Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 655918 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımı geçtim şu dansçı kızlar için bile maça gidilir  :ebebe:

https://twitter.com/BasketballCL/status/1214617981071826945

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim hamle yapmayacakmış  :money:

Alıntı
Maç içinde Ahmet Kandemir ile biraz sohbet ettik. Sezonu tamamlayabilme adına bu hamleleri yapmak zorundaydık dedi. Transfer yasağını kaldırmayı çok düşünmüyoruz. Birkanın dönüşü ile kadro son şeklini almış olacak. Bu sene harcanacak her bir kuruş gelecek adına büyük sıkıntı. Çıkılan 3 kontrattan bize ekstra bir borç gelmeyecek. Hatta geçmişteki bazı borçlarında bu şekilde çözebildik.

Gelecek yıl için bir sponsorla görüşmeler devam etmekte. Umuda belirteyim. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Yönetim hamle yapmayacakmış  :money:

Mantıklı bence yapılanlar. Daha doğrusu başka çare yok. Şu yoklukta 2 lig bi ŞL galibiyeti gayet güzel geldi.

Eldeki kadroyla sezonu bitirip elimizdeki oyuncuların maksimumunu görsünler buna göre yapılanmada yer alıp almayacaklarına karar verilir. Seneye de orta yollu da olsa bir sponsor bulunabilirse yine düşük bütçeli ama uzun süre sabredilecek bir kadro kurulmaya çalışılır.

Ben Burak hocayı eskiden sevmezdim ama iki maç izledim valla potansiyelinden bile fazlayı vermeye çalışıyor takım. Kandemir'e zaten güvenirim. 3-4 yıl bu ikiliye bırakalım şubeyi ne yaparlarsa yapsınlar.

Ha seneye için en azından hareket alanı yaratabilecek bi sponsor bulunsun. Sponsordan da tüm maliyeti karşılayabilecek gibi durmuyoruz yönetim de adamların emeklerine yazık etmesin bi parça da olsa para koysun ortaya. En azından sürpriz oyuncu kovalayabilsinler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mantıklı bence yapılanlar. Daha doğrusu başka çare yok. Şu yoklukta 2 lig bi ŞL galibiyeti gayet güzel geldi.

Eldeki kadroyla sezonu bitirip elimizdeki oyuncuların maksimumunu görsünler buna göre yapılanmada yer alıp almayacaklarına karar verilir. Seneye de orta yollu da olsa bir sponsor bulunabilirse yine düşük bütçeli ama uzun süre sabredilecek bir kadro kurulmaya çalışılır.

Ben Burak hocayı eskiden sevmezdim ama iki maç izledim valla potansiyelinden bile fazlayı vermeye çalışıyor takım. Kandemir'e zaten güvenirim. 3-4 yıl bu ikiliye bırakalım şubeyi ne yaparlarsa yapsınlar.

Ha seneye için en azından hareket alanı yaratabilecek bi sponsor bulunsun. Sponsordan da tüm maliyeti karşılayabilecek gibi durmuyoruz yönetim de adamların emeklerine yazık etmesin bi parça da olsa para koysun ortaya. En azından sürpriz oyuncu kovalayabilsinler.
Yönetim bunu yapacakmış gibi görünmüyor. Umarım altyapı ve takım sürekliliği konusunda adımlar atabiliriz. Bu biraz da sponsorluk anlaşmasının süresi ile ilgili olacak. Eğer 3 yıllık bir sponsor bulup hedeflerimizi güzel şekilde sunabilirsek iyi iş yapmış oluruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şurda ki yasağı kaldırıp en azından 1 guard alınması lazım hoca oldukça iyi takım ivme kazandı yazık olmasın takıma.

1.5 milyon € bir şekilde bulunsun gerekirse hesap açsınlar taraftar göndersin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şurda ki yasağı kaldırıp en azından 1 guard alınması lazım hoca oldukça iyi takım ivme kazandı yazık olmasın takıma.

1.5 milyon € bir şekilde bulunsun gerekirse hesap açsınlar taraftar göndersin.
Bu işler olmuyor. Bir yerde bunu yapmalıydık ama yapmadık. Bu sene yapmazsak yapılanmamız gecikecek. Yapacak bir şey yok. Bu kadro başarı kazanamaz deyip salmışlar seneyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu işler olmuyor. Bir yerde bunu yapmalıydık ama yapmadık. Bu sene yapmazsak yapılanmamız gecikecek. Yapacak bir şey yok. Bu kadro başarı kazanamaz deyip salmışlar seneyi  :tabe:

yazık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yenelim  :icool:
Bu maçı yenmemiz diğer maçlardan çok daha önemli  :tabe: Geçen gün @tangaz abinin de bahsettiği, Hüseyin Yücel'in takımı Bahçeşehir Koleji ligden düşerse bizim amatör şubelere sponsor olacakmış. Onun için bu maçı mutlaka kazanmalıyız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir maçını Ahmet Nur Çebi de izleyecekmiş. İnşallah şu takım birleştirme işini de konuşur Hüseyin Yücel ile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu maçı yenmemiz diğer maçlardan çok daha önemli  :tabe: Geçen gün @tangaz abinin de bahsettiği, Hüseyin Yücel'in takımı Bahçeşehir Koleji ligden düşerse bizim amatör şubelere sponsor olacakmış. Onun için bu maçı mutlaka kazanmalıyız  :tabe:
O yüzden kazanalım  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 14-12 Bahçeşehir Koleji

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 36-31 Bahçeşehir Koleji

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıdaki skor dağılımımız  :tabe:

⭐️McKissic 10
⭐️İsmet Akpınar 8
⭐️Gotcher 6
⭐️Oğuz Savaş 6
⭐️Ömer Utku Al 5
⭐️Burak Can Yıldızlı 1

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarının son 2 dakikasını berbat oynadılar İsmet Akpınar ve Ömer Utku Al  :tabe: Fark 15 sayı olacakken 5 sayıyla girmek zorunda kaldık  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 54-53 Bahçeşehir Koleji

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Normal Süre Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 73-73 Bahçeşehir Koleji

Beşiktaş Tarihi
★★★

yine rezil hakemler bize denk gelmiş  :s20:

uzadıkça uzuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Uzatma Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 81-81 Bahçeşehir Koleji

Beşiktaş Tarihi
★★★