Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 663365 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi MUSTAFA_

Borçları ödemeye başlamadığımız sürece sıkıntılar devam edecek  :tabe:

Aldığımız değil ama ilgilenip alamadığımız isimlerin bir listesini yapsak sanırım bir takım oluşturabilirdik  :)

Hoca kendi açısından doğru yapmış olabilir ama kulübü hiç düşünmemiş. Gerçekten çok zor durumdayız. Hiç bir oyuncu gelmek istemiyor. 2 gün önce yine bir oyuncuya teklif yaptık, Türkiye menajeri getirmeye çalışayım ama yurt dışı menajeri vermez dedi. Nedeni ise o menajere olan borcumuz.

Edit: Türkiye'den Rautins ile ilgileniyorduk. Oda olmadı. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bütçenin yarısını iki oyuncuya vermişiz. Acayip işler yapılmış. Bu sene de görünen borçlar artacak. Keşke koçla devam etmeseydik. Koç baya sıkıntı

Bu gidişle Kyle Gibson geri döner. Bu kariyerde bir koçun nasıl oyuncu portföyü olmaz bunu da gerçekten anlayamıyorum. Yoksa 400 bin dolara Theodore'yi, 300 bin dolara Mckissic almak marifet değil. Bu kulüp ile bir sezon geçirdi Dusko Ivanovic ve durumu gördü, para sıkıntı çok büyük, yerli piyasasından sana oyuncu vermiyorlar bunu bile bile Enes'i göndermekte çok büyük hata. Benim Ivanovic'ten beklediğim yeni yüzler bulup getirmesi, parlatması idi ama sanırım oda artık bu işleri çok ciddiye almıyor maalesef. (via. Fatih Şen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Jordan Theodore resmi olarak açıklandı.

Jordan Theodore Beşiktaş Sompo Sigorta’da Beşiktaşımıza hoş geldin @J__Theo25
#Beşiktaş

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1154666441104416769?s=19

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Sigorta takımımız, BGL takımımızda forma giyen 2000 doğumlu oyuncular Çağdaş Kayabaşı, Ege Cem Sun ve Can Kaan Turgut ile 2+1 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

İsmet Akpınar hayırlı olsun. Yanlışlıkla iyi kadro kuracağız gibi bu sene umarım maaşları zamanında öderler. İsmet hamlesi ile yabancı iki numara almak yerine 4 numaraya atletik bir yabancı alıp Djurusic'i rotasyon oyuncusu olarak kullanmak daha mantıklı olacaktır.

Çevrimdışı kartalbasket

İsmet Akpınar hayırlı olsun. Yanlışlıkla iyi kadro kuracağız gibi bu sene umarım maaşları zamanında öderler. İsmet hamlesi ile yabancı iki numara almak yerine 4 numaraya atletik bir yabancı alıp Djurusic'i rotasyon oyuncusu olarak kullanmak daha mantıklı olacaktır.

samet kardeşim kaynak ?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Samet Geyik ile tekrar anlaşma şansımız belirdi. Hatta bu konuda daha avantajlı gibiyiz.

Kenan konusu ise halen ortada. Kalma şansını düşük görüyorum. (Metin Sönmez)

Çevrimiçi MUSTAFA_

Güzel haberlerin gelmeye başladığı bir şube mi oluyor  :ebebe:

İsmet Akpınar yarın veya salı günü bir aksilik olmazsa bitecek.

5 numara içinde benzer bir durum var. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içinde oda netleşmiş oluyor. Az sabır  :) (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

ismet akpınar'la kaç senelik anlaştık ?

Çevrimiçi MUSTAFA_

ismet akpınar'la kaç senelik anlaştık ?
Maksimum 1+1 bekliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Maksimum 1+1 bekliyorum  :tabe:

opsiyon olursa süper olur valla

Çevrimdışı kartalbasket

birkan batuk bizemi geliyor karşıyakadan ayrılmış...

Çevrimiçi MUSTAFA_

birkan batuk bizemi geliyor karşıyakadan ayrılmış...
Sakin. Onu alacak bütçemiz yok bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Sakin. Onu alacak bütçemiz yok bence  :tabe:

Tamam abim sakinim 😊

Çevrimiçi Samet Ç

One more Turkish transfer! Ismet Akpinar is the new player of Besiktas! #BeoBasket (@MiskoRaznatovic)

Çevrimiçi MUSTAFA_

One more Turkish transfer! Ismet Akpinar is the new player of Besiktas! #BeoBasket (@MiskoRaznatovic)
Hayırlı olsun. Sırada 3-4 oynayabilen şutör bir oyuncuyla 5 numara kaldı. Eğer bu bölgelere atletik oyuncular almaya başarırsak acayip takım oluruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Jordan Theodore - İsmet Akpınar - Shaquielle McKissic üçlüsü çok heyecan verici bir üçlü oldu. İnşallah bu üçlüye uyum sağlayacak iki yabancı seçeriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Jordan Theodore - İsmet Akpınar - Shaquielle McKissic üçlüsü çok heyecan verici bir üçlü oldu. İnşallah bu üçlüye uyum sağlayacak iki yabancı seçeriz.
adım adım beşiktaş state warriors oluyoruz hadi bakiiiim
bipbipbupbup

Çevrimiçi MUSTAFA_

adım adım beşiktaş state warriors oluyoruz hadi bakiiiim
Şutör bir takımdan çok atletik bir takım olursak lig için daha avantajlı oluruz. 1 tane çok iyi şut sokan oyuncu işimizi görür. Zaten İsmet de iyi bir şutör sayılır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

ooo kız ismette bitmiş :D

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bu sene iyi geliyoruz gibi  :D

5 numara için görüşmeler sürüyor, biraz sabır. (via. Fatih Şen)

2 numara içinde bir isim gündeme geldi. Oda tanıdık bir isim. Tahminim 1-2 güne yazarız onuda. İşler biraz netleşsin. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

2 numara içinde bir isim gündeme geldi. Oda tanıdık bir isim. Tahminim 1-2 güne yazarız onuda. İşler biraz netleşsin. (via. Metin Sönmez)

İsim verme şansınız yokmu 😊

Çevrimiçi MUSTAFA_

İsim verme şansınız yokmu 😊
Sabrın sonu selamettir  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

5 numara Nba çıkışlıymış