Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632024 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı haluk.m

Ne Sergen ne de yönetim ne yaptığının farkında değil. Beşiktaş ile oyuncak gibi oynuyorlar. Şu son 2-3 aylık dönemi hayretle izliyorum. Böyle şeyler bekliyordum ama bu kadarını hayal etmemiştim.

Rıdvan, taraftara şirin gözükme hamlesi.  Ljajic'den beklenti yok ama Mensah'ı da yedeğe çekip kimi oynatacak ?   Josef - Atiba - Oğuzhan - Dorukhan.   Malatya'da olduğu gibi maça göre oynarız kafasında ama maç  Beşiktaş, Gençlerbirliği olunca  :by2:

Umut'a ayıp ettiler, muhtemelen Erzurum, Malatya gibi takımlara gitmediği için kadro dışı kaldı.   Kendisini hiçbir zaman Beşiktaş'a yeterli görmemiştim ama bu yapılanda ayıp. (Kampanya da bari kullanmasaydın) 

Bu sezon şampiyonluğu beklemiyorduk,  kendi söyledikleri yalana inanıp çuvalladılar.  Şimdi transfer yapmış olmak için yapıyorlar, Rosier'in Başkanla vermiş olduğu fotoğraf çok komikti. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan, taraftara şirin gözükme hamlesi.  Ljajic'den beklenti yok ama Mensah'ı da yedeğe çekip kimi oynatacak ?   Josef - Atiba - Oğuzhan - Dorukhan.   Malatya'da olduğu gibi maça göre oynarız kafasında ama maç  Beşiktaş, Gençlerbirliği olunca  :by2:

Umut'a ayıp ettiler, muhtemelen Erzurum, Malatya gibi takımlara gitmediği için kadro dışı kaldı.   Kendisini hiçbir zaman Beşiktaş'a yeterli görmemiştim ama bu yapılanda ayıp. (Kampanya da bari kullanmasaydın) 

Bu sezon şampiyonluğu beklemiyorduk,  kendi söyledikleri yalana inanıp çuvalladılar.  Şimdi transfer yapmış olmak için yapıyorlar, Rosier'in Başkanla vermiş olduğu fotoğraf çok komikti.
Saçma şekilde göndereceğimiz oyuncuları oynattık şimdiye kadar. Lens 105 dakika oynadıktan sonra, Umut da GÜven'in önünde sezona başladıktan sonra kadro dışı kaldı. Herhalde biz resmi maçları oyuncuları göndermek için kullanmışız. Bu sırada milyonlar gitti ama kimin umurunda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Saçma şekilde göndereceğimiz oyuncuları oynattık şimdiye kadar. Lens 105 dakika oynadıktan sonra, Umut da GÜven'in önünde sezona başladıktan sonra kadro dışı kaldı. Herhalde biz resmi maçları oyuncuları göndermek için kullanmışız. Bu sırada milyonlar gitti ama kimin umurunda  :tabe:

Oyuncu göndermeye niyetleri var, ancak gönderecek kabiliyetleri yok. Güçlerinin yettiğine mobing yapıp gitsin diye gözünün içine bakıyorlar. 
Şirketlerindeki maaşlı çalışanı böyle kovuyor olabilirler ama 2m € alan futbolcu böyle gider mi  :ebebe:

Oyuncuları oynatmalarını anlıyorum, Beşiktaş'ım da bu hamlenin yapılmasını anlayamıyorum.  Bizim gibi kulüpler bunları sezon başında kadro dışı bırakmalı, adamlar oynattıkça piyasalarını düşürdü..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu göndermeye niyetleri var, ancak gönderecek kabiliyetleri yok. Güçlerinin yettiğine mobing yapıp gitsin diye gözünün içine bakıyorlar. 
Şirketlerindeki maaşlı çalışanı böyle kovuyor olabilirler ama 2m € alan futbolcu böyle gider mi  :ebebe:

