Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 659568 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Spiker ve yorumcu da nedense hep bize düşman oluyor.

hakemler iyi niyetli değiller.

Koç uyuyor yine maça ortak etti rakip takımı.
Tufan Ersöz diye bir şikeciyi yorumcu yapmışlar. Ötesi yok. Spiker konusunda zaten Türkiye'den bir tane düzgün adam zor çıkıyor. Çıkanların da ayağını kayırıyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Tufan Ersöz diye bir şikeciyi yorumcu yapmışlar. Ötesi yok. Spiker konusunda zaten Türkiye'den bir tane düzgün adam zor çıkıyor. Çıkanların da ayağını kayırıyorlar  :tabe:

yazık gerçekten hele geçen fener ile oynarken acaba biz yabancı bir takımmıyız filan diye sorguladım bi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jordan Theodore'u isteyen varsa direk göndermek lazım ama yoktur. Tempolu oyun için çok kötü bir guard  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 66-47 Frutti Extra Bursaspor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş düşmanı olmayan hakem yoktur, Beşiktaş maçı yönetmemiş hakem vardır. Hayatımda bu kadar kötü hakemleri üst üste izlemedim  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jordan Theodore kadar takıma zarar veren yok şu an takımda. Eline aldığı tüm topları domine ediyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş düşmanı olmayan hakem yoktur, Beşiktaş maçı yönetmemiş hakem vardır. Hayatımda bu kadar kötü hakemleri üst üste izlemedim  :money:

bunlar katil hakem filan değil  :steamed:

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunlar katil hakem filan değil  :steamed:
Bursa'yı oyuna dahil etmeye çalışıp durdular maç boyunca  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz kenardan yedekleri almışken Bursa as kadrosu ile hala sahada olması tam bir gülünç durum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 80-59 Frutti Extra Bursaspor

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar saçma bir pozisyondayız ki 20 sayı fark attığımız Bursa ligde hala üstümüzde yer alıyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

kazandık  :bandit:

hakemlere rağmen

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın en güzel hareketlerinden. Milli takıma çağırılmayacak iyi oynayan oyuncularımızdan Burakcan Yıldızlı  :tabe: Sezon başından beri yüzde 47 ile üçlük atması da baya iyiymiş. Son dönemde Türk basketboluna oyuncu yetiştiren bir takım haline geldik. Yeter ki  oyuncular elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsınlar. Biz fazlasıyla süre veriyoruz zaten. Umarım gençler takm seçerken paradan çok böyle süre verip geliştirebilecek takımları seçerler  :tabe:

https://twitter.com/tivibuspor/status/1196077164141129730

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dedemiz biraz geç öğrendi. Umarım sezon sonuna kadar unutmaz. Sezon sonu aramızda olacağını düşünmüyorum  :tabe:

Alıntı
Takım tempo Basketbolu oynamaya gayret gösterince, aslında defektlerini kapatmışta oluyor. Zatı muhterem hoca efendi 1.5 yıl boyunca şunu bir türlü anlayamadı. Ligi tanıdım hareketli uzun almayalım diyorsun ama adamıilk beş başlatmıyorsun. Gerçekten garip işlerle sezon ilerliyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada ismet de büyük kayıp milli takım için, oyun kurabilen bi şutör yok Scot dışında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada ismet de büyük kayıp milli takım için, oyun kurabilen bi şutör yok Scot dışında.
Mili takımı düşünen kim? Mili takımı düşünseler Hidayet Türkoğlu gibi vefanın anlamını bilmeyen bir cahili basketbol federasyonun başına getirmezlerdi. Maksat oyuncu yetiştirmek olsaydı yetenekli çok oyuncuya sahibiz zaten. Basketbolda alt yapıdan başlayan bir torpil sistemi var. O yok olmadan hiç bir şey değişmez. Bakma milli takım da göründüğünden kötü durumda. Zaten antranör diye biri var takımın başında ama daha turnuvada hedef maçın ne olduğundan haberi yok  :money: İsmet Almanya milli takımını seçerek en doğru kararı vermiş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

NBA takımlarından Houstan Rockets'ın genel menajeri: "Bu coşkuyu bu akşam sizden bekliyorum."

https://twitter.com/dmorey/status/1196432023352758274

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bursaspor maçı özeti  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★