Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632494 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yazık valla üzüldüm. Planlama ve scouting çok ilgi alanın olmadığı için sana burada onlarca oyuncu önerdik Sergen hoca. Gittin kendi oyuncularında ısrar ettin, aldıklarında hayat olmadığı için yönetim de başka boşlar buldu daha sonra. 50 tane adam bir şeyi düzgün doğrultamadınız, şimdi ne kadar başlar taşa vurulsa boş. Zamanında biraz söz dinleyecektiniz, herkes kafasına göre takıldı.
Şenol Güneş de aynı tufaya geldi. Zamanında yöneticileri korumak için konuşmazsan altını oyarlar. Bu değişmiyor. Zaten artık derbiye kadar zamanları kaldı. Köklü bir değişim ve acı yaklaşıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İkisi de sıvadı ve ikisi de topu birbirine atma derdinde. Takım mı kimsenin umrunda değil milli aradan sonra bay geçeceğiz 4 hafta 1 puan yani. Tepeye zaten oynayamayız ama sezonun 5.haftasından kopmak da ne bileyim değişik bi duygu neyse artık abi insanlar kendine vakit ayırır bugünkü 90 dakika gibi hayatlarımızdan çalmalarına izin vermeyiz tüm sezon

Yönetimler teknik heyetler değişiyor ama kanser hala aynı. Tümörlü bölümü çıkarıp atmak yetmiyor kulübe komple kemoterapi lazım. Şimdi ipin ucu kaçtı herkes sorumluluktan kaçacak bahaneler üretecek yapacak bir şey yok. Biz böyle devam edersek daha çok yönetimler, hocalar gelir gider. Gerçi vakit de kalmadı hastayı kaybediyoruz, en kral hekim gelse işi çeviremeyeceği bir duruma geldik.

Çevrimdışı Erman1903

Şenol Güneş de aynı tufaya geldi. Zamanında yöneticileri korumak için konuşmazsan altını oyarlar. Bu değişmiyor. Zaten artık derbiye kadar zamanları kaldı. Köklü bir değişim ve acı yaklaşıyor.

Konuşsa da bir şey değişmezdi transfer ve planlama konusunda iki taraf da birbirinden beter.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konuşsa da bir şey değişmezdi transfer ve planlama konusunda iki taraf da birbirinden beter.
Sonuç bu oluyor işte  :tabe:

https://twitter.com/ertutan/status/1312791989184798720

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Sn, Başkan,, takım nerede?imparatorluk takımını köy takımı yaptınız,, Fikret Ormanı göndermek için her yıl kongre yapıyordunuz, dalgakıran daha 2. Ayda kaçmıştı,, eee noldu? Beşiktaş nerede? Bak saçma sapan trsnsferlerle bağırdığınız paraları sormuyorum, Beşiktaş nerede ??????

Çevrimdışı Erman1903

Sonuç bu oluyor işte  :tabe:

https://twitter.com/ertutan/status/1312791989184798720

Sonraki hocayı da yollayacak bir şey buluruz, bence artık yarım dönem falan anlaşmak lazım ne de olsa sürdürülebilir başarı imkansız bu çalışma mantığında  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonraki hocayı da yollayacak bir şey buluruz, bence artık yarım dönem falan anlaşmak lazım ne de olsa sürdürülebilir başarı imkansız bu çalışma mantığında  :lol:
Valla biz profesyonellere mi bıraksak bu işi? Geçen gün birisi söylemişti. Apartman yöneten firmalar bile daha iyi yönetir. Yöneticiler sadece imza atsın ve gelir sağlasınlar. Ütopya  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Ne baskan, ne yönetim nede hoca besiktasin büyüklüğünü kaldirabilecek kapasitede deiler, birinden birinin istifa etmesi biseyi deistirmez, ikiside gitmesi gerek

[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 20:13:25 ferdi1903 ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Zararın neresinden dönersek kardır.

Sir Samet Aybaba veya Sir Aykut Kocaman diyorum. Yönetim radikal bir adım atar mı peki? Hiç sanmıyorum. Bu seneyi de çöpe atarız.

Çevrimiçi tolga1903

Yönetimler teknik heyetler değişiyor ama kanser hala aynı. Tümörlü bölümü çıkarıp atmak yetmiyor kulübe komple kemoterapi lazım. Şimdi ipin ucu kaçtı herkes sorumluluktan kaçacak bahaneler üretecek yapacak bir şey yok. Biz böyle devam edersek daha çok yönetimler, hocalar gelir gider. Gerçi vakit de kalmadı hastayı kaybediyoruz, en kral hekim gelse işi çeviremeyeceği bir duruma geldik.

