Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 695576 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bitmek üzere.
Yedek guard olarak iyi iş yapar. Tutmayın küçük enişteyi gelsin Bizde oynarken sevdiğim oyunculardan biriydi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Çok ilginçtir hangi kanalı açsam özellikle ntvspor ve lig tv , maçla ilgili gerek özet gerekse anlatım yaparken, hatta sitelerinde yazılı olarak gösterirken. Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan' ı yendi tarzı açıklamalar mevcut.

Sanki adamların sponsoru Ülker değilmiş gibi , algı yapmak için devamlı Fenerbahçe adını ön plana çıkarıyolar.
Küfür yasak ama bu nedir dalgamı geçiyonuz, eskiden efesle çekişen sevdiğimiz bir takım olan ülkeri yanına çek, üstüne otur tüm başarında en büyük pay sahibi olsun ama bizi yenerken adın fenerbahçe bizimkide üstüne basa basa Sompo japan.

Bu kadar olmaz cidden sinirleniyorum, emin olun ne kupa nede galibiyette gözüm yok , hala medyada bu heriflerin ağırlığının olmasını sindiremiyorum. Bi parantezde maç yorumcularına söylemek istiyorum . Biz yunan takımı falan değiliz yanlı anlatımlarını fener çoşkularını biyerlerine soksunlar. Sn Fikret Orman futbolda olduğu gibi baskettede bunlara gerekli dersi verir işallah.

Son konuda işallah bitsin şu yeni basket stadı, yoksa bizim en fazla geleceğimiz yer burası olup kalır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok ilginçtir hangi kanalı açsam özellikle ntvspor ve lig tv , maçla ilgili gerek özet gerekse anlatım yaparken, hatta sitelerinde yazılı olarak gösterirken. Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan' ı yendi tarzı açıklamalar mevcut.

Sanki adamların sponsoru Ülker değilmiş gibi , algı yapmak için devamlı Fenerbahçe adını ön plana çıkarıyolar.
Küfür yasak ama bu nedir dalgamı geçiyonuz, eskiden efesle çekişen sevdiğimiz bir takım olan ülkeri yanına çek, üstüne otur tüm başarında en büyük pay sahibi olsun ama bizi yenerken adın fenerbahçe bizimkide üstüne basa basa Sompo japan.

Bu kadar olmaz cidden sinirleniyorum, emin olun ne kupa nede galibiyette gözüm yok , hala medyada bu heriflerin ağırlığının olmasını sindiremiyorum. Bi parantezde maç yorumcularına söylemek istiyorum . Biz yunan takımı falan değiliz yanlı anlatımlarını fener çoşkularını biyerlerine soksunlar. Sn Fikret Orman futbolda olduğu gibi baskettede bunlara gerekli dersi verir işallah.

Son konuda işallah bitsin şu yeni basket stadı, yoksa bizim en fazla geleceğimiz yer burası olup kalır.
Bildiğim kadarıyla Ülker isim sponsorluğundan çekildi. Zaten onun için bu sene Doğuş ile anlaştılar. Bize gelince Sompo Japan demek zorundalar. Çünkü bizim isim sponsorumuz. Yani kimsenin bu konuda kimseyi küçük gördüğü falan yok. Maç anlatımlarına gelirsek bizi yabancı takım olarak gördükleri bir gerçek. Zaten nu konuda taraftar büyük isyanda...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bildiğim kadarıyla Ülker isim sponsorluğundan çekildi. Zaten onun için bu sene Doğuş ile anlaştılar. Bize gelince Sompo Japan demek zorundalar. Çünkü bizim isim sponsorumuz. Yani kimsenin bu konuda kimseyi küçük gördüğü falan yok. Maç anlatımlarına gelirsek bizi yabancı takım olarak gördükleri bir gerçek. Zaten nu konuda taraftar büyük isyanda...

