Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691160 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Samet Geyik ve Can Maxim Mutaf ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. (bjk.com.tr)

samet geyik nasıl biri ?

Çevrimdışı enesbjk

Facebook daki Beşiktaş JK basketbolun paylaştığı videoya göre Weems kaldı gibi çünkü sadece kalan isimlerin yaptıkları smaçlarını falan paylaşmışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

samet geyik nasıl biri ?
Samet çok şeyeler beklenen ama bekleneni bir türlü veremeyen bir oyuncu. Pek de beklentiye girmeye gerek yok  :tabe: Ne yağar, ne damlar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Facebook daki Beşiktaş JK basketbolun paylaştığı videoya göre Weems kaldı gibi çünkü sadece kalan isimlerin yaptıkları smaçlarını falan paylaşmışlar.
Weems kaldı  :tabe: Roll yerine oyuncu almadık. Diebler gibi biri gelmiş oldu otomatikman  :tabe: Takımda net bir oyun kurucu olmayacak eğer Ryan Boatright da gelirse  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Samet çok şeyeler beklenen ama bekleneni bir türlü veremeyen bir oyuncu. Pek de beklentiye girmeye gerek yok  :tabe: Ne yağar, ne damlar...

anladım seneye ilk 5'imizi merak ediyorum :)

Weems kaldı  :tabe: Roll yerine oyuncu almadık. Diebler gibi biri gelmiş oldu otomatikman  :tabe: Takımda net bir oyun kurucu olmayacak eğer Ryan Boatright da gelirse  :uyucam:

yine mi net oyun kurucu olmucak  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

anladım seneye ilk 5'imizi merak ediyorum :)
Transfer tamamlansın ilk beşimizi açıklayacam   :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yine mi net oyun kurucu olmucak  :s20:
Net değil hiç olmayacak bu sefer  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Net değil hiç olmayacak bu sefer  :ebebe:

böyle birşey olabilir mi ya :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

böyle birşey olabilir mi ya :D
Ryan Boatright ile ilgili attığım analizi oku ve videoları izle anlarsın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Ryan Boatright ile ilgili attığım analizi oku ve videoları izle anlarsın  :tabe:

bizim 2-3 sene evvel aldığımız bi oyun kurucu vardı..bizdende uşak a gitmişti sanırım. unuttum ismini. ona benzettim ben..

skorer..asist özelliği pek yok. atletizmi var. savunma yok. hatta o diğer eleman kafasına esince savunma yapıyodu.. bakalım nasıl bi oyuncu çıkacak.

ben pek beğenmedim. umarım yanılırım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim 2-3 sene evvel aldığımız bi oyun kurucu vardı..bizdende uşak a gitmişti sanırım. unuttum ismini. ona benzettim ben..

skorer..asist özelliği pek yok. atletizmi var. savunma yok. hatta o diğer eleman kafasına esince savunma yapıyodu.. bakalım nasıl bi oyuncu çıkacak.

ben pek beğenmedim. umarım yanılırım.
Randy Culpepper senin bahsetiğin oyuncu  :tabe: O da Boatright gibi dengesiz şut atıyor ve top sürüyordu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Randy Culpepper senin bahsetiğin oyuncu  :tabe: O da Boatright gibi dengesiz şut atıyor ve top sürüyordu  :tabe:

aynen aynen pepper...  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

O analiz fazlasıyla abartılmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O analiz fazlasıyla abartılmış.
Videoları izleyince fazla abartılmadığını anlarsın  :tabe: Ufuk hocanın istediği tip oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez tabiki bu  :tabe: Ama bu transfer Roll'ü gönderdiğimize pişman etme potansiyeline sahip  :tabe: Oyun kurma ve savunma konusunda kötü olduğu bir gerçek. Savunma açıkları bir şekilde kapatılır ama hücyumda çok sıkıntı yaşayabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

3 Beşiktaşlı yan yana :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 Beşiktaşlı yan yana :)

Sertaç daha resmi olarak Beşiktaşlı değil  :tabe: Açıklanmadı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Sertaç daha resmi olarak Beşiktaşlı değil  :tabe: Açıklanmadı...
Aynı videoda sertaç ı da gördüm diye hatırlıyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2017, 18:40:50 enesbjk ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynı videoda sertaç ı da gördüm diye hatırlıyorum.
İkisi de kaldı ama resmi olarak açıklanmadı  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Demek ki iyi adammış, tam da konuşurken geldi bilgi.

