Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632815 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı doganay

Hayatımda Beşiktaş i bukadar rezil bir halde gormedim. Emekleri gecelere yazıklar olsun

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Nartallo

Sergen ve yıllardır alt yapı topçusu, alt yapı antrenörü ve şimdi de skavtcılık oynayan (...) kardeşi gidecek.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi levitate

@mylife1903 abiye tebrikler adam olacakları harfi harfine bildi

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

@mylife1903 abiye tebrikler adam olacakları harfi harfine bildi
nerde o ya

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen hoca falan değil imzayı attığı günden beri söylüyorum.  Hiçbir şey olmaz Sergen'in hocalığından ancak işte küme düşen takıma gider 2-3 hafta takımı şaha kaldırır gazla sonra oradan da kovulur Sergen'in hocalık kariyerinin ulaşabileceği üst nokta budur bir gram fazlası olmaz.

Çevrimiçi levitate

rıdvan ve montero'ya helal olsun taş gibi oynadılar

ama haftaya kesilecekler. niye? kimse bilmiyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen hoca falan değil imzayı attığı günden beri bir yol olmaz Sergen'in hocalığından ancak işte küme düşen takıma gider 2-3 hafta takımı şaha kaldırır gazla sonra oradan da kovulur Sergen'in hocalık kariyerinin ulaşabileceği üst nokta budur bir gram fazlası olmaz.
Sezon başlayalı 2 ay oldu. Ortada henüz bir taktik yok. Bu kadro yetersizliği yada eksikliği ile açıklanamaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

İzahı var mı şunun? Kondisyoneri, yönetiimi, teknik direktörü alayınız gidin₁.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mellfred

twitter’da biri yazmış” takımın en iyisi o hafta yeni gelen”

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Hasic girince maçın çehresinin nasıl değiştiğini gördük. Ama Atakanın bile 11 başladığı yerde Hasic 11 başlayamıyor nedense...

Çevrimdışı Akil Emre

Alman ekol yabancı bir teknik adam getirsinler ne oynadığımızı bilelim, takıma antreman yaptırsın yeter.
Yönetimin 1 dk bile durmaması lazım, insan utanır ne büyüklüğümüz ne umudumuz kaldı.

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre'nin kaç top kaybı yaptığına nereden bakabilirim. Var mı düzgün bi site?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic girince maçın çehresinin nasıl değiştiğini gördük. Ama Atakanın bile 11 başladığı yerde Hasic 11 başlayamıyor nedense...
Hasic'in oynamaması inanılmaz olay. Welinton oynuyorsa herkes oynar. İlk defa geldiği günden beri eleştirilen futbolcu gördüm. Welinton sanki başka takımın oyuncusu gibi geliyor artık bana.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Töre'nin kaç top kaybı yaptığına nereden bakabilirim. Var mı düzgün bi site?
Q7 ve Caner ile yarışır. Tüm ipleri böyle oyuncuların eline vermeyeceksin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Geçen sene nerede bu sene nerede hoca konyadan 4 yemişiz geliyoruz evimizde gençlere karşı 3 6 numara ille çıkıyoruz kim o kadrodan sonra yeneriz dedi görünen köy kılavuz istemez bildiğin sabote etmek buben başka bişe olarak adlandıramıyorum

Çevrimdışı 38life

Hasic'in oynamaması inanılmaz olay. Welinton oynuyorsa herkes oynar. İlk defa geldiği günden beri eleştirilen futbolcu gördüm. Welinton sanki başka takımın oyuncusu gibi geliyor artık bana.

Wellinton hakkında benim pek bir fikrim yoktu. Yılda 2 kere izlemişim sonuçta onda da odağımız Beşiktaş, rakibin stoperi değil. O yüzden Eleştirilerim tamamen Beşiktaş forması altında gösterdiği performansa dayalı. Ama takımın hocası daha önce onun hocalığını yapmış ve ille de o gelsin diye tutturmuş takımın gençlerini falan takasta kullandırtmış. Yani ne diyeyim ki.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

istifa etmeyecek hiçkimse
iyice üst taraftan kopmamız beklenecek maalesef