Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Ç ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 663698 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan takımımızda yer aldığı FIBA Şampiyonlar Ligi D grubunda maç programı belli oldu. Normal sezon grup maçları 15-16 Ekim 2019 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak ve 4-5 Şubat 2020 tarihlerinde oynanacak maçlarla sona erecek. Gruplarını ilk dört sırada bitiren takımlar Son16 turuna yükselecek.

Son16 turu: 3-4 Mart 2020/10-11 Mart 2020 ve 17-18 Mart 2020 (gerekirse)
Çeyrek final: 24-25 Mart 2020/31 Mart-1 Nisan 2020 ve 7-8 Nisan 2020 (gerekirse)
Final Four: 1-3 Mayıs 2020

1.Hafta – 15/16 Ekim 2019: PAOK-Beşiktaş Sompo Japan
2.Hafta – 22/23 Ekim 2019: Beşiktaş Sompo Japan-Tecnyconta Zaragoza
3.Hafta – 29/30 Ekim 2019: Inter Bratislava/Fribourg Olympic vs. Telekom Baskets Bonn–Beşiktaş Sompo Japan
4.Hafta – 5/6 Kasım 2019: Happy Casa Brindisi- Beşiktaş Sompo Japan
5.Hafta – 12/13 Kasım 2019: Beşiktaş Sompo Japan- Szombathely/Oradea vs. Ventspils
6.Hafta – 19/20 Kasım 2019: Neptunas Klaipeda-Beşiktaş Sompo Japan
7.Hafta – 3/4 Aralık 2019: Beşiktaş Sompo Japan-JDA Dijon
8.Hafta – 10/11 Aralık 2019: Beşiktaş Sompo Japan-PAOK
9.Hafta – 17/18 Aralık 2019: Tecnyconta Zaragoza-Beşiktaş Sompo Japan
10.Hafta – 7/8 Ocak 2020: Beşiktaş Sompo Japan-Inter Bratislava/Fribourg Olympic vs. Telekom Baskets Bonn
11.Hafta – 14/15 Ocak 2020: Beşiktaş Sompo Japan-Happy Casa Brindisi
12.Hafta – 21/22 Ocak 2020: Szombathely/Oradea vs. Ventspils-Beşiktaş Sompo Japan
13.Hafta – 28/29 Ocak 2020: Beşiktaş Sompo Japan-Neptunas Klaipeda
14.Hafta – 4/5 Şubat 2020: JDA Dijon-Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş Sompo Japan takımımızda yer aldığı FIBA Şampiyonlar Ligi D grubunda maç programı belli oldu. Normal sezon grup maçları 15-16 Ekim 2019 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak ve 4-5 Şubat 2020 tarihlerinde oynanacak maçlarla sona erecek. Gruplarını ilk dört sırada bitiren takımlar Son16 turuna yükselecek.

Son16 turu: 3-4 Mart 2020/10-11 Mart 2020 ve 17-18 Mart 2020 (gerekirse)
Çeyrek final: 24-25 Mart 2020/31 Mart-1 Nisan 2020 ve 7-8 Nisan 2020 (gerekirse)
Final Four: 1-3 Mayıs 2020

