Yeni kurulmuş bir takım senelerdir üzerine koyan bir takımla final serisi oynuyor. Evinde oynadığı iki maçı uzatmalarda kaybediyor ki, her iki uzatmada da seyirci desteğinden yoksun oynuyor. Karşı takımın koçu Avrupa basketbolunun bir numarası ama senin koçun ona karşı inanılmaz bir taktik mücadele veriyor. Oyuncular kapasiteleri oranında inanılmaz bir mücadele ortaya koyuyor. Ama sen kalkmış takım neden 4-0 seriyi kaybetti diye ağlaklık yapıyorsun (Bu saçmalığı yapanlar için söylüyorum)
1- Bu takımla gurur duyamayan adam bir zahmet bir daha basketbol izlemesin.
2- Bu kafadaki sadece futbolla ilgilenen taraftar salondaki maçlara da gitmesin. Tribünde bilinçli taraftar olsa şu an seri 2-2 olurdu.
3- Maçları biraz dikkatli izleseniz. Her 4 maçta da momentum ne zaman bize geçse, hakemler çok ince hamleler yaptılar. Bu durum özellikle 3 ve 4. maçta tavan yaptı. Hele ki bugün Weems'e çalınan sportmenlik dışı faul bana göre tam rezalet. Kaliniç denen adam Weems'in resmen boğazını sıktı. 30 saniyede sırf bu yüzden 10 sayı yedik. Orada çıkması gereken düdük en kötü ihtimal karşılıklı faul olmalıydı.
Sonuçta bu takım muazzam bir sezon geçirdi. Yeni kurulmuş bir takımdaki kimya harikuladeydi. 1 ve 5 dengesini kurup, Kenan ve Weems gibi yardımcı oyunları da kadroda tutarsak seneye ateş ederiz. Futbolda o kadar sene bekledik feda dedik falan. Sabır ettik meyvelerini aldık. Basketbola da bu şekilde bakın. Bir sistem takımı oluşuyor. Eklemelerle birlikte bu kadro ve koçta ısrar edilmeli.