Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 656347 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

:D

beğendin mi mustafa kocu :)
Guard olmadıktan sonra anlayamıyorsun ki  :tabe: Yarı sahaya kaldığımızda takım felaket. Hücumda hiçbir şey üretemiyor. Ne zaman ki oyunu hızlandırıp savunmaya konsantre olduk sayı üretmeye başladık. Böyle takımlara karşı kazanmak özellikle de bu yetersiz kadro ile harika iş. Yalnız bu kadro ile bir yere kadar gider. Mutlaka ekleme yapmamız lazım. Şu anda yönetim transfer yapmayı düşünmüyormuş. Koça gelirsek bu kadro ile koçu değerlendirmenin koça haksızlık olduğunu düşünüyorum. Koça bu kadroyla kimse kötü diyemez. Özellikle de deden sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Guard olmadıktan sonra anlayamıyorsun ki  :tabe: Yarı sahaya kaldığımızda takım felaket. Hücumda hiçbir şey üretemiyor. Ne zaman ki oyunu hızlandırıp savunmaya konsantre olduk sayı üretmeye başladık. Böyle takımlara karşı kazanmak özellikle de bu yetersiz kadro ile harika iş. Yalnız bu kadro ile bir yere kadar gider. Mutlaka ekleme yapmamız lazım. Şu anda yönetim transfer yapmayı düşünmüyormuş. Koça gelirsek bu kadro ile koçu değerlendirmenin koça haksızlık olduğunu düşünüyorum. Koça bu kadroyla kimse kötü diyemez. Özellikle de deden sonra  :tabe:

dede koç değildi zaten başımıza bir koç geçince takım ne kadar kötü olsada farkı farkediyorsun aynı şey futbol takımında da görmek dileğiyle  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

dede koç değildi zaten başımıza bir koç geçince takım ne kadar kötü olsada farkı farkediyorsun aynı şey futbol takımında da görmek dileğiyle  :money:
Basketbol, futboldan farklı. İyi bir koçla kötü oyuncu veya kötü koç iyi oyuncu da olsa iş yapabiliyorsun ama futbolda hocan kötüyse iş  yapamıyorsun futbolcuların ne kadar iyi olursa olsun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç kendine baya güveniyor. Umarım başarılı olur  :tabe:

Alıntı
Tabi her zaman her şeyi yazamıyoruz  :D Koç ile maç öncesi konuştuğumuz da, ''Takımın yarısı yok ama kazanacağız.'' dedi. Hatta Bir oyuncu daha sözleşmeyi fesh etmeye yakınken bu cümleyi söyledi. İnanmak önemlidir. Hoca bugün bunu gösterdi.

Bazı konularda da artık çok daha olgunlaştı diye düşünüyorum. 2. çeyrekte oynatmaya çalıştığı tempolu Basketbolu görmüşsünüzdür. Oyuncular bu oyundan zevk alacaklardır. Heleki elinizde patlayıcı gücü yüksek Shaq ve McAdoo varsa.

McAdoo'yu dede hazretleri erken oynatmaya başladığı için tekrar sakatlanmış bu arada. Bir süre daha aramızda olmayacak. Burakcan bir ihtimal haftaya dönebilir. Bir tane Guard almak istiyoruz ama ekonomik şartlar çok belirleyici olacak. Umarım her şey istediğimiz gibi gider.

Edit: Sevgili Dedem Şu maça çıksa neler olurdu neler. Oda işin ayrı yanı  :D (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türk Telekom maç özeti  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Burak hocam canım hocam

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada az daha yine durusiç efendi maçı götürüyordu ismet akıllı olmasa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada az daha yine durusiç efendi maçı götürüyordu ismet akıllı olmasa
İsmet'in aklına çok ihtiyacımız var. Nedense ilk 5 başlatmadı koç onu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Batan gemiden herkes kaçıyor. Bu kadar belirsizlik fazla. Ertesi gün iflasımızı açıklamayacağımızın garantisi yok  :money:

Alıntı
Sompo Japan seneye olmayacağını kulübe iletmiş. Medical Park ile bu yüzden bir görüşme olmuş ama olumsuz olarak sonuçlanmış. Şimdilik sponsor arayışı devam ediyor. Oyunculara 1 maaş daha ödeyebiliriz. Sonrası maalesef karanlık. Kulübün 1 kuruş geliri yok şuanda. Yaklaşık 150 Milyon TL para toplayıp acil ödemeleri yaptılar. Onun haricinde bir gelişme yok. McAdoo'nun ayrılma durumu var ama onu isteyen takımlar transfer yaptılar. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Batan gemiden herkes kaçıyor. Bu kadar belirsizlik fazla. Ertesi gün iflasımızı açıklamayacağımızın garantisi yok  :money:

:uyucam:

Çevrimdışı MUSTAFA_

2012 Eurochallenge Finali #Nostalji  :iwantattention:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım yasağı kaldırabiliriz. Bu bütçeye oyuncu bulabilir miyiz? Ahmet Kandemir bulabilir herhalde sadece  :ebebe:

Alıntı
Bir tane guard almak istiyoruz ama bütçemiz yaklaşık 50-60 bin dolar arası bir seviyede. FIBA'ya yapılandırma konusunda gidilmiş. (Mert böyle bir durum olabilir demişti.) Yeni yönetim olduklarını ve bir şans istemişler. Şimdilik olumlu bir sonuç yok. Bir şekilde yasak kalkacak. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Sigorta takımımız oyuncularından İsmet Akpınar, Beşiktaş Dergisinin Ocak Ayı sayısının konukları arasındaydı.

Basketbola nasıl başladın?

Basketbola 8 yaşında başladım. Ancak, çevremdeki her arkadaşım gibi ben de futbolla başladım. Okul da mahalle de sürekli futbol oynardık. Fakat o yaşlardayken okulumuza bir basketbol koçu geldi. Bu sporla ilgilenip ilgilenmediğimizi sordu. Seçme yapacağını ve BCH adlı bir spor kulübü için yetiştirilmek üzere oyuncu aradığını söyledi. Abim de basketbol oynuyordu. Ona çok özeniyordum ve galiba bu benim için güzel bir fırsattı. Onun gibi olmayı çok istiyordum. Çünkü, çok güzel oynuyordu bu oyunu. İlk antrenmanlarına gittiğim gün kararımı vermiştim. Oyunu çok beğenmiş ve sevmiştim. Galiba aradığım şey basketboldu. Evde babama hem basketbol hem de futbol oynamak istediğim söyledim. Ancak babam bir tanesini seçmem gerektiğini söyledi. İki sporun bir arada yürütülemeyeceğini yapacaksam birini tam olarak yapmam gerektiğini anlattı. Düşünüp karar vermem bir iki haftamı aldı. Abim gibi olmak uğruna basketbola yöneldim. İyi ki de yönelmişim. Basketbol zamanla hayatta en sevdiğim şeye dönüştü.

Hamburg altyapısında yetiştin ama hemen sonrasında Alba Berlin ile 4 yıllık anlaşma sağladın. Altyapılarda beğenilen bir isimdin. Özellikle dış şut tehdidin her takıma sorun çıkarabilecek kadar iyi. Alba yıllarından biraz bahseder misin?

İlk profesyonel deneyimim Alba Berlin oldu. Dört sene kadar orada oynadım. İlk yıl çok zorlandım. Hamburg’dan Berlin gibi bir şehre gelmek açıkçası beni çok gerdi. Ayrıca ailemden uzak kaldım. Bu da benim için inanılmaz sıkıntılı bir süreçti. Tek başına kalıyordum. Başımızda çok sert bir koç vardı. Antrenmanlarda beni oldukça zorluyordu. Ancak zamanla alıştım. Ortamı sevdim. Takım arkadaşlarımla da uyumluydum. Çok önemli bir tecrübe oldu. Bugün oynadığım oyunun en önemli nüvesini Alba’da kazandım diyebilirim.

Almanya’dan genellikle futbolcu ithal eden bir ülkeyiz. Ancak sen Mithat Demirel gibi Türkiye’de kariyerine devam eden jenerasyonun en yeni örneğisin. Adapte olabildin mi?

Burada herkes bana çok yardımcı oluyor. Alışma sürecini çabuk atlattım galiba. Kız arkadaşımda yanımda. O da benim için çok önemli bir destek. Tabii ki ilk başlarda kolay olmadı. Benim için her şey çok farklı ve yeniydi burada. Ancak dediğim gibi herkesten destek gördüm. Çok özel bir camiada olduğumun da farkındayım.

Alman Milli Takım koçu Henrik Rödl Dünya Kupası’nda sana da şans tanıdı. Kupada oynamak nasıl bir duyguydu?