1.Hafta – 15/16 Ekim 2019: PAOK-Beşiktaş Sompo Japan
2.Hafta – 22/23 Ekim 2019: Beşiktaş Sompo Japan-Tecnyconta Zaragoza
3.Hafta – 29/30 Ekim 2019: Inter Bratislava/Fribourg Olympic vs. Telekom Baskets Bonn–Beşiktaş Sompo Japan
4.Hafta – 5/6 Kasım 2019: Happy Casa Brindisi- Beşiktaş Sompo Japan
5.Hafta – 12/13 Kasım 2019: Beşiktaş Sompo Japan- Szombathely/Oradea vs. Ventspils
6.Hafta – 19/20 Kasım 2019: Neptunas Klaipeda-Beşiktaş Sompo Japan
7.Hafta – 3/4 Aralık 2019: Beşiktaş Sompo Japan-JDA Dijon
8.Hafta – 10/11 Aralık 2019: Beşiktaş Sompo Japan-PAOK
9.Hafta – 17/18 Aralık 2019: Tecnyconta Zaragoza-Beşiktaş Sompo Japan
10.Hafta – 7/8 Ocak 2020: Beşiktaş Sompo Japan-Inter Bratislava/Fribourg Olympic vs. Telekom Baskets Bonn
11.Hafta – 14/15 Ocak 2020: Beşiktaş Sompo Japan-Happy Casa Brindisi
12.Hafta – 21/22 Ocak 2020: Szombathely/Oradea vs. Ventspils-Beşiktaş Sompo Japan
13.Hafta – 28/29 Ocak 2020: Beşiktaş Sompo Japan-Neptunas Klaipeda
14.Hafta – 4/5 Şubat 2020: JDA Dijon-Beşiktaş Sompo Japan
Bu turnuvada şampiyon olma ihtimalimiz nedir abi ? Daha doğrusu böyle bir ihtimal var mı ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bu turnuvada şampiyon olma ihtimalimiz nedir abi ? Daha doğrusu böyle bir ihtimal var mı ?
Güzel kadro kursak rahat oluruz ama hiç umut vermiyor kurduğumuz kadrolar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Jordan theodore ve stimac transferleri olmamış net bir bilgisi olan varmı ?

Çevrimiçi Samet Ç

Dallas Moore'u koç istememiş. Jordan Thedore'a teklif yapılacaktır ama olma ihtimali zor. Keifer Sykes olsaydı hiç düşünmeyecektik guard konusunu.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Ve beklenen olmuş. Artık adımız çıktığı için hiçbir oyuncu bize gelmek istemiyor. Yöneticileri tek tek tebrik ediyorum. Reklamın kötüsünü iyi yapıyorlar. Ancak bu reklamın dönüşü kötü oluyor. Acilen profesyonel yöneticiler getirilmeli. Muhasebeci, işletmecilerle olmuyor. Ya FB gibi para bastırıp bir kadro getireceğiz ya da her sene aynı muhabbeti etmeye devam edeceğiz. Koç konusunu sene başında yazmıştım. Koça bütçenin beşte birini vermek nasıl bir aklın ürünü birileri çıkıp açıklasın. Koç tek başına oynayacak herhalde. Bu akılla hiç bir şey olmaz. Yazık...

Kulüp maddi anlamda zor bir süreçten geçiyor. İşin Basketbol ayağı da bundan etkilenmekte. Fakat bu durumu fırsata çevirmek yerine halen saçma sapan transferler peşinde koşuyoruz. Genç yerli oyunculara yatırım yaparak bir çekirdek oluşturmak varken, borca borç eklemek niye? Cihat Kumuşoğlu, 2 yıldır düşük bütçe ile mücadele edemeyiz diyor ama, kurduğu takımlarında parasını ödeyemiyor. Bu sezon koça 500 bin dolar vererek yine müthiş bir işe imza attı! Bu derece Beşiktaş Basketbolundan bir haber hareket etmeyi anlayamıyorum. Alt yapıdan genç oyuncuları takımı ekleyip, daha düşük bütçelerle bu sezonu geçirmek çok zor olmamalı. Tabi onlara göre mevcut koç olmasa, küme düşecektik. İşte bu derece basketbola hakimler! Tabi onlar para harcamak için can atıyorlar ama ona rağmen oyuncuların hiçbiri artık Beşiktaş'a gelmek istemiyor. Kiminle görüşseler, FİBA'daki dava dosyalarından bahsediyor. Beşiktaş'ı düşürdükleri durumun gerçekten farkında değiller ve aynı yolda hızla ilerliyorlar. İşin özü, Beşiktaş Basketboluna oyuncu transferinden ziyade, yönetici transferi şart. Bilgi birikimiyle bu bataklıktan bizi çıkaracak, gerçek bir basketbol aklına ihtiyacımız bulunuyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Ve beklenen olmuş. Artık adımız çıktığı için hiçbir oyuncu bize gelmek istemiyor. Yöneticileri tek tek tebrik ediyorum. Reklamın kötüsünü iyi yapıyorlar. Ancak bu reklamın dönüşü kötü oluyor. Acilen profesyonel yöneticiler getirilmeli. Muhasebeci, işletmecilerle olmuyor. Ya FB gibi para bastırıp bir kadro getireceğiz ya da her sene aynı muhabbeti etmeye devam edeceğiz. Koç konusunu sene başında yazmıştım. Koça bütçenin beşte birini vermek nasıl bir aklın ürünü birileri çıkıp açıklasın. Koç tek başına oynayacak herhalde. Bu akılla hiç bir şey olmaz. Yazık...