Oyuncuları oynatmalarını anlıyorum, Beşiktaş'ım da bu hamlenin yapılmasını anlayamıyorum.  Bizim gibi kulüpler bunları sezon başında kadro dışı bırakmalı, adamlar oynattıkça piyasalarını düşürdü..
Şimdi bu pis hamleleri yapabilirler ama ilerisi için Beşiktaş'ı da lekeliyorlar. Yarın almak istediğimiz oyuncular bunları duymayacaklar mı sanıyorlar. Yönetim şampiyonluk da getirse bu yaptıkları ile benim için başarılı değiller. Günü kurtaracağız diye itibarımızı hiç ediyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Sergen maalesef popülist davranıyor, bu davranış onu başarıya götürmez, yine de kendisine çok saygı duyuyorum, benim gözümde maradonadan daha iyiydi,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen maalesef popülist davranıyor, bu davranış onu başarıya götürmez, yine de kendisine çok saygı duyuyorum, benim gözümde maradonadan daha iyiydi,,
Sergen için düşülen hata da bu. Teknik direktörlük ve futbolculuğunu (Beşiktaş geçmişini) ayırmamız lazım. Bize bu duygusallık kaybettirir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Sergen için düşülen hata da bu. Teknik direktörlük ve futbolculuğunu (Beşiktaş geçmişini) ayırmamız lazım. Bize bu duygusallık kaybettirir.
kendisinin başarılı olmasını her Beşiktaşlı ister, ancak bu şekilde biraz zor, çok hiç korkmadan doğru ne ise onu yapmalı, popülist davranış kaybettirir, şunu da tekrar yazmalıyım, futbolcuyken inanılmazdı, Türk futbolunun gerçek tek efsanesidir, rakipsizdir,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendisinin başarılı olmasını her Beşiktaşlı ister, ancak bu şekilde biraz zor, çok hiç korkmadan doğru ne ise onu yapmalı, popülist davranış kaybettirir, şunu da tekrar yazmalıyım, futbolcuyken inanılmazdı, Türk futbolunun gerçek tek efsanesidir, rakipsizdir,,
Buna katılmayan yoktur. Ancak teknik direktörlük yaotığı dönemde henüz bir başarısı yok. Biz de ona çok büyük bir şans verdik. Bu şansı kullanması lazım. Şu anki gidişi iyi değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tolga1903

Atiba josef dorukhan diye orta saha üçlüsü olmaz arkadaş rakip gençlerbirliği. Kendi saçma transfer tercihlerini ve oynattığı saçma oyunun faturasını mensah ve ljajic'e kesiyor ne güzel dünya. Böyle her maç bir nsakala bir rıdvan oynayacaksa ikisini birbiriyle tehdit edip iyice dibe çekecek oyuncuları. Koca takımın doğru düzgün düzenli oynayacak 11'i yok çorba gibi bir gün biri oynuyor bir gün beyfendi kızarsa onu kesiyor diğerini atıyor yok böyle olmayacak bu iş hiç sesini çıkarmayan her yaptığını doğru bulanlar bile mırın kırın etmeye başladı hiç iyiye gitmiyor durumu.

Çevrimiçi yaço58

Atiba josef dorukhan diye orta saha üçlüsü olmaz arkadaş rakip gençlerbirliği. Kendi saçma transfer tercihlerini ve oynattığı saçma oyunun faturasını mensah ve ljajic'e kesiyor ne güzel dünya. Böyle her maç bir nsakala bir rıdvan oynayacaksa ikisini birbiriyle tehdit edip iyice dibe çekecek oyuncuları. Koca takımın doğru düzgün düzenli oynayacak 11'i yok çorba gibi bir gün biri oynuyor bir gün beyfendi kızarsa onu kesiyor diğerini atıyor yok böyle olmayacak bu iş hiç sesini çıkarmayan her yaptığını doğru bulanlar bile mırın kırın etmeye başladı hiç iyiye gitmiyor durumu.
Orta saha kurgusu komedi şuradan birimiz çıkarsak hayatta bu 3lğyü aynı anda koymazdık rakip madrid herhalde ayrıca boyd ne yapıyor tamam Bi gol attı sonrası yok Hasic niye kesildi ısrar edelim işte boyd yerine

Çevrimiçi levitate

geçen senede buna benzer bir kurguyla çıkıyorduk bu kadar tepki çekmiyordu

bipbipbupbup

Çevrimdışı tolga1903

Orta saha kurgusu komedi şuradan birimiz çıkarsak hayatta bu 3lğyü aynı anda koymazdık rakip madrid herhalde ayrıca boyd ne yapıyor tamam Bi gol attı sonrası yok Hasic niye kesildi ısrar edelim işte boyd yerine

Boyd bomboş koşuyor defansa falan yardım ediyor sevdi boyd'u kesmez kolay kolay. Bana kalsa onu da oynatmam da arkadaş kanat rotasyonu o kadar kötü ki napıcaz bunlarla allah yardım etsin ya. Hasic tamam ısrar edelim oynatalım ama fizik gücü hiç yok eziyor rakip defanslar henüz çok ham hasic'i de yıpratırsın bize net oyuncu lazımdı en azından bir kanatta ama yok. Kadro acayip defans orta saha kanatlar bakalım ne çıkacak bu kadrodan maç için hiç umudum yok umarım duran topla falan açarlar rakibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

geçen senede buna benzer bir kurguyla çıkıyorduk bu kadar tepki çekmiyordu
Geçen sene elimizdeki kadro hücum oynamaya müsait değildi. Ayrıca Ljajic virüs ile devre dışı kalmıştı. Hala benzer kadroyla sahaya çıkmamız transferde hatalar yaptığımızın göstergesi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Geçen sene elimizdeki kadro hücum oynamaya müsait değildi. Ayrıca Ljajic virüs ile devre dışı kalmıştı. Hala benzer kadroyla sahaya çıkmamız transferde hatalar yaptığımızın göstergesi.

