Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667469 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayrıyeten Joe yu da gömmeye de gerek yokmuş gayet iyi oyuncu, eğer Kyle geleceğine Adams kalmış olsaydı var ya inanılmaz olurdu bence
Aldığı para sağladığı fayda açısından tartışılabilir ancak. Yoksa kimse kötü oyuncu diyemez. Kyle Gibson bu sene beklentimin uzerinde katkı veriyor. Ben onun için de olumluyum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 maçtan gömmeyeliö hemen, sonuçta Nba kariyeri bir kaç hafta kadar daha ona süre tanır bence, tabi her Nbaden gelen iyi olacak diye bir şey yok o ayrı konu
Bugün bana basketbol oynamayı geçtim yürümeyi bilmeyen biri gibi geldi. Sanki tatil yapmaya gelmiş gibiydi. İlk intibası çok olumsuz oldu. İnşallah düzelir.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 19:42:04 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 1.. hafta mücadelesinde Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe'ye 78-73'lük skorla mağlup olan Beşiktaş Sompo Japan'da koç Dusko Ivanovic, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

"Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Oyunun bazı kısımlarında dikkatli olsaydık ve elimizdeki fırsatları iyi değerlendirseydik maç bize dönebilirdi. Doğru zamanda doğru hamleleri yapmamız lazımdı. Sezonun başlangıcındayız, onlarla oynamak için en uygun zaman çünkü hazır değiller."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Benzing kalacak mı yoksa oraya başka oyuncu alacak mıyız?

Çevrimdışı enesbjk

Umarım kalmaz da alırız, eğer kalırsa da alırız ve onu 4e çekeriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an 3 numara için oyuncu bakıyoruz ama para sıkıntımız var. Ne zamana alırız orası muamma.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada ben baya baya umutlandım hee harbi uzun zaman sonra zevkli basketbol oynadık ayrıca yerliler adına da çok umut verici bir maç oldu, hoca hiç korkmadan oynattı tüm yerlileri. Bu arada daha adaşımı da izlemedik, o da katkı verecektir bu takıma

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada ben baya baya umutlandım hee harbi uzun zaman sonra zevkli basketbol oynadık ayrıca yerliler adına da çok umut verici bir maç oldu, hoca hiç korkmadan oynattı tüm yerlileri. Bu arada daha adaşımı da izlemedik, o da katkı verecektir bu takıma
Ömer Utku Al olacak gibi. Hoca ile devam etmek lazım. Böyle gençleri başka türlü kazanamayacağız yoksa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ömer Utku Al olacak gibi. Hoca ile devam etmek lazım. Böyle gençleri başka türlü kazanamayacağız yoksa.
Olacak olacak onu ben çok tuttum geçen seneden beri, heyecanını kırdığı an beklenen patlamayı da yapar gibi. Bu arada bugün Kenan da baya iyiydi he

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olacak olacak onu ben çok tuttum geçen seneden beri, heyecanını kırdığı an beklenen patlamayı da yapar gibi. Bu arada bugün Kenan da baya iyiydi he
Koç yaramış belli Çalıştırdığı takımlardaki oyunculardan ekstra katkı alması ile biliniyor koçumuz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Maçın özeti

www.youtube.com/watch?v=_LiE2iaOUjQ&feature=youtu.be
En çok da buna sevindim, bein sport baskete üvey evlat modunda davranıyordu. Ayrıca tivibu dekoderi de var evde işime geldi sonuçta :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

En çok da buna sevindim, bein sport baskete üvey evlat modunda davranıyordu. Ayrıca tivibu dekoderi de var evde işime geldi sonuçta :D
Çok taraflı anlatsalar da en azından basketboldan anlayanlar anlatıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sene baya bende ümitliyim  :iblush:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene baya bende ümitliyim  :iblush:
Bu sene kadın basketbol takımından şampiyonluk bekliyorum eğer parasal bir sıkıntı yaşanmazsa

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu sene kadın basketbol takımından şampiyonluk bekliyorum eğer parasal bir sıkıntı yaşanmazsa

bu sene bir şeyler olsun artık özledik  :bandit:

Çevrimdışı worns

Bütçemizi düşünürsek iyi takım kurmuşuz. Koç da motive görünüyor. Kendi geri dönüşü için de burayı önemli gördüğü belli. Şartlar biraz daha pozitif olsaydı daha umutlu da konuşabilirdik. Ben beğendim takımı. Orta sıra takımı olmaktan fazlasını çıkarabiliriz.

Bütçemizi düşünürsek iyi takım kurmuşuz. Koç da motive görünüyor. Kendi geri dönüşü için de burayı önemli gördüğü belli. Şartlar biraz daha pozitif olsaydı daha umutlu da konuşabilirdik. Ben beğendim takımı. Orta sıra takımı olmaktan fazlasını çıkarabiliriz.

orta sıra takımı derken  :alala:

http://www.mackolik.com/Basketball/Standing/Default.aspx?sId=3771

tek orta sıra takımı gs.

Çevrimdışı worns

orta sıra takımı derken  :alala:

http://www.mackolik.com/Basketball/Standing/Default.aspx?sId=3771

tek orta sıra takımı gs.

Bütçe nedeniyle bütün yorumcular play off çizgisinde takılacağımızı düşünüyordu. 6-7. sıralar ve sonrası gibi. Biraz da Sarıca'yla yolların ayrılması küçülme olarak algılanmıştı.

Ancak bence koç burayı kariyeri için yeni bir varolma mücadelesi olarak görüyorsa ki şimdilik motive görünüyor, daha iyi iş çıkartacak.

Çevrimdışı enesbjk

Aslında bana kalırsa basketbolda %90 oranında orta sınıf ve alt sınıf diye takımları ayıramayız. Sonuçta Euroleague nin en üst takımları hariç - ki bunlar bile kadrolarını bolca değiştiriyor - her takım her sene baştan sonra yeniliyor ve bütçelerine ve takım uyumuna göre sıralama inanılmaz değişiyor. Örnek olarak şampiyon olduğumuz seneden sonra oyuncuları tutamamamız ve düştüğümüz hal verilebilir.

Çevrimdışı levitate

Bütçe nedeniyle bütün yorumcular play off çizgisinde takılacağımızı düşünüyordu. 6-7. sıralar ve sonrası gibi. Biraz da Sarıca'yla yolların ayrılması küçülme olarak algılanmıştı.

Ancak bence koç burayı kariyeri için yeni bir varolma mücadelesi olarak görüyorsa ki şimdilik motive görünüyor, daha iyi iş çıkartacak.
başkan euroleague hakkında öyle konuşmasa hoca bizde obra etkisi yaratabilirdi belki
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi
medi Bayreuth Beşiktaş Sompo Japan
Bayreuth Arena
09.10.2018
21.00

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi
medi Bayreuth Beşiktaş Sompo Japan
Bayreuth Arena
09.10.2018
21.00

Maç saat 21:00 da Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maç saat 21:00 da Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak

izleyelim :)

matchday iyi bir başlangıç yapalım.