Katılıyorum içinde bulunduğumuz durumun çözümü yok abi. Önce bu ekonomik darboğazı aşmamız lazım ya beşiktaş jimnastik kulübü ananonim şirketi genel kurulu toplanıp kulüp hisselerini satın alacak biri varsa satıp şirketi tüm hak ve borçlarıyla devredecek ve artık sahipli bir kulüp olacağız ya da elinde para eden arsa arazileri elden çıkarıp kısa ve orta vadeli borçlarını kapatmaya çalışacak. Finans krizi aşılmadan asla düzlüğe çıkamayacak bu kulüp sergen çebi orman şu bu hikaye tüm branşlarında ekonomik sorun olan futbol operasyonu ölmüş 3.5 milyar tl toplam borca sahip negatif özsermayeli spor kulübünün başarılı olma şansı yok. Şirketler kanunu izin vermiyor yönetim kurulunun şahsi malvarlığıyla şirket borçlarından sorumlu tutulmasını ancak bunun önünü açacak bir düzenleme bizim kulüp için şart. İşin özeti maddi duran varlıklarını satıp yoluna devam etmesi gerekiyor bu kulübün, borcunun yarısına yetse yine bugünkü gibi zor durumda olmaz umarım gercekleşir.

Çevrimdışı Erman1903

Valla biz profesyonellere mi bıraksak bu işi? Geçen gün birisi söylemişti. Apartman yöneten firmalar bile daha iyi yönetir. Yöneticiler sadece imza atsın ve gelir sağlasınlar. Ütopya  :ebebe:

Başka çözüm yok zaten, hobi seviyesinde bile spordan anlamayan adamlar, topu görse bomba diye karakola götürecek kişiler şubelerin başında olduğu sürece aynı film döner durur.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1312791643800694786
Hoca bu konuda haklı söylediklerine inanıyorum. Bu tarz söylemler üzerinden hocayı yıpratmak çok yanlış. Hocayı saha içinde kalarak eleştirmek gerekiyor. O hatayı Avcı'da yaptık Sergen'de yapmayalım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Milli takım arasından sonra oynayacağımız ilk maçta sahada bir plan umarım görürüz. Hocanın ruh haline üzüldüm beşiktaşa aidiyeti yüksek bir insan olduğundan eminim fakat yeterliliği gerçekten tartışılır ...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca hikaye anlatmasın bize. Welinton ve N'sakala'yı kendisi istemedi mi?

Çevrimdışı Erman1903

Katılıyorum içinde bulunduğumuz durumun çözümü yok abi. Önce bu ekonomik darboğazı aşmamız lazım ya beşiktaş jimnastik kulübü ananonim şirketi genel kurulu toplanıp kulüp hisselerini satın alacak biri varsa satıp şirketi tüm hak ve borçlarıyla devredecek ve artık sahipli bir kulüp olacağız ya da elinde para eden arsa arazileri elden çıkarıp kısa ve orta vadeli borçlarını kapatmaya çalışacak. Finans krizi aşılmadan asla düzlüğe çıkamayacak bu kulüp sergen çebi orman şu bu hikaye tüm branşlarında ekonomik sorun olan futbol operasyonu ölmüş 3.5 milyar tl toplam borca sahip negatif özsermayeli spor kulübünün başarılı olma şansı yok. Şirketler kanunu izin vermiyor yönetim kurulunun şahsi malvarlığıyla şirket borçlarından sorumlu tutulmasını ancak bunun önünü açacak bir düzenleme bizim kulüp için şart. İşin özeti maddi duran varlıklarını satıp yoluna devam etmesi gerekiyor bu kulübün, borcunun yarısına yetse yine bugünkü gibi zor durumda olmaz umarım gercekleşir.

O varlıkları düzgün değerlendirebilecek yönetimler oluşturulmadığı sürece satsak da fayda etmez. Yönetim yapısı değişmediği, kulübün içinde bir düzen oluşturulmadığı sürece bu görüntü değişmez. Seba başkandan sonra her gelen kulübü babasının çiftliği gibi yönetmeyi bile beceremedi, başkasının çiftliğinde kendini kral gördü. Ya hisseler satılacak ya da gerçekten ehil olan birileri başa gelecek, başka yol yok. 

Çevrimdışı mrred

Hoca hikaye anlatmasın bize. Welinton ve N'sakala'yı kendisi istemedi mi?

