Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1631754 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/ntvspor/status/1312776438169378825
bu da ekmeğinde

Arkadaşını savunuyor. 

Türk teknik adamların en büyük sorunu çevresidir, eski topçuları bu yüzden sevmiyorum.  Beşiktaş'a teknik direktörsün ama dostların hep renkli..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Yönetim ile Sergen arasında yakar top mücadelesi başlamış  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1312777090807234562

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1312777820385562624

Gençleri sahanda 1 - 0 yenmek içinde transferi bahane etmezsin, kaldı ki aldırdığı oyuncular ve oynattığın top ortada.

Bundan sonra yapacağı her açıklama kendi kariyerini kurtarmaya yönelik olur, düşüncesi Beşiktaş olan 2 ay önce söylenecekleri söylerdi. 

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gökhan Töre'nin kaç top kaybı yaptığına nereden bakabilirim. Var mı düzgün bi site?
Opta olabilir hocam. Bu arada hakemlik bisey yok dedigimiz için farkli amaçlarımız olmus haberin olsun. Gaz vermeye çalışıyormuşuz.

Çevrimdışı 38life

Bazı arkadaşlar "Sergen gelsin, o bizim efsanemiz" demişti. Biz de "gelmesin, o bizim efsanemiz." demiştik. Efsanemiz olarak kalsın demiştik. Birbirimizi yıpratmayalım demiştik.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 18:46:59 38life ]

Çevrimdışı mellfred

son iki maçı temiz kafa izledim neyseki
 alkolü azaltmaya çalışıyorum
yoksa bu iki maç günü bitmezdi ne forumda kalabilirdik ne de diğer mecralarda
ben beşiktaş’ı bu kadar aciz hiç görmedim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Opta olabilir hocam. Bu arada hakemlik bisey yok dedigimiz için farkli amaçlarımız olmus haberin olsun. Gaz vermeye çalışıyormuşuz.
Hakemlik bir tane aksiyon olup maça etki ettiyse, kötü oyun sonuca daha fazla etki etti. Hakem hatalı ama hata bu kötü oyundan sonra ikinci planda kalıyor. Futbolcuların itiraz etmediği pozisyona biz mi itiraz edeceğiz? Bu da olayın başka boyutu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Maç sayfasını kapattım ben, bakmıyorum cevaplara. Artık böyle takılıyorum :) Ciddiye aldığım kişilerden eleştiri gelirse onlara bakarım belki. Onun dışındakileri görmem bile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı arkadaşlar "Sergen gelsin, o bizim efsanemiz" demişti. Biz de "gelmesin, o bizim efsanemiz." demiştik. Efsanemiz olarak kalsın demiştik. Birbirimizi yıpratmayalım demiştik.
Gelmesini yanlış bulmuştum ama sezon sonunda belki dedirtmişti. Daha sonra transferlerle birlikte olmayacağı anlaşıldı. Şimdi bu sezon bunun acısını çekeceğiz. Sergen de sezonun kopma noktasına geldiğini anlamış. Sezonun başı falan değil. Bu oyun 2-3 haftada değişmez. Bu oyunun daha iyisini gençlerle de oynardık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

yönetim ve hoca kawga

olan bize oluyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Gelmesini yanlış bulmuştum ama sezon sonunda belki dedirtmişti. Daha sonra transferlerle birlikte olmayacağı anlaşıldı. Şimdi bu sezon bunun acısını çekeceğiz. Sergen de sezonun kopma noktasına geldiğini anlamış. Sezonun başı falan değil. Bu oyun 2-3 haftada değişmez. Bu oyunun daha iyisini gençlerle de oynardık.

Beşiktaş gibi bir kulüpte hoca olmak çok zor bir iştir. Herkes bunu kaldıramaz. Ben Sergen hoca için henüz erken demiştim. Şu aşamada Beşiktaşa gelip kötü anılar edinilmesine gerek yok demiştim. İleride belki kendini daha çok geliştirirse, tecrübelenirse, bir kaç başarı yakalarsa anca o zaman gelmesi daha iyi olur demiştim. Sonuç ortada. Yok yere hem sezon kaybediyor hemde bir efsanemizle olan ilişkilerimizi yıpratıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş gibi bir kulüpte hoca olmak çok zor bir iştir. Herkes bunu kaldıramaz. Ben Sergen hoca için henüz erken demiştim. Şu aşamada Beşiktaşa gelip kötü anılar edinilmesine gerek yok demiştim. İleride belki kendini daha çok geliştirirse, tecrübelenirse, bir kaç başarı yakalarsa anca o zaman gelmesi daha iyi olur demiştim. Sonuç ortada. Yok yere hem sezon kaybediyor hemde bir efsanemizle olan ilişkilerimizi yıpratıyoruz.
Haklısın. Sergen ile olan tartışma geçmişini çok yıpratacak. Ancak geçmişte de yaşamamız gerektiğini öğretir belki bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yonetim tum oyunculari hoca aldırdı diyor. Sergen Hoca çoğu gelişmeyi tvden öğreniyorum diyor.

