Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 697389 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimiçi Samet Ç

Bunu ilk A takımda düzenli oynatan hoca Ergin Ataman. Nedense Ataman nereyee gitse Sinan Güler de oraya gidiyor   :tabe:
Ziya Doğan Ayman ve Erman Kunter Gelabale ilişkisi gibi ama Sinan Efes'e gider bu sefer bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Net skorer lazım oraya. Jeter skorer oyuncu ama illaki bazı maçlarda kitlenecektir. O yüzden ikinci skorer oyuncuya da ihtiyacımız var.
Roll ü o görevde kullanabiliriz aslında. Oyun kurmak yerine ceza atışlarını atabilir  :tabe: Skorer bir oyuncu alırsak da elinde top istemeyecek bir oyuncu almamız lazım. Çünkü Jeter zor top verir  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Roll ü o görevde kullanabiliriz aslında. Oyun kurmak yerine ceza atışlarını atabilir  :tabe: Skorer bir oyuncu alırsak da elinde top istemeyecek bir oyuncu almamız lazım. Çünkü Jeter zor top verir  :D
Diebler tarzı lazım zaten daha çok perdeden çıkıp şut atan oyuncu iş görür.

Çevrimdışı mylife1903

Olur mu hiç Sinan bizim altyapımızdan çıkma bir oyuncu. Hatta Sinan'ı Sinan yapan biziz  :tabe: Abisi de bizim kaptanımız Muratcan Güler  :D Sene sonunda teknik ekibe geçmesi bekleniyor. Kardeşini çok rahat ikna edebilir doları gösterirsek ucundan  :evillol:
Babalari da besiktasli degil mi o cocuklarin

Çevrimdışı tangaz

Bunu ilk A takımda düzenli oynatan hoca Ergin Ataman. Nedense Ataman nereyee gitse Sinan Güler de oraya gidiyor   :tabe:

o zaman sinan barcada diebilirmiyiz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Babalari da besiktasli degil mi o cocuklarin
Aynen babaları da Beşiktaşlı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

o zaman sinan barcada diebilirmiyiz  :bandit:
Ataman isterse gider. Efes ilgileniyor diye biliyorum ben Sinan Güler ile  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Aynen babaları da Beşiktaşlı  :tabe:
Ver mehteri ver mehteri

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ver mehteri ver mehteri
Mehtere değil paraya ihtiyacımız var. Profesyoneller çok dugusal oluyorlar  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ataman isterse gider. Efes ilgileniyor diye biliyorum ben Sinan Güler ile  :)

ataman isterse barca yönetimi pat die ok verir mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ataman isterse barca yönetimi pat die ok verir mi
Niye vermesin ki  :D Euroleuge seviyesinde bir oyuncu Sinan Güler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Niye vermesin ki  :D Euroleuge seviyesinde bir oyuncu Sinan Güler  :tabe:

yurolig seviyeside iyice düştü nerde o daminik vilkinsli günler, zaten azcık parlayan avrupalı oyuncular da hemen nba yapıyor yurolig kalitesi çok düştü

Çevrimdışı MUSTAFA_

yurolig seviyeside iyice düştü nerde o daminik vilkinsli günler, zaten azcık parlayan avrupalı oyuncular da hemen nba yapıyor yurolig kalitesi çok düştü
Bu daha başlangıç  :tabe: NBA in alt ligi olan D-Leuge de sponsor ile anlaştı. Bütçeleri yaklaşık 20 milyon euro olması bekleniyor D-Leuge deki takımların ve bu takmlar NBA takımlarının oyuncu havuzu konumuna geçirilecek ve bu takımlardan 3 oyuncu hem NBA hem D-Leuge'de oynayabilecek. Kısaca avrupa basketbolu daha henüz son darbesini yemedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

inanın şu an melih mahmutoglu bizde fark yaratır.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi levitate

Zamanında Seth Curry'i kapacaktık :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zamanında Seth Curry'i kapacaktık :(
Dallas ile imzaladığı sözleşmeyi duymadın herhalde  :D Adam son ana kadar NBA istedi çabaladı ve başardı. Yapacak bir şey yok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Dallas ile imzaladığı sözleşmeyi duymadın herhalde  :D Adam son ana kadar NBA istedi çabaladı ve başardı. Yapacak bir şey yok...
Dallas'a gitmeden önce D-League'de sürünürken alacaktık :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dallas'a gitmeden önce D-League'de sürünürken alacaktık :D
NBA isteyeni D-Leuge'den alamazsın ne kadar para verirsen ver  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

TBF yeni sezon için yıllardır konuşulan Gençler Ligi projesini hayata geçiriyor. 16 BSL takımı zorunlu katılacak, masraflar TBF'den. 2000-2002 arası 13, 99 doğumlu 3 kişi olmak üzere kadrolar 16 kişi. Staff zorunlu olarak Türk olacak. İki grup halinde sezon oynanacak.  Normal sezonda ilk 5 yapanlar final grubuna kalacak. Final grubunda 90 maç, ilk 8, 2 maç üzerinden eşleşecek, kalanlar Final Four oynayacak. Gençler Ligi konusunda nihayet bir adım atan TBF'e teşekkür etmek lazım. Eksikleri muhakkak ki vardır ama bu projeyi bir görelim, iyi fikir. Pasaportun değil performansın oynadığına inanan biri olarak bu projeyi ve sonuçlarını ilgiyle takip edeceğim. Bu tarz işler değerli. (via. Çağlar Torun)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

TBF yeni sezon için yıllardır konuşulan Gençler Ligi projesini hayata geçiriyor. 16 BSL takımı zorunlu katılacak, masraflar TBF'den. 2000-2002 arası 13, 99 doğumlu 3 kişi olmak üzere kadrolar 16 kişi. Staff zorunlu olarak Türk olacak. İki grup halinde sezon oynanacak.  Normal sezonda ilk 5 yapanlar final grubuna kalacak. Final grubunda 90 maç, ilk 8, 2 maç üzerinden eşleşecek, kalanlar Final Four oynayacak. Gençler Ligi konusunda nihayet bir adım atan TBF'e teşekkür etmek lazım. Eksikleri muhakkak ki vardır ama bu projeyi bir görelim, iyi fikir. Pasaportun değil performansın oynadığına inanan biri olarak bu projeyi ve sonuçlarını ilgiyle takip edeceğim. Bu tarz işler değerli. (via. Çağlar Torun)

Güzel iş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dalga geçmeyin yav :D :D :evillol: :evillol:  thompsondan iyidir yani
Malesef Thompson'ı o kadar da fazla gömemem. Arada ritmini bulduğunda ardarda atış sokabilen bir oyuncu Melih ki o ritmi de çok nadir yakalıyor. Malesef şuttan başka özelliği yok. Ben takıma sadece şut atsın diye adam almam. Daha komple farklı işleri de yapabilen oyuncu alırım. Hem Fener'in kaptanını niye istiyelim

Beşiktaş Tarihi
★★★