Çok ilginçtir hangi kanalı açsam özellikle ntvspor ve lig tv , maçla ilgili gerek özet gerekse anlatım yaparken, hatta sitelerinde yazılı olarak gösterirken. Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan' ı yendi tarzı açıklamalar mevcut.
Sanki adamların sponsoru Ülker değilmiş gibi , algı yapmak için devamlı Fenerbahçe adını ön plana çıkarıyolar.
Küfür yasak ama bu nedir dalgamı geçiyonuz, eskiden efesle çekişen sevdiğimiz bir takım olan ülkeri yanına çek, üstüne otur tüm başarında en büyük pay sahibi olsun ama bizi yenerken adın fenerbahçe bizimkide üstüne basa basa Sompo japan.
Bu kadar olmaz cidden sinirleniyorum, emin olun ne kupa nede galibiyette gözüm yok , hala medyada bu heriflerin ağırlığının olmasını sindiremiyorum. Bi parantezde maç yorumcularına söylemek istiyorum . Biz yunan takımı falan değiliz yanlı anlatımlarını fener çoşkularını biyerlerine soksunlar. Sn Fikret Orman futbolda olduğu gibi baskettede bunlara gerekli dersi verir işallah.
Son konuda işallah bitsin şu yeni basket stadı, yoksa bizim en fazla geleceğimiz yer burası olup kalır.