Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi sefaköykartali

Larin samatta kadar topçu, elimizdeki oyuncu, potansiyelli falan diyenler vardı bugün. Umarım bu görüşlerinden maçtan sonra vazgeçmişlerdir. Bir(1) tane olumlu koşusu bile olmadı, bu adamdan olmayacak işte.

Çevrimdışı 38life

Ahmet Nur Çebi yönetimi Fikret Orman yönetiminin tırnağı bile olamaz. Hadi bakalım...

Çevrimdışı levitate

"bi daha ki tur milan gelecekti zaten elenecektik" diyerek vasatlığa alışmaya tam gaz devam
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Maci izleyemedim, iyikide izleyememisim.

Mac yorumlarindan cikarimim, Sergen Yalcin ve ekibinden bir cacik olmayacagi.
Kimse bu mac sonrasi cikipta yonetime falanda sallamasin, su rakibi elindeki kadroyla 5 atip gondermen gerekiyor kendi sahanda.
Gecen seneden beri teknik ekibin oyuna mudahaleleri inanilmaz kotu, oyunu okuma ve analiz etme diye birsey yok bu adamlarda

Gecmis olsun

Çevrimdışı 38life

Necip'i eklemezsek hakkını yeriz.

Doğru, Montero'nun da payı var. Ama tek bir kişiyi öne çıkaracaksak bu bence Dorukhan olur. Ve biz bu oyuncuyu göz göre göre kaybediyoruz. Ve yabancı sınırlaması kapıda.

Çevrimdışı can1903

Mensah,Oğuzhan,Larin,Ljajic,Wellinton bu adamları beşiktaşta izlemekten utanıyorum.

Oğuzhan 70 dakika falan sahada toptan kaçtı, adını duymadım.

Mensah girdikten sonra 1 tane pres bile yapmadı, harcadığı 2 pozisyon da cabası.

Larin Antepte falan oynar Beşiktaşın topçusu değil.

Ljajic zaten salmış Beşiktaşı yarın göndersinler bari maaş ödenmesin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Yazık valla bu takımda böyle topçuların olması gerçekten üzücü. Larin Lens Mensah Wellington Oğuzhan falan oynuyor koca beşiktaşta inanılır gibi değil. Bunlar hayatlarında göremeyecekleri kazançları görüyorlar bizim sayemizde. İnanılır gibi değil bu oyuncular derhal elden çıkarmamız gerek derhal
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru, Montero'nun da payı var. Ama tek bir kişiyi öne çıkaracaksak bu bence Dorukhan olur. Ve biz bu oyuncuyu göz göre göre kaybediyoruz. Ve yabancı sınırlaması kapıda.
Kaç gündür yönetim konuşuyoruz ama hak ediyorlar. Yine konuşayım. Beşiktaş düşmanı gelse şu dönemde bunlar kadar zarar veremezdi. Orman yönetimini mumla arıyoruz. Gelen hep gideni aratıyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

"bi daha ki tur milan gelecekti zaten elenecektik" diyerek vasatlığa alışmaya tam gaz devam
PAOK u elesek suan gruptaydik. 12 milyon euro vardi cebimizde minumum. Neyse rezil olmadik en azindan(!)

Çevrimdışı tangaz

larin cidden belçikada iyi gelişmiş 40 maçta 20 golü rahat atar zaten şimdiden 2 tane saplamıştı 3 maçta
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

Sezonun kehanetini gireyim.

Sezon sonunu görmeden yönetim ve hoca el ele istifa edecekler..  :s20:
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 22:56:59 haluk.m ]

Çevrimdışı 38life

Sergen Yalçın Wellinton'a bakınca ne görüyor acaba çok merak ediyorum. Nasıl bir aşk bu gözleri kör eden?

Çevrimdışı levitate

Sergen Yalçın Wellinton'a bakınca ne görüyor acaba çok merak ediyorum. Nasıl bir aşk bu gözleri kör eden?
ramos :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

Türkiye kupasından da aynı hızda elenmeyi düşünüyorsak transfer falan ekstra masrafa girmeyek hiç:bandit:
Takımı ilk 5 e atarız zaten ligde bi şekilde. Abuyla imzaladık artık bitti gitti.
Daha onun hücumda top ezmelerini takım atağa çıkarken kaptırdığı acaip topları kale önüne kadar geri kovalamalarımızı hatta bazen santrada geri almamızı izleyeceğiz. Arada bi jeneriklik atar tabi ona bişey demiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah ile Welinton'a bakınca bir Modric ile bir Ramos görüyor herhalde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

mensah ve weliltonu beğenen gözler kör herhalde.
bune lan nskalalar mensahlar weliltonlar.

ruiz rebocho falan bile bunların yanında über yıldız (...)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Larin Beşikta'ın yedek santraforu olamaz.