Kulüp maddi anlamda zor bir süreçten geçiyor. İşin Basketbol ayağı da bundan etkilenmekte. Fakat bu durumu fırsata çevirmek yerine halen saçma sapan transferler peşinde koşuyoruz. Genç yerli oyunculara yatırım yaparak bir çekirdek oluşturmak varken, borca borç eklemek niye? Cihat Kumuşoğlu, 2 yıldır düşük bütçe ile mücadele edemeyiz diyor ama, kurduğu takımlarında parasını ödeyemiyor. Bu sezon koça 500 bin dolar vererek yine müthiş bir işe imza attı! Bu derece Beşiktaş Basketbolundan bir haber hareket etmeyi anlayamıyorum. Alt yapıdan genç oyuncuları takımı ekleyip, daha düşük bütçelerle bu sezonu geçirmek çok zor olmamalı. Tabi onlara göre mevcut koç olmasa, küme düşecektik. İşte bu derece basketbola hakimler! Tabi onlar para harcamak için can atıyorlar ama ona rağmen oyuncuların hiçbiri artık Beşiktaş'a gelmek istemiyor. Kiminle görüşseler, FİBA'daki dava dosyalarından bahsediyor. Beşiktaş'ı düşürdükleri durumun gerçekten farkında değiller ve aynı yolda hızla ilerliyorlar. İşin özü, Beşiktaş Basketboluna oyuncu transferinden ziyade, yönetici transferi şart. Bilgi birikimiyle bu bataklıktan bizi çıkaracak, gerçek bir basketbol aklına ihtiyacımız bulunuyor. (via. Metin Sönmez)
Son 6 yıldır basketbolda 1 adım atamamış adamlar klubü sömürmeye devam ediyor, helal olsun. Yazık insanları basketten soğuttular, fenerin transferlerini gördükçe kafayı yiyorum , tekrar tebrikler takılın Beşiktaşın adını kullanarak

Çevrimdışı kartalbasket

Şimdi jordan thedore ve vladimir stimac transferleri olmadımı ??

Çevrimiçi MUSTAFA_

Şimdi jordan thedore ve vladimir stimac transferleri olmadımı ??
O transferleri yapacak bütçe ve ikna edecek bir kurum kültürümüz yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Enes Taşkıran ile sözleşme fesh edildi. Çıkış ücretini ödeyip yolları ayırdık. Enes'i koç istemiyordu. Sözleşme şartlarıda bahanesi oldu. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Noluyo bu takıma anlamış degilim hoca 500 bini cebe alıyor sonra oyuncu begenmiyor peki bu erkan yılmaz kesin bize geldimi

Çevrimiçi Samet Ç

Tekliflerimizi kabul etmeyen oyuncular McLaughlin ve Stockton bunlardan biri gelse sezon içinde basketbola ilgisi olan taraftar yeniden guard transferi isterdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Dallas Moore'u koç istememiş. Jordan Thedore'a teklif yapılacaktır ama olma ihtimali zor. Keifer Sykes olsaydı hiç düşünmeyecektik guard konusunu.
Galatasaray Kalnietis'i istiyormuş Thedore bize kalacak gibi.

Çevrimdışı kartalbasket

Tekliflerimizi kabul etmeyen oyuncular McLaughlin ve Stockton bunlardan biri gelse sezon içinde basketbola ilgisi olan taraftar yeniden guard transferi isterdi.

Kardeşim bu McLaughlin ile Stockton dedigin oyuncularmı  bizim teklifimizi kabul etmemiş ??

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim bu McLaughlin ile Stockton dedigin oyuncularmı  bizim teklifimizi kabul etmemiş ??
Evet

Çevrimdışı kartalbasket

Evet

Sence stimaç bize gelirmi ?  birde şu erkan yılmaz transferi ne oldu kardeşim ??

