Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691281 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol Süper Ligi'nde 2016-17 sezonu seyirci sayıları ve tribün doluluk oranları.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Basketbol Süper Ligi'nde 2016-17 sezonu seyirci sayıları ve tribün doluluk oranları.

Bizim gene iyi yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim gene iyi yav
Yüzde olarak iyi ama sayı olarak kötü. Salon istiyorsak daha fazla taraftar getirmek ve uzun dönemli plan yapmaya başlamamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pivotumuz 34 yaşında olacak demek
Şimdi bir tane pivot adayı var. 34 yaşında. Umarım gidip onu almazlar. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Pivotumuz 34 yaşında olacak demek
Şimdi bir tane pivot adayı var. 34 yaşında. Umarım gidip onu almazlar. (via. Metin Sönmez)

Kaç yıldır bu bütçe ve salonla başarı çok zor. Geçen sene yakaladığımız ivme güzel olsada sonuç olarak ne kupa ne de para kazanabiliyoruz. Takımımız Efesle ya da iyi bir sponsorla birleşmediği sürece malesef şampiyonluk hayal.
Benim basketteki en büyük beklentim artık yeni salonun yapılabilmesi ve futbol taraftarından ziyade basketten anlayan tarafrımızla bütünleşerek büyüyebilmek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaç yıldır bu bütçe ve salonla başarı çok zor. Geçen sene yakaladığımız ivme güzel olsada sonuç olarak ne kupa ne de para kazanabiliyoruz. Takımımız Efesle ya da iyi bir sponsorla birleşmediği sürece malesef şampiyonluk hayal.
Benim basketteki en büyük beklentim artık yeni salonun yapılabilmesi ve futbol taraftarından ziyade basketten anlayan tarafrımızla bütünleşerek büyüyebilmek.
Para kazanabileğimiz tek maçtan da basketbol bilmeyen taraftar yüzünden seyircisiz oynadık. Rahat alabileceğimiz maçları taraftarımızın taşkınlıkları yüzünden kaybettik. Efes ile bizim takımın adının yanyana anılması bu seneki Efes'in hal ve hareketlerinden sonra çok zor. Amaç tabiki kupa kazanmak ama birden başarı beklemek de mantık dışı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte şimdi ligde dengeler değişti

Anadolu Efes'te Can Maksim'den sonra Samet Geyik (1993, 2.06) de Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Her iki oyuncu için sözleşmelerin önümüzdeki günlerde imzalanması bekleniyor.

Geçen sezon A Milli Takım'da oynayan Samet Geyik, Anadolu Efes formasıyla Euroleague'de süre alamamış, BSL'de 7.6 dk, 2.1 sayı, 1.6 ribaund ortalamaları tutturmuştu.(basketfaul.com)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar çok imkansız transfer peşinde koştuk ki piyasada alabileceğimiz boşta iyi oyuncu kalmadı. Bunun üzerine Roll yerine yabancı birini almamaya ve hala tam belirli olmamakla beraber Weems'i tutmaya karar verdik. Daha sonra elimizde dediğimiz Jeter da kaçtı. Şimdi piyasada ne kadar genç oynamayan oyuncu varsa toplayıp yerli transferi bitirdik diyoruz. Yabancı konusunda da geçen seneki gibi yaz liginden önümüze bir oyuncu düşer mi diye bekliyoruz. Mükemmel bir transfer dönemi geçiriyoruz Bekleyelim belki iyi oyuncu kalır elimize...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu planlama ile seneye hiçbir şey beklemem

6 yabancı ile oynamaya karar vermişler. Lig içinde duruma göre davranacaklar.

Pulleni, Sarıca istememiş. Menajerler önermiş.

Can MAXİM imzalıyor. Samet henüz belli değil ama imzalar. İstbasketten sekmez bu iş.

Semih milli takım döneminden sonra belli olur bence.

Muratcan artık stafta.(via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı Guard - Kenan Sipahi - Ömer Utku Al

DJ Strawberry - Can Maxim Mutaf

Jon Diebler - Kyle Weems - Erkan Veyseloğlu

Earl Clark - Samet Geyik

Yabancı Pivot - Sertaç Şanlı

Takımdan giden olmadığı sürece sezonu bu şekilde başlarız gibi duruyor.
Bu kadro şu haliyle hiç hayal kurdurtmuyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Earl Clark - Samet Geyik

Takımdan giden olmadığı sürece sezonu bu şekilde başlarız gibi duruyor.
Bu kadro şu haliyle hiç hayal kurdurtmuyor.
Geçen senenin aynısı gibi bişey :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

Tamsın 'ın gitmesi bile 2 seviye arttırır.

Çevrimiçi levitate

Tamsın 'ın gitmesi bile 2 seviye arttırır.
Tamsın yerine ben oynasam daha çok katkı verirdim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

Tamsın yerine ben oynasam daha çok katkı verirdim :D
Her 3 üçlüğünden biri airball zaten. Benim de farkim yok yani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sene Roll vardı bu sene yok. Onun yerine Can Maxim Mutaf geldi. Roll ile kıyaslanmaz. Daha henüz yeni Thompson da gelmedi gelince durumu değerlendiririz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Thompson'dan daha iyi üçlük atarım onun kadar antreman yapsam

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

En azından kritik anlarda saçma sapan top kaybı yapmayız :D

Hem ilk game winnerımı 11 yaşımda attım ben tamsın onu bile yapamıyo
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Jacob Pullen'ı Ufuk hocanın istememesi de garip.  Rice'ı falan mı getireceksin de Pullen'a burun kıvırıyorsun ? Umarım bir Thompson daha bulup getirmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim şuanda kadronun son durumu ne takip edemedim kimi aldık kimler gitti  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jacob Pullen'ı Ufuk hocanın istememesi de garip.  Rice'ı falan mı getireceksin de Pullen'a burun kıvırıyorsun ? Umarım bir Thompson daha bulup getirmez.
Bütçenin büyük bölümünü guard ve pivota ayıracağız büyük ihtimalle. Benim de korkum kimseyi alamayıp Thompson gibi birisini almak. Bu sene geçen seneki gibi oyun kuracak Roll gibi bir oyuncu da yok. Muhakkak bu iki oyuncuyu nokta atışı yapmamız gerek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim şuanda kadronun son durumu ne takip edemedim kimi aldık kimler gitti  :alala:
Yerli kadromuzu bir tık ileri taşıyıp geçen sene en iyi oynayan 3 oyuncumuzdan 2sini kaybettik. (Roll ve Stimac) Şu anki durum da bu:

Earl Clark - Samet Geyik

Belki Semih de gelebilir. Milli takımdan sonra verecekmiş kararını.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yerli kadromuzu bir tık ileri taşıyıp geçen sene en iyi oynayan 3 oyuncumuzdan 2sini kaybettik. (Roll ve Stimac) Şu anki durum da bu:

Earl Clark - Samet Geyik

Belki Semih de gelebilir. Milli takımdan sonra verecekmiş kararını.

Bu haliyle başarı zor bu kadronun eksiği çok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haliyle başarı zor bu kadronun eksiği çok.
Weems'i takımda tutup 6 yabancı ile oynama kararını kim aldıysa basketbol hakkındaki bilgisi sorgulanmalı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Weems'i takımda tutup 6 yabancı ile oynama kararını kim aldıysa basketbol hakkındaki bilgisi sorgulanmalı...

bencede.

Çevrimdışı Yankee

Yok mu yeni gelişme  @MUSTAFA_  :uyucam: ?