Bırak santraforu , Larin'in futbolcu olması bile doğa kurallarına aykırı.
Gitsin rap müzik felan yapsın yada oyuncu olsun.

Çevrimiçi blackeagle35

Wellinton penaltı pozisyonu haricinde fena değildi bence. Ha bizim stoperimiz mi değil tabiki ama ona gelene kadar... Takım çok erken oyundan düşüyor, kanat denen bir şey yok Töre haricinde. Lens ve Ların 3.5 m maaş alıyor gerçekten korkunç bir durum.

Çevrimdışı mrred

Bunlar daha iyi günlerimiz. Kapalı savunmaya karşı bir planımız yok. Öne geçtiğimizde 2.golü atamıyoruz. Hocanın oyuna dair en ufak bir planı yok. Transfer edilmesini istediği oyuncuların hiçbiri beşiktaş seviyesinde değil. Bak elin oğlu Gs takır takır 2 tane attı eledi spliti. Lakırtıya yer yok. Sahadaki oyundan 1.derecede hoca sorumludur. Net. Hakemlik bir olay da yok bakalım bu maçta kim günah keçisi olacak. Çok merak ediyorum
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 23:04:36 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

2021-22 sezonundan itibaren artık lig şampiyonu da ön eleme oynayacak, kesin gözüyle bakabiliriz.

O yüzden şampiyon olunca Cl'den para gelecek hayalleri kurmaya gerek yok.

Artık adam akıllı plan yapan takımlar diğerlerine fark yaratacak.

Bizde bu futbol aklı var mı, sanmıyorum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Artık Larin ve Lens'i görmek istemiyorum takımda. Güven'i niye çıkartıyorsun? Lens'e 100 dk nasıl sabrediyorsun hocam ya

Çevrimdışı 38life

Teknik heyetin bu maçı bilerek vermiş olma ihtimali de var bu arada. Çünkü Oğuzhan ve Lens'in bu kadar süre boyunca sahada kalmalarının akıl ile başka bir izahı yok. Boyd oyundan çıkana kadar bir sağ bek gibi Mane'yi kitlemişti. Mane'ye sorsanız bu maç adına en çok neyi istersin diye Boyd'un oyundan çıkmasını derdi bence. Anlamsız şekilde Boyd oyundan alındı ve Lens sola geçti, 2 dakika sonra Lens içeri kaçınca Rıdvan orada Mane'yi karşılayamadı ve golü yedik. Boyd çıkmasa %99 o golü yemezdik.

Çevrimdışı kahyaoglueren

2021-22 sezonundan itibaren artık lig şampiyonu da ön eleme oynayacak, kesin gözüyle bakabiliriz.

O yüzden şampiyon olunca Cl'den para gelecek hayalleri kurmaya gerek yok.

Artık adam akıllı plan yapan takımlar diğerlerine fark yaratacak.

Bizde bu futbol aklı var mı, sanmıyorum.

Aynen öyle. Onumuzdeki seneye 15. olarak başlayacağız güncel durumda. Avrupanin 3. kupasina gidecegiz. Kendi seviyemizde takiliriz artik. Makedon takimlari ve kuzey takimlariyla.

Çevrimdışı tuncaboylu

Teknik heyetin bu maçı bilerek vermiş olma ihtimali de var bu arada. Çünkü Oğuzhan ve Lens'in bu kadar süre boyunca sahada kalmalarının akıl ile başka bir izahı yok. Boyd oyundan çıkana kadar bir sağ bek gibi Mane'yi kitlemişti. Mane'ye sorsanız bu maç adına en çok neyi istersin diye Boyd'un oyundan çıkmasını derdi bence. Anlamsız şekilde Boyd oyundan alındı ve Lens sola geçti, 2 dakika sonra Lens içeri kaçınca Rıdvan orada Mane'yi karşılayamadı ve golü yedik. Boyd çıkmasa %99 o golü yemezdik.
Bilerek elenme niyetleri vardıysa, onu bile tam beceremediler.

90 dakikada elenmek varken, 120 dakika oynattılar.

Çevrimdışı tangaz

Artık Larin ve Lens'i görmek istemiyorum takımda. Güven'i niye çıkartıyorsun? Lens'e 100 dk nasıl sabrediyorsun hocam ya

aynen abicim ben de bir daha larin ve lens izlemek istemiyorum lens biyere gitmeyecekse kadro dışı bırakılsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona