Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444, kartalizma190399, Akil Emre, kahyaoglueren ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 661239 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

Bizi sahipsiz bırakanlar lütfen unutulmasın. Şimdi birisi başkan adayı oldu. Hemen onu seçeriz biz  :ebebe:
Ama taraftar haksız Mustafa abi, her zaman haksızız biz ne biliriz yav

Çevrimdışı MUSTAFA_

Acilen gotcher ve Djurusic ten kurtulmamız gerek yoksa yine bir sezon çöp olacak, ki koçtan zaten gerekliydi ama tazminat :(
Şu an içinde bulunduğumuz sorunun temel sebebi koç. Kadrodan ne kadar kötü kullanılırsa, o kadar kötü kullanıyor. Bunu sadece biz görüyoruz ama koç pırlanta gibi. Biz basketboldan ne anlarız? Önce gidip borcumuzu ödeyelim  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ohh sakatlık ayağına maçı soğut, tam gs işi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ama taraftar haksız Mustafa abi, her zaman haksızız biz ne biliriz yav
Biz kim olduğumuzu hatırlatmadan bu düzen değişmez. Gerçi buna da karşı çıkanlar var. Biz hiç kimseyiz. Sadece spor izleyip zevk almaya çalışan bireyleriz. Takım tutmak bizim neyimize  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ohh sakatlık ayağına maçı soğut, tam gs işi.
Şu sert savunmayla sadece 2 fauldeler. Biz faul hakkımızı doldurduk. Maçı soğutsalar ne olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın başından beri köşeleri riske ediyoruz savunma yaparken. GS de yüksek yüzdeyle atıyor. Savunma yapmak, plan değiştirmek gibi bir şey yaptığımız yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Galatasaray Doğa Sigorta 74-65 Beşiktaş Sompo Sigorta

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böylece bugün çıktığımız tüm derbileri kaybettik. Neyse alışığız biz. Zaten amatör şubeleri kim izliyor. Biz de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ah Jason Rich gibi bi oyuncuyu kaçırdık, dusko hocanın sisteminde bile parlıyordu adam ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bu sezon ilk kez bir maçımızı izledim. Aslında kadroda umut verici parçalar var ama ligin yapısını düşününce yıllardır ortalama kadrolar kurup dağıtmak dışında bir plana sahip olmayışımız çok garip. Hiç üzerine düşünülmüyor bu şubenin.

İvanovic zaten baştan hata. Adam Avrupa Basketbolu'nda yıllardır tutunamıyor artık. Bu kadar zaman ne bekliyoruz o da manasız.

Klasik bir sezon olur. Play off'lara kalıp kalamayacağımızı bir kaç maç belirler gibi göründü gözüme tablo.

Fikret Orman döneminin en büyük başarısızlıklarından biridir basketbol şubesi. Ondan önce 2-3 sezon belki yarısı salonda maç kaçırmadan izlediğim takımın senede 2 maçını zor izliyorum artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün deyinmediğim bir konu vardı. Belki ben kuruntu yapıyorumdur dedim. Ancak sosyal medyaya baktığımda gerçek olduğunu farkettim. Amigo spiker ve yorumcularla gerçekten çok zevkli oluyor maç izlemek. Kim düşündüyse tebrikler. Sayelerinde maçları sessiz izliyorum.

https://twitter.com/antieyyamist/status/1183045313545822211

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Dün deyinmediğim bir konu vardı. Belki ben kuruntu yapıyorumdur dedim. Ancak sosyal medyaya baktığımda gerçek olduğunu farkettim. Amigo spiker ve yorumcularla gerçekten çok zevkli oluyor maç izlemek. Kim düşündüyse tebrikler. Sayelerinde maçları sessiz izliyorum.

https://twitter.com/antieyyamist/status/1183045313545822211
Sikiper firansiz oluyor biz dedigi istanbul senjermen onlar dedigi besiktas turk takimi iste

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol bilmemek  :money:

Şutu olan Goetcher! 3 maçta, 3 sayı ortalaması yakalayıp 3/11 saha içi isabet ile oynadı. Yine şutu yok denilerek alınmayan Dj Kennedy ise bugün dahil 3 maçta 10 sayı ortalaması yakalayıp 11/18 saha içi isabeti oynadı. Turhan Koray ve Cihat Kumuşoğlu'nun Basketbolla imtihanı. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Özür beklemiyorum ama salona alınmama konusunu bekliyorum. Beklemek de hakkım. Ne işi var başka takımın amigolarının bizim salonumuzda  :bandit:

Alıntı
Tivibuspor spikeri dün yediği halttan sonra halen özür dilememiş sanırım. Yönetim bu arkadaşı akatlara inşallah sokmaz bir daha. Gitsin tuttuğu takımın maçlarını anlatsın. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Şampiyonlar Ligi

1. Çeyrek Sonucu

Paok 17-16 Beşiktaş Sompo Sigorta

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Şampiyonlar Ligi

İlk Yarı Sonucu

Paok 33-32 Beşiktaş Sompo Sigorta

Beşiktaş Tarihi
★★★