Umut da bugun bana kimse bisey söylemedi telefondan aradilar, takim bul a takimla antremana cikamazsin dediler demisti.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 19:12:46 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi tolga1903

"transferi bana sormayın yapana sorun, arada istediklerimiz de alınıyor ancak transferlerin genelini istediğimiz yönündeki söylemler doğru değil" minvalinde konuşmuş hocamız. Bu açık açık yönetime savaş ilanıdır. Ve böyle konuşmasının arkasında yatan motivasyon da tamamen imza törenine gelen 25 bindir. Yalnız hoca şunu atlıyor oklar kendisine dönmeye başladı yarın 1 kişiyi bulamaz giderken arkasında. Nasıl bir kadro ki bu rio ave antalya konya gençler'e karşı rezil kepaze olabiliyoruz? Madem bunlara bile oyun olarak mağlup oluyorsak skoru geçtim, e biz düşmüşüz kümeye 23 saat içinde kaç oyuncu daha getireceksin? Senin bir planın olur uygularken takımın yetenek bariyerine toslarsın anlarım senin ne oynatmak istediğini anlayabilen biri yok ki niye transfere taktın kafayı? Artık çalışmak istemiyorum dediğin lens'i kadro dışı bırakmadan 1 gün önce 120, lisansını donduracağın larin'i bugün 30 dakika oynattın ve hala transfer diyorsun ya.

Çevrimdışı 38life

Yonetim tum oyunculari hoca aldırdı diyor. Sergen Hoca çoğu gelişmeyi tvden öğreniyorum diyor.

Umut da bugun bana kimse bisey söylemedi telefondan aradilar, takim bul a takimla antremana cikamazsin dediler demisti.

Şuan Beşiktaş yönetim koltuğunu işgal eden kişiler hakkında söylemek istediklerimi söylesem forumdan süresiz ban yerim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Şuan Beşiktaş yönetim koltuğunu işgal eden kişiler hakkında söylemek istediklerimi söylesem forumdan süresiz ban yerim.
+1903

Çevrimdışı Erman1903

"transferi bana sormayın yapana sorun, arada istediklerimiz de alınıyor ancak transferlerin genelini istediğimiz yönündeki söylemler doğru değil" minvalinde konuşmuş hocamız. Bu açık açık yönetime savaş ilanıdır. Ve böyle konuşmasının arkasında yatan motivasyon da tamamen imza törenine gelen 25 bindir. Yalnız hoca şunu atlıyor oklar kendisine dönmeye başladı yarın 1 kişiyi bulamaz giderken arkasında. Nasıl bir kadro ki bu rio ave antalya konya gençler'e karşı rezil kepaze olabiliyoruz? Madem bunlara bile oyun olarak mağlup oluyorsak skoru geçtim, e biz düşmüşüz kümeye 23 saat içinde kaç oyuncu daha getireceksin? Senin bir planın olur uygularken takımın yetenek bariyerine toslarsın anlarım senin ne oynatmak istediğini anlayabilen biri yok ki niye transfere taktın kafayı? Artık çalışmak istemiyorum dediğin lens'i kadro dışı bırakmadan 1 gün önce 120, lisansını donduracağın larin'i bugün 30 dakika oynattın ve hala transfer diyorsun ya.

Yönetim ve teknik ekip transferde el ele güzel sıvadılar kimse birbirine suç atmasın fazla herkes kendi kabındakine baksın önce.

Çevrimiçi levitate

yüksek kalite yöneticilik
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Eski çalıştığım şirkette de sabah kart bastığında makinadan ses gelmiyorsa iş arkadaşlarınla helalleşirdin. Bunlarda da sistem aynısı. kulübü fabrika gibi yönetiyorlar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Yönetim hocaya, hoca yönetime topu atıyor.
Yol yakınken Hunter kambek diyorum.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1312791643800694786

Yazık valla üzüldüm. Planlama ve scouting çok ilgi alanın olmadığı için sana burada onlarca oyuncu önerdik Sergen hoca. Gittin kendi oyuncularında ısrar ettin, aldıklarında hayat olmadığı için yönetim de başka boşlar buldu daha sonra. 50 tane adam bir şeyi düzgün doğrultamadınız, şimdi ne kadar başlar taşa vurulsa boş. Zamanında biraz söz dinleyecektiniz, herkes kafasına göre takıldı.

Çevrimiçi tolga1903

Yönetim ve teknik ekip transferde el ele güzel sıvadılar kimse birbirine suç atmasın fazla herkes kendi kabındakine baksın önce.

İkisi de sıvadı ve ikisi de topu birbirine atma derdinde. Takım mı kimsenin umrunda değil milli aradan sonra bay geçeceğiz 4 hafta 1 puan yani. Tepeye zaten oynayamayız ama sezonun 5.haftasından kopmak da ne bileyim değişik bi duygu neyse artık abi insanlar kendine vakit ayırır bugünkü 90 dakika gibi hayatlarımızdan çalmalarına izin vermeyiz tüm sezon

Çevrimdışı ilhan mansız

yaa bak Fikret Orman bıraktı,, ne oldu??