Milli Takım’da oynamak gurur verici bir duygu. Her basketbolcu için çok özel bir deneyim. Benim için kolay bulunmaz bir fırsattı. Çokta iyi bir jenerasyon yakaladığımızı düşünüyorum. Birçok oyuncu ilk defa bir araya geliyordu ancak istediğimiz gibi bir turnuva geçiremedik ama bu yeni jenerasyonla başarı yakalayacağımıza inanıyorum. Yine de kendi adıma orada olmak birçok iyi oyuncuya karşı oynamak harika bir deneyimdi. Bu anlamda Milli Takım serüvenimin de uzun vadeli olmasını umuyorum.

Bildiğimiz kadarıyla Alman Milli Takımı’nda Mithat Demirel’den sonra yer alan ikinci Türk asıllı oyuncusun. Milli Takıma seçilince neler hissettin?

Aslında on dört yaşından itibaren dikkat çekmeye başlamıştım. Abim gibi olmak istiyordum ama kısa sürede fazlasına sahip oldum. Milli Takıma seçildiğim söylendiğinde elbette çok heyecanlandım. Benim ve ailem için gurur verici bir durumdu.

2017-2018 sezonunda Ratiopharm Ulm'da forma giydin. Oraya geçişin nasıl oldu?

Orada iki sezon kaldım. Çok iyi bir tecrübeydi. Oynadığım süre içinde çok verimli olduğumu düşünüyorum. Tam da istediğim pozisyonda oynuyordum. Koç beni tam bir rol oyuncusu gibi oynatıyordu. Bu da benim çok istediğim bir şeydi ve istediğim dakikaları alıyordum. Kariyerimde çok önemli bir yeri vardır Ratiopharm Ulm’un. Orayı çok sevdim ayrıca. Organizasyonları çok profesyoneldi ve oyuncularına çok değer verilen bir yerdi. Ayrıca şehir de yaşamak için çok idealdi.

Beşiktaş’a gelme fikri nasıl ortaya çıktı?

Geçen yaz menajerimle konuştum ve Türkiye için hazır olduğumu söyledim. Burada oynamayı çok istiyordum. Türkiye Ligi’nin değerini ve önemini biliyordum. Benim için çok önemli bir tecrübe olacaktı. Artık 24 yaşındayım. Daha sert ve güçlü bir ligde şansımı denemeliydim. Menajerim Beşiktaş’ın beni çok istediğini söylediğinde heyecanlandım. Beşiktaş benim için kariyerimdeki en önemli durak şu anda.

Ligimizi nasıl buldun? Nasıl değerlendirirsin?

Bir kere ilk dikkatimi çeken, çok fazla yetenekli oyuncu havuzu var burada. Bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası. Çok üst seviyede yabancı oyuncular da var. Bu yüzden her maç çok zor geçiyor. Kolay diyebileceğiniz bir maç veya takım hatırlamıyorum. EuroLeague takımlarını bir kenara koyarsak geri kalan tüm takımların seviye olarak birbirine denk olduğunu düşünüyorum.

Almanya ile kıyasladığında neleri iyi yapıyoruz ya da yapamıyoruz?

Çok zor bir soru. İlk önce şunu söyleyebilirim ki Almanya’da tüm salonlar çok modern ve yeni. Saha dışı eğlence organizasyonları da oldukça iyi bir seviyeye geldi. Standartları biraz daha yüksek Türkiye’ye göre. Sinan Erdem gibi daha çok salon olmalı diye düşünüyorum. Bunun dışında yetenek ve oyun kalitesi açısından Türkiye daha iyi bir noktada.

Takım arkadaşların arasında en çok kimle anlaşabiliyorsun?

En iyi arkadaşım takıma benim gibi yeni katılan Sebahattin Can Gündür. Ancak takımda herkesle aram çok iyi. Yabancı oyuncularımızla da çok iyi anlaştığımı söyleyebilirim. Çünkü herkes özverili ve dostane davranıyor. Egosu yüksek bir isim yok aramızda.

Sence bu sene Beşiktaş nasıl bir performans ortaya koyuyor?

Yukarıda da değindiğim gibi lige çok iyi başlayamadık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Şu anda Play-Off seviyesinde değiliz. Ancak hala bir şansımız var. Daha dikkatli ve pozitif bir oyun ortaya koyabilirsek her şeyi tersine çevirebiliriz. Bu potansiyel biz de var. Umarım ilerleyen haftalarda şanssızlığımızı kıracağız ve Play-Off’lara çok daha iyi bir yerden girmiş olacağız.