Benim genel algım bu şekilde belki sponsor çekildi diye böyle gözükebilir, ama algıda hep fb ön planda , zaten medya kısmına değinmek bile istemiyorum.
Sponsor olarak hem ülkere hem de doğuşa yazıklar olsun, bir ligde sadece bir takımın bu kadar para ile hegomonyası olamaz. Bir takımın 30 bütçesi varken diğerlerinin max 5 bütçe olma şansı olmamalı bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim genel algım bu şekilde belki sponsor çekildi diye böyle gözükebilir, ama algıda hep fb ön planda , zaten medya kısmına değinmek bile istemiyorum.
Sponsor olarak hem ülkere hem de doğuşa yazıklar olsun, bir ligde sadece bir takımın bu kadar para ile hegomonyası olamaz. Bir takımın 30 bütçesi varken diğerlerinin max 5 bütçe olma şansı olmamalı bence.
Bu konu her zaman sıkıntılı. Parayı veren düdüğü çalıyor amatör şubelerde büyük oranda. Ancak düzgün planlama ile de yüksek bütçeli takımlar dize geitrilebilir. Bunun örneği Pınar Karşıyaka mesela. Medya kısmına gelirsek basketbolun da futboldaki medyadan bir farkı yok. Ülkemizde tarafsız yorum ve yayıncılık diye bir şey yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi güçler dengelendi işte  :ebebe: Geçmiş olsun...

Basketbolcumuz Michael Thompson, halsizlik ve nefes darlığı şikayetlerinin ardından dün akşam Acıbadem Fulya Hastanesi'nde kontrollerden geçirildi. Zatürre başlangıcı tespit edilen ve tedavisine hemen başlanan Michael Thomson bu akşam oynayacağımız Fenerbahçe maçının kadrosundan çıkartıldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Basketbolcumuz Michael Thompson, halsizlik ve nefes darlığı şikayetlerinin ardından dün akşam Acıbadem Fulya Hastanesi'nde kontrollerden geçirildi. Zatürre başlangıcı tespit edilen ve tedavisine hemen başlanan Michael Thomson bu akşam oynayacağımız Fenerbahçe maçının kadrosundan çıkartıldı.
Dün antrenmanda yoktu, demek ki bundan.

Çevrimiçi Samet Ç

Ülker Doğuş için isim sponsorluğundan çekildi. Şu an alt sponsor diye biliyorum. Ayrıca bahsettiğin konuda kişiyi rahatsız edecek hiçbir şey yok isim sponsorumuz Sompo Japan mecburen söyleyecekler.

Çevrimiçi levitate

G.o. ama en azından biz kanser olmayacağız :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ulen tomson bari 10-15 gün önce zatürre olaydınya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

ulen tomson bari 10-15 gün önce zatürre olaydınya

keşke.

Çevrimdışı tangaz

final rehaveti sürüyor hiç gömen yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

gömülcek birşey kalmadı artık abi.

Çevrimiçi levitate

Daha ne gömelim abi FB'ye işlemedi
bipbipbupbup

Çevrimdışı ProjectOrigin

Serbest atış kaçıra kaçıra ciğerimiz soldu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezonun son maçını izleme rahatlığı  :icool:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2. maçta o kadar çok gömmüşüm ki @Necmi abi de beni gömdü  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sezonun son maçını izleme rahatlığı  :icool:

sondan bir önceki  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

sondan bir önceki  :bandit:
Şu an ayaklarımı uzattım yata yata maç izliyorum. Son defa göreceğimi bildiğim için bazı oyuncuları o kadar rahatladım ki oyuncuları gömmek içimden gelmiyor. İzledikçe mutlu oluyorum  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 47-42 Fenerbahçe

Fener kendi evinde şampiyon olmak için maçı satmış  :money: Gerçi Thompson'ın yokluğu da etkili  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Clark'ın geriye çekilerek attığı atışlar beni öldürecek! Yahu girmiyor işte neden zorluyorsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Clark'ın geriye çekilerek attığı atışlar beni öldürecek! Yahu girmiyor işte neden zorluyorsun.
Süre dolacakken attığı için girmiyor genellikle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

jordan hava yollarına özeniyo çocuk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Spikerler yüzünden kendimi fb tv de hissediyorum  :money: Fenerbahçemiz deyip duruyorlar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sertaç bugün kariyer maçını oynuyor. Takımdaki jübilesini çok iyi yaptı  :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★