Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Umutcan Kaya, Necmi ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 665286 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Özgüvenini yitirmişti üstüne sakatlık da gelip Kenan gibi birinin arkasında yedek bekleyince baya gerilemişti. Kenan'ın sakatlığı Pressey'nin yükselişi oldu. Kenan keşke hiç olmasa diyor insan  :tabe: O zaman Pressey Lebron ourdu herhalde :ebebe:

:kop: :kop:

2.ci yarıya çok kötü başladık  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçı kaybettik. Hayırlı olsun. Tempo bir anda düştü ve biz arttırmıyoruz. Koç zaten başka dünyalarda. Birebir zorlamalarla maç gitti. 20 sayıdan dönmezdi ama 10 sayıdan döner. Erkan ile Burak ile oynamamız lazım. İkisi de eline top verilmeyecek isimler. Savunmada bile saçma sapan fauller yapıyorlar. Yazık oldu güzel başlangıca  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenan'ın erken yaşta emekli olması lazım. İzledikçe gözlerim kanıyor. Bir de bu guardım diye geçiniyor. Guard demek boş boş top süren demek değil. Hücumu organize eden demek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

hakemlerde kör gözlü  :s20: :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

hakemlerde kör gözlü  :s20: :s20:
Hakemleri etkileyen seyirci var. Bizim sahamızda olmadığı için normal hakemi suçlaman  :tabe: Basketbol seyircimiz goy goy tayfadan oluştuğu için 4 şampiyonluk yaşadığımız sezon hariç normal tabi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maçı kaybettik. Hayırlı olsun. Tempo bir anda düştü ve biz arttırmıyoruz. Koç zaten başka dünyalarda. Birebir zorlamalarla maç gitti. 20 sayıdan dönmezdi ama 10 sayıdan döner. Erkan ile Burak ile oynamamız lazım. İkisi de eline top verilmeyecek isimler. Savunmada bile saçma sapan fauller yapıyorlar. Yazık oldu güzel başlangıca  :money:

kaybetmeyiz yav o kadar değil :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Virtus Bologna 44-60 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Kenan'ın erken yaşta emekli olması lazım. İzledikçe gözlerim kanıyor. Bir de bu guardım diye geçiniyor. Guard demek boş boş top süren demek değil. Hücumu organize eden demek.
Abi dur daha nbaye gitcek o daha ne emekliliği.

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada takıma gömme lazımmış heralde sağolasın, izleyemiyorum skora göre konuşuyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi dur daha nbaye gitcek o daha ne emekliliği.
Doğru kolej liginde top toplayıcı olacak  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada takıma gömme lazımmış heralde sağolasın, izleyemiyorum skora göre konuşuyorum
Dur daha maç bitmedi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dusan'a biz dışında kimse böyle zorlu bir maçta şans vermez.Ama bizdeki lükse bak. Adam rakibimize maç çevirecek hücumda 3 faul atışı hediye etti. Hep bu adamlar Cengiz Üçyürek yüzünden başımıza musallat oldu. Allah onu bildiği gibi yapsın. Gitti de kurtulduk Allah'a şükürler olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ivanovic hocam sağ olsun rotasyon yapıyoruz  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

illa 24 saniyeyi kullanacaksınız püü
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Virtus Bologna 70-71 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ulan ıkınarak kazandık yav, 24 sayıdan utanın be

Maç Sonucu

Virtus Bologna 70-71 Beşiktaş Sompo Japan

kalp krizi geçiriyorum galiba.

Kalbim sıkıştı bu ne biçim son ya adam 3'lük denedi allahtan biraz sokulup 2'lik atsa bitmiştik  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç yüzünden ikili avrajı kaybettik. Helal olsun koç. Büyüksün ama eski kafalısın. Keşke modern basketbolu kabul etsen. Şimdi Obradovic gibi olurdun  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kalp krizi geçiriyorum galiba.

Kalbim sıkıştı bu ne biçim son ya adam 3'lük denedi allahtan biraz sokulup 2'lik atsa bitmiştik  :s20:
Koçun tercihleri bizi rezil de eder vezir de eder  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Koçun tercihleri bizi rezil de eder vezir de eder  :money:

niye böyle yapıyor bu adam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

niye böyle yapıyor bu adam.
Biraz eski kafalı bir koç. Yeni oyuna adapte olamadığı için koçluğu bir nevi bırakmıştı. Biz onu para ile ikna ettik. Ancak hala geniş rotasyon ile oynamaya çalışıyor. Basketbol tarihindeki çoğu başarı dar rotasyon ile gelmişken hala rotasyon oyuncularını sahada fazla tutup asıl oyuncuları benchte soğutana kadar otutturuyor. Duşan gibi adamlardan medet ummasını geçtim maçın en kritik anlarında sahada tutuyor. Buva kötü bile olsa bu kadro planlaması ile sürekli sahada olmak zorunda. O çıktığında hep sorun yaşadık pota altında.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Biraz eski kafalı bir koç. Yeni oyuna adapte olamadığı için koçluğu bir nevi bırakmıştı. Biz onu para ile ikna ettik. Ancak hala geniş rotasyon ile oynamaya çalışıyor. Basketbol tarihindeki çoğu başarı dar rotasyon ile gelmişken hala rotasyon oyuncularını sahada fazla tutup asıl oyuncuları benchte soğutana kadar otutturuyor. Duşan gibi adamlardan medet ummasını geçtim maçın en kritik anlarında sahada tutuyor. Buva kötü bile olsa bu kadro planlaması ile sürekli sahada olmak zorunda. O çıktığında hep sorun yaşadık pota altında.

nerde inatçı coach var bize geliyor zaten :D

Futbol takımında bir inatçı hocamız burda inatçı bir hocamız :)