Bu açıklamalarından sonra o konu bence tartışmalı bir hal aldı. Murat özen'in haberlerine göre nsakala ve welingtonu hoca istedi fakat hocanın açıklamalarına göre net bir şekilde ben istedim dediği 2 oyuncu var. Töre ve Aboubakar diğerleri ile ilgili bir şey söylememiş. O yüzden o iki transferde hocaya bu aşamada yüklenmek biraz fazla olabilir. Doğruyu bilmiyoruz ki kulüp şeffaf değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş gittiğinde "Abdullah Avcı dışında yerli hoca istemiyorum." demiştim hala aynı noktadayım. Yerli hocaya hayır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş gittiğinde "Abdullah Avcı dışında yerli hoca istemiyorum." demiştim hala aynı noktadayım. Yerli hocaya hayır!
Ben de yerli hoca konusunda yeterli teknik donanıma sahip olmadıkları için istemiyorum. Yabancı hocaların da çarpık iletişim ve basına alışması zor oluyor. Hoca seçimi çok zor bizim için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/sporx/status/1312805589286891522

Hocanın açıklamaları 1.33 saniyede oynanan oyun ümit vermiyor diyor. Neyseki inkar etmiyor teşhis en azından doğru umarım tedaviyi de yapabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bence de en iyi yabancı olması gelen TD hepsinin bir başarısı vardı
Fakat yabancılarda Tazminat maddesi baya yüklü oluyor onu da düşünmek lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin nefreti ve kini geri tepti. Beşiktaş'ı böldüler yine  :tabe:

https://twitter.com/yagizcelikyuz/status/1312799118205554688

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

O varlıkları düzgün değerlendirebilecek yönetimler oluşturulmadığı sürece satsak da fayda etmez. Yönetim yapısı değişmediği, kulübün içinde bir düzen oluşturulmadığı sürece bu görüntü değişmez. Seba başkandan sonra her gelen kulübü babasının çiftliği gibi yönetmeyi bile beceremedi, başkasının çiftliğinde kendini kral gördü. Ya hisseler satılacak ya da gerçekten ehil olan birileri başa gelecek, başka yol yok.

Gerçekten ehil olan birileri olmadığına olsa da başa getirtilmeyeceğine göre hisse satışı +1 diyorum abi tez zamanda gerçekleşir umarım

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın açıklamaları 1.33 saniyede oynanan oyun ümit vermiyor diyor. Neyseki inkar etmiyor teşhis en azından doğru umarım tedaviyi de yapabilir.

Bu takımı 1.Bölgeden çıkarabilecek babayiğit hoca yok. Ziya Doğan falan olabilir, Tony Pulis reis boşta...

Çevrimdışı 38life

Neyin teşhisi doğru Allah aşkına. "Oyun ümit vermiyor." bir teşhis değildir bir taraftar yorumudur, seyirci yorumudur. Teknik direktör teşhisi, taktikle, teknikle olur. Hocanın bir açıklaması var mı acaba taktikle ilgili. Ama doğru, bu taraftar hoşlanmaz öyle şeylerden. Bu taraftarın karşısında takım boyu, topu ayağından çıkarma süresi, topu geri kazanma süresi falan dersen twitter'da dalga geçerler. O yüzden aslında en doğru olanı yapıyor Sergen hoca. "Bugün kötü oynadık, bugün iyi oynadık, ümit verdik, vermedik." böyle açıklamalar yapıp geçicen. Böyle taraftara böyle hoca.

Çevrimdışı mrred

Neyin teşhisi doğru Allah aşkına. "Oyun ümit vermiyor." bir teşhis değildir bir taraftar yorumudur, seyirci yorumudur. Teknik direktör teşhisi, taktikle, teknikle olur. Hocanın bir açıklaması var mı acaba taktikle ilgili. Ama doğru, bu taraftar hoşlanmaz öyle şeylerden. Bu taraftarın karşısında takım boyu, topu ayağından çıkarma süresi, topu geri kazanma süresi falan dersen twitter'da dalga geçerler. O yüzden aslında en doğru olanı yapıyor Sergen hoca. "Bugün kötü oynadık, bugün iyi oynadık, ümit verdik, vermedik." böyle açıklamalar yapıp geçicen. Böyle taraftara böyle hoca.
Bunlara yüzde yüz katılıyorum fakat en azından dobraca çıkıp söyleyebilmiş o konuda kendinde hata arayabiliyor
The great gig in the sky