Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1615649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi geçmiş olsun. Aboubakar en az 2 hafta yokmuş. Her puan kaybı yönetime saydıracağım. Hazır olun. Beşiktaş'ın en büyük düşmanı yönetimidir  :money:

https://twitter.com/Besiktas/status/1377593698725326850

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

(Küfür Yasak)₆ ruandası yüzünden belki tarihimizin en önemli şampiyonluğunu elimizle veriyoruz. Evin öz aslan kral evladı cenk gidip corona olduğunu bile bile oyunculara aşırı yakın dorukhan kankisiyle olmasaydı bari kendisi oynardı. Yönetim mi evettt haklısınız 6 ay oynamayacak adama 1.2 milyon euro verip, reklamını yapıcak ayrıca hocanın senden tek istediği hulku almayarak buralara getirdi.

Boşver ya maaşlar ödeniyor birde 500 milyon tl hipotek ettirdi.

Ayrıca bu sakatlık bir tek forvet hattını etkilemeyecek. Larin'in de verimi düşecek. Yani 1 değil tam tamına 2-3 oyuncu kaybettik bu sakatlıkla.  :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıca bu sakatlık bir tek forvet hattını etkilemeyecek. Larin'in de verimi düşecek. Yani 1 değil tam tamına 2-3 oyuncu kaybettik bu sakatlıkla.  :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Kasımpaşa maçında ceza sınırındaki oyuncuları da kaybedersek Alanya maçına altyapı ile çıkarız artık  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

kedi olalı bir fare tutmuşlar sağa sola herkese ateş etmiş ve hepsini tutturmuşlar.yalnız bunu üst perdeden dile getirmek lazım.bu kadarıyla bırakırsak kamuoyunda etkisi olmaz ve ters teper.biraz yangın çıkarmak lazım.

Çevrimdışı can1903

Anıl hakkında burda konuşanlar ağır olmuş, biraz donuk bi karakter dışardan bakıldığında yalan atabilir yolunda gözükebilir ama iyi biridir. 7-8 senedir twitterdan, 2-3 senedir de yüz yüze tanışıyorum. Eksikleri var tabii ki ama Beşiktaşı menfaati için kullanan biri değil.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kasımpaşayı yenmek için ekstraya gerek yok. Şampiyon olacak takım 1 tane çıkıp tıklar. Rahat olalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Anıl hakkında burda konuşanlar ağır olmuş, biraz donuk bi karakter dışardan bakıldığında yalan atabilir yolunda gözükebilir ama iyi biridir. 7-8 senedir twitterdan, 2-3 senedir de yüz yüze tanışıyorum. Eksikleri var tabii ki ama Beşiktaşı menfaati için kullanan biri değil.

Akpom'a ciddi ilgimiz vardı, olmaması düşük ihtimal- bu durumda arkadaştan rapor alınmamış olması ise daha da düşük. Mesleğim scouting diyen, piyasayı takip eden bir adamın bu futbolcuyla ilgili olumlu rapor vermesi kabul edilemez bir şey. Ne olduğu bilinmeyen, form düşüklüğü yaşamış-sakatlıktan çıkmış bir oyuncu değil. Adam bariz bir şekilde santrafor olmaya çalışan fakat bunu beceremeyen - kontratı şişik, menajerlerin vermek için 4 döndüğü futbolcu. Küçük yaş grubundan beri bu işle ilgilenen birisinin bu oyuncuyu anlamak için fazla vakit harcamasına, ince görmesine gerek yok.

İlgilenmemişsek ya da olumsuz rapora rağmen çok istediysek orasını bilemem. Gölgeli yüzü ve ıssız adam tavırlarıyla bende dikkat edilmesi gereken bir profil olduğu izlenimi bıraktı. Maç-Rakip analizi konusunda kendisi hakkında bir yorumum yok.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2021, 22:53:29 Erman1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Kasımpaşayı yenmek için ekstraya gerek yok. Şampiyon olacak takım 1 tane çıkıp tıklar. Rahat olalım.
Aynen fazla gergin bazi arkadaslar. Bi zahmet oynayacak olanlar canini disine takip maci alsinlar

Çevrimdışı can1903

Akpom'a ciddi ilgimiz vardı, olmaması düşük ihtimal- bu durumda arkadaştan rapor alınmamış olması ise daha da düşük. Mesleğim scouting diyen, piyasayı takip eden bir adamın bu futbolcuyla ilgili olumlu rapor vermesi kabul edilemez bir şey. Ne olduğu bilinmeyen, form düşüklüğü yaşamış-sakatlıktan çıkmış bir oyuncu değil. Adam bariz bir şekilde santrafor olmaya çalışan fakat bunu beceremeyen - kontratı şişik, menajerlerin vermek için 4 döndüğü futbolcu. Küçük yaş grubundan beri bu işle ilgilenen birisinin bu oyuncuyu anlamak için fazla vakit harcamasına, ince görmesine gerek yok.

İlgilenmemişsek ya da olumsuz rapora rağmen çok istediysek orasını bilemem. Gölgeli yüzü ve ıssız adam tavırlarıyla bende dikkat edilmesi gereken bir profil olduğu izlenimi bıraktı. Maç-Rakip analizi konusunda kendisi hakkında bir yorumum yok.
Ben iyi scout demem ama iyi maç analizcisi derim anıl için. Akpomu da menajerlerin önerdiğini hocanın kendi ekibine izlettiği ve çok beğendiğini duymuştum. Ama Akpoma olumlu rapor veren kişi scout diye gezmemeli bana kalırsa.

Larin oynuyorsa kesinlikle aynı oyun stilinde devam etmemeliyiz.
Bu maça özel bir taktik yapmalıyız. Çünkü aboubakarsız 2.yarıda ne hale geldiğimizi gördük Başakşehir'de.
Ben hocanın bu maça bu kadroyla çıkacağını düşünüyorum.

-------------------------Ersin----------------------
Rosi--------------vida------we--------------nsakala(maalesef)

----------------------josef------------------------------
nkodo-----------necip(maalesef)----atiba-------------ljajic-------
----------------------larin--------------------------------

Çevrimdışı Erman1903

Bu maça özel bir taktik yapmalıyız. Çünkü aboubakarsız 2.yarıda ne hale geldiğimizi gördük Başakşehir'de.

Necip yerine Ozzy ile çıkar bence hoca. Bizim açımızdan taktikten ziyade oyuncu performansının öne çıkacağı bir maç olarak görüyorum. Takımın Hasiç için de mücadele edip kazanması gerekiyor, aksilik olmazsa kazanacaktır da.

Çevrimiçi Samet Demir

Necip yerine Ozzy ile çıkar bence hoca. Bizim açımızdan taktikten ziyade oyuncu performansının öne çıkacağı bir maç olarak görüyorum. Takımın Hasiç için de mücadele edip kazanması gerekiyor, aksilik olmazsa kazanacaktır da.

Bende Oğuzhan oynar diye düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçtaen fazla arayacağımız isim Ghezzal olacak. Umarım Oğuzhan  Türkiye Kupası maçında olduğu gibi en azında 50-60 dakika iyi oynar. Sergen'in kanada Ljajic'i atacağını da düşünmüyorum. Töre'nin durumuna göre onu bile atabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

İyi kadro, çok sıkıcı maç olur Necip birtane sıkıştırır kornerden diye içime doğuyor..

İyi kadro, çok sıkıcı maç olur Necip birtane sıkıştırır kornerden diye içime doğuyor..

Sıkıntıdan ölelim ama heyecanlanmadığımız 2 maç 2 galibiyet olsun başka bir şey istemiyorum. İstiyorsa necip klonlansın 11 tane çıksın. Ligin bu dönemlerind iyi oyun falan öenmli değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hakem açıklaması gelmiş  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1377971695143763968

Al işte son cümleye bakıcak olursak daha çok vururlar ensemizden alırlar lokmamızı.

Çevrimiçi Samet Demir

Al işte son cümleye bakıcak olursak daha çok vururlar ensemizden alırlar lokmamızı.

Ne güzel vurgunu yapmışsın. İstersen tüm maçlara h. Umut meleri ver diye. Daha neden karıştırıyorsun ki.

Beşiktaşlı olmama rağmen bana bile gına geldi her ortamda bunun dile getirilmesi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Ne güzel vurgunu yapmışsın. İstersen tüm maçlara h. Umut meleri ver diye. Daha neden karıştırıyorsun ki.

Beşiktaşlı olmama rağmen bana bile gına geldi her ortamda bunun dile getirilmesi.

Savaş modunu açmışız. Fazla takılmayalım bence camiayı ateşleyecek bir şeyler lazımdı şu sıra.

Evet katılıyorum bir Beşiktaşlı olmama rağmen şu romantik hallerden nefret ediyorum. Aldırma kartal aldırma bestesi bilmem ne falan. Hep böyle bir hani nasıl desem küçük emrah modları. Abi vazgeçin şundan artık yeter yahu. Cidden sıktı. İşe yaramadığı gibi böyle davrananı bu ülkede daha çok sıkıyolar :) Adam der al sana atadım ve yenemedin bundan sonra şerefin hakkınla gurur duy sende elinle öyle adamlar makara gırgır sende ama bizim şeref gurur vardı falan. gsli muhabbetine laf ediyoruz uefa muhabbetine her ortamda ama bizim uefa kupamız var falan bizde hakemleri lobileri eleştireme hakkını arama sonra ama biz gururluyuz şerefliyiz.

Savaş modunu açmışız. Fazla takılmayalım bence camiayı ateşleyecek bir şeyler lazımdı şu sıra.

Hiç kimse ateşlenmedi yani bana geçmedi doğrusu. Boş açıklama olmuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★