Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627528 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

Oo manipülasyon, alırım bir dal.

Niyet de okumaya başlamışsın, yeteneklerinin sınırı yok gerçekten.

Mesela Atakan'ı da çok övdüm, onu da eski yönetim getirdi.

Zamanında burada 6 ay Aboubakar gömdünüz, şimdi 2 sene top oynamamış hali gelirken uçağı indi mi diye millet takip ediyor, sağlık kontrolü raporlarını paylaşıyorlar.

Burada aylarca Vagner Love övdünüz, güncel kurdan hesaplasana maliyetini.

Fikret Orman'ın kanat transferlerini eleştirirken, Love transferini neden eleştirmiyorsun, eski mesajlarını ortaya çıkarırlar diye mi?

wagner love negredo sonrası çöldeki vaha misali idi aç bak bakalım kaç övgümüz var arama yaparken o satırlarda cenk parası ile en az 1 mümkünse 2 adet 10ar milyonluk genç yatırımlık alalım şaktar gibi yapalım ben olsam vagneri değil böyle 2 adamı alırdım die iletilerimi görünce onları da getirmeyi unutma ama. evet yetenekten anlarım mesela larindeki 20gol yeteneği bağırıyor mübarek  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

wagner love negredo sonrası çöldeki vaha misali idi aç bak bakalım kaç övgümüz var arama yaparken o satırlarda cenk parası ile en az 1 mümkünse 2 adet 10ar milyonluk genç yatırımlık alalım şaktar gibi yapalım ben olsam vagneri değil böyle 2 adamı alırdım die iletilerimi görünce onları da getirmeyi unutma ama. evet yetenekten anlarım mesela larindeki 20gol yeteneği bağırıyor mübarek  :kop:

He çölde vaha gibiydi Love, gördük vahayı.

1.70'lik adamı Quaresma'nın orta gol taktiği ile oynayan takıma aldılar, alkış tuttunuz.

Aboubakar'ı aylarca gömdünüz, Avrupa'da ve ligde golleri atınca sesiniz kesildi.

Kusura bakma ama, yetenekten falan anladığın yok. Yani Larin ileride iyi oyuncu olmayabilir, ama senin yerine bu konuda analiz yeteneği olan biri söylerse daha çok inanırım.

Çevrimdışı tangaz

Zamanında burada 6 ay Aboubakar gömdünüz, şimdi 2 sene top oynamamış hali gelirken uçağı indi mi diye millet takip ediyor, sağlık kontrolü raporlarını paylaşıyorlar.

Fikret Orman'ın kanat transferlerini eleştirirken, Love transferini neden eleştirmiyorsun, eski mesajlarını ortaya çıkarırlar diye mi?

bu arada sene başı yapılan kanat transferleri ile devre arası golcü satılınca yerine yapılan zorunlu takviyeyi de aynı kavramlarla değerlendirmen de gerçekten müthiş bir futbol aklının eseri olsa gerek. hani sürekli planlama planlama deyip sonra böle eleştiriler yapınca...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

He çölde vaha gibiydi Love, gördük vahayı.

1.70'lik adamı Quaresma'nın orta gol taktiği ile oynayan takıma aldılar, alkış tuttunuz.

Aboubakar'ı aylarca gömdünüz, Avrupa'da ve ligde golleri atınca sesiniz kesildi.

Kusura bakma ama, yetenekten falan anladığın yok. Yani Larin ileride iyi oyuncu olmayabilir, ama senin yerine bu konuda analiz yeteneği olan biri söylerse daha çok inanırım.

hala anlamamakta ısrar ediyorsun evet negredo sonrası çöldeki vaha misali idi tutmadı ama bu kağıt üzerinde alınışını hatalı kılmıyor. bak tane tane anlatayım o süreci hatırlarsın belki devre arası olmuş cenk satılmış ligde yarışıyorsun ve bir golcü alman lazım seçenekler devre arası olması nedeni ile sınırlı kimse kolay kolay as golcüsünü vermiyor dışardan adam getirmek zor ve riskli yönetim de bir karar aldı ligin gol kralını diğer seçeneklere göre daha az riskli ve daha az maliyetli gördüğü için wagneri seçti.

abuşla ilgili bir tane sesisim kesildiği ileti getirsene getirebiliyorsan hatta bahse girmişliğimiz bile var sen eskiden bu kadar unutkan değildin geçenlerde @cursedofdragon sürekli buna vurgu yapıyordu haklılık payını şimdi daha iyi anlıyorum.

Çevrimdışı tangaz

adam aylarca kalmadı takımda nasıl aylarca övülebilir gerçekten manipülasyonda çığır açıyorsun.

bu arada wagnerin güncel kurla maliyeti negredonun eski kurla maliyetini bile yakalayamıyor  :bandit:

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/ysngraphic/status/1309264123172139008

welinton'a bak ben bu adama çok kıl oldum

montero bayağı iyi oynadı ama o kafayı vuramaması üzdü
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

hala anlamamakta ısrar ediyorsun evet negredo sonrası çöldeki vaha misali idi tutmadı ama bu kağıt üzerinde alınışını hatalı kılmıyor. bak tane tane anlatayım o süreci hatırlarsın belki devre arası olmuş cenk satılmış ligde yarışıyorsun ve bir golcü alman lazım seçenekler devre arası olması nedeni ile sınırlı kimse kolay kolay as golcüsünü vermiyor dışardan adam getirmek zor ve riskli yönetim de bir karar aldı ligin gol kralını diğer seçeneklere göre daha az riskli ve daha az maliyetli gördüğü için wagneri seçti.

abuşla ilgili bir tane sesisim kesildiği ileti getirsene getirebiliyorsan hatta bahse girmişliğimiz bile var sen eskiden bu kadar unutkan değildin geçenlerde @cursedofdragon sürekli buna vurgu yapıyordu haklılık payını şimdi daha iyi anlıyorum.
kusura bakma ama tangaz işine gelince dönemin şartlarını öne sürüyorsun işine gelmeyince yok varsayıyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Usta bence yanlışın var. Töre de Ljalic de boşluklara koşu yapan değil oralara pas atan oyuncular. İkisi birden sahada olursa koşuyu kim yapacak? Forvetler zaten marke ediliyor. Bu tip süpriz pas çıkarabilen oyunculara süpriz koşu yapacak adamlar lazım. Elimizdeki kadroda bu işi iyi yapan sadece Mensah var birde 8 oynadığı zaman Dorukhan yapar bunu. Gökhan ve Ljalic ikiside kanatlarda oynarsa ancak işe yarayabilir. Oğuzhan da bu pasları güzel atan bir oyuncu. Ama 3 pasör 2 koşucudansa 2 pasör 3 koşucu daha iyi olur bence. Yada Burak tarzı geri yaklaşıp bağlantı oyununa katıldıktan sonra kendini unutturup supriz koşu yapabilecek bir forvet lazım. Denklemde bazı parçalar eksik. Çözüm zor gibi. Bazı oyuncuların eksik yönlerini geliştirmesi lazım. Boyd mesela biraz Olcay tarzı oynasa kurguyu tamamlayacak güzel bir parça olabilir. Belki Abuş birşeyler yapar. ya da her neyse ya.... Takımın başındakiler bu kadar düşünmüyor bu işleri... Töre Mensah uyumu güzeldi dün. Sezon içinde oradan ekmek çıkar bize. Ljalic sol ön oynasın  :D
Ljajici kanatta kullanma fikrine bende olumluyum hocam daha önce de yazdım zaten bunu

Mesela 4-4-2 Formasyonunda da oynayabiliriz 

Aboubakar

Ljajic          Mensah        Töre

Josef    Dorukhan

Şuan en mantıklı dizilim bu şekilde gibi görünüyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Ljajici kanatta kullanma fikrine bende olumluyum hocam daha önce de yazdım zaten bunu

Mesela 4-4-2 Formasyonunda da oynayabiliriz 

Aboubakar

Josef    Dorukhan

Şuan en mantıklı dizilim bu şekilde gibi görünüyor

Şunu görebilmek için minimum 6. haftayı bekleyeceğiz. Ki bence yine de göremeyeceğiz  :sevinc Sergen Hoca oynatmaz Ljalici kanat. Ama bu formasyondan umutluyum. Uzaktan iş yapar gibi duruyor. Bu 6lı olacaksa geriden dünkü gibi dan dun vurmamak gerekir ama. Onun içinde ayağı düzgün stoper lazım geriye. Montero fena değil gibi o konuda. Rıdvan da N'sakaladan daha iyi topla ilişkisi. Arkada da bunların oynaması lazım. Zor iş. Çokta merak ediyorum nasıl bir oyun çıkar ortaya diye.

Aboubakar

Josef    Dorukhan

Rıdvan   Montero   Vida      x(necip)

Ersin           

Çevrimdışı Erman1903

Ben zaten sen böyle yazdın diye bir iddiada bulunmadım ki? Sen kendin benim mesajımı alıntılayarak savunmaya geçtin. Ben dün bizzat larine potansiyelli vs. yazanları gördüğüm için bu mesajı attım. Larin bana göre 3. santrafor bile olamaz. Aldığı para da asla 3. Santrafor maaşı değil zaten. O yüzden teklif olduğu söyleniyordu belçikadan, teklif geldiği an yollayıp kurtulmamız gereken oyuncuların başında geliyordu. Kalinice 3 vermeyelim aboubakara 1.5 çok sakat adam ama futboldan bihaber larin bu maaşı alıyor diye eldeki yetersiz oyuncuyu güzellemelere benim bütün tepkim.

Ben yanlış anlamışım. Gündemimizdeki adamlara, verdiğimiz maaşlara baktığında söylediğinde sana hak veriyorum. Aboubakar en azından sağlıklı olduğunda kalitesi-yeteneği bilinen bir adam. Beşiktaş'ın parası söz konusu olduğunda nasıl bir ölücü, Yahudi olduğumu çoğu kişi bilir :). Ben sakatlık riski olan adama da o paraları vermem, gider adı sanı duyulmamış oyunculara bakarım 700-800'e oynayacak, golleri attığında para yapacak topçu getiririm ama futbolu biz taraftarlar yönetmiyoruz. Yönetimin gündemindeki opsiyonlara bakınca kötü bir tercih değildi Abuş, ama bir şey olursa da insanlar haklı olarak topa tutacaklar.

Bizim asıl problemimiz dünya futbolundan bihaber oluşumuz, Türkiye'de oynamış veya adı bir şekilde kulağımıza çalınmış oyuncular dışında kimseyle ilgilenmeyişimizde. Bir de menajer futbolcuları var tabii... Havuzumuz daracık olduğu için hep bir kumarlı oluyor işlerimiz, işte sakatlanmazsa iyi oyuncu, kontra takımından geliyor bize uyarsa iyi oyuncu vb...

Çevrimdışı levitate

Şunu görebilmek için minimum 6. haftayı bekleyeceğiz. Ki bence yine de göremeyeceğiz  :sevinc Sergen Hoca oynatmaz Ljalici kanat. Ama bu formasyondan umutluyum. Uzaktan iş yapar gibi duruyor. Bu 6lı olacaksa geriden dünkü gibi dan dun vurmamak gerekir ama. Onun içinde ayağı düzgün stoper lazım geriye. Montero fena değil gibi o konuda. Rıdvan da N'sakaladan daha iyi topla ilişkisi. Arkada da bunların oynaması lazım. Zor iş. Çokta merak ediyorum nasıl bir oyun çıkar ortaya diye.

Aboubakar

Josef    Dorukhan

Ersin         

güzel 11

hoca eninde sonunda bunu kullanmak zorunda kalacak
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

güzel 11

Bu takımda Ljajic kadroya ilk sırada yazılmalı. En yetenekli oyuncunu kazanmak zorundasın. En yetenekli oyuncusunu kulübede oturtup kimse iyi antrenörüm demesin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Aboubakar

Josef    Dorukhan

Ersin         
Yok oynatır , Korona olmadan önce bir kaç maç oynattı Ljajici kanatta

güzel 11

En ideal ve olması gereken 11 bu şuanda

Ama Aboubakar ve Josefin kadroya girmesi 2 haftayı bulur o yüzden bu 2 haftayı kayıpsız atlatıp milli araya girmemiz lazım , milli aradan sonra zaten %90 Bu 11 ile cikariz maçlara

Hocanın Tyler Boyd ısrarını anlamakta güçlük cekiyorum Hasic de Atakan da Boyd kadar oynar hatta çok daha yetenekliler Boyd dan

Çevrimdışı tangaz

kusura bakma ama tangaz işine gelince dönemin şartlarını öne sürüyorsun işine gelmeyince yok varsayıyorsun.

bunun adı işine gelmek değil objektif olarak vagner transferinde ormanın yol haritasını tarif etmek denir.

