Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 676448 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Finalin en değerli oyuncusu Sertaç Şanlı oldu  :tabe: Bir şey anlamadım bu ödülden  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ben anlamiyorum arkadas gomuyonuz gomuyonuz takim kazaniyor

Ya bsska mac izliyonuz ya da bizim takim mucize cikartiyor sapkadab

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben anlamiyorum arkadas gomuyonuz gomuyonuz takim kazaniyor

Ya bsska mac izliyonuz ya da bizim takim mucize cikartiyor sapkadab
Biz daha iyisini istiyoruz. Suç mu  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Oooo kupa kazanmışız :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Günaydın  :evillol:

Saat 17:00 da kalkınca böyle oluyor maçıda kaçırdım eyi oynadık mı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saat 17:00 da kalkınca böyle oluyor maçıda kaçırdım eyi oynadık mı :D
Ben sevemedim. Zaten koç da daha hazır değiliz dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben sevemedim. Zaten koç da daha hazır değiliz dedi  :tabe:

zamanla daha iyi oluruz :)

Çevrimdışı tangaz

bu kayli viimsi biz nie tuttuk hiç aklım ermiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu kayli viimsi biz nie tuttuk hiç aklım ermiyor
Buna kimse cevap veremiyor Kontrattan çıkış ücreti de çok cüzi bir miktar. Gönderip yerine 4-5 numara oynayan skorer birini alsak daha iyi olur. Yabancı hakkımızı boşa kullanıyoruz Weems ile.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Buna kimse cevap veremiyor Kontrattan çıkış ücreti de çok cüzi bir miktar. Gönderip yerine 4-5 numara oynayan skorer birini alsak daha iyi olur. Yabancı hakkımızı boşa kullanıyoruz Weems ile.

patlama yapıcak weems  :tabe:

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sabah Weems'i savunanlar  hala konuşacaklar mı bu haberden sonra bakalım. Bu sakatlık acil transfer yapmamız gerektiğinin habercisi. Clark devre dışı kaldığında pota altından sayı üretmekte zorlanıyor ve dış atışlara kalıyoruz. 3 hafta gibi bir sürede olsa bu sakatlık bize çok kötü yansıyacak...

Başarılı basketbolcumuz Earl Clark 3 hafta parkelerden uzak kalacak.
Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın şampiyon olarak tamamladığı TÜBAD Basketbol Turnuvası'nın final maçında sakatlanarak karşılaşmaya devam edemeyen yıldız basketbolcumuz Earl Clark'ın Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapılan kontrolleri sonrasında, sağ ayak bileğinde çoklu bağ yaralanması tespit edildi.
Tedavisine hemen başlanan Earl Clark 3 hafta parkelerden uzak kalacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

patlama yapıcak weems  :tabe:

patlayacak da bakalım elimizde mi içimizde mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbola Passolig geliyor...

Federasyon ve FİBA'dan Pasolig için onay çıkmadı. Fakat bizimkiler illa geçmek istiyorlar. Şuanda bu seneye yetişmeyeceği söyleyebilriz Fakat önümüz'deki yıldan itibaren uygulama gelecek gibi duruyor.

Başkan konu hakkında çok ısrarcı. Pasolig gelincede salonlarda pek kimse kalmaz gibi duruyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pota altınta zafiyet yaşamamak için hamle düşünülmesi sevindirici. Bu oyuncunun yerli olması 7. oyuncumuzun bir point guard olmasını kolaylaştırır. 7 yabancı istemiyorsa da Weems'i gönderilip yerine point guard alınabilir

Ersin Dağlı transferinden vazgeçildi. Doğrusu buydu zaten. Semih Erden için de bir teklif var ama ne olur bilinmez. Rakam 650 bin dolar civarlarında. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde elemelerin tamamlanmasıyla tüm rakipleri belli oldu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beşiktaş'ın Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde elemelerin tamamlanmasıyla tüm rakipleri belli oldu

çıkarız bu gruptan :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ne biçim bir kural böyle 3 hafta kaybettirdi bize. Clark'ın dönüşüne kadar elimiz boşta kaldı şimdi

Semih Erden, Ankara'nın yerel lig takımlarından Hacettepe Üniversitesi'ne transfer oldu.

Yönergeler gereği BSL'de transfer sona erdiği için oyuncular bir BSL takımına geçebilmek için en az 21 gün sözleşmeli olmayan bir ligde gözükmek zorunda. Olası bir BSL takımından gelecek teklife karşı Semih Erden zaman kaybetmemek için üç hafta Hacettepe Üniversitesi'nin kadrosunda bulunacak ve kiralık olarak transfer yapabilecek.

Semih Erden'in BSL'de oynaması durumunda en yakın iki kulüp Galatasaray veya Beşiktaş olarak tahmin ediliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında oynayacağımız maç Pazar günü saat 15:15'de Ntv Spor'dan yayınlanacakmış  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında oynayacağımız maç Pazar günü saat 15:15'de Ntv Spor'dan yayınlanacakmış  :bandit:

kiminle oynuyok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★