Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444, kahyaoglueren ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 662604 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı tangaz

Şu anki koçumuz bir garip adam. Geçen sene herkese eşit süre veriyordu. Hatta as oyuncuları yedeklerden fazla oynatıyordu. Pek bir şey anlamayabilirsin. Bu sene son hamlelerde adı geçen oyuncular gelirse 4 kupalı sezondan sonra en iyi kadro oluyor. İzlemesi zevk veren bir takım olma ihtimalimiz yüksek. Takımda atletik ve yetenek seviyesi yüksek oyuncu sayısı fazla olacak.

oyunu sistemi yorumlayamam ama oyuncuları analiz ederim hepsi de tutar  :bandit: tomsonun notunu 5 dk.da vermiştim hatırlarsan :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaptığı eleştiriye katılmasam da iyi bir skorere de ben fitim. Ancak tartışılmayacak biri olmalı. Takımda yeterince topla oynayan oyuncu var. Bizim en az 2 tane nokta şutöre ihtiyacımız var. Dj  Kennedy i alırsak da bizim defolarımızı (özellikle ribaund konusunda) kapatacağını  düşünüyorum. Yerli iyi şutörler var hala piyasada. Bana Dj + 2 yerli şütör daha mantıklı geliyor. Umarım gerçekleşir

1 yabancı ve 2 yerli transferi daha bekliyorum. İdman yapmaya bile yeterli oyuncu yok takımda. Bu işin sakatlığı vs. var. 
DJ Kennedy gündemde ama halen skorer bir kısa arıyorlar. Halbuki topu yere vuracak adam yok takımda. Bence organizasyon anlamında defektleri olan bir kadro oluyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

McKissic, Nemanja Djurisic, Jordan Theodore, İsmet Akpınar ve James Michael McAdoo'yu katan siyah beyazlılar, bir transferi daha bitirmek üzere.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Siyah beyazlıların Birkan Batuk'u transfer gündemine aldığı öğrenildi.

Beşiktaşlı yetkililerin 30 yaşındaki oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü ve büyük oranda anlaşma sağlandığı belirtildi.

3 numaralı pozisyonda oynayan Birkan Batuk, geçen sezonu Pınar Karşıyaka'da tamamlamıştı.

Tecrübeli basketbolcu, Pınar Karşıyaka dışında Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş formaları da giydi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birkan Batuk yerli piyasasında alabileceğimiz en iyi isimlerden biri. Alırsak yerli rotasyonu için iyi bir hamle yapmış oluruz. Ancak bu seneki durumumuzu Dj Kennedy tercihimiz belirleyecek gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Birkan Batuk yerli piyasasında alabileceğimiz en iyi isimlerden biri. Alırsak yerli rotasyonu için iyi bir hamle yapmış oluruz. Ancak bu seneki durumumuzu Dj Kennedy tercihimiz belirleyecek gibi  :tabe:
hoydaa hani bu branş çöktüydü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

McKissic, Nemanja Djurisic, Jordan Theodore, İsmet Akpınar ve James Michael McAdoo'yu katan siyah beyazlılar, bir transferi daha bitirmek üzere.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Siyah beyazlıların Birkan Batuk'u transfer gündemine aldığı öğrenildi.

Beşiktaşlı yetkililerin 30 yaşındaki oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü ve büyük oranda anlaşma sağlandığı belirtildi.

3 numaralı pozisyonda oynayan Birkan Batuk, geçen sezonu Pınar Karşıyaka'da tamamlamıştı.

Tecrübeli basketbolcu, Pınar Karşıyaka dışında Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş formaları da giydi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER
Pota dövmeye devam etmezse iyi transfer olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pota dövmeye devam etmezse iyi transfer olur.
İstatistiklerine baktım geçen sene yüzde 31 ile atmış üçlük  :tabe: Bunu yüzde 40 a çekebilirse bize yeterli olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoydaa hani bu branş çöktüydü
Daha son ekleme yapılmadı. Soru işaretleri çok. 4 ve 5 numaraya aldığımız oyuncuların ne vereceği belli değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, Yeni Sezon Hazırlıklarına 18 Ağustos'ta Başlayacak
Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 18 Ağustos Pazar günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

2019-2020 sezonu öncesinde; Jordan Theodore, Shaq McKissic, Nemanja Djurisic, James Michael McAdoo ve İsmet Akpınar ile kadrosunu güçlendiren Burak Can Yıldızlı, Ömer Utku Al ve Samet Geyik ile sözleşme yenileyen siyah-beyazlılarımız, A Takıma yükselen Can Kaan Turgut, Ege Cem Sun ve Çağdaş Kayabaşı ile yeni sezon hazırlıklarına 18 Ağustos Pazar günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

18 Ağustos Pazar günü çalışmalarına başlayacak siyah-beyazlılarımız, 21 Ağustos’ta kamp çalışmaları için Kartepe’ye hareket edecek. 1 Eylül’e kadar hazırlıklarını Kartepe’de sürdürecek olan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 5-8 Eylül tarihleri arasında; Tofaş, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji, Unics Kazan ve Monaco’nun yer aldığı GSA-Smart Casual Cup 2019’da mücadele edecek.