Şampiyonlar Ligi’nde geçen yıllara göre bu sene oldukça şanssız maçlar oynadık. Oysa normal sezonu genelde domine eden bir ekiptik. Sence geri dönüş yapabilecek miyiz?

Şu anda grubu birinci bitirme şansımız yok. Ancak ilerleyen haftalarda ikinciliği yakalama ve turu geçme şansımız var. Orada bizi zorlayan çok ters takımlar da var. Bu şansımızı da harcamak istemiyorsak çok daha konsantre olmamız şart.

Bu sene ligde seni en çok zorlayan rakipler hangileri oldu?

Hemen hemen hepsi zorlu rakiplerdi ancak Gaziantep Basketbol maçında sadece 8 asistle oynadım. O maç beni çok zorlamış ve yıpratmıştı. Açıkçası hala nasıl o kadar kötü şutlar kullandığımı anlayamadım.

Avrupa’da ya da NBA’de, örnek aldığın oyuncular var mı?

NBA’de Kyrie Irving ve Stephen Curry’ye her zaman hayranlık duydum. Bu iki oyuncunun da yeri bende başkadır. Avrupa’da ise son zamanlarda Nando de Colo, Nick Calathes, Campazzo ve Shane Larkin’i izliyorum ve çok beğeniyorum. Oyun tarzları farklı olsa da oyuna hükmedişleri aynı derecede iyi.

NBA’i takip ediyor musun? Hangi takıma sempatin var?

Açıkcası herhangi bir takıma özel bir sempatim yok. Daha çok oyuncuları takip ediyorum. Yoğunluğumdan dolayı maçları izlemiyorum ama sosyal medyadan özellikle kim ne yapmış, kaç atmış vs. takip etmeye çalışıyorum.

Günümüzden ve geçmişten iki tane ilk beş takım yapsan?

Günümüzden ve geçmişten olmasa da şöyle iki beş çıkarabilirim. NBA’den, Magic Johnson, Kobe Bryant, Michael Jordan, LeBron James ve Shaquille O'Neal. Avrupa’dan da Drazen Petrovic, Nando de Colo, Hidayet Türkoğlu, Dirk Nowitzki ve Joey Dorsey.

Avrupa’da da Henning Harnisch gibi Almanları çok sevdi. Fakat Alman Basketbolu denince akla tabii ki ilk önce Dirk Nowitzki gelir. Onun hakkında ne düşünüyorsun?

Nowitzki genç basketbol severler için çok iyi bir örnek. Sadece basketbolcu kimliğiyle değil sosyal hayatıyla da harika biri. Öyle bir kariyer inşaa etti ki bence kolay kolay ulaşılamayacak bir noktaya erişti. Ondan çok şey öğrendim diyebilirim.

Sosyal hayatta nasıl birisin? Neler yaparsın?

Daha çok arkadaşlarım ve köpeğimle vakit geçiriyorum. Bunların dışında kalan zamanlarımda film izlemeyi ve kitap okumayı çok seviyorum. Genelde böyle geçiyor zamanım.

Sosyal medyayı hangi sıklıkla kullanıyorsun?

Bu aralar daha çok Instagram kullanıyorum. Diğer platformlarda da varım ama artık neredeyse unuttum onları. Sadece Instagramda vakit geçirir oldum.

Oyunlarla aran nasıl? Sürekli oynadığın oyunlar var mı?

Bir iki yıl öncesine kadar sıkı bir PS oyuncusuydum. FIFA, NBA, Call of Duty gibi oyunları çok seviyordum. Ancak artık maçlar ve antrenman yoğunluğundan dolayı bırakmak zorunda kaldım.

Sinema ve dizilerle ilgili misin? En son hangi filme gittin?

Vakit buldukça film izlemeyi seviyorum. En son sinemada gördüğüm film yanılmıyorsam Joker’di.

Müzikle aran nasıl? Kimleri dinlersin? Konserlere gidiyor musun?

Elbette severim. Konserlere de giderim. En son Berlin’de J. Cole konserine gittim. Çok güzel geçti. Tarkan’ı çok severim. Sık sık da dinlerim.

(Beşiktaş Dergisi)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Erkek Basketbol Takımımızın, iki NBA şampiyonluk yüzüğü bulunan oyuncusu James McAdoo, BCL’nin internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Sompo Sigorta ve İstanbul’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten McAdoo, NBA deneyimlerini, Avrupa’ya alışma sürecini ve Beşiktaş Sompo Sigorta ile ligde ve BCL’deki hedeflerini anlattı.

