Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444, Umutcan Kaya ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 666278 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada acaba Kyle daha kaç kez kovulması gerekirken kovulmadı. Herif baya baya 2 metreden airball attı ya la

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada acaba Kyle daha kaç kez kovulması gerekirken kovulmadı. Herif baya baya 2 metreden airball attı ya la
Oynadıı dakikalarda ne savunma ne hücumda iyiydi. Maaşı da düşük bir oyuncu durduğumuz her gün bize zarar  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Promitheas Patras 53-52 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çeyrek sonlarını berbat oynuyoruz maç sonlarını oynadığımız gibi  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gibson'ı maça alıp ritm nasıl bozulur dersi vermeye çalışıyor koçumuz. Bu yapılmaması gereken diyor  :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Nasıl kanser olunur vol 273727

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçla koçu gönderebiliriz. Maçın başından beri rakibin kısalarını uzunlarla savunuyor ve uzunlar hep geriden savundukları için atış şansı bulup yüzdeli sokuyorlar. Pota altını dolduran kısalarımız da rakibin atletik oyuncularını durduramıyor ya da boş atışlar bulup sayıya çeviriyorlar. Maç başından beri bu oluyor ve kenardan tek müdahale bile gelmiyor  :money: Pressey maçın başından beri kenardan top sokamıyor olmasına rağmen topu sokmak için eline top veriyoruz. Hatlar süreklilik arz ediyor. Yabancılarımız yeteneksiz seviyemiz için. Hala göndermemekte ısrar ediliyor. Başarı beklediğimden değil ama bu kadar da olmaz artık dedirtiyor. İçimiz yanıyor. Bundan sonra maçları izlemeyeceğim. Bu benim için son nokta.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Hayır Allah rızası için neden ya 51 saniye kalmış neden 2liğe gidiyoruz ya neden 3lük atanı eşekle mi kovalıyorlar ya neden lütfen bi açıklayın ya

Çevrimdışı enesbjk

Bu maçla koçu gönderebiliriz. Maçın başından beri rakibin kısalarını uzunlarla savunuyor ve uzunlar hep geriden savundukları için atış şansı bulup yüzdeli sokuyorlar. Pota altını dolduran kısalarımız da rakibin atletik oyuncularını durduramıyor ya da boş atışlar bulup sayıya çeviriyorlar. Maç başından beri bu oluyor ve kenardan tek müdahale bile gelmiyor  :money: Pressey maçın başından beri kenardan top sokamıyor olmasına rağmen topu sokmak için eline top veriyoruz. Hatlar süreklilik arz ediyor. Yabancılarımız yeteneksiz seviyemiz için. Hala göndermemekte ısrar ediliyor. Başarı beklediğimden değil ama bu kadar da olmaz artık dedirtiyor. İçimiz yanıyor. Bundan sonra maçları izlemeyeceğim. Bu benim için son nokta.
Ağabey askerliği bu sene yapaymışın daha iyiymiş, geçen sene de kanser oldum da bu kadarını daha önce hiç yaşamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Promitheas Patras 80-72 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ağabey askerliği bu sene yapaymışın daha iyiymiş, geçen sene de kanser oldum da bu kadarını daha önce hiç yaşamadım.
Askerden geldiğime pişman etti Beşiktaş. Hiçbir branşta bu sene iyi değiliz  :money: İyi diyen kendini kandırıyor. Tak dayanağımn kadın basketbol takımı. Onun da maçları yayınlanmıyor  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi yenildik.
Nice yenilgilere... Ne olsa artık izlemeyeceğim  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Nice yenilgilere... Ne olsa artık izlemeyeceğim  :D
Hayır işin kötüsü ben dayanamıyorum yav yine açıyorum bi de onca dersle uğraşırken vaktimi de gidip buna harcıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada bunu yazayım siz anlayın  :tabe:

M. Thompson > P. Pressey

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayır işin kötüsü ben dayanamıyorum yav yine açıyorum bi de onca dersle uğraşırken vaktimi de gidip buna harcıyorum.
Sadece girer skor yazar çıkarım artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada bunu yazayım siz anlayın  :tabe:

M. Thompson > P. Pressey
En azından set oynardı reyiz be değerini bilemedik, 2 ayağı kayardı düşerdi ama gidip de voleybol topu fırlatır gibi serbest atış atmaz %91le basardı topu potaya  gözyaşı damlasını sevdiğim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En azından set oynardı reyiz be değerini bilemedik, 2 ayağı kayardı düşerdi ama gidip de voleybol topu fırlatır gibi serbest atış atmaz %91le basardı topu potaya  gözyaşı damlasını sevdiğim.
Daha kötülerine layığız demek ki. Yoksa bu malum kişi ebediyen burada kalacak. El Amin ve Nicevic ile basketbol ne güzeldi. O günlerden beri izlediğim basketbol basketbola giderek benzemez oldu. Arada bir 4 kupalı sezon olmasa hiç basketbol izlemedik diyeceğim  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Daha kötülerine layığız demek ki. Yoksa bu malum kişi ebediyen burada kalacaklar. El Amin ve Nicevic ile basketbol ne güzeldi. O günlerden beri izlediğim basketbol basketbola giderek benzemez oldu. Arada bir 4 kupalı sezon olmasa hiç basketbol izlemedik diyeceğim  :money:
O dönemleri yaşayamamak üzücü ama 4 kupalı dönem inanılmaz bi dönemdi ve gidip o takımı bozduk, harika yöneticilik.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sadece girer skor yazar çıkarım artık  :tabe:

böyle giderse skor yazmaya da girmeyeceksin artık kardeşim. bir kere izledim Beşiktaşı bu sene her takım kafa kafaya oynar bu ligde bizimle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O dönemleri yaşayamamak üzücü ama 4 kupalı dönem inanılmaz bi dönemdi ve gidip o takımı bozduk, harika yöneticilik.
Hala o kadroyu bozanlar şubede son sözü söyleyen kişiler ve biz başarı bekliyoruz. Başkanın her sene 70 milyon TL boşa gidiyor amatör şubeleri kapatalım dediğinde haklıymış. Yönetemeyecek isek kapatalım en azından paramız cebimizde kalır. Bir başarı beklentimiz yoksa sezona başlarken, iddalı kadro kuramıyorsak, sponsor bulamıyorsak, kaç senedir sözü verilen salona hala başlanamadıysa şubenin açık kalmasının bir mantığını göremiyorum. Alt yapı faaliyetlerine devam edip ülkemize daha iyi hizmet etmiş oluruz en azından...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

böyle giderse skor yazmaya da girmeyeceksin artık kardeşim. bir kere izledim Beşiktaşı bu sene her takım kafa kafaya oynar bu ligde bizimle.
Basketbol bir tutku işi. O kadar istesem de uzak kalamam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Hala o kadroyu bozanlar şubede son sözü söyleyen kişiler ve biz başarı bekliyoruz. Başkanın her sene 70 milyon TL boşa gidiyor amatör şubeleri kapatalım dediğinde haklıymış. Yönetemeyecek isek kapatalım en azından paramız cebimizde kalır. Bir başarı beklentimiz yoksa sezona başlarken, iddalı kadro kuramıyorsak, sponsor bulamıyorsak, kaç senedir sözü verilen salona hala başlanamadıysa şubenin açık kalmasının bir mantığını göremiyorum. Alt yapı faaliyetlerine devam edip ülkemize daha iyi hizmet etmiş oluruz en azından...
O kadro bozulduğundan beri senede bir kez buraya yazı yazarım, kısaca kapatalım bu branşların hepsini nasıl olsa ilerleme kupa kazanma şansımız yok, bir kaç yöneticinin oyuncağı olmuş durumda ve başarısızlık her sene olduğu gibi ödüllendiriliyor. Başkana hiç yakıştıramıyorum, 4 kupalı basket takımı bize heyecan belki de yeni taraftar kazandırmak için biçilmiş kaftandı, yıktılar parçaladılar bende basket namına 1 gram keyif bırakmadılar.

Çevrimdışı mylife1903

Maç Sonucu

Promitheas Patras 80-72 Beşiktaş Sompo Japan
Lan yuh 75 atamiyorlar
Bi ujluk falan sokar insan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Beşiktaş Sompo Japan
Gazanfer Bilge Spor Salonu
03.11.2018
13.00
tivibu SPOR

Beşiktaş Tarihi
★★★