göstergelik bişey yok bence

hatalı olduğumuz welinton ve n'sakala haberleri başladığı an belliydi zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı saricasi

göstergelik bişey yok bence

hatalı olduğumuz welinton ve n'sakala haberleri başladığı an belliydi zaten
Bu kadarda alınan oyuncuları kötülemeyelim aldıkları maaş ile Vida ya kıyasla daha faydalı olacakları kesin welinton yardımcı stoper yanında sağlam bir stoper olsa sağlam durabilecek bir adam vida o kadar para alıyor ama welinton kadar eleştirilmiyor montero ile uyum sağlayabilirler belki bu futbol illaki hatalar olur biraz keyif almaya bakalım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadarda alınan oyuncuları kötülemeyelim aldıkları maaş ile Vida ya kıyasla daha faydalı olacakları kesin welinton yardımcı stoper yanında sağlam bir stoper olsa sağlam durabilecek bir adam vida o kadar para alıyor ama welinton kadar eleştirilmiyor montero ile uyum sağlayabilirler belki bu futbol illaki hatalar olur biraz keyif almaya bakalım.
Biz finans uzmanı değiliz. Maliyet - performans analizi yapmaya gerek yok. Alanya'dan alınan iki oyuncu da bizim seviyemizde değil ve performans veremiyor. Bize aldığımız zaman oynayacak oyuncular lazımdı. Yanına sağlam birini çekecek paramız olsa zaten Welinton'ı da almazdık. Vida iyi performans verecek birisi ile Welinton'dan daha fazla katkı sağlardı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Cünkü vida cok iyi olmasada welintondan kat ve kat daha iyi, en büyük sorun maaşi. welinton bedavaya oynasa bile yapdigi hatalari sabaha kadar elestiririm, o bu takimda yedek bile olamayacakken ilk 11 oynatiliyor. Kim istemez keyif almak, sahada biraz kipirdama, ruh ve hirs olsa zaten yapilan hatalar bukadar elestirilmez, ama herkez dingonun ahiri gibi takiliyor, futbolcusundan tut yönetimine kadar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı saricasi

Biz finans uzmanı değiliz. Maliyet - performans analizi yapmaya gerek yok. Alanya'dan alınan iki oyuncu da bizim seviyemizde değil ve performans veremiyor. Bize aldığımız zaman oynayacak oyuncular lazımdı. Yanına sağlam birini çekecek paramız olsa zaten Welinton'ı da almazdık. Vida iyi performans verecek birisi ile Welinton'dan daha fazla katkı sağlardı.
Aynı noktaya geliyoruz o paralara Avrupa'dan bilinmeyen oyuncu alırdın ya tutarsa derdin,  ligi biliyor diye bunlar geldi sonuçta geçen hafta vida gibi 3 milyon alıp 3 tane büyük hata yapmadılar zaman geçtikçe takım savunması oturursa ts maçındaki gibi düzenli oynayabilirler.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi levitate

abi gördün bak nasıl yedirdiler neciple

hadi necip sağ bek değil bişey demiyorum ya bu adam? sözde ayağı iyi hava toplarında başarılı e hani nerede bu yetenek?
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Sergen hocanın Wellinton ısrarı Beşiktaşa Abdullah Avcı'nın pas oyunu ısrarından daha fazla zarar veriyor, verecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen hocanın Wellinton ısrarı Beşiktaşa Abdullah Avcı'nın pas oyunu ısrarından daha fazla zarar veriyor, verecek.
Sergen hata yapamaz, yapması teklif dahi edilemez  :olmaz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım bunu kabullenecek mi taraftar? Kabul etmezse sezonla öder   :tabe:

https://twitter.com/1903Cakmakoglu/status/1312751051716485121

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Bakalım bunu kabullenecek mi taraftar? Kabul etmezse sezonla öder   :tabe:

https://twitter.com/1903Cakmakoglu/status/1312751051716485121
hocanın bi bildiği vardır tayfa twitter'da onlayn
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Madem maaşını ödemeye devam ediyoruz o zaman ikinci bir şans verelim bari