Gittiği kulüplerdeki arkadaşlarının kendisine sıkça NBA ve Golden State Warriors’daki dönemlerini sorduğunu belirten McAdoo, şampiyonluk yüzükleriyle övünmediğini ve yüzükleri kasada sakladığını belirterek, “Eğer ileride çocuklarım babalarının NBA'de oynayıp, iki şampiyonluk kazandığına inanmazlarsa, belki o zaman yüzükleri çıkartıp onlara gösteririm” dedi.

Efsanevi Golden State kadrosuyla 2015 ve 2017 yıllarında kazandığı NBA şampiyonluklarındaki deneyimleri hakkında ise McAdoo, “Üç yıl boyunca Warriors için oynadım. Bir şeyi üç yıl boyunca yaparsanız, tabii ki anlatacak birçok hikayeniz olur. Ben bu deneyimleri ve hikayeleri alıp onları bulunduğum yerlere getirmeye çalışıyorum. Bu yüzden Beşiktaş’taki takım arkadaşlarıma, Warriors’taki eski bir takım arkadaşının bana söylediği şeyleri anlatabilirim ama bunu yaptığımda bunun sebebi hiçbir şey hakkında övünmek istemem değil, sadece deneyimlerimi aktarmak” şeklinde konuştu.

NBA’de geçirdiği dönemde en unutamadığı anı da anlatan 26 yaşındaki oyuncu, “Çaylak yılımda, finallerin 6’ncı maçı için Cleveland'daydık ve NBA şampiyonu olduğumuz an, üzerinde üç sıfır bulunan saate baktım. Steph (Curry) topu havaya attı, ailem ve eşim hemen arkamdaydı ve koltuklarından inerek sahaya geldiler. Sadece onlara bakıyordum ve bu benim için bir rüya gibiydi. Asla unutamayacağım bir andı. Bu, küçük bir çocukken hayalini kuracağınız bir şey. Kaç kişi, hangi sıklıkla 'çocukluk hayalim gerçekleşti' diyebilir? Hala o takım arkadaşlarımın birçoğu ile iletişim halindeyim, bazıları şimdi farklı takımlarda ya da emekli oldu. Bunu yapabildiğim için minnettarım. Şu anda 26 yaşındayım ve şu ana kadar NBA'de dört yıl oynayıp, üç kez NBA Finalleri'ne gidebildim. Bizler çok çalışıyoruz, taraftarlar bizi sahada sadece 40 dakika görüyorlar. Hayatımız boyunca saatlerce antrenman yapıyoruz. Bu yüzden, o dönemlerde çok fazla oynayamamış olsam da, bu pozisyonda olduğum için çok minnettarım. Umarım burada daha fazla başarı yaşayabilirim, hayalim Beşiktaş’ta bir şampiyonluk daha kazanmak” dedi.

İlk olarak geçen yıl Avrupa'da, Auxilium Torino'da bir sezon forma giyen ve ardından Beşiktaş'a gelen McAdoo, Avrupa’ya, oyun kurallarına, Beşiktaş ve İstanbul’a uyum sürecinden de bahsederek şu açıklamalarda bulundu:

“ Annem ve babam yurtdışında profesyonel basketbol oynadı, hem de birçok insanın bildiği gibi Bob amcam uzun bir süre NBA'de oynadı ve Avrupa’ya geldi. Bu yüzden NBA olmasa da, Avrupa’nın her zaman yapabileceğim bir şey olduğunu biliyordum. Buradaki rekabet seviyesi harika, harika ligler var, bu yüzden fırsat geldiğinde tereddüt etmedim. Ama Avrupa'da oynamak alışmak zaman alıyor ve kesinlikle herkesin yapabileceği bir şey değil. Bazı oyuncular buraya Amerika'dan geliyorlar ve iki-üç ayda geri dönüyorlar. Bu yıl nihayet kuralların çoğunda rahatım. Buradaki oyunu çok seviyorum. Bazı kurallardan gerçekten hoşlanıyorum ama çok zor olan şeyler de var. Avrupa'daki oyun NBA'den çok farklı, ama güzel.”

“İstanbul'da olmak ve Beşiktaş için oynamak harika, burayı çok seviyorum. Beşiktaş çok iyi bir kulüp ve burada harika takım arkadaşlarım var. Oynamaktan ve süre almaktan zevk alıyorum. NBA'de bazen haftalarca oynamadığım dönemler oluyordu. Çünkü gerçekten çok iyi bir takımda ve Draymond Green gibi NBA yıldızlarının arkasında oynuyordum. Bu durum bir basketbolcu için zor, çünkü her zaman oynamak istiyorsunuz.”

Ribaund ve verimlilikte Beşiktaş’ın önde gelen isimlerinden olan McAdoo, her iki istatistik kategorisinde de Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin ilk 10'unda yer alıyor. McAdoo, sahada sergilediği istatistiklere yansımayan yetenekleri sorulduğunda ise, “Sahada yaptığınız bazı şeyler, yere atlamak ya da kontrolü ele almak ya da sadece topu açıktaki takım arkadaşına atabilmek gibi maçı kazandıracak hareketler istatistiklerde gözükmez. Steph Curry, Kevin Durant veya Klay Thompson'ın tüm puanları alabileceği bazı maçları vardı. Ancak onlar belki bir maçta hiç sayı almadılar ama hala oyundalardı ve takımın kazanmasına yardımcı oldular. Ben de bu deneyimleri bulunduğum gerçekten iyi takımlardan almaya ve geldiğim her takıma getirmeye çalışıyorum. Bu Beşiktaş'ta yapmak istediğim şey. Çünkü herkes kazanmak istiyor, biz kazanırsak her şey daha iyi oluyor. Eğer sonunda maçı kaybedeceksek, o maçta double double yapmak istemiyorum. Sadece takımımın kazanmasına yardım etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde, 3 galibiyet ve 6 mağlubiyet alarak şu anda D Grubu’nda 7’nci sırada bulunan takımımızın, son 16’ya kalmak için önünde 5 maçı olduğu hatırlatıldığında McAdoo, hala şansları olduğunu belirterek, “Taraftarlarımızın hayal kırıklığını anlıyorum, hem Türkiye liginde, hem de BCL'de kesinlikle daha fazla galibiyet almalıyız. Bu durum biraz sinir bozucu evet ama ben sahada kendi adıma sadece kendi hareketlerimi kontrol edebilirim. Ben de her gün sahaya çıkıp olabildiğince mücadeleci oynamaya çalışıyorum. Hayalim, sezon sonunda her iki ligde de play-off'larda oynamak. Umarım bunu yapma fırsatımız olur. Elbette zor çünkü her iki ligde de çok fazla iyi oynadığımız maçı kaybettik, ama bu da basketbolun bir parçası. Taraftarlarımıza bize verdikleri destek ve sabırları için çok teşekkür ediyorum. Bazı zorluklar yaşadık, ama daha iyi olmaya çalışıyoruz. İnşallah sezon sonunda kendimizle ve sezon sonuna kadar başardıklarımızla gurur duyacağız. Şu anda bulunduğumuz nokta bizim için son değil. İşleri yoluna koymanın bir yolunu bulacağız” dedi.

Röportaj: Sevsin Teleke / Basketbol Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

dede geçenlerde fikret kalsaydı kontratımı tamamlayacaktım ama fikret gidip yeni yönetim gelince ve benle hiç görüşmeyince gitmeyi kafaya koydum baskonyadanda teklif gelince hemen sıvıştım die açıklama yapmış. yeni yönetimin en elle tutulur icraatlerinden biride dedeyle muhatap olmamak olmuş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

dede geçenlerde fikret kalsaydı kontratımı tamamlayacaktım ama fikret gidip yeni yönetim gelince ve benle hiç görüşmeyince gitmeyi kafaya koydum baskonyadanda teklif gelince hemen sıvıştım die açıklama yapmış. yeni yönetimin en elle tutulur icraatlerinden biride dedeyle muhatap olmamak olmuş  :evillol:
Dedenin kariyerini canlandırdığımız için ömür boyu minnettar olması lazım bize. Basketbol bilmediği için koç yaptık, sahanın en iyi yerinden tüm maçlarımızı izledi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

yasak kalktı mı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

yasak kalktı mı :)
Henüz kalkmadı yasak ama kalksa da guard için ayırdığımız maaş bütçesi 60 bin dolar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yenelim  :icool:
Bu geçen haftaki maça benzemiyor. Bu maçı geçen haftaki kadroyla yenmemiz çok zor. Umarım McAdoo iyileşmiştir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu geçen haftaki maça benzemiyor. Bu maçı geçen haftaki kadroyla yenmemiz çok zor. Umarım McAdoo iyileşmiştir  :tabe:

olsun yine de yenelim :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★