11 Eylül’de Fransa’ya gidecek olan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, 12-15 Eylül tarihleri arasında Pro Stars Basketbol Turnuvası’na katılacak. Organizasyonda ekibimizin yanı sıra; Maccabi Tel Aviv, Le Mans, Cholet Basket, Strasbourg ve Metropolitans 92 takımları yer alacak.

Son olarak 18-21 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek TUBAD Turnuvası’na katılacak olan Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımız, organizasyonda Galatasaray Doğa Sigorta, Türk Telekom ve Banvit ile karşılaşacak.  (bjk.com.tr)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Dj Kennedy transferi olursa koç büyük ihtimal Dj Kennedy'i ribauntlardaki etkinliği yüzünden 4 numarada kullanacaktır diye düşünüyorum.

Beşimiz de şu şekil olur

Thedore

Birkan

McKissic

Dj Kennedy

McAdoo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dj Kennedy transferi olursa koç büyük ihtimal Dj Kennedy'i ribauntlardaki etkinliği yüzünden 4 numarada kullanacaktır diye düşünüyorum.

Beşimiz de şu şekil olur

Thedore

Birkan

McKissic

Dj Kennedy

McAdoo
2 numarada Birkan yerine İsmet'i görürsek şaşırmam. İsmet de gayet iyi şut konusunda  :tabe: Dj Kennedy joker olacak bir oyuncu. Nereye koysak oynar. Ancak bizim son tercihimizmiş. Daha şutör takımı taşıyabilecek bir oyuncu bakıyormuşuz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün Birkan için bir şeyler duymuştum hatta atıcı lazım diye gevelemem biraz ondandı ama biz onun birinci tercihi değiliz. Telekom ve Bahçeşehir devrede. Şuanda oyuncu yurt dışında tatilde. Döndükten sonra bazı şeyler netleşir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

birkan'la 2 numara transferi bu hafta açıklanırmı ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

birkan'la 2 numara transferi bu hafta açıklanırmı ?
Kampa kadar transferleri tamamlarız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

sinan güler fenerbahçeden ayrılmış yerli olarak düşünülürmü bütçe yetermi ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

sinan güler fenerbahçeden ayrılmış yerli olarak düşünülürmü bütçe yetermi ?
Ben gelmesini istemem. Bütçeye de uymaz bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

dj kennedy transferi bitti diyorlar dogrumu bilgisi olan varmı ??

Çevrimdışı MUSTAFA_

dj kennedy transferi bitti diyorlar dogrumu bilgisi olan varmı ??
Ben hiçbir yerde böyle bir haber görmedim. Sen nereden gördün?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımımız son olarak 18-21 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek TUBAD Turnuvası’na katılacak. Beşiktaş Sompo Sigorta takımımız, organizasyonda Galatasaray Doğa Sigorta, Türk Telekom ve Banvit ile karşılaşacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık turnuvaları  :)

5-8 Eylül: GSA – Smart Casual Cup - Antalya
11-14 Eylül: Pro Stars Basketbol - Fransa
18-21 Eylül: TUBAD Turnuvası - İstanbul

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kampa kadar transferleri tamamlarız  :tabe:

:nerd: kampa kadar transferi tamamlamak! fitbolun suçu ney
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

:nerd: kampa kadar transferi tamamlamak! fitbolun suçu ney
Burası basketbol sayfası. Burada gerçekten transfer hiç bitmiyor. Neredeyse sene boyunca transfer yapabiliyorsun. Ayrıca transfer yapmazsak antreman yapacak yeterli oyuncumuz yok. Oyuncularımızın bir kısmı milli takımlarında olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sinan Güler geri dönecek galiba bize Metin abi resmini paylaşmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sinan Güler geri dönecek galiba bize Metin abi resmini paylaşmış.
Bizden gittiğinde çok üzülmüştüm. Bu üzüntüm nefrete dönüştü. Gelsin istemiyorum ama takım için iyi hamle olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

dj kennedy, sinan güler, oguz savaş, birkan batuk bu oyunculardan hangilerinin gelme olasılıgı daha yüksek ??