Çevrimiçi Samet Ç

Sence stimaç bize gelirmi ?  birde şu erkan yılmaz transferi ne oldu kardeşim ??
Erkan Yılmaz en son İstanbul'da antrenmanlarına devam ediyordu Enes büyük ihtimal takıma katılır. Stimac konusunda herhangi bir bilgim yok ama inşallah ilgi yoktur.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Jordan Theodore'u kimse istemezse alabiliriz ancak  :tabe:

Biliyorum bir sessizlik var ve bu durum karşısında hepimiz merak içindeyiz.

Hani bir laf vardır, bugün yediğin hurmalar diye. Şuanda durum ondan ibaret.

Teklif yapılan oyuncular, Beşiktaş'ın adını duyduğu an geri adım atıyor. Hatta Hollins, dava dosyalarını görünce bize gelmekten vaz geçmiş. Tabi zenitle 2 yıl için 1 milyon dolara imza atması işin ayrı boyutu.

Jordan mclaughlin ve michael stockton ile ilgilendik. Jordan NBA denemek istediği için kabul etmedi. Stockton ise para ödenmeyeceğini bahane etmiş.

Jordan Theodore ile ilgileniyoruz. Lakin şartları çok zorlu. Yinede şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Tek avantajımız Tuğba taşçı ile evlendiği için Türkiye'de oynamak istemesi.

Yerli oyuncu konusu ise biraz karışık. Kenan Sipahi takımda kalırsa şaşırmayınız.

Asistan koç konusu da epey can sıkıcı. Bir çok asistan koça teklif gitmiş ama çoğu kabul etmemiş. Tabi hocanın sadece edit yapacak bir asistan istemesininde bunda payı var. İşlerine pek karıştırmıyormuş.

şimdilik durumlar bunlar. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kutay

Valla gelmek istemeyen oyuncuları haklı buluyorum hangimiz parasının ödenmeyeceği bir şirketten teklif alsa kabul eder ? Bu yönetim basketbol şubesine zerre kadar değer vermiyor sadece günü kurtarmaya çalışıyorlar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi MUSTAFA_

Valla gelmek istemeyen oyuncuları haklı buluyorum hangimiz parasının ödenmeyeceği bir şirketten teklif alsa kabul eder ? Bu yönetim basketbol şubesine zerre kadar değer vermiyor sadece günü kurtarmaya çalışıyorlar.
Şubeyi önemsiyorlar sanılanın aksine  :tabe: Yoksa her sene bu kadar borç artmazdı. Sadece basketbolu bilmedikleri ve bilmediklerini de bilmedikleri için tüm sıkıntılar oluyor. Şubeyi teslim etmemeleri gerekenlere teslim ediyorlar. Basketboldan anlayan, basketbolun içinden birilerini getirmeleri lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Ya bu eyüp yıldız beşiktaş ligde bir çok takımda oynayan bir oyuncu ile anlaştı dedi sadece sözleşme detayları kaldı diordu bu stimaç deilse kim peki ??

Çevrimdışı kartalbasket

jordan theodeore %90 beşiktaştaymış ??

Çevrimiçi MUSTAFA_

Hayırlı olsun gibi artık. Yine çok para vermişiz. Ben iyi transfer olup olmadığına karar verme hakkımı sezon içinde maçını izleyene kadar saklı tutuyorum. Ancak uzun süre sonra bir guardımız oldu  :)

Jordan thedore için tüm şartlar zorlanıyor. Cihat kumuşoğlu ben para bulacağım demiş ama sonumuz yine karanlık bence. Önerdiğimiz rakam son yılların en yükseği. Transfer oldu gibi. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalbasket

Hayırlı olsun gibi artık. Yine çok para vermişiz. Ben iyi transfer olup olmadığına karar verme hakkımı sezon içinde maçını izleyene kadar saklı tutuyorum. Ancak uzun süre sonra bir guardımız oldu  :)

Jordan thedore için tüm şartlar zorlanıyor. Cihat kumuşoğlu ben para bulacağım demiş ama sonumuz yine karanlık bence. Önerdiğimiz rakam son yılların en yükseği. Transfer oldu gibi. (via. Metin Sönmez)

Sence Theodore transferi bittimi mustafa abim ?

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray Kalnietis'i istiyormuş Thedore bize kalacak gibi.
Transfer bitti. Ayrıca geçen sene Karşıyaka'da oynayan Assem Marei'de bitebilir.