Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667601 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Kötü de takımı göremediğimiz ve oyun kurucu ve pivotumuz olmadığı için bu skorlardan pek bi şey beklememek gerek. Ne zaman yayın olur o zaman görürüz takımı. Bu arada İvan Buva nın takımı elendi, o da yakında gelir İstanbula ki Pressey katıldı takıma.

göremedik bi takımı.

Çevrimdışı enesbjk

Gloria cupa katılıyoruz pazar günü başlıyor bizim maç büyük ihtimal youtubedan izleyebiliriz takımı

Gloria cupa katılıyoruz pazar günü başlıyor bizim maç büyük ihtimal youtubedan izleyebiliriz takımı

kimler kimler var.

Çevrimdışı enesbjk

kimler kimler var.
Zenit, Kuban, Afyon, Büyükçekmece. Galiba S Sport veriyormuş maçları emin değilim ama.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2018, 18:58:00 enesbjk ]

Zenit, Afyon, Büyükçekmece. Galiba S Sport veriyormuş maçları emin değilim ama.

s sport versin  de izliyelim.

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı enesbjk

İvan Buva açıklandı.

Çevrimdışı ALDENYX

İvan Buva açıklandı.

Bugünleri de mi görecektik.. sewindim  :ishock:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Bugünleri de mi görecektik.. sewindim  :ishock:

iyi oyuncu mu abi  :)

Çevrimdışı enesbjk

iyi oyuncu mu abi  :)
Pivot, geçen sene ibbde oynadı. Tamsın reyiz varken bile 18 sayı 7 ribaundla oynadı.

Çevrimdışı enesbjk

Bugün 17de maç var, yayın var mı bilmiyorum.

Bugün 17de maç var, yayın var mı bilmiyorum.

kimle oynuyoruz ?

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimiçi Samet Ç

Joe Alexander'ın kontratından çıkabiliyorsak bir an önce çıkıp skorer bir 2-3 numara almalıyız.

Çevrimdışı enesbjk

Joe Alexander'ın kontratından çıkabiliyorsak bir an önce çıkıp skorer bir 2-3 numara almalıyız.
Bence Gibsondan da çıkmalıyız ve 2 3, 3 4 oyuncu bulmamız gerek ama kesinlikle bunlardan biri net skorer olmalı.

Çevrimdışı enesbjk

takım kötü.
Bence bütçeye göre iyi bi kadro, ki geçen seneye göre oldukça iyi çünkü Clark ın 2 maaşına takım kuruldu sonuçta. Artı olarak yerlilerimiz daha değerli halde şu an Euro nun halinden dolayı.

Çevrimdışı enesbjk

İlk periyod 27 20 gerideyiz. Eğer doğru görebildiysem çünkü yayın kalitesi inanılmaz kötü, Joe Alexander sıkıntı, ilk periyod hiç beğenmedim. Phil Pressey bizim Josh Adams siyahi versiyon + biraz egzantirik paslar eklenmiş update gibi. Ben sevdim hemen bi sempati geldi, tabi şu lig başlasın düzgünce izleyelim takımı o zaman anlarız

İlk periyod 27 20 gerideyiz. Eğer doğru görebildiysem çünkü yayın kalitesi inanılmaz kötü, Joe Alexander sıkıntı, ilk periyod hiç beğenmedim. Phil Pressey bizim Josh Adams siyahi versiyon + biraz egzantirik paslar eklenmiş update gibi. Ben sevdim hemen bi sempati geldi, tabi şu lig başlasın düzgünce izleyelim takımı o zaman anlarız

20-33 yeniliyoruz özeline baksa bu arada :D
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 18:15:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı enesbjk

20-33 yeniliyoruz özeline baksa bu arada :D
Kyle Gibson da iyi başladı bu arada, hemmen baktım abi. :D

Çevrimdışı enesbjk

Ulan burda bile hakemlerden eyyam yiyoruz.

Ulan burda bile hakemlerden eyyam yiyoruz.

her yerde hakemler bize düşman  :s20: