Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 655968 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi kötü gidiyoruz daha da biteriz.
BEn diyorum onun için transfer yapmayacaksak eldekileri ligde kalmayı garantiler garantilemez yollayalım. Boşa para harcamaya gerek yok. Ya başarı için sonuna kadar risk alırsın yada bir sonraki seneye daha az borç bırakırsın. Benim için ikisi de okey bu saatten sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Tüm Emeklerin İçin Teşekkürler James Michael McAdoo

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımızın oyuncusu James Michael McAdoo’nun sözleşmesi, karşılıklı anlaşarak sona erdirilmiştir.

James Michael McAdoo’ya Kulübümüze vermiş olduğu hizmetler sebebiyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş JK

geçmiş olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tüm Emeklerin İçin Teşekkürler James Michael McAdoo

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımızın oyuncusu James Michael McAdoo’nun sözleşmesi, karşılıklı anlaşarak sona erdirilmiştir.

James Michael McAdoo’ya Kulübümüze vermiş olduğu hizmetler sebebiyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş JK

geçmiş olsun.
Bizden gitmesi kariyeri adına daha iyi olur. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Çok kötü durumdayız. Maaşını bile düzenli alamıyorlar. Yolu açık olsun. Sevdiğim bir oyuncu olarak kalacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim kararını vermiş. Bu seneden sonraki seneye borç kalmayacak. Mantıklı buldum. Varolan borcu bitirip ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya başlamamız gerekli  :tabe: Acı çekmeden çıkışa geçemeyeceğiz.

Alıntı
Transfer gerçekleşti. Ciddi bir meblağ ödemekten kurtardık. Bir nevi önümüzdeki yıl borç çakmasın diye yapılan hamlelerden.

Ben transfer beklemiyorum. Bu şekilde sezon biter gibi. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2020, 20:17:32 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

tweet silinmiş mustafa :)
Resmi hesap sürekli tweet siliyor. Yanlış yazıp duruyorlar. Çok saçma yönetiyor kim yönetiyorsa  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Resmi hesap sürekli tweet siliyor. Yanlış yazıp duruyorlar. Çok saçma yönetiyor kim yönetiyorsa  :money:

:ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Şampiyonlar Ligi 10. Hafta

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 16-15  Telekom Baskets Bonn

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 38-40  Telekom Baskets Bonn

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarıdaki skor dağılımımız  :tabe:

⭐️Burak Can Yıldızlı 9
⭐️Nemanja Djurisic 6
⭐️Toddrick Gotcher 6
⭐️Samet Geyik 4
⭐️İsmet Akpınar 4
⭐️Shaq McKissic 3
⭐️Ömer Utku Al 3
⭐️Oğuz Savaş 3

Beşiktaş Tarihi
★★★

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 16-15  Telekom Baskets Bonn

son pozisyon da çok kötü oynadık.

Guard eksikliği belli oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

son pozisyon da çok kötü oynadık.

Guard eksikliği belli oluyor.
Var olan guardlar Sebahattin ve Ömer ile sezon bitmez. Bu maçı kazanırsak belki hamle yapabilir ama ben maçı kazanabileceğimizi düşünmüyorum  :tabe:

Alıntı
Şuana kadar 1.165 milyon dolarlık kontrattan çıktık. Ona rağmen ödeme dengesi ciddi zorluk çekiyor. Sezon başındaki yanlış kurgu, şuanda guardsız bir takımı izlememize neden oluyor. Takım tüm bunlara rağmen sahada kalmayı başarıyor. Gerçekten çok önemli iş. (via. Metin Sönmez)

Alıntı
2-3 hafta daha olmayacağını ve maliyetini düşününce mantıksız değil bence McAdoo'yu göndermek. Başka bir sezonda çok farklı işler yapabilecek bir oyuncuydu.

Şimdi bir karar verip ne yapacaksak tam yapmamız gerekiyor. Düşmemeye yetecek kadar maç kazandık, ya takımdaki tüm maliyetli oyuncuları gönderip o parayı gelecek yıla aktarmalıyız ya da Gotcher ve Djurisic'i de gönderip 4 tane uygun maliyetli ama atletik, skorer oyuncuyu opsiyonları lehimize olacak şekilde almalıyız. Bunu yapabilirsek hem bu yıl eziyet olmaz hem de gelecek yıl için bazı parçalar hazır olmuş olur. Koç yasak kalkarsa iki kısa düşünüldüğünü söylemiş, şimdi uzun da mecburi hale geldi, yapacaksak tam yapıp Djurisic'i de değiştirelim.Onlara da yine iyi kötü alıcı çıkar ve kontratlarının bir bölümünü onlar da bırakırlar.

Bugünkü maçın da önemi çok büyük iddiamızı devam ettirip ikinci seçeneğe yönelmek açısından. (via. Barış Arıbal)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Var olan guardlar Sebahattin ve Ömer ile sezon bitmez. Bu maçı kazanırsak belki hamle yapabilir ama ben maçı kazanabileceğimizi düşünmüyorum  :tabe:

fark acılırsa kaybettik diye biliriz çevirme ihtimalimiz yokl böyle birbirine yakın giderse maç , maç sonuna kadar bi ümit :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

fark acılırsa kaybettik diye biliriz çevirme ihtimalimiz yokl böyle birbirine yakın giderse maç , maç sonuna kadar bi ümit :)
Seneye bütçe veya oyuncu aktarmayı seçebiliriz  :tabe: İkisi kazanç  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 61-59  Telekom Baskets Bonn

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı enesbjk

Ah yönetim ah 1 2 hafta önce yapsaydınız şu değişimi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 80-76  Telekom Baskets Bonn

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ah yönetim ah 1 2 hafta önce yapsaydınız şu değişimi
Hala geç değil, yönetim elini taşın altına koyup transferle koça destek olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsmet Akpınar'ı sene başından beri benchte oturtan birisi vardı ve adına koç diyorduk  :money:

https://twitter.com/BjkBasket/status/1214621157405724672

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçta ve ligdeki maçlarda koçun ve takımın yaptığı iş gerçekten inanılmazdı. Yüklü kontratlardan kurtulduk, sezon ortasına geldiğimiz için oyuncular nispeten ucuzladı., büyük fırsat transferi yapabileceğimiz bir dönemdeyiz. Elimize bu seneden gelecek senenin kadrosunu oluşturma şansı geçti. Yönetimin basketbolla ne kadar ilgili olduğunu tam da bu noktada anlayacağız. Eğer değer veriyorlarsa haftaya koçun eline istediği 3 oyuncuyu vermeleri lazım. Eğer bahanelerin arkasına sığınmaya devam ederlerse bu yönetimden basketbol için bir beklentim kalmayacak...

Beşiktaş Tarihi
★★★