Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Serdar3444 ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 666490 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı tangaz

Yazın DJ Kennedy, Dominic Sotton ve Jordan Theodore konuşurken şimdi kimlerle oynuyoruz. Bunların olmamasının nedeni parasızlık mı? Belki Theodore için evet ama diğerleri bütçemize çok uygundu. Bu basketboldan anlamayan sorumluluktan kaçan yöneticilerin artık şubeden uzaklaştırılması liyakat sahibi cebinden çok Beşiktaş'ı seven ve selameti için çalışan kişilerin getirilmesi lazım.

bizim basket şubede transferden komisyon alanlar mı var demek bu?

aaaa

@mylife1903 reis harbi necmi basketten anlamadığı için bu sayfaya uğramıyor bu mesajı biri fitbol başlığında yazsa 180 satır ileti ve mod nopost die döşer valla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bizim basket şubede transferden komisyon alanlar mı var demek bu?

aaaa

@mylife1903 reis harbi necmi basketten anlamadığı için bu sayfaya uğramıyor bu mesajı biri fitbol başlığında yazsa 180 satır ileti ve mod nopost die döşer valla  :D
Ispat edemeden giydiriyonuz anlamli 1500 satir noktalamali virgullemeli giydirir modlari gelisine ortasahadan cakar bunlara ucluk ustune uj tane de serbest atip oyina da kenardan baslar necmi

Çevrimdışı tangaz

Ispat edemeden giydiriyonuz anlamli 1500 satir noktalamali virgullemeli giydirir modlari gelisine ortasahadan cakar bunlara ucluk ustune uj tane de serbest atip oyina da kenardan baslar necmi

koçu da tiribüne yollar üstüne saha komiserini çağırıp seyirciyi de boşalttırır :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

koçu da tiribüne yollar üstüne saha komiserini çağırıp seyirciyi de boşalttırır :D
Yapar yapar
Bu baslikta acayip gomuyorlar valla
Insan kiskaniyir

Çevrimdışı tangaz

Yapar yapar
Insan kiskaniyir

serhat akkaya bu başlıktaki kadar gömmemiştir fitbolcuları  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Yapar yapar
Insan kiskaniyir

yok öyle bir şey bunlar yalan şeyler  :utan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
Türk Telekom Beşiktaş Sompo Japan
Ankara Spor Salonu
20.10.2018
17.30
tivibu SPOR

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ankara Spor Salonu
20.10.2018
17.30
tivibu SPOR

Koyar miyiz oranlar nedir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koyar miyiz oranlar nedir
Oranlar :

Yeni transfer oynarsa yeneriz. Normal şartlar altında da yenmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Oranlar :

Yeni transfer oynarsa yeneriz. Normal şartlar altında da yenmemiz lazım.
Benim eleman 1.9 veriyir
75 yaparsak 2.2 kisir mi takim ya 75 atamayacaksak kapatalim yani subeyi

Ankara Spor Salonu
20.10.2018
17.30
tivibu SPOR

kazanalım  :friendship:

ilk 5 belli oldu.

Çevrimdışı enesbjk

Arkadaş stimaç tbl liginin hacki yemin ediyorum.

Çevrimdışı enesbjk

Phil olum geldin heralde geri hadi yavrum

Çevrimdışı enesbjk

En acil şekilde Kyle dan kurtulmamız gerek bu kadar kötü bir yabancı oyuncu görmemiştim daha önce, Thompson da dahil bence.

Çevrimdışı enesbjk

İçim karardı maçı izlerken, kapatacağım maçı gibime geliyor 

Çevrimdışı enesbjk

Dayanamıyorum Kyle ve Samete, Burağı neden oynatmıyor anlamıyorum hoca

Çevrimdışı enesbjk

Phil olum geldin heralde geri hadi yavrum
Son 2 dkda yapılacak şey mi Allah aşkına Phil

yine güzel yenildik  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cengiz Üçyürek ile bu kadar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Cengiz Üçyürek ile bu kadar...

yeni transfer neden oynamadı ki antreman çıkmış lisansı çıkmış hazır olmasa bile eldekilerden daha kötü olamazdı herhalde ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şubedeki sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor. Oyuncular maaşları yatırılmadığı için ihtar çekmeye başlamış. Çok iyi yönetiliyoruz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Şubedeki sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor. Oyuncular maaşları yatırılmadığı için ihtar çekmeye başlamış. Çok iyi yönetiliyoruz...
Parasini veremiyorsan neden oyuncu aliyin, odeyebilecegin kadar al, genc takimimiz yok mu ya da ne bilem efesin subyanlarindan al 3-4 tane oynayip tecrube kazanirlar. Sanki sampiyon olacaz.
Bir misyon edinirsin yani

Çevrimiçi levitate

sezon yeni başladı ne ara ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gerçekler acıtıyor...

Jason Rich transferinin biraz gecikmesinin sebebi, son anda gelen transfer yasağı. 100 bin dolar verip yasağı kaldırmak epey zor oldu. Buda nerden baksanız 1 hafta bizi geriye götürdü. Maalesef durumlar çok iç açıcı değil. Kulübün ciddi ödeme zorluğu var.

Serdal Adalı, henüz vermeyi taahhüt ettiği tutarı kulübe hibe etmedi. İlerleyen günler bu şekilde zor gider diye düşünüyorum. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★