Çevrimdışı tangaz

layiç kalite filan diyoruz da hali tavrı filan sanki ben futbolu bıraktımdan hallice gibi gezinmesi de tuhaf

bunun adı işine gelmek değil objektif olarak vagner transferinde ormanın yol haritasını tarif etmek denir.
Abi sen nasıl buldun Töreyi ?

Boyd-Lens ve Nkodoyu top diye oynar dimi şu haliyle bile :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

layiç kalite filan diyoruz da hali tavrı filan sanki ben futbolu bıraktımdan hallice gibi gezinmesi de tuhaf
Kim var yerine oynatacak? Kimse yok. Verim almak zorundayız. Satalım deniliyor ama satsak zarar ederiz. Oynatmamaya devam edersek daha çok zarar ederiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ysngraphic/status/1309264123172139008

welinton'a bak ben bu adama çok kıl oldum

montero bayağı iyi oynadı ama o kafayı vuramaması üzdü
Welinton için söylenecek söz yok, ilk yarı hamleleri yerindeydi maşallah dedik sonra yaptı yine şovunu. Onun rakibe pas atmalarına falan bir şey demiyorum ben artık, tarzı o... Bombalamasın yeter ama yapacak yine...

Montero şu Bilmemnezinho adlı oyuncuyla 114. dakikada olan pozisyonda da büyük hata yaptı. Daha yakındı topa, taça atıverecekti işte ne yapacan alıp dönecek misin. Hasiç ayak koymasa 2.golü de yedirmiş olacaktı. İlk maçı olduğu için affedilebilir ama rakip bana göre bir köy takımıydı, daha dişli rakiplerde de görmek lazım.

Çevrimdışı tangaz

Abi sen nasıl buldun Töreyi ?

Boyd-Lens ve Nkodoyu top diye oynar dimi şu haliyle bile :bandit:

kesinlikle bu 3lünün toplamından fazla katkı verir bunlardan katkat iyidir kısa sürede iyi işlere imza attı üstelik haftalardır idman yapmamış ayağının tozu ile bunları yaptı bay geçeceğimiz 5.hafta sonrası 6.hafta ile birlikte ciddi katkı vereceği sinyalini verdi özellikle bitirici bir santrafor yakalarsak bu cisse dahi olabilir herifi kral yapabilir.

Çevrimdışı murat

dönemin şartlarıyla doğru bir transferdi ama hoca onu oynayamayacağı şartlarda oynattı.şimdi günümüzden geçmişe bakınca yanlış transfer. yapılan birçok transfede yapılırken kağıt üzerinde doğru ama tutmayınca alan suçlu oluyor ama isteyenler ortadan sıvışıyor. lens transfeeinde de aziz yıldırım ve fenere transfer çalımı attığımız için herkes mutluydu ve fenerde oynayan lens için rakamlar makuldü.rakamlar yüksek değil özellikle o dönem için ama verim düşük.

Çevrimdışı tangaz

Kim var yerine oynatacak? Kimse yok. Verim almak zorundayız. Satalım deniliyor ama satsak zarar ederiz. Oynatmamaya devam edersek daha çok zarar ederiz.

katılıyorum sana dediklerin kağıt üzerindeki doğrular ama sanki layiç sana katılmıyor gibi dolanıyor ortalarda be mustafa

Çevrimdışı MUSTAFA_

katılıyorum sana dediklerin kağıt üzerindeki doğrular ama sanki layiç sana katılmıyor gibi dolanıyor ortalarda be mustafa
Onu ben değilim takımın başında bulunan Sergen hoca ile yönetim çözecek. Şu an öyle bir durumdayız ki kimin gidip kimin kalacağı belli değil. Biz bu kadar tedirgin oluyorsak oyuncuları düşünemiyorum. Yönetim çok fazla konuşuyor. Biraz ketum olması lazım. Ne konuşsak iş dönüp dolaşıp yönetime geliyor. Artık konuşmaktan bıktım. İstemiyorsan neden aday olursun ki?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hali tavrı tuhaf, doğru düzgün top oynamıyor da bizim elimizdeki adamları yönetmeyi biraz bilmemiz lazım. Sadece oynayana değil oynatana, yöneticilere da bakmak lazım...