznesindeki iki oyuncu welinton ve nsakala. Yoksa hiçbir akıl ve izan alanya'nın yedek stoperine yıllık 800 bin euro + 2 altyapı futbolcusu verilmesini açıklayamaz. ''Ne olursa olsun alın bu adamı çok ihtiyacımız var böyle bir yeteneğe'' dediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Çevrimiçi murat

şu elemanlardan luçe bile bişey çıkaramayabilir acaip şeyler dönüyor murat sergenin açıklamaları daha doğrusu açıklayamamalarının satır aralarına dikkat et marttan beri die bir ifade var orada içerde acaip bir gidişat var sıkıntı öyle transferle filan sınırlı değil. diğer taraftan benim şampiyonluk adayım fener herifler doğru planlama ile gittiler kadro yaparken.
içerde birşey dönüyormu? herşey dışarı taştı bile. oyunculara zorla indirim, kadro dışı, genç oyuncuları peşkeş çekme, kulüp içinde menejerlik kurma, ligi tanıyan transferler, hoca yönetim ayrılığı ne ararsan var?

Çevrimdışı Erman1903

Burak da konuşacaktı ama zarar görmeyelim diye sustu. Bu başımızdakiler geçmişten gelen hesabı olan, kinli tipler. Canları öyle istiyor diye geldiler başa.

Çevrimdışı tangaz

bu arada gol de necibe yazar tamam sağ bek olmayabilirsin ama kaç senedir takımdasın bi zahmet ofsayt dizilimini de öğrenin nedir bu allah aşkına

Çevrimdışı tangaz

içerde birşey dönüyormu? herşey dışarı taştı bile. oyunculara zorla indirim, kadro dışı, genç oyuncuları peşkeş çekme, kulüp içinde menejerlik kurma, ligi tanıyan transferler, hoca yönetim ayrılığı ne ararsan var?

walla marttan beri varmış bu gidenler tee martta belliymiş buna rağmen bir pok yapamayan yönetim yatsın kalksın coronaya dua etsin yoksa şuan çok fena gömerdi tribünler

Çevrimdışı tangaz

Burak da konuşacaktı ama zarar görmeyelim diye sustu. Bu başımızdakiler geçmişten gelen hesabı olan, kinli tipler. Canları öyle istiyor diye geldiler başa.

şaşırmıyorum Ermancım bunu öngördüğüm için adalıyı destekleyen sınırlı kişiden biriydim.

Çevrimdışı tangaz

21 gün sonrası ne izleyeceğiz kimleri izleyeceğiz merak içerisindeyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

21 gün sonrası ne izleyeceğiz kimleri izleyeceğiz merak içerisindeyim.
Şu yarımlardan bir tüme ulaşabilecek miyiz? Ben de merak ediyorum. Ancak Ljajic'i kesinlikle bir şekilde oynamaya ikna etmeden bu takımdan hiçbir şey olmaz gibi görünüyor. En azından sol kanatta falan kullanmamız lazım. O bölge zaten iyice boşaldı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bize iyi bir td gerekiyor ve ne olursa arkasında duracak bir yönetim. Herhangi başarısı olmayan td beşiktaşı deneme tahtası falan yapamaz. Burası beşiktaş

Bilic bize gelmeden önce Hırvatistan u 21 ve hırvatistan milli takımlarında 2 ve üstü puan ortalaması yakalamış ve yarı final , finaller oynatmış
Güneş aynı şekilde iyi futbol oynatmış ve trabzonu 2 kez şampiyonluğa oynatmış milli takımı 3. yapmış
Avcı 4 sene üst üste başakı şampiyonluğa oynatmış

Peki Sergen ? Hiçbir başarısı yok sadece aidiyeti yüksek tek özelliği bu
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

sarri reis boşta... al getir az idman yaptırsın bu ruhsuzlara... spaletti de olur...

Çevrimdışı Akil Emre

sarri reis boşta... al getir az idman yaptırsın bu ruhsuzlara... spaletti de olur...
Keşke bu öngörü yönetimde olsa, kendileri gitmeden önceki son şansları kariyeri belli bir teknik adam getirmeleri

Çevrimdışı Koa_lAA

Keşke bu öngörü yönetimde olsa, kendileri gitmeden önceki son şansları kariyeri belli bir teknik adam getirmeleri

takım tam spalletti lik yalnız... 4-6-0 forvet yok  :evillol:

Çevrimdışı mrred

Menajerler bize futbolcu önermek yerine yönetici önerseler keşke daha mantıklı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

şaşırmıyorum Ermancım bunu öngördüğüm için adalıyı destekleyen sınırlı kişiden biriydim.

Ben ANÇ'a ilk günden beri karşıyım. Adalıyı da istemiyordum ama bu kadar ayağa düşmezdik o kesin, garip hırsları için kulübün değerlerini yok saymazdı. Anç son gün çıkıp aday olarak ilk günden yönetime talip olanların hakkını yedi.

Çevrimdışı tangaz

Ben ANÇ'a ilk günden beri karşıyım. Adalıyı da istemiyordum ama bu kadar ayağa düşmezdik o kesin, garip hırsları için kulübün değerlerini yok saymazdı. Anç son gün çıkıp aday olarak ilk günden yönetime talip olanların hakkını yedi.

sadece onların hakkını yemedi hazırlıksız şekilde aday olup kötü beşiktaşlılık örneği de sergiledi.