Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 663595 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı kartalbasket

Transfer bitti. Ayrıca geçen sene Karşıyaka'da oynayan Assem Marei'de bitebilir.

peki kardeşim bu kadar bütçeyi nerden buldularda bu adamları ikna ettiler ? birde jordan theodore sence ne zaman açıklanır...

Çevrimiçi Samet Ç

peki kardeşim bu kadar bütçeyi nerden buldularda bu adamları ikna ettiler ? birde jordan theodore sence ne zaman açıklanır...
Jordan Theodore 1-2 güne açıklanır. Parayı nerden bulduklarını bilmiyorum ama büyük ihtimal başkandan ek bütçe istenmiştir.

Çevrimdışı kartalbasket

Jordan Theodore 1-2 güne açıklanır. Parayı nerden bulduklarını bilmiyorum ama büyük ihtimal başkandan ek bütçe istenmiştir.

bu kadar iyi yabancı transferleri varken yerli oyuncu olarak  duşan'la can maxim'lemi oynıcaz acaba yerlilerde son durumlar nedir kenan sipahi kalacak diyorlar ne kadar dogru acaba?

Çevrimiçi Samet Ç

bu kadar iyi yabancı transferleri varken yerli oyuncu olarak  duşan'la can maxim'lemi oynıcaz acaba yerlilerde son durumlar nedir kenan sipahi kalacak diyorlar ne kadar dogru acaba?
Dusan, Can Maxim kalmıyor. Kenan'ın kalma ihtimali var maalesef. Erkan Yılmaz kadroya eklenecek Burak Can, Samet Geyik ve Ömer Utku Al elde olan yerli oyuncular. Alt yapıdan Ege Cem Sun, Can Kaan Turgut ve Çağdaş Kayabaşı rotasyona eklenecek. Belki duruma göre bir tane tecrübeli yerli oyuncu eklemesi yapabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Drew Crawford Gaziantep'e gitmiş çok iyi hamle iki numara için biz de düşünebilirdik.

Çevrimdışı kartalbasket

Drew Crawford Gaziantep'e gitmiş çok iyi hamle iki numara için biz de düşünebilirdik.

aynen kardeşim çok iyi olurdu valla karşıyaka antep ve bahçeşehir gerçekten iyi kadro kuruyorlar bu sene lig daha kaliteli olacak...

Çevrimiçi MUSTAFA_

Şube baya hareketlendi  :)

Skorer bir 2 numara ile görüşüyoruz. Ayrıca başka seçeneklerde var ama öncelik bu isimde. Marei için ilgi var ama somut bir şey yok. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Şube baya hareketlendi  :)

Skorer bir 2 numara ile görüşüyoruz. Ayrıca başka seçeneklerde var ama öncelik bu isimde. Marei için ilgi var ama somut bir şey yok. (via. Metin Sönmez)

Peki o 2 numaranın ismi ne abi bellimi ??

Çevrimdışı ALDENYX

Beşiktaş Sompo Japan'ın ABD'li gard oyuncusu Jordan Theodore'u transferi etti.
29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon AEK Athens'te forma giyiyordu.
Haber Kaynağı. ortacizgi.com ÖZEL HABER                                            Harika transfer el amin etkisi yaratacak winner bir guardımız oldu sonunda gerçi arroyo’da vardı bir beşiktaş basketbolsever olarak çok mutlu oldum.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Sompo Japan'ın ABD'li gard oyuncusu Jordan Theodore'u transferi etti.
29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon AEK Athens'te forma giyiyordu.
Haber Kaynağı. ortacizgi.com ÖZEL HABER                                            Harika transfer el amin etkisi yaratacak winner bir guardımız oldu sonunda gerçi arroyo’da vardı bir beşiktaş basketbolsever olarak çok mutlu oldum.

futboldan ümidi kesti baskete döndü herhalde yönetim.Güzel transfer.

Çevrimdışı kartalbasket

Beşiktaş erkan yılmaz transferinden vazgeçti galiba erkan banvit'e gitmiş ??

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Sigorta takımımız 11-14 Eylül 2019 tarihlerinde Fransa'da düzenlenecek olan Pro Stars Basketbol Turnuvasına katılacak. Organizasyonda takımımızın yanı sıra, Maccabi Tel Aviv, Le Mans, Cholet Basket, Strasbourg ve Metropolitans 92 ekipleri de yer alacak.

Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki grup halinde oynanacak olan turnuvada takımımız Metropolitans 92 ve Le Mans ile birlikte kırmızı grupta mücadele edecek. Takımımız gruptaki ilk maçında 11 Eylül günü Le Mans, ikinci maçında ise 13 Eylül'de Metropolitans 92 ile karşılaşacak.

Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar final oynacaklar. Turnuvanın final ve üçüncülük müsabakaları ise 14 Eylül 2019 tarihinde oynanacak.

(@BjkBasket)
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2019, 14:27:46 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş erkan yılmaz transferinden vazgeçti galiba erkan banvit'e gitmiş ??
Zaten Banvit'in oyuncusuydu

Erkan Yılmaz zaten Bandırmanın oyuncusuydu. Çıkış ücretinde bir sorun oldu. O ileride çözülebilir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Çözülmeyecek bir durum yok istekliysek

Erkan için benim duyduğum Bandırma'nın 400 bin TL (70 bin dolar) bonservis istediği çözülebilecek bir transfer. Eğer hem oyuncu hem kulüp ısrarcıysa olabilir. (via. Fatih Şen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer bitti. Ayrıca geçen sene Karşıyaka'da oynayan Assem Marei'de bitebilir.
Assem Marei Bamberg'e gitti.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Assem Marei Bamberg'e gitti.
Oraya alacağımız uzunun atletik, 2 numaraya alacağımız oyuncuda şutör olmak zorunda  :tabe: Bunları yapamazsak Jordan Theodore transferinin bir manası kalmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Sigorta takımımız, Karadağlı uzun oyuncu Marko Todorovic (2.08-1992) ile ciddi şekilde ilgileniyor. (via @thehomeofglory)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Marei için dün yazdığım gibi somut bir şey yoktu. Menajeri yazdırmış olabilir.

Skorer 2 numaralardan biri ile anlaşamadık. Koç beğenmemiş. Şuanda NBA takımlarından biri ile yaz liginde oynuyor.

Diğer seçenek ise Türkiye'den.

Yerli oyuncu konusunda ise Muhammet Baygül ile görüşüyoruz. Oyuncuyu Türk Telekomda istiyor. Şuanda onlar biraz daha yakın gibiler.

Alp Karahan içinde bir girişim olabileceğini düşünüyorum. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Sompo Sigorta takımımız, Karadağlı uzun oyuncu Marko Todorovic (2.08-1992) ile ciddi şekilde ilgileniyor. (via @thehomeofglory)
Transfer bitmeye yakın da bu Todorovic bize nasıl düştü onu çözemedim. Gerçi bize düşmeside önemli değil ne de olsa ilk yarı bitmeden maaş alamayacağı için takımdan ayrılır.  :D

Çevrimiçi MUSTAFA_

Transfer bitmeye yakın da bu Todorovic bize nasıl düştü onu çözemedim. Gerçi bize düşmeside önemli değil ne de olsa ilk yarı bitmeden maaş alamayacağı için takımdan ayrılır.  :D
Bu transferi koçun menajeri yürütüyormuş. İspanya gibi ligde ortalama 16 verimlilik puanı ile oynayan adam bize gelecek deseler inanmazdım. Baya ilginç bir dönemden geçiyoruz. Kaç ay dayanabileceğiz maaşlara? En büyük merak konusu bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Bu hafta içi açıklanacak transfer varmı ?

Çevrimiçi MUSTAFA_

Geride kalan sezonda Asseco Gdynia forması giyen Josh Bostic, menajerler tarafından önerilmiş kulübe. Dusko hocanın kararını bekliyorlarmış. 2-3 oynayan 32 yaşındaki oyuncu; Eurocup'ta 16.4 sayı, 3.4 ribaund ve 3.4 asist, Polonya Ligi'nde ise 17.5 sayı, 4.2 ribaund ve 3.1 asist ortalamaları ile sezonu kapatmıştı. Bu arada maliyeti de Djurisic ile aynı Bostic'in. (via. Ferhat Yeşiltaş)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Ratiopharm Ulm forması giyen İsmet Akpınar'ı gündemine aldı. (Orta Çizgi)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Kenan ve Samet Telekom’a transfer olmuş. Samet’i kaptırmamak lazımdı. Ancak Kenan'ın gitmesi kadar beni mutlu eden bir gelişme yaşanamazdı  :D Tabi artık yerli uzun kalmadığı için sıkıntıya girmiş olduk Samet'in de gidişi ile  :tabe: Bakalım nasıl hamleler yapacağız  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Ratiopharm Ulm forması giyen İsmet Akpınar'ı gündemine aldı. (Orta Çizgi)
Gelmez buralara. Muhammed Baygül'ü alırız. Samet'in yerine de Egemen Güven olabilir.

Edit: Alp Karahan Karşıyaka'ya gitmiş kötü oldu bu bizim için.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2019, 17:04:24 Samet Ç ]