Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 655865 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı kahyaoglueren

Maçtaki skor dağılımımız  :tabe:

⭐️McKissic 19
⭐️İsmet Akpınar 19
⭐️Samet Geyik 14
⭐️Gotcher 12
⭐️Djurisic 7
⭐️Oğuz Savaş 6
⭐️Burak Can Yıldızlı 2
⭐️Ömer Utku Al 1
Mcadoo da olsa güzel olucak takim.Ben fiba sampiyonlar ligine üzülüyorum.Gercekten iyi gelir elde edebilirdik.Sadece turnuva geliri şampiyona 1 milyon euro.Simdi gruptan cikmamiz ise çok zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mcadoo da olsa güzel olucak takim.Ben fiba sampiyonlar ligine üzülüyorum.Gercekten iyi gelir elde edebilirdik.Sadece turnuva geliri şampiyona 1 milyon euro.Simdi gruptan cikmamiz ise çok zor.
Kalan tüm maçlarımızı kazanmamız lazım ve guardımız olmadığı için kazanmamız imkansız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim ilk yarı adına en çok üzüldüğüm mevzu koçu çok geç kovmamız. En azından 1 hafta önce kovsaydık çok farklı şeyler konuşabilirdik. Şu an Türkiye Kupası'na gidemedik. Bu kadar rezil bir dönemimiz olmamıştı. Bütçenin iki katını kullanıp bu kadar kötü tercihler yapmak akılsızlık. Bütçenin nerdeyse çeyreğini koça bağlamak da nasıl bir iş bilmezlik  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kalan tüm maçlarımızı kazanmamız lazım ve guardımız olmadığı için kazanmamız imkansız  :tabe:
Sene başında jordan da varken başımızda koç olsaydi, bence farklı olurdu.Ve güzel gelir elde ederdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut yönetim basketbol adına da risk almak istemiyormuş. Bunlar nasıl lütuf edip de aday olmuşlar anlamakta güçlük çekiyorum  :money:

Alıntı
Çok zorda kalmazsak, transfer yapmayı düşünmüyoruz. Tabi Fiba bize bir kıyak yaparsa o zaman işler değişecek. (via. Metin Sönmez)

Alıntı
Yönetim sadece bu konuda değil herhangi bir konuda bir şey yapmayı düşünmüyor gibi zaten. Koçu göndereme, transfer yasağını kaldırama, gönderilmesi gereken oyuncuları gönderme, diğer branşlarda en ufak bir hamle yapma, futbolda transfer yapama, gitmesi gerekenleri göndereme, takımı hakemlere ezdir, tam olarak ne yapmayı düşünüyorlar acaba? Böyle hedefsiz olacaksak bu kadar para harcamaya da gerek yok, bir şey yapıyorsak tam yapmalıyız, örneğin basketbolda bir maç daha kazanıp takımı tamamen dağıtabiliriz böyle devam edeceğimize. (via. Barış Arıbal)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Mevcut yönetim basketbol adına da risk almak istemiyormuş. Bunlar nasıl lütuf edip de aday olmuşlar anlamakta güçlük çekiyorum  :money:

üzdü  :uyucam:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ormanspor maçı özeti  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

nasıl yendik ama :D
Kadın takımı da erkek takımı da sadece birer transferle seviye atlayacak konumda ama yönetim başarı için risk alıp adım atmıyor. Biz spor kulübü veya jimnastik kulübü olmayı hak etmiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kadın takımı da erkek takımı da sadece birer transferle seviye atlayacak konumda ama yönetim başarı için risk alıp adım atmıyor. Biz spor kulübü veya jimnastik kulübü olmayı hak etmiyoruz  :tabe:

gelmesi şurda dursun elimiz de kileri kaybediyoruz daha çok  :ebebe:

daha fazla kan kaybı olmasın benim için yeterli  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şutöre çok ihtiyacımız var. Dönmesi çok iyi olacak  :tabe:

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1213826156065099776

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yenelim  :icool:

Gruptan çıkabileceğimize inanmıyorum. Oyuncular sakatlık yaşamasın benim için yeterli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Gruptan çıkabileceğimize inanmıyorum. Oyuncular sakatlık yaşamasın benim için yeterli  :tabe:

olsun yine de yenelim bir seri yakalayalım  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

olsun yine de yenelim bir seri yakalayalım  :icool:
Eğer guard almayacaksak ligde 3 maç daha kazanıp bütün pahalı oyuncuları gönderelim. Bu seneyi atlatmaksa amacımız bu seneyi mümkün olduğunca az zarar ederek kapatmalıyız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım seneye mümkün olduğunca bütçeyi tam kullanmamaya çalışır, şu saçma sapan borcu kapatır ve bir daha ceza alacak kadar saçmalamayız  :tabe: Sırf Beşiktaşlı diye prim yapan ama herhangi bir katkısı olmayan iş adamlarından da uzak dururuz umarım  :tabe:

Alıntı
Geçen seneden 1.6 milyon dolar borç gelecek. Seneye bu borcu ödeyeceğiz. Bu seneden de gelecekler olacak. Önümüzdeki sezona yine kaosla başlayacağız aslında. Ocak sonunda yeni bir sponsor gelecek ama bu yaklaşık 500 bin dolar civarında olacak. Şu ana kadar 2 tane firma ile görüşüldü.(ikisinin sahibide Beşiktaşlı) olumsuz geri dönüş alındı. Galatasaray'ın maddi durumu bizden biraz daha iyi. Futbol takımları bu sezon gelir getiremezse seneye onlar içinde büyük kriz olacak. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burak Bıyıktay'ın yayının tekrarını izledim. Benim koçun kısa ve uzun vadeli hedeflerimiz konusunda bahsettikleri beni mutlu etti. Senelerdir istediklerimi resmen söylemiş. 3 senelik plandan bahsetti. Kadronun tamamen genç ve potansiyelli oyunculardan kurulup 3 sene mümkün olduğunca korunacağından bahsetti. Kendi yıldızlarımızı yetiştireceğiz dedi. Ayrıca Beşiktaş altyapısından da oyuncu çıkaran bir sisteme geçeceğiz dedi. Umarım istediklerimizi başarabiliriz. Ben bu tip bir yapılanmanın daha sağlıklı olacağını hatta zarar eden bir yapılanmadan kar eden bir yapılanmaya dönüşeceğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz guard alabilir miyiz diye uğraşırken elimizdeki oyuncular bir bir uçup gidiyor. Sıradaki isim McAdoo  :money:

https://twitter.com/NeoRock06/status/1214498848648974337

Beşiktaş Tarihi
★★★

Biz guard alabilir miyiz diye uğraşırken elimizdeki oyuncular bir bir uçup gidiyor. Sıradaki isim McAdoo  :money:

https://twitter.com/NeoRock06/status/1214498848648974337

McAdoo da giderse biteriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

McAdoo da giderse biteriz.
Zaten bittik, okeye dönüyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Zaten bittik, okeye dönüyoruz  :tabe:

iyi kötü gidiyoruz daha da biteriz.