Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 660028 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kadro sakatlıklarla daralmaya devam ediyor. Belki koçun saçma rotasyonuna bir çözüm olabilir bu üzücü sakatlıklar  :tabe:

https://twitter.com/BjkBasket/status/1190563228197310464

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 .Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 17-19 Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takım izlenmeyi hak etmiyor. Guardımız topu yarı sahayı geçirip birine veriyor. O da bire bir oynuyor. Bu ne şimdi? Lise basketbol takımları bile set oynuyor. Bir tane bile setimiz yok mu? Tüm takım yerinde sabit durup bire bir mi oynayacağız sürekli? Ömer Utku Al iyi savunma yapıyor olabilir ama hücumda boş şutları bile atmaya korkuyor. Böyle takım olmaz. Böyle koç hiç olmaz. Fikret Orman seni ve ekibini hürmetle selamlıyorum. Daha iyisini yapamazdınız  :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 41-48 Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 60-62 Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Mustafa,koçun gitme ya da gönderilme durumu yok mu?

Çevrimdışı ALDENYX

+ Tüm yabancilar
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her zamanki gibi koça dünya para bağladık ve gönderemiyoruz. Avcı için geçerli olan durum Ivanovic için de geçerli. Resmen Fikret Orman Joker gibi gülerek istifa etmiş. Beşiktaş'a çok faydası olmuş olabilir ama aldığından kötü bırakmak da yaptığı her şeyi benim için bitirdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

+ Tüm yabancilar
Yabancılara suç bulamıyorum. Koçumuz Ivanovic ve guardımız Jordan Theodore'a o kadar fazla maaş verdik ki kalan bütçe ile ancak bu oyuncuları alabildik. Maaşları az ama bütçeyi aştık yine. Kim yüzünden yaşandı bunlar? Cihat Kumuşoğlu diye finansçıdan bozma yönetici yüzünden tabiki. Adam basketboldan anlamıyor olabilir ama finanstan da anlamamasını hiç beklemiyordum. Kadın basketbolu da rakiplerimizin alt yapısı yapması olayına hiç girmiyorum. Tam bir rezalet var. Benden bu durum temizlenmeden kimse basketbol için destek beklemesin. Güzelim basketbol şubesini ne hale getirdiler...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık o kadar sıkıldım ki sürekli yenilelim de belki utanır da istifa ederler diyorum  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Her zamanki gibi koça dünya para bağladık ve gönderemiyoruz. Avcı için geçerli olan durum Ivanovic için de geçerli. Resmen Fikret Orman Joker gibi gülerek istifa etmiş. Beşiktaş'a çok faydası olmuş olabilir ama aldığından kötü bırakmak da yaptığı her şeyi benim için bitirdi  :tabe:
Koç istifa etsin diye bekleyeceğiz o zaman..O kadar para bağladığımız oyun kurucumuz en kritik noktada 8 sn hatası yapıyor..

Çevrimdışı ALDENYX

Yabancılara suç bulamıyorum. Koçumuz Ivanovic ve guardımız Jordan Theodore'a o kadar fazla maaş verdik ki kalan bütçe ile ancak bu oyuncuları alabildik. Maaşları az ama bütçeyi aştık yine. Kim yüzünden yaşandı bunlar? Cihat Kumuşoğlu diye finansçıdan bozma yönetici yüzünden tabiki. Adam basketboldan anlamıyor olabilir ama finanstan da anlamamasını hiç beklemiyordum. Kadın basketbolu da rakiplerimizin alt yapısı yapması olayına hiç girmiyorum. Tam bir rezalet var. Benden bu durum temizlenmeden kimse basketbol için destek beklemesin. Güzelim basketbol şubesini ne hale getirdiler...
oyunkurucu hocadan önce gitmeli :bandit:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç istifa etsin diye bekleyeceğiz o zaman..O kadar para bağladığımız oyun kurucumuz en kritik noktada 8 sn hatası yapıyor..
Adam geçen sene gideyim dedi bırakmadılar. Sene sonu kalmak istemedi. Fazla para verip ikna ettiler. Şimdiki yönetim gönderir mi bilmem. Özellikle de futbol takımı ve ekonomik durumumuz malumken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

oyunkurucu hocadan önce gitmeli :bandit:
Jordan Theodore Banvit'ten gittikten sonra bir daha hiç iyi oynayamadı. Biz de boştaki oyuncuya kimse istemezken sırf ikna etmek için bütçenin çeyreğini verdik. Şİmdi gönderelim diyorsun. Sence gönderebilir miyiz?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Kendi sahamızda yüzde 45 ile serbest atış attık ve gayet doğal olarak yenildik..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Sigorta 84-87 Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kendi sahamızda yüzde 45 ile serbest atış attık ve gayet doğal olarak yenildik..
Keşke tek kaybetme nedenimiz o olsa da günümüzde değildik deyip bahane bulsak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Size acı gerçeği söyleyeyim. Oynadığımız takım ligin en kötü takımı. Üstelik ligin en kötü koçuna sahipler. Her takımdan fark yediler şimdiye kadar. Biz ne yaptık maçın başından sonuna geri götürdüğümüz gibi bir de kaybettik. Diyeceklerim bu kadar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çözüm belli. Uygulayabilecek bütçe yok...

Alıntı
Dörtte dört yapılacak fikstürde dörtte sıfır yaptık, üstelik sonuncusu iç sahada Büyükçekmece mağlubiyeti. Koçu ve bazı oyuncuları göndermek için tam olarak ne olması gerekiyor acaba?

Bu koçu geçen yıl haydi isimli ve gelebilecek az isim var diye getirdik, geçen yıl durumunu gördükten sonra bu yıl hangi mantıkla devam edilir, bir de bu kadar para verilir?Haydi devam da etti diyelim, transferde her şey nasıl ona bırakılır? Transfer döneminde hangi kariyerle bize geldiklerini anlamadığımız iki isim vardı, bunlardan birisi koçun vatandaşı diğeri de menajerlik şirketinin oyuncusu. Koç ve bu iki oyuncu daha fazla zaman kaybedilmeden gönderilmeli, yoksa iş işten geçmiş olacak. Theodore da takıma çok zarar veriyor ama kontratı ağır ve en azından bir potansiyeli var normalde.Gönderip yenisini getirip zarar etmektense yeni koç ile çıkış bekleyebiliriz ondan.

Ivanovic gitsin de gelecek olan koçun kim olacağı bile önemli değil. Herhangi bir koç, skorer bir 2 numara, şutör bir 4 numara, McAdoo arkasında geçen yılki verimiyle Samet ve toparlanmış bir Theodore şu anki sorunlarımızın hepsini çözer ama bunları yapabileceğimiz konusunda pek umudum yok maalesef.Gitmesi gereken iki oyuncu ucuz olduğundan gönderilebilir ama yerlerine yenilerini almak ve bu kontratla koçu göndermek yönetime ağır gelecektir büyük ihtimalle. (via. Barış Arıbal)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Çözüm belli. Uygulayabilecek bütçe yok...
başkan neden harekete geçmiyor abi? sözde yeni yöneticiler gelmişti şubeye
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkan neden harekete geçmiyor abi? sözde yeni yöneticiler gelmişti şubeye
Futbol bu haldeyken ve Ivanovic'in yüksek kontratı ortadayken bu yönetimin önceliği değil. Yine bir sonraki sezon daha iyi olacak diye bekleyeceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★