Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1630929 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

oo köy takımı rio milana uzatmada çakmış bakalım köy takımı paokun başarısını bunlarda şeetcek mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

köy takımı! rio ave milana yenilmemiş mi?
şey aaah

stefano pioli istifa?
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

oo köy takımı rio milana uzatmada çakmış bakalım köy takımı paokun başarısını bunlarda şeetcek mi
milan taraftarı da ilerki turlarda rezil olmamak için iyiki elendik diyordur.

Çevrimdışı tangaz

ohh rio ave 120de penaltıdan gol yedi  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

milan taraftarı da ilerki turlarda rezil olmamak için iyiki elendik diyordur.
Elendikleri de yok. Hakan yine kurtardı Milan'ı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

çok eğlenceli izlemesi :D kaleciler aşırı salak
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Rio Ave hayranlarını gün doğdu tamam beyler qral takım :) . Adamlar 0 maliyetle takım yapıyor, senin daha iyi olman lazım. Başkalarının başarısızlığını kendine bahane edersen Anadolu takımları da sana çakmaya devam eder bu sezon oturursun yerinde. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gerçekten keşke 4.cu bitireymişiz ligi..

90 milyon TL yi hiç etti yönetim ayakta alkışlıyoruz kendilerini :claps: :claps: :claps:

Sivasspor, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nden elenmesi sonrası 4 milyon euro, toplamda ise 10 milyon euro katılım gelirini kasasına koydu.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş'ta Aboubakar fırtınası!

Çift kale maçlarda gol olup yağıyor.
Kondisyon ve formu çok yüksek.
Antrenman sonrası durmuyor, bireysel olarak şut çalışıyor.
Teknik ekip, hırsından memnun. Pazar günü formayı kapacak.
her sezon öncesi lens için yazılırdı

Çevrimdışı mellfred

90 milyon TL yi hiç etti yönetim ayakta alkışlıyoruz kendilerini :claps: :claps: :claps:

Sivasspor, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nden elenmesi sonrası 4 milyon euro, toplamda ise 10 milyon euro katılım gelirini kasasına koydu.
bilemezsin ki !
unutmayalım son maçları cl’ye 2 kaldı 1 kaldı diye sayarak bitirdik
aslında bizim çıktığımız yoldan krosnador gitti. gidilmeyecek yol da değildi.
sezonda gerekeni yaptılar ama sonrasında sıçtı sıvadılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bilemezsin ki !
unutmayalım son maçları cl’ye 2 kaldı 1 kaldı diye sayarak bitirdik
aslında bizim çıktığımız yoldan krosnador gitti. gidilmeyecek yol da değildi.
sezonda gerekeni yaptılar ama sonrasında sıçtı sıvadılar

Sivasa bak ya 6 milyon gruplara katılım payı, 4 milyon da bizim ve Gs nin sayesinde kazandı

10 milyon € = 90 milyon TL iyi para , bizim kampanyadan kazandığımız para = 70 milyon söyleyeceklerim bu kadar , kına yaksın yönetim , tasarruf yaptık tasarruf yaptık diye ortalıkta dolaşsınlar , bizi soktukları zarara bak ya ,  bizimkilerin yaptığına eldeki bulgurdan olmak denir..

Biz ise hicbir şey alamadık , gerçekten keşke 4.cu bitirseymişiz ligi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Sivasa bak ya 6 milyon gruplara katılım payı, 4 milyon da bizim ve Gs nin sayesinde kazandı

10 milyon € = 90 milyon TL iyi para , bizim kampanyadan kazandığımız para = 70 milyon söyleyeceklerim bu kadar , kına yaksın yönetim , tasarruf yaptık tasarruf yaptık diye ortalıkta dolaşsınlar , bizi soktukları zarara bak ya ,  bizimkilerin yaptığına eldeki bulgurdan olmak denir..

Biz ise hicbir şey alamadık , gerçekten keşke 4.cu bitirseymişiz ligi

futbol bu herşeye gebe akşam rio 122. dk penaltı golü yemese gruplardaydı sonra penaltılarda 3 defa  ayağına gelen fırsatı tepti yoksa bu köy takımı! milanı tokatlıyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/Besiktas/status/1311939084290609153

Erikli'ye bozuğum ben. Bu yaz çekilişe 100 tane kapak yolladım 4 tane BMW'den biri çıksın be kardeşim  :duman:

Çevrimiçi Kartal Ç

Ligi 3. 4. bitirmenin de manası kalmadı. TFF nin yeni statü değişikliğiyle artık tr kupasının önemi arttı muhtemelen daha çok izlensin diye sponsorların da etkisi var. Tek maç usulü olacakmış.
Bu sezon 3.lük 4. lük kovalayıp yeni başlayacak intertotonun makyajlısı uefa konferans liginde sürüneceğimize bence Sergen Hoca tüm takımı türkiye kupasını almaya motive etsin bu sene öyle yada böyle şampiyonluğu bize yedirmezler zaten. Geçenlerde bi basın toplantısında bizim hedefimiz öncelikle lig demişti. avrupayı tr kupasını pek sallamıyor gibiydi. bence bi gözden geçirsin o kararı.

Çevrimdışı tangaz

Erikli'ye bozuğum ben. Bu yaz çekilişe 100 tane kapak yolladım 4 tane BMW'den biri çıksın be kardeşim  :duman:

neyse artık beşiktaş için aradaki buzları eriticez  :icool:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Haklısın. Beko buzdolabımız da bozulmuştu o zamandan beri hep elektronikte arçelik alıyorum  :kop: Güya mesafe koydum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1312022515460591621

Hahahahahahahaha
Şaka gibi gerçekten, asıl sorunu göremiyor şu Sergen.
Şenol hoca bunu yapınca yok evlatçı yok bilmem ne denilip diyordu, Sergen diyince kimse ağzını açmıyor. Demekki bu sergen Şenol hoca gibi başarılar yapsa weliltonu kaleye soksa bile kimse laf etmezdi sanırım.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Atakan Konya maçında rezalet oynadı. Bir numarası yok gibi görünüyor. Rotasyona giremez gibi.

Çevrimdışı mellfred

Atakan Konya maçında rezalet oynadı. Bir numarası yok gibi görünüyor. Rotasyona giremez gibi.

atakan konya maçına nasıl 11 başladı zaten konuşulması gereken bu
hangi maçta bunu haketti ?
hasic hak ediyordu en azından

Çevrimdışı mellfred

Atiba bu takıma teknik direktör olarak gelecek ve bu takımın en başarılı td’si olacak
bunu da tarihe  not düşeyim

Çevrimdışı sEuL

Atiba bu takıma teknik direktör olarak gelecek ve bu takımın en başarılı td’si olacak
bunu da tarihe  not düşeyim
Amin

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1312694277806403587
Ne Sergen ne de yönetim ne yaptığının farkında değil. Beşiktaş ile oyuncak gibi oynuyorlar. Şu son 2-3 aylık dönemi hayretle izliyorum. Böyle şeyler bekliyordum ama bu kadarını hayal etmemiştim.

Beşiktaş Tarihi
★★★