Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667452 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muratcan güler emekli olmuş bu arada.
Yine koçun yanında takılır. Antrenörlük yapar büyük ihtimalle.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
06.10.2018
17.30
tivibu SPOR

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
06.10.2018
17.30
tivibu SPOR

-10 fark kabulumdur

Çevrimdışı worns

Bu nasıl açılış maçıymış yahu. Pek önemi yok şu anda skorun ama umarım moral bozucu olmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

📣 Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
🏆 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
🏀 Fenerbahçe 🆚 Beşiktaş Sompo Japan
📍 Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
🗓 06.10.2018
⏰ 17.30
📺 tivibu SPOR
🦅 #Beşiktaş

iyi başladık baya taş gibi takım olmuşuz :D

Çevrimdışı Akil Emre

Yazık ya sanki biz yunan takımıyız, fb kimle maç yapsa spikerler fb yi destekliyor, haysiyetsizler. Ayrıca bize bastıra bastıra sompo japan derler , fb ülkere de hep fenerbahçe die telafuz ederler, neymiş bu fener 25 m euro harca ligin anasını ağlat.

Çevrimdışı enesbjk

İlk yarı 38 35 gerideyiz ama takım bence iyi yav, Buva harika transfer bu arada. Umarım Phil de potansiyelini ortaya koyar çünkü şu ana kadar baya kötü oynadı

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarı 38 35 gerideyiz ama takım bence iyi yav, Buva harika transfer bu arada. Umarım Phil de potansiyelini ortaya koyar çünkü şu ana kadar baya kötü oynadı
Phill Pressey avrupa basketboluna uyum sorunu yaşıyor. Geçen sene Barcelona da bunun için tutunamamıştı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Phill Pressey avrupa basketboluna uyum sorunu yaşıyor. Geçen sene Barcelona da bunun için tutunamamıştı.
Alışır umarım, gözlerim artık bi oyunkurucu görmek istiyor. Neyse Kenan biraz kıpırdadı gibi, ömerin de oynaması iyi.

Çevrimdışı enesbjk

Duşan slenderman gibi :D

Yazık ya sanki biz yunan takımıyız, fb kimle maç yapsa spikerler fb yi destekliyor, haysiyetsizler. Ayrıca bize bastıra bastıra sompo japan derler , fb ülkere de hep fenerbahçe die telafuz ederler, neymiş bu fener 25 m euro harca ligin anasını ağlat.

ona bande çok sövdüm sürekli feneri tutuyorlar.

takım gayet iyi  :bandit:

hoca faktörü de ne kadar önemli görüyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoca faktörü de ne kadar önemli görüyoruz.
Hoca faktörü önemli ama para olmayınca bir yere kadar etkisi hissediliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hoca faktörü önemli ama para olmayınca bir yere kadar etkisi hissediliyor.

malesef  :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önemli dakikaları oynayabilecek birebiri kuvvetli tek oyuncumuz var o da bugün çok kötü. Onun için böyle büyük maçları oynayabilecek bir 3 numara ve guardımızın kendisine gelmesiyle biraz daha ciddi hedefler koyabileceğimiz bir noktaya gelebiliriz. Bu sene hocanın kendini tekrar kanıtlamasını bekledigim için avrupa kupasından umutluyum lige nazaran

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

İyiyiz iyi, ben bu kadar iyi olabilcemizi bile düşünmüyordum. Ayrıca yerliler pota altımızda sıkıntı yok görünüyor ki en iyi pota altı takımını da iyi durdurduk sayılır. Benzingden çıkıp skorer 3 numara aldık mı başarı gelir diye umuyorum. Çünkü gerçekten az 3lük kullandık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız yine guardımız yok gibi Phil Pressey takımda bu kadar para alıp böyle oynayacaksa çok işimiz var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Yalnız yine guardımız yok gibi Phil Pressey takımda bu kadar para alıp böyle oynayacaksa çok işimiz var.
Dur hatırlatma ya :(

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyiyiz iyi, ben bu kadar iyi olabilcemizi bile düşünmüyordum. Ayrıca yerliler pota altımızda sıkıntı yok görünüyor ki en iyi pota altı takımını da iyi durdurduk sayılır. Benzingden çıkıp skorer 3 numara aldık mı başarı gelir diye umuyorum. Çünkü gerçekten az 3lük kullandık
Guard değişikliği de gerekebilir

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dur hatırlatma ya :(
Bu sene takımdan geçen senelere nazaran daha umutluyum. Geçen seneki kadro tamamen fiyaskoydu. Hiç yoktan bu sene pivotumuz var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bu sene takımdan geçen senelere nazaran daha umutluyum. Geçen seneki kadro tamamen fiyaskoydu. Hiç yoktan bu sene pivotumuz var
Ayrıyeten Joe yu da gömmeye de gerek yokmuş gayet iyi oyuncu, eğer Kyle geleceğine Adams kalmış olsaydı var ya inanılmaz olurdu bence

Çevrimdışı enesbjk

Guard değişikliği de gerekebilir
1 maçtan gömmeyeliö hemen, sonuçta Nba kariyeri bir kaç hafta kadar daha ona süre tanır bence, tabi her Nbaden gelen iyi olacak diye bir şey yok o ayrı konu