Sertaç Şanlı'nın Sözleşmesi Hakkında Bilgilendirme

Başarılı bir sezonun ardından A Milli Takıma seçilen basketbolcumuz Sertaç Şanlı ile yeniden anlaşmaya vardık.

Bu anlaşma gereği Sertaç Şanlı ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Sertaç Şanlı'ya Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın forması altında sonsuz başarılar dileriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demek ki iyi adammış, tam da konuşurken geldi bilgi.

Sertaç Şanlı'nın Sözleşmesi Hakkında Bilgilendirme

Başarılı bir sezonun ardından A Milli Takıma seçilen basketbolcumuz Sertaç Şanlı ile yeniden anlaşmaya vardık.

Bu anlaşma gereği Sertaç Şanlı ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Sertaç Şanlı'ya Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın forması altında sonsuz başarılar dileriz.
Semih Erden de inşallah gelir  :tabe: Sertaç bana çok güven vermiyor. Özellikle çok çabuk faul problemine giriyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Kenan Sipahi'nin Sözleşmesi Hakkında Bilgilendirme

Geride kalan sezonda gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan ve A Milli Takım kadrosuna seçilen basketbolcumuz Kenan Sipahi ile yeniden anlaşmaya vardık.

Bu anlaşma sonucunda Kenan Sipahi ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Yeni sözleşmenin hayırlı olmasını diler, Kenan Sipahi'ye Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın forması altında sonsuz başarılar dileriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durumu iyiyse rotasyonumuzun darlığına ilaç gibi gelir...

Sertaç ile sözleşme imzalanmasına rağmen Semih Erdenin transferi konusu devam ediyor. Milli takım kampında karar verecekler. Opsiyonlu sözleşme gelebilir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buy-out ile oyuncu almaya çalışıyoruz ama takımları bırakmıyor...

Rytas, Beşiktaş’ın 300 bin Euro’luk teklifini reddetti!

Ryan Boatright ile anlaşarak oyun kurucu arayışını tamamlayan Beşiktaş Sompo Japan takımımızda sıra pivot transferine geldi.

Daha önce Beşiktaş Sompo Japan’ın 2 yıllık sözleşme önerdiği Arturas Gudaitis için Litvanyalı gazeteci Donatas Urbonas, Lietuvos Rytas’ın Beşiktaş’ın 300 bin Euro’luk buy-out teklifini reddettiğini yazdı.

Donatas Urbonas’ın haberine göre Arturas Gudaitis’in sözleşmesinin son yılına girilmesine rağmen Lietuvos Rytas, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Sompo Japan’ın 300 bin Euro’luk buy-out teklifini reddetti.

Lietuvos rytas has no desire to sell Gudaitis despite he'll be FA next summer. Lietuvos rytas rejected Besiktas 300k buy out offer recently(via. Donatas Urbonas)

Geçtiğimiz sezon Litvanya Ligi’nde 41 maça çıkan Arturas Gudaitis, 11.4 sayı ve 6.6 ribaund ortalamlarıyla mücadele ederken Eurocup’ta çıktığı 9 maçta 13.2 sayı ve 8.3 ribaund ortalamaları tutturdu.

Öte yandan beIN Sports’tan İsmail Şenol’un haberine göre Beşiktaş Sompo Japan’ın pivot transferi için alternatifleri Augusto Lima ve Colton Iverson.

(KartalBasket.org)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ryan Boatright ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. (Bjk.com.tr)

Beşiktaş Tarihi
★★★