Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 658469 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Şampiyonlar Ligi 7.Hafta

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 65-98 JDA Dijon

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dede bir zahmet git artık. Senin kadar kötü takım kulüp tarihinde kurmadı hiçbir koç  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç Sonucu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Firet Orman ve yönetiminin yaptıklarını temizlemeye yıllarımızı harcayacağız anlaşılan  :money:

Beşiktaş Basketbolunda değişim rüzgarları esse bile, iş dönüp dolaşıp Kumuşoğlu'nun hoca ile yaptığı saçma sapan kontratta tıkanıp kalıyor. Babasının parası gibi harcamışlar. Şimdi çık çıkabilirsen o kontrattan. Bu derece amatörce bir yönetim görmedim. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Maç Sonucu

oha farka bak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Firet Orman ve yönetiminin yaptıklarını temizlemeye yıllarımızı harcayacağız anlaşılan  :money:

Beşiktaş Basketbolunda değişim rüzgarları esse bile, iş dönüp dolaşıp Kumuşoğlu'nun hoca ile yaptığı saçma sapan kontratta tıkanıp kalıyor. Babasının parası gibi harcamışlar. Şimdi çık çıkabilirsen o kontrattan. Bu derece amatörce bir yönetim görmedim. (via. Metin Sönmez)

f.orman tarihin gördüğü en kötü başkan olarak anılacak bu gidişle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

:s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

oha farka bak
Dedemiz bir şey deniyor. Her şeye şanssızlık diyen birisini başımıza getirenler utansın  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuna bak Kandemir'in geleceğine sevinir olduk  :money:

Hocanın sözleşme şartlarını sadece aldığı maaş olarak düşünmeyin. 400 bin dolar maaşın yanında 100 bin dolarlık ek bir külfet daha var. Dolayısıyla süreç hızlı gelişemiyor. Ahmet Kandemir’in süreci kısmen doğru ama hem o hem Burak Bıyıktay bence olmaz. O konu netleşince bazı şeyler hızlanabilir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Dedemiz bir şey deniyor. Her şeye şanssızlık diyen birisini başımıza getirenler utansın  :money:

ben f.ormanın utanma duygusuna haiz olduğunu sanmıyorum

göndermezsek daha kötü günler bizi bekliyor. :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

göndermezsek daha kötü günler bizi bekliyor. :tabe:
Sana maç öncesi yenilmek iyi diyordum ama bu kadar fark beklemiyordum 2. Lig takımı diyebileceğimiz bir takımdan  :tabe: Dede beni gönderin demiş resmen. Tabi karşılığını istiyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben f.ormanın utanma duygusuna haiz olduğunu sanmıyorum
Senelerdir burada bir şeyin değişeceğini bekliyorum. Her sene bir önceki seneye göre daha kötü oluyor. En son saçma sapan bir koç buldular. O kadar kötü ki kariyerinde iyi işler yapmasına rağmen yaklaşık 2 yıldır çalışmayan birisi. Bizimkiler zorla ikna ettiler. Sonra geldi ilk senesinde oyuncuların gayretiyle play-off yaptı. Ancak çağ dışı oyunu ile gönderilmeli dedi herkes. Bizimkiler ne yaptı? Koç olmasa lig düşerdik, kesin kalmalı dediler ve yüklü maaş verip ikna ettiler. Adam emekli olmak isterken koç oldu. Sonuç olarak şimdi göndermeye uğraşıyoruz. Bence artık utanmalılar basketbol bilginleri  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sana maç öncesi yenilmek iyi diyordum ama bu kadar fark beklemiyordum 2. Lig takımı diyebileceğimiz bir takımdan  :tabe: Dede beni gönderin demiş resmen. Tabi karşılığını istiyor  :money:

Evet demiştin ama ne hoca gitti fark yediğimiz ile kaldık  :ebebe:

Çevrimdışı mylife1903

Oooo uyuz ahmet

Gelsin baslasin hemen, enazindan isyan eder ona buna saldirir hirs yapar

Biyiktay olmaz ya cok efendi adamdir o
Obradovixi gordum gecen yutuota basketciye ahaha lanet olasi hepiniz lanet olunuz falan diyordu
Hoca odur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oooo uyuz ahmet

Obradovixi gordum gecen yutuota basketciye ahaha lanet olasi hepiniz lanet olunuz falan diyordu
Hoca odur
Dede kenarda en iyi yerden film gibi maçı izliyor. Bundan kötüsünü görmedik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Dede kenarda en iyi yerden film gibi maçı izliyor. Bundan kötüsünü görmedik  :tabe:

Ufuk Sarıca hocayı bile özledim  :bawling:

Çevrimdışı worns

Oooo uyuz ahmet

Hoca odur

Aynen abi bu yoklukta ahmet iyidir. iki kavga çıkarır aksiyon olur en azından.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen abi bu yoklukta ahmet iyidir. iki kavga çıkarır aksiyon olur en azından.
Ahmet Kandemir en azından Lofton gibi ucuz Avrupa'da iş yapacak yıldızları bulabiliyor kolejden :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ufuk Sarıca hocayı bile özledim  :bawling:
Nankorlukte ayri seviye
Yahu final oynadik ufukla

Napacak bizim tkaim nba falan mi gidip oynasin

Hepintopu 1 kupa hatirliyom
Bi de 75de almisiz fgaliba

Fazla zorlamaya gerek yok
Kendinizi hirpiyonuz
Playoff basaridir bizim icin

Mesela ben im en sevdigim zaman bilgilinin ilk yiliydi galiba
Sut tufan falan subyandi komple subyan idmanyuddu takimi ile cikmistik bud elet vardi galiba tek yabamci superdi. Tarafatr arkasindaydi. Gecen mevzu yapan inan koc muydu neydi o da varid galiba takimda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nankorlukte ayri seviye
Yahu final oynadik ufukla

Napacak bizim tkaim nba falan mi gidip oynasin

Hepintopu 1 kupa hatirliyom
Bi de 75de almisiz fgaliba

Fazla zorlamaya gerek yok
Kendinizi hirpiyonuz
Playoff basaridir bizim icin

Mesela ben im en sevdigim zaman bilgilinin ilk yiliydi galiba
Sut tufan falan subyandi komple subyan idmanyuddu takimi ile cikmistik bud elet vardi galiba tek yabamci superdi. Tarafatr arkasindaydi. Gecen mevzu yapan inan koc muydu neydi o da varid galiba takimda
Şampiyonluk senesi hariç en iyi dönemimiz El Amin'in oynadığı ilk dönemdi  :tabe: Böyle yıldız tek başına harikalar yaratan oyuncular iş yapıyor bizde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

hayatımda ilk kez basketbol izlediğim sene galiba. bud eley hakikaten manyaktı. bi de blackwell vardı sanki iki yabancı. mütevazı ve güzel takımdı.

Çevrimdışı worns

Ahmet Kandemir en azından Lofton gibi ucuz Avrupa'da iş yapacak yıldızları bulabiliyor kolejden :tabe:

Bütçeye oranla her zaman dişli takım kurar. Bize böyle koçlar lazım. Zaten yarışmacı olacak bütçe yok bir de bütçeye göre bile verimsiz takım çıkması iyice batırıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütçeye oranla her zaman dişli takım kurar. Bize böyle koçlar lazım. Zaten yarışmacı olacak bütçe yok bir de bütçeye göre bile verimsiz takım çıkması iyice batırıyor.
Ahmet Kandemir gösterişsiz kadro kurup başarı yakalayabilir ama şampiyonluk getirmez kurduğu yapı. En fazla play-off yarı finali yaparsın. Bunun için Burak Bıyıktay - Ahmet Kandemir ikilisini birlikte getirmeye çalışıyoruz herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★